Viața langa un monstru

By Persseffona

436K 19.3K 1.4K

Nu totul e asa cum ne dorim si nu totul e roz. Tanya a descoperit acest lucru prea devreme pentru varsta ei f... More

Cap1: Întâlnirea
Cap 2: Anumite sentimente.
Cap3: Șarpele
Cap 5: Iubita se intalneste cu sora, jocul incepe :*
Cap 6: Rapita
Cap 7: Logodnica :|
Cap 8: Lumea din întuneric
Cap 9: Ceva timp cu Marian...
Cap 10: Duelul
Duelul partea a 2 a
Ma omori...
Jocuri
o Familie sau iubire?
Ahh...
Adoptată
Balul
Poftim???
Nunta
Fericire și umbre
Da Planul Flaviei
Te urăsc
Marian si Anastasia
LANȚURILE SAU RUPT
Te iubesc
EPILOG |
EPILOG ||

Cap 4:Dușul

20.4K 877 81
By Persseffona

(+16)

Atat de intuneric, dar nu era acel intuneric precum atunci cand dormi, acet intuneric era diferit, te atragea in el, ademenindu-te cat mai aproape de el, simteam cum sufletul meu se reaxeaza fiind gata sa il accepte, sa il inbratiseze, iar mai apoi sa simta linistea si fericiea eterna, deoarece acel intuneric era moartea.

Chiar cand sa il acept, acesta se indeparta de mine, sunandumi.

- Înca nu a venit timpul, astfel, lasandu-ma in intunericul pleoapelor mele.

Lumina puternica a soarelui, ma invaluia, oferindu-mi cat mai mult disconfort, nu vroiam sa ma trezesc, dorindu-mi cat mai mult ca ultimile trei zile sa fi fost un simplu cosmar, ce avea sa dispara de indata ce deschid ochi "pleaca vis urat....„ , dintr-un anumit motiv, simteam ca acesta nu avea sa fie un simplu cosmar,din cauza pernelor atat de moi , invelite intr-un material atat de fin, pe care imi odihnem capul, si din cauza cearsafului , din acelasi material fin precum pernele, ma invaluia facanduma sa ma simt trista, cand gandul imi zbura la familia mea, care poate isi faca griji.

Într-un sfarsit m-am lasat pagubasa razelor de soare ca imi mangaiau chipul cand am dat cearseaful de pe fata, m-am ridicat din pat, incercand sa imi amintesc ce se intamplase in ziua precedenta, totul a fost in ceata, pana mi-am amintit de șarpele ce ma muscat, apoi o durere strafulgeratoare in minte mia adus chipul lui Dominik care ma ridicase de pe jos, murmurand ceva.

Durerea de cap asa cum aparuse , disparuse, lasand loc sunetului stocamacului ce imi cerea mancare, eram moarta de foame. pe masa de sticla am observat o tava ce avea pe ia o farfurie cu o friptura bine facuta, cu un pahar cu suc de portocale. Mam napustit asupra ei precum un tigru ce statea la vanatoare, „e atat de buna" imediat ce am terminat, am luat o gura din sucul de portocale.

Dupa ce am terminat, m-am asezat mai confortabil pe canapea, si am strans piceoarele la piept, nu am stat mult asa, pana cand usa se decuiase, si l-am vazut pe Dominik intrand, cu aeru sau de superioritate, ma privea inaintand spre mine.

- Ma bucur ca te simti mai bine, spuse acesta asezandu-se langa mine.

-Multimesc, am murmurat eu cu gara intre genunchi, ma salvase, asta a fost a doua oara cand ma salvat.

Acesta imi zambise, dupa care ma studiase , lasand o surta liniste sa se lase, pana cand am decis sa o rup.

-Sti ca trebuie sa faci rost de lenjerie intima , nu mia dat... , am spus eu privindul, sperand ca acesta sa isi ia si un alt aer inafara de ceal de superioritate, dar fara succes.

-Dece? intrebase asta calm.

-Pentru ca nu mi-ai dat.

