Kapitel 13

161 3 1
                                    

Alicias perspektiv*

Jag vaknar av mitt alarm och ligger kvart en liten stund. Sedan stiger jag upp och går in till badrummet och gör mig i ordning. Jag går ut ur badrummet och går in till rummet som vi fick låna av Oscar. Där ligger Felix min älskling. Jag går fram till honom och ger han en puss. Jag känner att hans läppar rör på sig. Han besvarar den och det över går till kyss.

"Godmorgon älskling" säger jag och släpper kyssen och ler.

"Godmorgon hjärtat" svarar han och ler tillbaks. "Varför är du uppe så tidigt?"

"08:30 är väl inte så tidigt? I alla fall för att jag ska hinna att sminka mig lite, platta håret, sedan ska jag ut och springa en runda och snart ska ni vara på studion" svarar jag och ler

"Aha. Va är studion idag? Hur visste du det?" Frågar han.

"För jag har koll på det. Upp med dig nu bejjb" svara jag.

Han går upp och tar på sig, vilket jag redan har gjort. Sedan går vi ner i trappan och in i köket. Vi går in och där sitter Ogge och Oscar som har gjort frukost.

"Frukosten är serverad mina gäster" svarar han.

"Haha Oscar vad snällt av er" svarar jag och Felix och jag sätter mig vid bordet mittemot varandra för det gör redan ogge och Oscar.

"Har ni sovit gott?" Frågar ogge och ler.

"Ja det har vi" svarar Felix.

"Kan tänka mig det" flinar Oscar.

"Vadå? Vad flinar du åt?" frågar Felix.

"Åh Felix mer. Och så stönade ni"

Åh nej, tänker jag. Hörde de när vi hade sex? Nä shit vad pinsamt. Jag och Felix tittar på varandra och vi båda får en rosa nyans i ansiktet.

"Ta det lugnt, vi lyssnade inte på hela och vi kunde sova" svarar ogge och skattar.

"Va? Så ni lyssnade på det?" Frågar Felix

"Nä fyfan vad pinsamt" svarar jag.

"Sorry bro" svarar ogge och flinar.

När vi har ätit upp så tar vi på oss skorna och går ut till mopparna. Jag sätter mig bakom Oscar den här gången och Felix gör en ledsen blick men jag ger han en slängkyss.
-
När vi är framme hoppar vi av och jag går till Felix som försöker att ser sur ut men lyckas inte så bra. Vi går bakhållet av studion och in till en danssal. Jag sätter mig på golvet som vanligt och de börjar att dansa. Efter 5 minuter kommer Omar in. Han hade nog tagit tåget från Göteborg - Stockholm. De dansar så sjukt bra och rösten ät inget att klaga på.

När de är klara går vi till mopparna och Omar skulle någon annan stans. Vi åker till skolan och vi har 3 lektioner idag, så skönt. Nu är det den sista lektionen och sen slutar vi. Vi har matte. Läraren går igenom några tal och sen räknar vi i våra häften. När matten är slut så går vi till mopparna.

"Vill du att jag sjutsar dig?" Frågar han.

"Nej du behöver inte, jag kan gå idag för det är inte så långt. Men kan du ta mina gjort då?" Frågar och svarar jag.

" ja absolut älskling" svarar han och ger mig en kyss."Då ses vi älski"

"Ja hejdå" svarar jag med ett leende och går.

Han gasar iväg och vinkar åt mig och jag vinkar tillbaks. Jag går ut mot trottoaren och går en lång bit. Jag passerar ett övergångsställe och går över och fortsätter. När jag går över och kommer nästan halvvägs kommer det en bil i rusande fart, jag hinner knappt reagera och därefter blir allt svart.

---------------------------------------

Vad tycker ni så här långt? Rösta och kommentera gärna. Skulle bli jätte glad💕

Du och jag föralltid ~ f.sWhere stories live. Discover now