"Tetszel nekem"

5K 289 3
                                    

- Mi történt? -akadtam ki.

- Lenn elmesélem. -mosolygott, majd felállt, és a szekrényéhez ment. Elhúzta a hatalmas tolóajtót,  találomra kikapott egy nadrágot, egy felsőt, majd gyorsan felkapta őket. - Neked kell egy nadrág?

- Igen. -mondtam halkan, mert ha bár a pólója igen csak nagy volt rám, és eltakart, de mégis kínosan éreztem magam.
Delon bólintott, majd kiment a szobából. Később aztán visszajött egy fekete rövidnadrággal. Ha tovább villog itt a felsőtestével, komolyan mondom összenyálazom az ágyneműjét.

-Ez a húgomé. -adta oda.

- Köszönöm. -vettem el. - Ő amúgy hol van? -kerestem témát.

- Nyaralni az egyik barátnőjével meg a szüleivel. Majd holnap után jön. -rendezte le egy legyintéssel.

- Értem. -bólintottam. -Őhm... letusolhatok?

- Persze. Benn találsz törölközött. -intett a fürdőszoba felé és vettem is az irányt.

Becsuktam az ajtót, majd mikor körül néztem, ennyit tudtam kinyögni. - Azta! -motyogtam halkan. A fürdő nagyobb volt, mint a szobám. Hatalmas kád, külön tusoló résszel, vécé, sőt, még piszoár is volt. Jobb kéz felől egy nagy pult húzódott, amit gránit borított, benne pedig kettő kézmosó volt. Sőt, az egész fürdőt gránit borította csempe helyett. Egyszerűen gyönyörű volt. A pult felett, ahol a kézmosók voltak faltól-falig egy hosszú tükör húzódott, ami felülről meg volt világítva, és még belepte az egészet a pára, amely Delon tusfürdőjével keveredett, aminek elképesztően jó illata volt.

Gyorsan fogtam magam, letusoltam, és felöltöztem. Valamennyire jobban éreztem magam, és jól esett a zuhany. A hálóba érve Delon már sehol sem volt, tehát kimentem a szobából. Egy hatalmas folyosón voltam. Jobbra a lépcső, balra pedig még ajtók, és egy elágazás mind két irányba. A lépcső felé indultam. Egy ki-bebaszott nagy nappaliba értem, ami nyitott volt a konyhával, és az étkezővel is. Bal kéznél a nappalinál lévő fal végig üveg volt, így kilátást adott a kertre, ami gyönyörű volt, és még egy bazinagy medencét is láttam. Jobb kéznél volt a konyha, aminek szintén egyik fala csak üvegből állt, ami csakugyan teraszajtónak is szolgált. Ez gondolom hátsó kert, és innen látszik egy másik épület. Garázs, vagy valami ilyesmi lehet. Mekkora az a ház...ház...inkább luxus villa. Bőségzavarban voltam, azt sem tudtam merre nézzek, mikor egyszer csak kizökkentett egy hang.

- Hát szevasz, kislány! -vigyorgott rám maga Levi, aki történetesen a banda szólógitárosa. Úgy Delonnal lehet egy magasságban, talán valamivel alacsonyabb. Világosbarna haja a válla alá ér, ami igen csak hanyag volt. Fekete acélbetétes bakancsot viselt, egy barna halásznadrággal, plusz egy ujjatlan pólót, így látszott, hogy mind két karja tele van tetoválással. - Nem néztem ki volna belőled, amiket tegnap este műveltél, de ha jobban belegondolok, akkor nagyon is tettszett. - jött közelebb, én meg köpni-nyelni nem tudtam. Valaki mondja már el, mi történt tegnap este!!!

- Levi, hagyd már. -jött be Delon a teraszról.

- Hagy tippeljek. Semmire sem emlékszel, ugye? -nevetett, miközben zöld szemeivel vizslatott.

- Hát...nem nagyon. -húztam fel a vállam kínosan, és védtelenül.

- Megesik. -veregette meg a vállam.

- Srácok! -lépett be az ajtón Milán, aki szintén banda tag. Ő a basszusgitáros. Ahogy nézem a srácok közt ő a legalacsonyabb, de még így is magasabb nálam, bár nem sokkal. Hófehér térdig érő nadrágot viselt, fekete övvel, és egy sötétkék pólóval. Fekete haja gondosan be volt állítva, kék szemei ragyogtak, karjain pedig rengeteg karkötő díszelgett. Első látásból senki sem mondaná meg, hogy egy rockbanda tagja. Ő az, aki igazán ad magára.

THE HIGH ROAD~Ég Veled RocksztárWhere stories live. Discover now