Actually, I'm A Girl!!! [OG]

Actually, I'm A Girl!!! [OG]

15.3K Reads 1.2K Votes 9 Part Story
NurulEzaty :) By MongJiHyo_ Updated Dec 31, 2016

Song Ji Hyo seorang yeoja yang terpaksa tinggal bersama tujuh orang namja dengan memegang identiti sebagai kembarnya.

5 bulan yang sangat mencabar.
Terjadinya banyak salah faham dan mula timbul perasaan cinta. Bagaimanakah dia hendak menyembunyikan identiti sebenarnya selama 5 bulan?adakah dia berjaya keluar tanpa rahsianya diketahui oleh sesiapa pun?

repttts repttts Jun 05, 2016
Kau update lagi la dey.kau mereput kat rumah je buat ape hahahahahahahahaha.guray
repttts repttts May 06, 2016
Update le author.jgn mls.haha,cepat le cik aku dh add kat library lagi tu.huhu
zianarani zianarani May 27, 2016
Awk... Nk tnye ni... Bila awk nk smbg... Best la cite dia... Sya x sbr nk bce lagi... Cpt la update...
ainnabilah031099 ainnabilah031099 Jul 01, 2016
Btw,u'r ff very perfect.....i love it...update lg yer...😉😉😉😉😀😁😁😁