Kapitel 10

149 2 0
                                    

En månad senare!

Oscars perspektiv*

Idag skulle vi på en fest hos en som heter Erik. Felix skulle ta med Alicia oxå.

Jag sätter mig i soffan där ogge, Felix, Omar och Alicia sitter. Felix och Alicia tar bilder med varandra och myser och de andra sitter med mobilen.

"Jaha ska vi ha med något till festen?" Frågar jag efter en stunds tystnad.

"Nä jag tror att de har allt. Ska vi dra nu?" Frågar ogge.

"Ja det gör vi" svarar jag.

Vi går till hallen och tar på oss skorna och går ut, låser och går till mopparna. Vi sätter oss och kör iväg till Erik.

Vi hoppar av mopparna och går till huset. Det är ingen mening att plinga då vi går bara in. Vi möter etik och en annan och hälsar på de, sedan går vi till köket och jag tar en cider.

3 timmar senare
Felixs perspektiv*

Jag känner hur snurrig jag är. Har nog druckit en hel del vilket alla andra oxå har. Klockan börjar bli mycket så jag går till Alicia eller det ser ut som henne i alla fall. Vi går in till ett rum och lägger oss i en säng.

Nästa dag
Alicias perspektiv*

Jag vaknar och märker att vi har deckat hos Erik. Oscar och ogge har vaknat och jag vinkar åt de och de gör detsamma. Jag går upp och går till ett rum som jag tror att Felix är i. Jag öppnar dörren och ser han där. Men han är inte ensam. Det är en tjej som ligger jämte honom. Jag tittar mig omkring och ser att kläderna ligger på golvet och en bh. Har de gjort det där eller? Tänker jag. Jag känner att tårarna börjar komma fram. Har han legat med en tjej framför mig. Är han otrogen? Jag går till Felix och han vaknar och ser lite små trött ut.

"Hur kunde du? Vad fan har du gjort" Säger jag med gråten i halsen.

"Det är inte som det ser ut" svarar han.

"Jo visst, det är ju det som det gör" svarar jag och springer ut.

Jag tar mina grejer och sticker. Jag springer till en liten park och sätter mig ner och gråter. Tänk att min älskade ligger med en annan. Hur kunde han göra så? Tårarna bli bara fler och fler. Jag hör att det kommer en men jag bry mig inte.

"Alicia?" Säger en röst. Det är Oscar, jag hör det på rösten.

"Mm" mumlar jag och snyftar.

Han Säter sig ner och kollar på mig.

"Felix talar sanning, de har inte legat och han visste knappt själv vem han sov med. Han trodde nästan att det var du. Han älskar dig. Han skulle aldrig ligga med någon framför dig" svarar Oscar.

Jag tittar upp på Oscar med sorgsna ögon.

"Så han har inte gjort det då?" Frågar jag och snyftar.

"Nej verkligen inte" svarar han.

"Här, kom" säger han och omfattar mig i en kram. Jag besvarar kramen och vi håller den ganska länge. Vi släpper den och jag ler mot Oscar och han ler tillbaka. Oscar är en som man kan prata vad som helst om (ungefär). Han har gjort mig på bra humör igen.

"Ska vi gå?" Frågar han.

"Mm" svarar jag.

Vi ställer oss upp och går till mopparna och åker hem till Oscar. Jag är fortfarande sur på Felix över att han sov med en annan tjej. Men nu ska jag inte tänka mer på det. När vi kommer in genom dörren så tar vi av oss skorna och går till hans soffa. Det är bars vi två som är hemma. Oscar har sagt att hans föräldrar är iväg på en resa så han fick vara hemma själv.

"Så vad vill du göra?" Frågar Oscar.

"Vi kan spela FIFA 15" svarar jag och han sättet igång det.

Vi spelar och han gör första målet. Därefter gör jag ett mål och sedan gör jag ett mål. Det slutar med att jag vinner.

"Yes jag vann" svarar jag och ler.

"Du är för duktig på detta" svara Oscar.

Det knackar på dörren och Oscar går och öppnar. Jag tittar för att se vem det är och där står Felix och ogge. Åh nej, tänker jag, inte nu. Jag hör att de pratar och Felix frågar:

"Får jag prata med Alicia?"

Jag springer upp för trappan och in till Oscars rum och lägger mig ner i sängen och gråter. Varför skulle han komma? Varför just nu? Jag hör att det går en upp för trappan och närmar sig dörren till Oscars rum.

"Alicia?" Säger rösten.

Det är Felix. Men jag orkar inte svara för jag vill inte prata med honom just nu.

"Snälla jag vill prata med dig".

Han öppnar dörren och går in. Jag har huvudet borrat ned i kudden. Han Säter dig ner på kanten av sängen och jag känner hur han tittar på mig.

"Jag vill säga att jag är ledsen över vad som hände. Jag var alldeles för full och när jag är det så vet jag inte vad jag gör. Jag skulle inte kunna tänka mig tanken att ligga med någon annan framför dig. Du är den jag älskar och vill spendera varje sekund med dig. Du är mitt allt" svarar han lugnt.

Jag känner hur tårarna kommer fram igen, men det är faktiskt lyckotårar. Han talar faktiskt sanning, det hör man på honom. Jag vrider mig och sätter mig upp. Han ler ett stelt leende.

"Felix, jag älskar dig oxå" svarar jag och kastar mig i hans famn och han besvarar den.

"Så är vi sams igen?" Frågar han.

"Ja absolut" svarar jag och därefter kysser jag honom passionerat.

---------------------------------------

Lite längre kapitel idag. Vad tycks? Det blev lite sorg och lycka. Kanske inte så bra men jaja. Ha det bra💞

Du och jag föralltid ~ f.sTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon