Stráž ma prosím

Oleh Veronisap

2.7K 157 7

🖤 ,,A keď nie? Kde ťa mám hľadať?" priblížil sa ku mne a dotkol sa mojej ruky. Mal ju chladnú, oproti mojej... Lebih Banyak

Pol noc
smaragdy
3
4
Calebova otázka
Rob to čo ostatní
Návrharka
Poďme do školy
Bude to trochu bolieť
Rovno pod zadkom
Nenecháš nám ju ?
Ublížili ti
Mäso mám rada
Ste silná ďakujem
Žiadne peniaze
Ahh zatvor oči
nedokážem pri tebe kontrolovať
Rozumiem ti
Tu sa nekričí
Prepáč
Ruben ti zakázal plavky?
Skoro ho porazilo
Prosím Bell
Ešte neplač
Blížil sa ku mne
Otázočka
Oheň v labách
Krátka
Nato sú vážne veci
On ju strážil
Nemôžeš sakra
Omega
34

A ty si vydatý ?

69 5 0
Oleh Veronisap

Vošli sme dovnútra pripomínalo mi to vyhriatu lúku . Teplo z vyhriatej trávy ale pritom na okolo vzduch.Baby mi pribehla k nohám a zároveň hneď utiekla. Bolo skoré ráno ale tento dom žil . Po schodoch v bielom župane kráčala Rubenova mama . Trocha sa zľakla ale tvár držala v rovnakej mimike.

,,Dobré ráno , čo tu tak skoro ráno stojíte a vy slečna ?" Hlavou mi neprebehla jediná myšlienka , ktorú by som mohla vysloviť.

,,Ahoj mama , nemohla by ostať na pár dní ?."Jeho mama si po ceste upravovala vlasy.

,,Zlatko viem dobre že si si to naplánoval akurát keď tu nebudem

. Ale hosťovské sú prázdne a Erika vás tu bude mať pod očkom a ty nezabudni na cvičenie a hodiny o týždeň som späť ." Chytila ho za líce a rozlúčili . Kráčali sme po tých veľkých schodoch . Bolo ti príjemné a naozaj krásne . Nepríjemná myšlienka ma dohnala .

,,Ja ťa ale ohrozím ak tu zostanem ." On zastavil na poslednom schode a zadíval sa mi do očí .

,,Povieš mi Adah o čo tu ide ." prikázal mi a potiahol ma za ruku . Moje nohy sa šmykli na lesklej podlahe a do nosa mi zavial čistý vzduch bez prachu . Zastali sme pred veľkými bielymi dverami . Celou dlaňou uchytil rúčku a otvoril . Nádherná izba zamestnávala moje oči . Farby ladili . Pocítila som Rubenovu ruku ako ma potlačil do stredu izby .

,, V každom dome je to také krásne ?" spýtala som sa a on sa nahlas smial .

,, Nie Adah , len tí čo majú peniaze a vkus ako moja matka." Sústredila som sa na peniaze , vravel že nato sa jedine spolieha .

,,Ukážeš mi peniaze ?" Skoro spadol na zem oči mal zatvorené a snažil sa nadýchnuť . Tento krát som bola zmätená ja . Chcela som len vedieť ako to vyzerá .

,,Tam je kúpeľna ak sa chceš umyť , tvoja posteľ kde môžeš spať a mňa tvojho počúvateľa .Takže si sadni a povedz mi odkiaľ si a kto sú tí tvoji kamoši . Nemôže u mňa bývať niekto koho nepoznám . " Jeho oči zrazu vyzerali hrozne roztomilo a tak som sa len do nich dívala a myslím že som sa usmiala .

,,Raz ti to poviem ." predýchla som .Vlastne sama som si nebola istá či mu to poviem alebo čo spravím .

,,Ale nepoznám taký bežný život ako to tu u vás chodí takže mi asi budeš musieť veľa vecí pripomínať . "

,,S tým nemám problém . " pomaly kráčal preč . Takže budem sama. Nechal ma v izbe samú . Keď som uvidela moje špinavé veci mala som chuť sa ísť umyť . Moje spoznávanie s umývaním boli veľmi náročné . Vyskúšala som v kúpelke asi všetko čo som mala v ruke a uvidela So sprchy som vyšla nahá , nechcem si obliekať tie špinavé veci . Zobrala som prikrývku a hodila som ju na seba a vykročila za Rubenom . Studená podlaha mi chladila celé nohy prešla cez prsty a členky až ku kolenám . Ďalej mi to bolo jedno pretože žena , ktorá niečo kontrolovala v skrinke na chodbe sa ma zľakla .

,,Prepáčte že som vás naľakala , len hľadám Rubena." bolo mi jej ľúto ako sa ma zľakla. Ale potom sa milo usmiala .

,, Myslím že je dole v kuchyni slečna ." každý ma tu volá slečna .

,,Ďakujem ." cupitala som cez schody . Potulovala som sa z jednej miestnosti do druhej až pokým som ho nenašla stáť s pohárom v ruke oblečeného v sivých teplákoch a bielom tričku .Jeho oči ma zaregistrovali a pohár mu padol na drez a dusil sa.

,,Si v pohode?" priblížila som sa k nemu ale on ma s rukou zastavil .

,,Adah , vy doma chodíte nahí ?Vieš tu je dobré byť oblečená a v skrini je pár vecí . Mohla si si zobrať . " Opäť ma hnal cez schody .

,,Prečo ma každý volá slečna ?Po ceste som sa ho spýtala.

,,Pretože nie si vydatá a stará . "

,, A ty si vydatý?" ovládol ma strach že ho moje otázky budú otravovať .

,,Nie Adah .Nemám prsteň ani ženu . " obzerala som si jeho bledú pokožku ako sa sa krásne trblietala na lúčoch slnka , ktoré putovali

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

32.7K 3.5K 37
Stále ma sledoval. "Je tu dosť pekných dievčat, pozeraj sa na ne." povedala som s plnou pusou a prehltla sústo. Žiadna odozva, či uhnutie pohľado...
83.8K 4.4K 72
Odsťahuje sa. Mesto jej až príliš pripomínalo svoju minulosť. Nastúpila do novej školy. Po čase však zistila, že minulosť nenechá na seba čakať. *UPO...
6K 317 27
Neverí na lásku, na osud a jej život tvorí iba racionálny svet. Dievča s dvomi tvárami ktoré sú tak rozdielne ako svetlo a tma, ako deň a noc, ako ji...
135K 5.2K 46
,,Čo to je?" spýtal sa, ani sa nenamáhal pozerať na skicár na zemi predo mnou. Namiesto toho jeho oči boli uzamknuté v mojich. Prehltla som sliny, z...