Kapitel 16

148 4 1
                                    

Fortfarande Alicias perspektiv*

Jag vaknar av att en sköterska kommer in i rummet. Hon märker att jag har vaknat och hon säger godmorgon tyst och jag ler åt henne. Hon går sedan ut och stänger dörren. Jag vänder mig om och där ligger Felix. Han blundar och andas inte så jätte tungt. Han håller nog på att vakna. Jag lutar mig mot han så jag är några millimeter från hans läppar och sedan kysser honom. Jag känner att Felixs läppar rör sig och sedan släpper jag kyssen. Han öppnar ögonen och ler åt mig.

"Godmorgon min älskade"

"Fooomorgon älski" svarar jag och han ler.

"Idag ska jag få åka hem"

"Åh vad bra. Du ska väl säga till att du går oxå?" Frågar Felix.

"Ja det ska jag" svarar jag.

Vi hör att Oscar har vaknat och han ser lite trött ut. Han mumlar något och lägger sig igen. Vi går alla sedan upp och tar på oss och jag lämnar in sjukhus kläderna och tar på mig mina egna. Vi går till matsalen och äter frukost. Sen går vi tillbaka till rummet och tar grejerna och jag går till receptionen och säger att jag går.

"Så då får du lite grejer om det skulle vara något och lite tabletter mot värk och feber. Ha det så bra" svarar hon i receptionen.

"Okej tack" svarar jag och går till Felix och Oscar.

Vi går ut genom porten och går till deras moppar. Jag säger mig bakom Felix och de kör sakta hem.
-
När vi är framme på min och Felix gata så åker vi till Felix och parkerar mopparna. Vi går till dörren och öppnar. Jag går in och tar av mig och vi alla säger 'hallå!' I huset. Då hör man att det kommer några och det är Omar och ogge. De säger 'hej' och kramar mig och de gör en 'bro hug' till de andra. Vi går och sätter oss som vanligt i soffan och Omar och ogge tittar på mig och ler. De vill nog veta hur det har gått osv.

"Jag mår bättre nu men jag fick lite tabletter och så om det skulle hända något, men behöver vila i 3 dagar innan jag kan gå till skolan igen, så ni får gå utan mig" säger jag.

"Okej, men allt gick bra då?" Frågar ogge.

"Ja, jag bröt några ben, men det läker ihop av sig självt" svarar jag och ler.

"Vill du ha något att äta?" Frågar Felix.

"Javisst älskling" svarar jag och han lutar sig mot mig och kysser mig och jag besvarar den.

Han går sedan ut och Omar följer med så nu sitter jag och Oscarna i soffan. De sitter med sina mobiler och det gör även jag med. Jag koller igenom min Instagram och set att någon har taggat mig i ett foto. Jag gå in på fotot och ser att ser att det är ett fan som har skrivit om mig. Jag ser även att det är andra som oxå har taggat mig och de skriver alla gulliga texter och det är bild på mig själv och bilder jag har tagit med fansen. Men jag hittar en som jag känner igen och det är Elin som jag träffade på sjukhuset. Hon har lagt upp en bild som är på mig och henne och en text som står:
"Jag vet inte hur jag ska börja, men du är min allra största förebild och du är den finaste människan som finns. Du och Felix passar verkligen tillsammans. Tack för att du kom och hälsade på mig, jag blev så sjukt glad. Du gjorde verkligen min dag till den bästa. När jag mår dåligt så tänker jag på dig och då blir jag glad. Du får mig att må så bra. Hoppas att allt gick bra på sjukhuset och att du mår bra så kanske vi ses någon annan gång. Puss puss älskar dig super mycket❤️❤️❤️❤️ @/aliciaberstrom "

När jag har läst klart så sprids det ett stort leende på mina läppar och jag känner att jag har fått någon tår. Jag gillar bilden och kommenterar:
"Åh vad glad jag blir, tack så mkt gumman. Jag älskar dig oxå och allt gick bra. Ha det så bra du med. Kanske hälsar på dig😘❤️"

Jag tittar upp på mobilen och Oscar och ogge tittar oroligt och förvånat på mig. Jag Visar och ger mobilen till de och de verkar förstå och sen ger de tillbaka mobilen till mig.

Felix och Omar kommer in med mat och ställer den på bordet framför mig.

"Till min prinsessa, varsågod älskling" säger Felix.

"Åh tack så mkt babe" svarar jag.

Jag sätter mig upp och börjar äta. Det är makaroner och köttbullar. Det är faktiskt väldigt gott och speciellt när man inte är så frisk. När jag har ätit klart så känner jag hur trött jag blir. Omar tar undan maten och tallriken och jag och Felix går upp till hans rum. Jag tar av mig mina byxor och tröjan och tar på mig en tröja som är Felixs. Jag lägger mig i hans säng och han bäddar om mig. Ha ger mig en puss. Sedan säger han 'godnatt' och stänger dörren och därefter somnar jag.

------------------------------------------

Så då var detta kapitlet ute. Känner att jag har börjat bli aktiv igen. Kommentera och rösta, skulle bli så glad❤️❤️

Du och jag föralltid ~ f.sDär berättelser lever. Upptäck nu