TANITIM

15.3K 752 46
                                    

      Hoş geldiniz arkadaşlar! Umarım bu macerada hep beraber yola çıkar ve sizin de destek ve dostluğunuzla zevkli bir yolculuk yaparız.

Keyifli okumalar diliyorum.

Sevgiler.

******************************

Harika insan,harika yazar... ASUMAN BÖRKLÜCE'ye sevgilerle...



  Genç kız gözlerini açıp açmamakta kararsızdı.Beyni adeta sancı ve zonklamadan oluşan lanet olası bir lav halinde kafasının içinde çalkalanıp duruyordu.Gözlerini aralamasıyla parlak mayıs güneşinin hücumuna uğradı.İnleyerek doğrulmayı denedi... ve denemekle de kaldı, çünkü bir tür engele takılmıştı.Karnını çepeçevre saran kolu görünce, dondu kaldı.Dehşet içerisinde: "Tanrım!Neler oluyor?" diye söylenip yan tarafına döndü.Yüzüstü yatan,sadece ensesine inen kumral saçları ve geniş omuzları görünen bir erkeğin görüntüsü onu o kadar panikletti ki, derin bir nefes alıp: "Bu bir rüya olmalı" diye homurdandı .

Adam kıpırdandı,kafasını ona doğru çevirdi ve gözlerini açmadan önce...gülümsedi.Bu muzip gülücük kızı biraz olsun rahatlatırken, bir çift ela gözün açılmasıyla adeta ikinci bir şoka maruz kaldı.O gözler hatırladığından çok daha muhteşemdi.

"Günaydın Ela!" dedi genç adam uykudan boğuklaşmış bir sesle.Karmakarışık olmuş saçları ve yaramaz gülümsemesi ile nefes kesici bir görüntüsü vardı.

Adamın pürüzlü sesi genç kızı transtan çıkardı.Onu tanımıştı elbette,ama neden ve nasıl yatağında olduğuna dair hiçbir fikri yoktu.Çünkü dün gece içtiği o son içki hafızasını bir yerden sonra silip süpürmüştü...

********

Sevgili okur,bu benim ilk hikayem.Umarım hoşgörü ve desteğini esirgemezsin,çünkü onlar en güçlü motivasyonum olacaktır.Şimdiden teşekkürler.


rWHCn

ELA'YA  KARŞI  ELA  ("YÖRÜNGE" SERİSİ  1) (Tamamlandı)Where stories live. Discover now