"Forgassunk!"

4.9K 294 8
                                    


Delon tényleg el visz engem egy klipforgatásukra! Még sosem voltam, szóval izgatott vagyok. Gyorsan rendbe szedtük magunkat,mert még Delon házához is el kell menni. Onnan viszont irány a stúdió. Mikor oda értünk, Delon leállította a motort, és felém fordította a fejét.

  - Nézd, a menedzserünk, Zoli... egy balfasz. Ne törődj vele, de ha netalán nem vagyok ott, és kötözködni merne azonnal szólj, oké?

  - Rendben. -bólintottam. A kocsiból kiszállva épp akkor érkezett meg Levi, kocsijából pedig hangosan üvöltött a Foo Fighters- The Pretender című dala. Delonnal elmosolyodtunk, ahogy Levi megáll és tovább énekli az énekessel a dalt, közben tombol, és gitározást imitál. Ahogy látom nem zavartatja magát. Sőt, meg is várta a szám végét.

  - Na, mi van? Ilyen jót keféltél az éjjel? -szolt oda neki Delon, mikor kiszállt a kocsiból.

  - Nincs panaszom. -vigyorgott, miközben lezárta az autót. - És nektek? -lépett oda, mire Delon megrázta a fejét, amolyan "hanyagoljuk a témát" stílusban. - Értés van. -veregette meg a vállát. - És te hogy vagy kislány? -pillantott rám. - Jöttél te is forgatni.

  - Aha.

  - Király. -bólintott.

  - Srácok! Gyertek már be! -kiabált ki egy nő az ajtón, majd vissza is rohant.  Mikor beértünk már egy másik nő rohant oda Delonhoz és nagyon magyarázni kezdett, de mintha nem igazán figyelt volna. Mikor a nő elment, mellé léptem.

  - Komolyan személyi asszisztensed van? néztem fel rá.

  - Dehogy is! Ez Zolié, és folyton a nyakamon lógatja, hogy elmagyarázza mit mikor kell csinálnom. Lassan már azt is betáblázza nekem, mikor mehetek ki a mosdóba. Utálom. -mondta feszülten, mire nem is szóltam többet semmit. - Ne haragudj, csak felidegesít. -nézett le rám.

  - Semmi gond. -mosolyogtam.

  - Áh, Delonkám! -jött oda vigyorogva egy rasztahajú srác.

  - Na, mi van Endy? -fogtak kezet. - Kriszta, ő Endy. Ő rendezi az egész klipet.

  - Szia. -fogott velem kezet.

  - Heló. -viszonoztam mosolyogva a gesztust.

  - Barátnőd? -nézett Delonra.

  - Jó lenne. Na, mi van? -pillantott le a tabletjére. Várjunk...azt mondta jó lenne?

  - A csaj, aki játszott volna a klipben...hát nem lesz itt. -mondta ki egyszerűen. - Kb. fél órája szólt, hogy allergiás lett valami szarra, amit magára kent, és nagyon brutális lett az egész feje. - mutatott sajátjára körkörös mozdulatokkal

  - Fasza, akkor most mi lesz?

  - Nem tudom, de Zolinak még inkább nem mondtam semmit.-sóhajtott.- Most menjek ki az utcára, és szólítsak le egy lányt? -gondolkodott, majd rám pillantott, és elvigyorodott.

  - Neeem, nem, nem nem. Nem! -vágtam rá.

  - Nagyon szépen kérlek ments meg minket! -könyörgött nekem.

  - A szereplés nem az én asztalom. -csóváltam a fejem.

  - Szöveg nincsen, és folyton mondani fogjuk, mit kell csinálni. Pénzt is kapnál érte!

  - Nem is tudom... -harapdáltam az ajkam, majd Delonra néztem, aki megvonta a vállát, amolyan " ahogy szeretnéd" formában. De láttam a szemében a reményt. - Mit kell tennem? -sóhajtottam fel.

   - Ez az! -emelte fel a kezét Endy. - Gyere. -kezdett el tolni, majd egy székbe ültetett. -Mindjárt jönnek a sminkesek, a fodrász, meg a ruhások. Aztán majd mondom. -hadarta le, majd ott is hagyott. Jézusom...most komolyan szerepelni fogok egy klipben, amit majd több millióan látni fognak? Nem vagyok normális.

THE HIGH ROAD~Ég Veled RocksztárWhere stories live. Discover now