-Nu vei avea nevoie de asa ceva.

- De ce???

- Nu sunt nevoit sa iti raspund, spuse acesta zambind usor, dar si pervers.

O alta pauza scurta sa lasat intre noi, pana cand de data aceasta decisese sa o rupa el.

-Sti ca vei suporta consecintele, a zis acesta privind o parte a tavanului in care era pictat un ingeras.

- Poftim????, am spus eu revoltandu-ma, aproape ca am murit, iar tu vrei sa ma pedepsesti?

-Calmeazate, ai grija sa nu intreci limita, si pe langa daca nu ai fi fugit nu s-ar fi intamplat nimic, spuse acesta calm.

-Daca nu mai fi rapit, nimic din toate acestea nu s-ar fi inamplat, am spus aproape tipand, eram nervoasa, cum poate fi atat de ..... Ahhhh.

-Întreci limita, spuse acesta incepand sa se înerveze.

-Ma scuzati..... Stapane, am zis eu sarcastic, si cu tupeu.

-Tanya, ......... MRRRRR, spuse acesta incercand sa fie ca mai calm, dar maraitul il daduse de gol.

Nevrand sa mai iau parte m-am ridicat de pe canapea si m-am indreptat spre baie.

-Unde te duci, intrebase acesta calmandu-se usor.

-Sa fac un dus, sperand ca acesta va avea bunul simt si va pleca.

-Ar prinde bine unul, spusese acesta zambind acum pervers de parca nimic nu se intamplase cu cateva minue inainte.

„asta ce ar trebui sa insemne ca miros???" ma gandeam eu.

Ignorandul pentru a nu ma mai infuria, am intrat in baie dand drumul la dus, apoi dand jos camasa de noapte de pe mine, partea cabinei de dus care era din sticla, se aburise. Am intrat sub apa calda lasand-o sa ma relaxeze. In cateva minute, cabina se deschise, in aceasta intrand .... Stapanul, inchizand cabina la loc in spatele lui.

Acesta isi asezase mainile pe talia mea, aducanduma mai aproape de el, cu o ma imi daduse cateva suvite de pe gat la o parte, pentru a lasa in locul acestora un sarut deicat.

-C... ce faci????

-Ti-am spus ca vor fi consetinte, spuse acesta, luind de pe un mic raft un gel de dus ce mirosea foarte dulce.

Eram plina de dorinta simteam cum fiecare particica din corpul meu tresarea la auzul voci lui, la atingerea lui delicata.

Acesta se lasase in jos, turnand gel de dus in palma si incepand sa imi mangaie piceoarele, urcand in sus spre fundulmeu pe care il masa acum, simteam cum obraji incep sa imi arda. Dominik ajunsese la talia mea, mergand incet spre brate, simteam rasfatul mainilor sale ce imi dezmiarda pielea. Acesta a trecut de la maini, la abdomen si la sani mei, pe care a insistat ceva mai mult, mainile sale sunt atat de delicate cu mine, facandu-ma sascot mici gemete, ce incercam din greu sa le opresc, aceasta sa intors spre abdomenul meu, incercand sa mearga din ce in ce mai jos, vroia sa ajunga la acel loc in care nimeni nu ajunsese deocamdata dar mi-am apropiat piceoarele si am facut un pas in fata.

Cand observase, ma intorsese, si imi daduse sticla ce gel de dus, soptindu-mi la ureche.

-Randul tau, dupa care ma sarutase flamand, puteam simti dorinta ce se amplifica intre noi.

Am turnat in palma gel de dus, iar apoi am inceput sa ii mangai pieptul, acesta ma atrase mai aproape de el, lasand intre noi o distanta de vreo cativa centimetri, il priveam adanc in ochi sai albastri, acesta imi desfacuse piceoarele, acolo, unde el isi aszase barbatia sub feminitatea mea, la acest gest, un suspin imi iesise pe buze, intorcandu-mi capul spre geamul aburit, can am simtit ca fata ma ardea, puteam sa jur ca eram mai rosie la fata decat un rac. Am incercat sa ii schimb pozitia, dar acesta ma tinea de talie, punand mai multa presiune pe acel loc ce acum era plin de dorinta. La aceasta am scos un gamat, si mi-am imfipt unghie in pieptul sau, Dominik scoase si el un geamat,dupa care ma sarutase apasat, buzele noastre erau flamande una dua alta. Continuam sa il spal, dar tot intrerupeam procesul, pentru a face loc saruturilor.

