Hope / Надежда /ЗАВЪРШЕНА/

By MiniFizz_

4.1K 253 261

„Вдигнах я и я поставих на стената. По красивият и орган се стече капка удоволствие." Историята е изпълнена с... More

Купон
Срещи
Работа и Ванеса
Полиция, Ванеса, Секс?
Атака над Антон, Печалби
Среща с Ел Патрон
Секс и среща с босовете.
Дилъри, пистолети
Свирка за рожденника и трева
Садо мазо подарък
Предложение за работа
Рекета..
Подготовка и Секс
Отвличането
Проблеми
Откуп и нова задача
Убийства, разпределяне и пране на пари
Фермата и Среща в банката
Престрелки и изненада
Секс с вкус на сметана
Разрешаване на проблеми и подаръци
Изненади
Клуба и изневяра?
Изневяра и нов дилър
Брак и секс в клуба
Отваряне на клуба и руската мафия
Един крак в гроба и отварянето на клуба
Бал и семейството на Ванеса
Подарък и купон за бала.
Страхотно секс преживяване и тежък разговор
Ванеса простреля Иво и неочаквана среща
Неочаквана среща с роднина
Невероятен секс
Важно решение с Ваня и среща с Ел Патрон
Нова придобивка и подготовка
Празненство и приключения в колата
Разпределяне на наследството
Имам сестра? Футболния отбор процъфтява.
Край
Благодаря

Първият и път

219 13 6
By MiniFizz_

Тялото и е толкова красиво. Не го бях виждал така. Бях си отворил устата без да разбера. Затворих уста и притаих дъх. Отидох до нея, погледнах я в очите, целунах я по врата и с целувки стигнах до зърната и. Засмуках едното, а тя изскимтя умолително. Сложих ръце на дупето и, като продължих да ближа зърната и, докато не станаха светло лилави и свити, а тя мокра отдолу. Започнах да я целувам дълго с език. Спрях за момент.
-Да отидем в моята стая?
-Разбира се.
Отидохме в стаята ми, като веднага щом влязохме я блъснах на голямото легло и започнах да махам блузата си. Махнах и колана и отидох при нея. Целунах я с език за кратко и спрях. Погледа и молеше за още мъничко. Захапах ухото и, а тя изстена силно като ме хвана за пакета през дънките като бе намерила главичката и я търкаше. Аз изпъшках тихо до ухото и, след това съблякох дънките и бельото си. Тя ме бутна да легна и аз го направих. Хвана малкия ми приятел с ръка и започна да движи ръката си нагоре-надолу като ме караше да полудявам и да се навдигам. Докосна го до устните си, а аз изпъшках още по-силно. Тогава тя го лапна, като правеше кръговидни движения с езика си. Продължи с това определен период от време. А аз щях да свърша.
-Ще свърша.
-Давай.-усмихна се и ме примоли да го направя в устата и. Аз не издържах и бяла лепкава течност заля гърлото и, а тя я глътна. Аз въздишах неутешимо, а на нея и харесваше. Беше мой ред. Сложих я да легне на леглото и с целувки бавно пристъпвах към вулвата и. Стигнах до там и целунах клитора и. Тя изскимтя, а в този момент усети как пръста ми навлиза в нея. Ах колко е мокра. Облизах клитора и като леко го засмуках, а тя изпъшка още по-неудържимо. Вкарах и втори пръст и започнах да забързвам леко движението с език. Продължих действието си и дойде и нейния момент. Вече бягаше от устата ми, но не можеше. Оргазъм със силата на турнадо се спусна в тялото и, като тя започна да трепери и да се тръска силно. Легнах върху нея като я целунах страстно и охапах устната и, като потече капка кръв. Потърках пениса си в клитора и, а след това го ударих леко там. На нея и хареса и аз го вкарах леко във вагината и. Бях малко след вход, но не влязох целия. Бях толкова твърд. Напъхах го целия в силен тласък, а тя изскимтя от удоволствие. Пениса ми имаше нюанс на червеното, заради разкъсаната и ципа, но кой ли мислеше за това. Забързвахме движението и тя започна да се мърда в синхрон с моето тяло. В този момент ме обля студена вълна.
-Ще свърша скоро.
-И аз, давай моля те. Задръж го малко.
Продължих като го задържах колкото можех, а тя получи оргазма си. Също толкова силен колкото първия. Аз бях готов да свърша, а тя отвори уста след което навлязох в устата и и с един тласък свърших в гърлото и.
Легнах по гръб до нея, като и двамата бяхме много запъхтяни и доволни. Лежахме голи около половин час, когато станахме да се облечем, тъй като баща ми се прибираше скоро. Тя се бе облякла, а аз тъкмо си закопчавах ризата, когато входната врата се отвори. Не след дълго баща ми влезе в стаята ми като първо почука. Тъкмо закопчах последното си копче и той влезе.
-Здравей, синко!-каза той видимо щастлив.
-Здравей тате.-отвърнах.
-Майка ти щеше да се гордее, че си с толкова красиво момиче.
Дааа тук дойде нещо което не знаете. Майка ми почина, когато бях на 6. Беше много красива. Дълга, права, руса коса и сини очи. С перфектно изваяно тяло и леко показани стомашни мускули. Женствен характер, който допълваше перфектната фигура по един страхотен начин. Да.. Познахте... Досущ като Ванеса. Плаках много дълго време и се чувствах зле след като мама почина. От там нататък знаех, че аз ще бъда лошият, но и добрият. Добър само за една, а лош за всички други.
-Така е. Най-красивото момиче е.-направих комплимент, а тя се изчерви.
-Оставям ви, деца.-каза и затвори вратата.
Денят мина по план вечерта гледахме филм и ядохме пуканки. Денят беше просто мечта. В този ден аз осъзнах, че това момиче ще бъде мое за цял живот, че няма да я пусна. Разбрах че я обичам повече от себе си. Както и че ще я защитавам каквото и да ми коства. Само като си помислех как някой друг я докосва ми се плачеше. Тя бе моето всичко. Не, не като днешните клишета. Тя наистина беше моето всичко. Исках да я направя щастлива както никоя до сега. Исках да и дам всичко. Да имаме дете и да го отгледаме заедно. Не бих позволил нищо да и се случи. Докато мислех по време на филма се сетих, че следващата седмица имам среща с Антон, който трябва да е продал стоката.
На следващата седмица.....

Continue Reading

You'll Also Like

7.1K 809 33
Мразех неверниците. Ето затова... имах тайна. Тайна, която щеше да избухне в очите на всяка една наранена жена, хванала съпруга си в изневяра. Мразех...
5.7K 163 32
𝔽𝕖𝕝𝕚𝕩 е момче което ще се влюби в един „Нещастник„ както той го нарича, но този „нещастник" ше се влюби ли в него или ще го използва само за „се...
9.7K 517 30
Потопете се в един свят на разсизъм, егоизъм и предразсъдъци. Свят, в който езикът на тялото може да ви разкаже неща, след които нищо друго няма да и...
59.1K 4.4K 34
Всички го знаят. Цяла България трепери щом чуе името му. Всички знаят на какво е способен и той не го крие. Само най-смелите и най-алчните за пари се...