"Van nálam egy Joint"

5.2K 249 4
                                    

Nem azért "ugrottam pár hónapot" és mesélem el mi van a többiekkel, mert ez a vége, -mivel közel sem, sőt! Most kezdődik igazából- csak lényegesnek tartom, hogy azért valamennyire lehessen követni a sztorit, amiben innentől már eseménydúsabb részek lesznek, ezért is kellet egy kicsit ugornom. Remélem tetszeni fog ^^

**Négy hónappal később**

Már októbert írunk. Négy hónap telt el azóta a bizonyos éjjel után, és még magam sem hiszem el, de azóta is együtt vagyunk. Nem mondom, hogy néha napján nem szoktunk összekapni egy-két hülyeségen, de ezek a kis viták kellennek, hogy "fenn maradjon az érdeklődés". Ezen kívül minden rendben. Végre sikerült megcsinálnom a jogosítványt, amire végül Delon beszélt rá, és rengeteget segített, ha ideje engedte. Elmondtam neki, hogy egy autóbaleset miatt nem mertem volán mögé ülni, amit még kilenc éves koromban éltem át. Nem lett komolyabb bajom, de megrázott. Szabri talált magának jó néhány munkahelyet, ahol jobb esetben pár napot, rosszabban pár órát dolgozott, szóval jelenleg is munkakeresést folytatunk, az önéletrajza pedig egyre csak bővül. Andit felvették egy egy egyetemre rajz szakosnak innen jó pár kiló méterre. Rengeteget vacillált, mert nem akart itt hagyni minket, és legfőképpen Márkot, aki igen csak nagy meglepetést csinált neki, és ott a közelben, az iskolától körül belül három sarokra szerzet magának egy állást, egy motor üzletben. Az egyik legjobb haverja apja, pedig ingatlanos, így segített nekik olcsón egy kis lakást találni. Mind kettejüknek volt egy kis spórolt pénze, plusz Andi munkát vállalt egy kávézóban, de amúgy sem féltem őket. Hiányoznak, de örülök Andi sikerének, és hogy együtt maradtak. Peti is egyetemen van, de legalább őt látom a hétvégéken, mikor hazajön. A többiek meg...hát velük ugyan az van. Lógnak és füveznek. Adélnak is elkezdődött a gimi, amitől eleinte félt, de ahogy látom egyre jobban belelendül. Talpraesett, okos lány, és amiben tudok én is segítek neki, és ha úgy van Móni is, akivel olyan szoros a kapcsolatom, mintha nem is tudom... az anyám lenne. Talán ő valahol pótolja is a valódi szüleimet, akik nagyban szarnak rám. Mióta kihúztak az országból ha háromszor telefonáltak, és ebből kettő azért volt, hogy küldjek el valami papírokat, amiket itthon felejtettek. Igen, bemutatnám a kedves, és roppant gondoskodó szüleimet. Hagyjuk is. Szarok bele. Ja, a legnagyobbat nem is mondtam. Delonhoz költöztem! Úgyis folyton csak rohangált velem -akkor még nem volt jogsim- tehát ez a megoldás maradt a legésszerűbbnek. A banda egyébként nagyon jól megy. Ugyan úgy folynak a koncertek, az új lemezük is halad, ami óriási siker lesz, plusz ebben a négy hónapban többet voltam bulikba mint egész életemben. De még milyen bulikba! Delon tényleg nagyon jó hozzám. Figyelmes, és próbál minél több időt velem tölteni, ami néha igen csak nehéznek bizonyul, de azért összehozzuk. Mindennél jobban szeretem, és még sosem voltam ilyen boldog. Vele érdekes az élet, és folyton meg tud lepni. Mellette fontosnak érzem magam,és teljes biztonságban. Úgy bánik velem, mint a legféltettebb kincsével. Nem tudom, mivel érdemeltem ki őt. A srácok...nos, ők ugyan úgy vannak. Élnek és virulnak. Velük is szoros a kapcsolatom, főleg Levivel, akiről mint kiderült ha olyan passzban kapod el, komolyan is el lehet vele beszélgetni.

Ma a stúdióba tartottunk. Mostanában sokat vagyunk itt az új lemez miatt, de piszok jó a hangulat. Csak mi öten vagyunk, plusz Andy, aki mint kiderül nem csak a klipek rendezéséért felelős, hanem hangmérnök is, de Milán is nagyon otthon van a témában, ahogy látom. Szerencsére Zoli, a banda menedzsere csak néha-néha pillant be, hogy hogyan is állnak, vagy hogy egyáltalán itt vannak e. Nem szokásom ítélkezni, de ettől az embertől feláll az ember hátán a szőr. Ilyen bunkó, és ellenszenves, paraszt embert a világ még nem látott. Ridegebb, mint akármi, ami létezik. Ötvenes éveiben járhat, a haját, mintha egy tehén nyalta volna le, és ha esik, ha fúj, ha meleg van, ha hideg őt nem látod másban, csak is öltönyben. Kérdeztem Delont, hogy mért nem váltanak, de ez amint megtudtam nem ilyen egyszerű. Kötelez egy csomó minden, legfőképp a szerződés, ami még pár évre szól. Nem mellesleg olyan, amilyen de Zoli az egyik legelismertebb ember a szakmájában, amire számos példa van. Első sorban itt a The High Road, ami hiába magyar tagokból áll, de mégis csak egy világhírű banda. Nemsokára ha jól hallottam turnéra is mennek, de erről még nem kérdeztem Delont.

THE HIGH ROAD~Ég Veled RocksztárWhere stories live. Discover now