Letter Eleven.

2.3K 97 12
                                    

11 October

Madison Smith

London, England

 

Dear Liam,

 

Liam, owmymy! Vanmorgen toen ik op Twitter inlogde was Madison Smith, en #HappyBirthdayMaddy aan het trenden! Ik snapte niet wat er gebeurde, Lili. Ik was zo in de war, en dacht eerst dat het een andere Maddy was, maar dat was het niet! ;o

Niemand wist wie Maddy was, maar toch waren ze het aan het trenden!

Het waren Tweets als,

 

I don’t know who she is, but #happybirthdaymaddy anyways.

 

En toen zag ik opeens je moeders Twitternaam staan, en ik dacht zovan WOT?! Dus toen ging ik naar je moeders account, en zag allemaal retweets van mijn verjaardags Tweets staan, en toen kreeg ik echt zo’n raar gevoel ik m’n maag. Toen ik naar onder scrolde zag ik opeens een Tweet van je moeder,

 

“Dear Maddy, I hope you have a really good Birthday, cuz you deserve it. There are many people caring about you, and loving you and I’ll show you how many. I do love you, Madison Smith.”

 

En daarna nog een Tweet,

 

“I’ll retweet everybody who Tweets #HappyBirthdayMaddy!!”

 

Liam, ik hou van je moeder… Nog nooit heeft iemand zo iets voor me gedaan. En het betekend dus dat ze mijn brieven leest.

Karen, als je dit leest, ik hou van je :) Bedankt voor het beste verjaardags cadeau ever! Ik ben je voor eeuwig dankbaar!

Ik kan echt niet stoppen met springen en dansen, Li. Voor de eerste keer in mijn leven voel ik me… Bijzonder!

 

Het feit dat Karen, en misschien jij ook wel, weten dat ik besta… Nu durf ik niet meer naar je huis te komen Li!

Misschien is dat ook niet zo’n goed idee. Aangezien ik al een keer ben gesnapt op zwartrijden…

 

Ik heb een plan. Karen, als je dit leest, kan je dan alsjeblieft alle Directioners bedanken op Twitter voor mijn geweldige verjaardag? En zeggen dat het van mij komt? Mij geloven ze toch niet, dus tja. En ik wil ze zo graag bedanken voor de beste verjaardag ooit.

 

Ik ben zo blij! You don’t even wanna know! Ik denk dat ik vandaag naar de winkel ga en tien bakken Ben en Jerry’s koop, en ze vervolgens op te eten, achter elkaar. Dat is de perfecte verjaardag. En dan genieten van de lieve Happy B-Day Tweets van het beste fandom ooit.

Yep, dat ga ik doen! ;D

 

Ow geez, Li, Talischa heeft mijn hele verjaardag verpest. Ik ging dus ijs halen, en toen ik terug kwam, duwde ze het ijs in mijn gezicht, en nu krijg ik het niet meer uit mijn haar. Maar serieus, ik laat mijn verjaardag niet verpesten, want mijn naam trend nog steeds! ;o

Eigenlijk is het best gemeen. Het hele fandom staat op z’n kop. Niemand weet wie ik ben. Iemand zei zelfs dat ik een geheim familielid was, die in de gevangenis zat, en waar niemand van mocht weten. Ik bedoel, what?!

Ik ben zo blij Liam!

Ik heb me vandaag ziek gemeld, zodat ik me op m’n kamer kan opsluiten, en de hele dag ijs eten, en Tweets lezen.

 

Ik glimlach breed. Ik hou van ons fandom. De beste keuze uit mijn leven is zeker het feit dat ik Directioner werd. Zonder de jongens had ik het niet vol gehouden. Hun zijn de enige die me nog gelukkig maken. Die een glimlach op mijn gezicht toveren. Die echt is. Ik kan gewoon niet geloven dat Karen deze brieven heeft gelezen, en dat ze echt om me geeft… Maar… Wat nou als het een andere Madison is? Wat als ik het niet ben? Wat als Karen mijn brieven helemaal niet leest, en ik me zomaar wat in mijn hooft haal…

Langzaam begin ik te begrijpen dat dit weet een paranoïde actie is, die ik wel vaker heb de laatste tijd. Deze wereld geeft niet om me, wanneer begrijp ik dat nou?!

Zuchtend gooi ik de brief weg en pak ik een nieuw papiertje.


Dear Liam,

 

Mijn verjaardag is vreselijk tot nu toe. Ik dacht dat het allemaal zo goed begon, maar ik haal het allemaal maar in mijn hoofd...

******************

Awh, arme Maddy D:

Denken jullie dat de Tweets voor haar waren of niet? Ha! Dat ga ik lekker niet vertellen.

Vergeet niet te auditeren, of hoe je dat ook schrijft, voor Troublemaker.

Ik ben aardig ziek, dus waarschijnlijk komt er vandaag ook nog een deel van Unforgetable ;D Yaaayy! Ja, ik hoor jullie door mijn computerscherm. Nee, grapje.

Follow meh on Twittaah; @1DxVasHappeninx

Twenty-Two Letters To LiamWhere stories live. Discover now