Actually, I'm A Girl!!!

Actually, I'm A Girl!!!

7.8K Reads 652 Votes 5 Part Story
SongJiHyoFans By MongJiHyo_ Updated 15 hours ago

Song Ji Hyo seorang yeoja yang terpaksa tinggal bersama tujuh orang namja dengan memegang identiti sebagai kembarnya.

8 bulan yang sangat mencabar.
Terjadinya banyak salah faham dan mula timbul perasaan cinta.Bagaimanakah dia hendak menyembunyikan identiti sebenarnya selama 8 bulan?adakah dia berjaya keluar tanpa rahsianya diketahui oleh sesiapa pun?

repttts repttts Jun 05
Kau update lagi la dey.kau mereput kat rumah je buat ape hahahahahahahahaha.guray
repttts repttts May 06
Update le author.jgn mls.haha,cepat le cik aku dh add kat library lagi tu.huhu
zianarani zianarani May 27
Awk... Nk tnye ni... Bila awk nk smbg... Best la cite dia... Sya x sbr nk bce lagi... Cpt la update...
Btw,u'r ff very perfect.....i love it...update lg yer...馃槈馃槈馃槈馃槈馃榾馃榿馃榿馃榿