Kapitel 6

215 7 0
                                    

Två veckor senare

Alicias perspektiv*

Idag skulle jag träffa killarna i studion. Jag tar på mig kläder och borstar tänderna. Jag tar bussen in till stan och går till studion. Jag ser Omar står och dansar och jag går in.

"Hej allihopa" säger jag och vinkar.

"Hej Alicia" säger de.

"Hej bejjb" svarar Felix och går fram och ger mig en puss på munnen. Jag besvarar den och vi släpper kyssen. Vi går till dansgolvet och sätter på en låt och börjar dansar. Vi sätter på en TFC låt. Det blir 'all over the world'.

"Jag vill köra" säger jag.

Jag byter plats med Omar så han får vila lite. Vi kör låten och när vi ska göra volten så ställer jag mig framför Felix och tar upp benet och han kastar mig så jag snurrar runt. Jag landar på fötterna helt perfekt och alla säger samtidigt:

"Ojojoj, shiit vad bra du är"

"Haha tack" svarar jag.

"Det här visste jag inte att du kunde. Var nervös när du ställde dig och jag skulle kasta dig" svarar Felix i chock och glädje.

"Haha. Har gått på gympa innan" svarar jag lite stolt.

"Jasså. Så kan du typ handvolter, flickis och volt?" Frågar Omar.

"Japp" svarar jag.

"Bevisa det då" svarar Felix med ett flin.

"Det ska jag babe" svarar jag.

Jag ställer mig mot väggen och springer och tar sats och gör rondat (hjulning) som övergår till handvolt/flickis och till sist en salto (bakåtvolt) och landar fint. (har själv gått på gympa så det är därför jag vet)

"Vad säger ni nudå babes?" Flinar jag och går fram till Felix. Han mumlar något och därefter är hans läppar tryckta mot mina.

"Inte kyssas nu" säger Oscar och flinar.

Vi släpper kyssen och skattar. Jag flätar ihop mina och Felix händer och vi börjar dansa. En lugn låt spelas i högtalarna och Felix lägger sina händer på mina höfter och drar mig närmare. Jag tar mina händer och lägger de runt hans hals. Vi dansar lugnt till musiken och vi stannar och Felix tittar djupt in i mina ögon och ler det finaste leendet. Jag ler tillbaka och blir helt pirrig och varm inombords.

"Jag älskar dig min prinsessa" säger han.

"Jag älskar dig med finaste Felix" svarar jag och därefter trycker jag mina läppar mot hans. Vi avbryts av någon som kommer fram.

"Ursäkta om jag få avbryta eran romantiska stund" säger Omar.

"Haha aavisst" säger jag.

"Vi är typ klara nu så vi tänkte åka hem. Ska ni med?"

"Ja absolut" svarar Felix och jag

Vi tar alla våra grejer och går mot mopparna. Jag går med Felix till sin moppe och sätter mig bakom och håller om han. De startar mopparna och vi säger hejdå till Oscar, Omar och ogge. Därefter åker Jag och Felix hem till oss.
-
När vi kommer hem till mitt hus och Felix hus så parkerar han moppen och vi hoppar av den. Han går fram till mig och tar mig i händerna.

"Jag har en liten överraskning till dig, men den blir klockan 18:00. Ta på dig något fint, så kommer jag till dig sen" säger han.

"Jasså? Okej älskling" säger jag och ger han en puss.

Jag säger hejdå och ger han en släng kyss. Han ger en tillbaks. Jag går till mig och går in. En överraskning tänker jag och funderar på vad jag ska ha på mig.

2 timmar senare, (18:00)
Fortfarande alicias perspektiv*

Jag tar på mig ett fint linne och ett par kort byxor. Jag sminkar mig lite lätt och tittar på klockan. Den slår precis över på 18:00 och då plingar det till på dörren. Jag öppnar dörren och där står...........

-------------------------------------

Nu är det 6:e kapitlet ute  Vad tycker ni om novellen? Kommentera och rösta gärna!

Du och jag föralltid ~ f.sWhere stories live. Discover now