Cand acesta decise a e de ajun, ma luat in brate lipindu-ma cu spatele de geam, in asa fel incat mainile mele sa ii inconjoare gatul, iar piceoarele talia. Dorinta era atat de arzatoare intre noi, simteam ca nu aveam cum a traiesc fara el, din acel moment miam dat seama, il iubeam, eram inebunita dupa el, dar el nu era decat stapanul meu, care acum dintr-un oarecre motiv simteam ca si el ma doreste si ma iubeste asa cum si eu o fac.

Saruturile si corpurile noastre erau mai fierbinti decat apa, care acum parea rece pe langa noi.

Acesta oprise apa, inca tinandu-ma in brate, neam indreptat spe camera, unde ma lasase pe pat, atat de usor incat ii era frica sa nu ma raneasca.

- De acum incolo vei fi amea, doar amea, spuse acesta posesiv.

Iubesc posesivitate-a din glasul sau, acesta sa asezat deasupra mea, continuind sa ma sarute tandru dar flamand, una din mainile sale, ma tragea mai aproape de el de talie,iar cealata era inpreunata cu a mea langa capul meu. Mia dat incet drumu la mana, iar eu le-am asezat pe pieptul sau, acessta le luase in maini incepand sa le sarutre pe rand, pana ajunse la mana de care am fost muscata, unde pe antebratul meu, erau doua mici gauri. La incheietura maini mele, aparuse un tatuaj precum o bratara din perle alb.

Acesta cand a vazut-o, a inceput sa maraie, apoi, a sarit de pe mine, mergand la usa.

-Sebastian, a strigat acesta, parca urletul sau zguduind intreaga cladire.

Am tras un cearseaf pe mine, dupa care in cateva minute l-am vazut pe Domiik vorbind la usa, cu Sebastian cred, nu puteam sa il vad.

In cateva minute acesta inchise usa, nervos, fata lui era acum infricosatoare.

-C...ce sa intamplat, am intrebat eu curioasa, dar sisperiata.

Acesta vazandu-ma speriata ,mi-a zambit cald pentru a nu ma speria.

-Iti spun mai incolo, a zis scotand din sifonier, o sochita rosie frumoasa, cu o pamblica la talie, formand o funda neagra, si o pereche de balerini negri.

Ma inbracat rapid, dupa care ma luat in brate ca o mireasa si am iesit pe holul lung, mergand drept inainte, trecand de scarile pe care le coborasem cand am incercat sa fug, pana ne-am oprit in fata inei usi imense negre.

....................................................................................................................................................................................

Sper sa va placa, com daca sa continui.

:*

A.... scuze pentru greseli.

Continue Reading

You'll Also Like

387K 22.9K 74
Finalizată Vampiri & vârcolaci Volumul 1 & 2 Când sunt aproape de ieșirea din pădure, un râs parcă malefic se face auzit, însă nimeni nu este prin...
221K 13.9K 86
09-11-2017 #5 în Vampiri 12-03-2018 #4 în Vampiri 02-04-2018 #3 în Vampiri 29-12-2018 #1 în Vampiri New Orleans este cel mai mare oraş al statului...
641K 36.7K 52
#NECORECTATA. Citiți pe propria răspundere asa ca sa nu-mi veniti cu, comentarii răutăcioase cum ca am greseli. O voi corecta curând. Volumul 1 : Reg...
236K 13K 21
Anastasia Green ,o fata simpla din suburbii ,a ajuns la numai 30 de ani una dintre cele mai apreciate avocate din New York .Lucreaza la cea mai bun...