Stráž ma prosím

By Veronisap

2.7K 157 7

🖤 ,,A keď nie? Kde ťa mám hľadať?" priblížil sa ku mne a dotkol sa mojej ruky. Mal ju chladnú, oproti mojej... More

Pol noc
smaragdy
3
4
Calebova otázka
Rob to čo ostatní
Návrharka
Poďme do školy
Bude to trochu bolieť
Rovno pod zadkom
Nenecháš nám ju ?
Ublížili ti
A ty si vydatý ?
Ste silná ďakujem
Žiadne peniaze
Ahh zatvor oči
nedokážem pri tebe kontrolovať
Rozumiem ti
Tu sa nekričí
Prepáč
Ruben ti zakázal plavky?
Skoro ho porazilo
Prosím Bell
Ešte neplač
Blížil sa ku mne
Otázočka
Oheň v labách
Krátka
Nato sú vážne veci
On ju strážil
Nemôžeš sakra
Omega
34

Mäso mám rada

59 4 0
By Veronisap

cez veľké zlaté okná . Vlasy mal stále rozcuchané a obletovali mu nad tmavými mihalnicami .

,, A budeš mať ? Už si si vybral a strážiš si ju ?" Pred dverami prudko zabrzdil a romýšľal nad tým čo som mu povedala .

,, Tu nikto nikoho nestráži , každý ide svojou cestou. Ako som povedal spolieham sa na peniaze a keby mám niekoho nebola by si tu . " Ukázal na skriňu . Jeho prsty zdobili zlaté prstene . Každý jeden som si obzrela . Na palci mal veľmi hrubý a na prostredníku mal s čiernym kamienkom , nemal lesk . A na pravej ruke mal na ukazováku prsteníku a prostredníku všetky tenké okrem prostredníka . A všetky zlaté ako okná na dlhej bielej chodbe .

,,Ak už nechceš spať dole budú raňajky , ktoré nám Erika prichystala , len sa obleč . " zavrel dvere , ktoré sa ozvali v tomto krásnom dome a ja som pristúpila ku skrini .Do mojich očí vrazili perlové šaty so zeleným lemom pri krku . Bola to len ľahká látka . V ktorých som sa cítila voľne . Vedľa skrini ležali hnedé tenisky . Tie mi pripomínali les , ktorý nechcem . Obula som si len papuče , ktoré boli pri posteli a vyrazila na tie raňajky . Šaty odhaľovali moje svaly na krku a samotné ramená . Vlasy som si uviazala do drdolu . A pricupkala som do kuchyne k veľkému tmavohnedému stolu kde ležalo veľa jedla . Zostala som stáť ako obarená a sadla som si na stoličku . Bola som tu sama s Erikou , ktorá mi liala vodu . Vždy som si robila všetko sama a prečo ľudia slúžia ľudom . Asi Ruben je niečo ako Alfa . Fuj . Moja tvár sa zmračila .

,,Nemáš rada hrozno ?" spýtal sa ma Ruben keď si sadol oproti mňa .

,, Mäso mám rada. " Erika sa na mňa pobavene pozrela keď nalievala Rubenovi hnedú tekutinu .

,,Ochutnaj ho . " očami mi ponúkol hrozno . Do úst som si vložila hrozno . Bolo šťavnaté a trocha studené .

,, Je lepšie ako mäso ." zobrala som si ďalšie . Ruben sa na mňa široko usmial . Až som pozabudla na tú dobrú chuť hrozna .Dívala som sa naňho ešte pár sekúnd ale potom som sa karhala aby som prestala . Rubenovi zazvonil mobil . Chcel mi niečo povedať . Ale tváril sa nahnevane . Počula som ako mu niekto nadáva .

,,Nie , aké majú na ňu právo ? " mračil sa na pohár a ja som koštovala rôzne chute . Sladké , slané , horké . Ble .

Potom sa hlasno zasmial a zložil .

,, Tvoj kamoš má vraj na teba všetky práva . A vraj ma Declan zabije . Volal cez Miu . " nestihol dopovedať a mobil opäť zazvonil . Mobil šuchol na môj kraj stola . Priložila som si ho k uchu . Wyattov hlas som mala v celej hlave.

,, Adah?"

,, Povedz mu že som mŕtva , niečo si vymysli ale ja už neprídem. Wyatt tu to je lepšie . "

,, Všade ťa hľadá , zúri . Prosím vráť sa . Doplatíš nato . " tlačili sa mi do očí slzy .

,, Ten človek nato doplatí tiež . „" nevedela som čo mám spraviť . Opäť . Chcem ostať tu ale nemôžem ? Ruben pohodlne kusol do pečiva a vyzeral tak nenasýtene . Tak jeho oči pôsobia už od vtedy ako som ho zbadala .

,, Maj sa Wyatt. " zložila som ho . Chvíľu som sledovala stôl a potom ma vyrušil Rubenov hlas .

,,Tak čo povedal ?" vyzvedal. A ja som si to hlave prehodnotila .

,, Nauč ma žiť a potom odídem čo najďalej . " dlho premýšľal až som sa začala chvieť . Bolo to pridlho . Hrdlo mi vyschlo , zobrala som pohár a napila som sa.

,,Chceš požičať aj peniaze ?" táto otázka ma zaskočila . Pretože peniaze nepotrebujem zatiaľ .

,, Ja sa spolieham na seba , nie na peniaze ." vačšinou to tak bolo . Nepotrebovala som nikoho , nič aby som sa vedela o seba postarať . Trhlo mu kútiky .

,, Dobrý postreh Adah , ale vieš že peniaze sú dôležité aby si mala čo jesť , kde spať . Musíš si zarábať . Prečo mám taký pocit ako keby si nežila na tomto svete. " moje tajomstvo spôsobilo pálavu po tele . Je to pravda žijem v lese.

,,Alebo si taká hlúpa ?" Ja som hlúpa ? Pálava vo mne stúpla nad mieru . Až som prudko odkopla stoličku . Moja vlčia sila vo mne asi ostala . Ruben sa mykol a pozrel na stoličku na zemi . Erika tu naštastie už nebola . Bola som nebezpečná . 

Continue Reading

You'll Also Like

217K 13K 95
Ovládaná mocnou silou prastarej sily už od narodenia, sa Alaia musí rozhodnúť čo považuje za morálnu hodnotu svojho života. Byť najstaršou dcérou pom...
83.8K 4.4K 72
Odsťahuje sa. Mesto jej až príliš pripomínalo svoju minulosť. Nastúpila do novej školy. Po čase však zistila, že minulosť nenechá na seba čakať. *UPO...
299K 25.5K 80
Pokračovanie textingu - Nezamiluj sa. (podoba príbehu) Čo sa stane, keď obyčajné dievča dostane za priateľa totálneho idiota? Dokáže Martina...
355K 14.4K 42
Opierala som sa o skriňu a Noah sa nebezpečne približoval. Vážne ma ide pobozkať chalan, ktorý sa dlhé roky tváril, že ma nenávidi a neustále ma uráž...