Ha a határok elmosódnak

By Teamesu26

76.7K 2.7K 96

Nem követi pontosan a sorozatbeli időket, szálakat, korokat. Stiles (Stilinski) , Derek(Hale) egyre forrósodo... More

Bevezető [ Karakter Ismertető]
Fájt
Élek
Fejlemények
Nem Rész
Oké!?
Csak Álom..(18+)
Újabb Nap...
Halálba és vissza
Rajz
Megint
Ő, más
Kezdődik
Uralom!
Nem!
0.
Szégyen
Hm
Hiányzik
...
..
Tényleg?
Velük
🎉🎊
..
..😢
ő
..
hazugság
fáj
segíts
vágy
megtette (18+ !!)
jól vagyok
nem úgy volt
Új könyv
ego
hibás
igaz ?!!
lehetek...
elfogad
idő
hazugság
cuki
figyelek
növekszik
rúgott
ő..
hatalmas
.
🤔
közel
fáj.
idióták
álmok
vendég
megy
ők
Miattam..
ott van
mi ő?
hagyj..
együtt
igazság

1.

1.3K 53 0
By Teamesu26

Seriff szemszöge :

Sajnálom ezt mondta az orvos a monitora mutatva. Ugyan az, nem lehet igaz a feleségem után a fiamat is el kell veszítenem?.. Hirtelen el mennek a fények de pár pillanat múlva vissza is jött. Fel emelem a fejem és gyorsan a szobába nézek hogy Stilesal minden rendben van e. De nincs ott hol van az előbb még ott feküdt.
-Hol van a fiam? - kérdem idegesen az orvosoktól, de mint én ők se látták..
Értesítem a hivatalt hogy néhány embert küldjenek ki keresni. Az utóbbi időben nagyon meg változott, úgy érzem rossz apja vagyok. Nagyon sok a munkám és igaz miután a feleségem meg halt még jobban a munkának szenteltem magamat vele még nem igazán foglalkoztam. De őse nagyon kereste a társaságomat.
Lassan két nap telt el és semmi, majd Scott hív hogy meg találták és hogy kéne egy mentő. Remélem nem esett semmi baja. Gyorsan indulok a kocsihoz útközben hívtam egy mentőt.

Amikor oda értem hála istennek Stilesnak semmi baja nem esett viszont a tesi tanárát eltalálta egy nyíl. Gyorsan be szállítják a kórházba. Viszont Stilesal van valami amit még kell beszélnem az ő érdekében. Eltűnése után fel kereset Scott és őszintén mindenbe be avatott abba hogyan találtak meg hogy Stilesal valami nagyon nem stimmel. Melissa elhozta a kórházból a leleteit és meg lepetésemre a feleségemét is.
-Tudom nehéz ezt neked meg nézni ennyi év után, viszont amikor Stiles eltűnt kutakodtam. Előtte egy héttel amikor be jött a kórházba kérdeztem a problémáiról. Úgy gondoltam hasonló az anyájával. Így amikor Mr vizsgálat kész lett el kértem. A lényeg nézd meg a kettőt egy az egyben ugyan az... - mondja Melissa. Nem lehet tényleg ugyan az.. Scott elmondta mit gyanítanak. Meg szállta egy démon, kissé lehetetlennek tartom de van igazság alapja.
Arra a döntésre gondoltam elsőnek elmegyógyba be küldöm de nincs szívem hozzá.

Hazafelé tartva hirtelen meg szólal.
-Apa küldj be az elmegyógyintézetbe. - nagyon meg lepődtem. - Kérlek nem akarok senkinek sem fájdalmat okozni - a vissza pilantó tükörből látom hogy könnyei csak potyognak vagyis érzi..

Continue Reading

You'll Also Like

155K 6.6K 39
!FORDÍTÁS! EREDETI: @nojamsbts Killian King: hideg, távolságtartó, domináns és birtokló az övével szemben, az iskola legjobb alfája, és rosszfiúként...
49.3K 1.6K 27
Mindekettejük arcára dühös undor ragadt és úgy néztek maguk elé, de úgy hogy véletlenül se találkozzon a tekintetük. -Tudsz róla hogy kurva nagy szem...
75.7K 2.4K 46
Engedj már el! Utállak! Utállak! Bár soha ne láttalak volna!- Ordítottam rá mire rám kapta jeges tekintetét és úgy engedett el mintha meg egette voln...
77.1K 4.3K 19
Igor egy másik dimenzió miniszterelnöke, Vladimir egy kisállat szintjére emelt rabszolga, akiket a nagyurak tartanak maguknak az ágyba. Egy pillantás...