"Jaký je to pocit?"

2.8K 193 6
                                    

Když jsem se probudila, ani nevím kolik bylo hodin. Otočila jsem se na bok, abych viděla na Ashe. Spokojeně spal a ze spánku se usmíval. Ikdyž jsem se neviděla, věděla jsem, že se taky usmívám. Sedla jsem si a natáhla se pro Ashovo triko. Vzala jsem ho do ruky a přetáhla si ho přes rameno. Stoupla jsem si a oblíkla si svoje tepláky.

Potom jsem potichu odešla dolů. Pobrukovala jsem si nějakou melodii. Vešla jsem do kuchyně, kde byli kluci.

"Dobré ráno." usmála jsem se na něho. Z ledničky jsem vytáhla jogurt a připravila ho na stůl pro Rosie. "Jak se dnes máte?" posadila jsem se naproti nich.

"Tak skvěle jako ty ne." ušklíbl se Luke.

"Haha." řekla jsem a začala klepat prsty o stůl. "Co máte dnes v plánu?" zeptala jsem se.

"No asi nic." řekl zamyšleně Calum. "Máš nějaký plán?" zeptal se. Přikývla jsem.

"Napadlo mě, že bychom mohli všichni do Zoo." řekla jsem. Uslyšela jsem dětské krůčky po schodech. Dřív než Rosie vešla do kuchyně, už jsem byla otočená ke dveřím. Vběhla s křikem do kuchyně.

"Ash mě chce sníst!" vypískla se smíchem. Doběhla ke mě a já jí vzala do náruče.

"Neboj se. Nedovolím, aby tě snědl." řekla jsem pobaveně a políbila jí do vlasů. Ash vešel do kuchyně.

"Kde je ta moje snídaně." řekl. Rosie se zasmála a schovala si hlavu do mýho- Ashova trika.

"Není tady." zamumlala. S klukama jsem se zasmála. Zvedla jsem se i s Rosie a usadila jí na židly. Přisunula jsem k ní jogurt.

"Napapej se." pohladila jsem jí po vláskách. Rosie se uculila a pustila se do jídla. Otočila jsem se k Ashovi. "Dobré ráno." usmála jsem se a dala mu pusu na tvář.

"Slyšel jsem ten plán, že bychom šli do ZOO." řekl. "Zní to fajn." kluci přikývli.

"Fajn já se půjdu připravit. Dohlídněte na Rosie. A hlevně žádný kraviny." napomenula jsem je odešla nahoru. Oblíkla jsem si oranžové triko, kraťase s kšandami, a tenisky. Vytáhla jsem malou kabelko, do které jsem dala mobil a klíče. (komentáře)

Zamíříla jsem do koupelny, kde jsem si rozčesala vlasy a dala si je do culíku. Trochu jsem se namalovala. Když jsem došla dolů, čekalo mě překvapení.

"Můžete mi říct, co jste tu dělali?" zeptala jsem se a dala si ruce v bok. "Proč je Rosie špinavá až za učima?"

"Já jim říkal, ať jí ty palačinky nedělají." obhájil se Ash.

"Rosie, pojď se vykoupat, než půjdume." natáhla jsem k ní ruku a ona se poslušně chytla.

Po hodině a půl jsem vyjeli do Zoo. Kluci někde sehnali auta, a já jsem radši nechtěla vědět kde. Ještě bych se naštavala. Rosie měla podobné oblečení jako já. Ale místo oranžového trika měla růžové.

Vlásky jsem jí spletla do dvou copánků a dala jí do nich sponečky. Vypadala jako roztomilá malá princezna. Zaplatili jsme vstupenky a vešli do Zoo. Ash mě držel za ruku a Rosie byla na Calumovich zádech. Mickey se bavil o něčem s Lukem.

"Koupíte mi zmrzlinu?" vypískla Rosie.

"Určitě." usmála jsem se na ní. Došli jsme ke stánku a Calum Rosie položil na zem. Koupili jsme jí dva kopečky a sedli se ke stolu, aby měla klid zmrzlinu sníst. Když dojedla byla úplně špinavá. Zasmáli jsme se a já vytáhla z kabelky kapesníky.

Utřela jsem jí pusu. Stoupla jsem si, že půjdu kapesník vyhodit, ale na druhé straně jsem spatřila Penelopu. Kapesník mi spadl na zem.

"Tiff, děje se něco?" zeptal se Ash. Nereagovala tak se musel sím kouknou na místo, kam se koukám.

"Už jí mám dost." řekla jsem si spíš pro sebe. Nechala jsem kapesník kapesníkem a vydala se k ní. Surově jsem jí vzala za zápěstí a odvedl na záchody. Kouzle jsem zamkla dveře. "Můžeš nás už konečně nechat na pokoji?" zeptala jsem se. "Nebo to je snad tak těžký? Nikdy mi Rosie nevezmeš. To já jsem její rodina."

Někdo se chtěl dostat dovnitř, ale kouzlo to nedovolovalo. Penelopa si odfrkla.

"Myslíš si, že vyhraješ tak lehko?" zeptala se. "Rosie je moje dcere. A jestli jí mám dostat soudem tak to udělám. Kdo nechá dítě, dítěti?" ušklíbla se. Natáhla jsem ruku a střelila jí facku.

"A kdo si myslíš, že dá dítě matce, která se o ní vůbec nestarala?" odemkla jsem dveře mávnutím ruky a nechala jí tam stát. Ash a Luke stáli před dveřmi. Koukli se na mě a potom na Penelopu. "Měli bychom jít, nebo jí zabiju." zašeptala jsem Ashovi. Věděl, že bych mohla ztratit kontrolu. Proto přikývl a vzal mě okoli pasu. Luke šel hned za námi.

Došli jsme ke stolu, kde Calum a Mickey hlídal Rosie.

"Vezme mě, pryč?" zeptala se vystrašeně Rosie. Klekla jsem si k ní.

"Nikdy, princezno." zašeptala jsem a pohladila jí po vláskách. "Jsi naše a naše zůstaneš. Slibuji."

Když jsme dojeli domů, Rosie už spala. Ash jí vzal do náruče a šel nahoru uložit do postele. Sedla jsem si s klukama do obyváku a nechala je, aby mi nalili skotskou.

"Nechápu jak se můžete udržet." řekla jsem. "Měla jsem chuť jí uthnout hlavu." zasyčela jsem a napila se.

"To je tím, že jsi nobý upír." vysvětlil Luke. "I my jsme to tak měli." pousmál se, aby mě uklidnil. Stoupla jsem si a položila sleničku na stůl.

"Jestli jí ještě uvidím..." začala jsem, ale uslyšela jsem vejít Ashe do obyváku. Otočila jsem se. "Je vpořádku?" zeptala jsem se.

"Jo. Spí jako růženka." usmál se a sedl si mezi Mickeyho a Caluma. "Slyšel jsem něco o zabíjení." uchechtl se Ash.

"Myslím, že to není legrace." namítla jsem. "Ani si nedokážu představit, že bych někoho zabila. Jaké to je?" zvedla jsem pohled na kluky. Nervozně se po sobě koukli. Na mou otázku mi odpověděl Luke.

"Prvně to je úžasný pocit, ale potom příjde vinna, která tě zevnitř zabíjí. Když to  děláš častěji tak si samozdřejmě zvykneš." nasucho jsem polkla.

"Tohle mi určitě pomůže Penelopu nezabít." zašeptala jsem.

Forever and always (5SOS)Where stories live. Discover now