ΚΕΦΑΛΑΙΟ 34

843 41 15
                                    

Με μιας όλη η κούραση έφυγε ,ενώ η απορία την κατέβαλε. Σήκωσε το τηλέφωνο λέγοντας:   "Εμπρός;  "

-¨Έμιλυ, εγώ είμαι." Η γνωστή φωνή του Τζέρεμι ακούστηκε βαρυά. Πολύς καιρός είχε περάσει από την τελευταία φορά που τον είδα ή τον άκουσε. Με δυσκολία αναγνώρισε την οικεία φωνή του ,που πολλά βράδυα στοίχειωνε τα όνειρά της. 

-"Τζέρεμι! Πού εξαφανίστηκες τόσο καιρό; Είσαι καλά; " Η έκπληξη ήταν τόσο  μεγάλη που μονομιάς πετάχτηκε  όρθια. Με γρήγορα βήματα πηγαινοέρχονταν στο μεγάλο δωμάτιο προβληματισμένη.

-"Ναι,το ξέρω. Συγνώμη, αλλά ήθελα να μείνω λίγο μόνος και να σκεφτώ κάποια πράγματα." 

-"Τί να σκεφτείς; Η μάνα μου τρελάθηκε απ' την αγωνία της! Πώς μπορείς να φεύγεις έτσι χωρίς μία εξήγηση;"

-"Σου είπα γιατί! Μην φωνάζεις!"  "Πήρα μία απόφαση, αλλά θέλω να ακούσω και τι δική σου άποψη." Η φωνή του ακούστηκε πιο αποφασισμένη αυτή τη φορά, δεν σήκωνε όχι.

-"Τί αποφάσισες; Σε τί θα οφελήσει η δική μου άποψη; Μην λες βλακείες!" 

-"Ναι ,θέλω να σε δω. Πότε μπορείς;"

-"Δεν είμαι σκυλάκι σου, όποτε θυμάσαι θες να με δεις και όποτε σου καπνίσει με έχεις χεσμένη." Παρ' όλη την άρνηση ήθελε και η ίδια να τον συναντήσει, μα δεν θα του δίνε τη χαρά να την εκμεταλλεύεται.  

-"Αφού θες να βρεθούμε κι εσύ.. Έμαθα ότι ο  άντρας σου έφυγε σε επαγγελματικό ταξίδι και θα γυρίσει αύριο βράδυ.. Όλο το βράδυ είναι δικό μας..."  Έτσι της μιλούσε πάντα όταν ήθελε να την ρίξει στο κρεβάτι. Όσο κι αν ήθελε δεν μπορούσε να την ξεχάσει..

Η Έμιλυ έκλεισε το τηλέφωνο απότομα. Δεν ήξερε τι να του απαντήσει.Το σώμα της αποζητούσε ξανά τα χάδια του, άθελα της τον έβλεπε τα βράδια σε πονηρά όνειρα.Η απότομη επιστροφή του την τάραξε, η πρότασή του πολύ δελεαστική μα δεν ήξερε τι να κάνει. Με την απουσία τόσων ημερών είχε συνηθίσει πάλι τη ζωή της και η Τζάνις έδειχνε να μην πονάει πια τόσο πολύ όσο στην αρχή. Γιατί εξαφανίστηκε έτσι; Γιατί δε τους είχε δώσει μια εξήγηση; Σε μάνα και κόρη.. Νόμιζε ότι μπορούσε να παίξει μαζί τους, αλλά δεν θα τον άφηνε έτσι. 

Ένα μπάνιο ήταν ότι πρέπει για να χαλαρώσει και να σκεφτεί. Η μπανιέρα γέμισε νερό μέχρι πάνω μαζί με αιθέρια έλαια. Συγκεκριμένα λεβάντα ,που ήταν το αγαπημένο της για να ηρεμήσει κάπως. Τα μάτια της παρέμεναν κλειστά ενώ σκεφτόταν την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα. Κανείς δεν είχε τον έλεγχο της κατάστασης πια ,τα γεγονότα  έτρεχαν χωρίς να τα προλαβαίνει η ίδια.. Παντρεύτηκε κάποιον μόνο από συμπάθεια και ανάγκη και τον απάτησε με τον χειρότερο τρόπο, γιατί απλά είχε ανάγκες.. Έπρεπε να ερωτευτεί ,να νιώσει τι πάει να πει η λέξη έρωτας και πάθος.. Σίγουρα αυτό που ένιωθε δεν ήταν έρωτας, απλά η σωματική έλξη ήταν τόσο έντονη που δεν μπόρεσε να αντισταθεί.. Και το κακό ήταν ότι ήθελε αυτόν τον άνθρωπο ξανά και ξανά, παρόλο που είναι απαγορευμένο.. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα