Infinity (H.S.)|BEFEJEZETT|

By tamcs94

160K 6K 316

Mit tennél ha az életed egy nap alatt megváltozna? Mi lenne ha az álmod amely eddig az életet tartotta benne... More

Prológus
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
80.
81.

79.

1.1K 56 4
By tamcs94

Sziasztok! Meghoztam a következő részt, próbálok sietni, de a vizsgáim eléggé lefoglalnak most, de remélem mindenkinek tetszeni fog.😇Ezen kívül már csak négy részt tervezek és véget is ér ez a könyvem, köszönöm a vote-okat és kommenteket. Jó olvasást mindenkinek.❤️

**************

Beérve a fehér épületbe máris kiráz a hideg. Utálom...egyszerűen nem bírom elviselni az itt létet. Az orvosunk aki nem csak velem, de a picivel is foglalkozik lassan már hét hónapja, az egyetlen itt Harryn kívül akiben megbízok. Mosolyogva lépked felénk majd miután Harry elmondja a panaszunkat Dr. Johnson megkért hogy menjek vele a vizsgálóba. Felfeküdve az ágyra szerelmem kezét fogom, amely ad egy kis nyugtatást.

-Akkor most először is megnézzük a kis Darcyt. -mosolyog ránk majd hasamra keni a már jól ismert ragacsos zselét. A kicsit látni mindig a fellegekbe repít. Látni a kis kezeit és lábait, amelyeket nemsokára kezeinkben foghatunk Harryt és engem is mosolygásra kéztet, még úgy is hogy most tudjuk hogy valami nincs rendjén.
-A picinek kutya baja-mosolyog ránk az orvos- azonban érted aggódok Megan.
Sóhajából ítélve nem számítok jóra.
-A tünetek ugyan azok a lázzal kapcsolatban mint a betegséged elején. Nem érzed, mégis ott van legbelül. Ha ez nem múlik el és megmarad mint régen, veszélyeztetni fogod Darcy életét.
-Mit tehetünk?-kérdezi idegesen Harry.
-Megant kiírom veszélyeztetett terhesnek. Csak maradjon egész nap az ágyban, adok gyógyszert és óránként nézzétek a lázát. Ha pár nap múlva nem múlik el gyertek vissza.
-Mi van ha nem múlik el?-teszi fel Harry idegesebben a kérdését.
-Akkor valószínűleg korábban be kell indítani a szülést.

Pár perc múlva az orvos Harryre néz majd megkéri hogy menjenek ki alá írni pár papírt amíg én elkészülök.

~Harry Styles~

Az orvos valószínűleg nem aláírások miatt hívott ki, arcán inkább az aggodalmat láttam megbújni.

-Harry-sóhajtott fel- ha felmerülne a  koraszülés...tudnod kell valamit.

Dr. Johnson mély hangvétele nem jelenthet valami jót, ezért még idegesebb lettem, ha ez lehetséges az eddiginél is jobban.

-Mikor koraszülést szoktunk indítani, azt ilyen körülmények között a leggyakrabban a nyolcadik hónap elején szoktuk. Megan a hetedik hónapba fog lépni pár nap múlva. Ebben a korban a baba még fejlődik. Ha Megannél hamarabb beindulna a szülés, a pici nem tudna még egyedül lélegezni. Veszélyes, megoldható, de veszélyes. A második része pedig Megan. Ha lázas lesz a szülés előtt vagy közben, ami valószínűleg mindenképp így lesz ha megtörténne a koraszülés, akkor a testét teljesen legyengíti. Szülésnél így is minden energiára szüksége van az anyukának, lázasan meg még többre. Megan annyira fiatal, hogy nem tudom mennyire lenne képes arra hogy velünk tudjon maradni a szülés közben.

Az orvos szavait hallgatva éreztem ahogy a szemeim megtelnek sós könnyekkel. Az hogy a szerelmem és a kislányom élete is egyszerre van veszélyben, darabokra töri szívemet. A levegőm rohamosan fogyni kezd és érzem ahogy lábaim legyengülnek és nem bírják el súlyomat. Le kell ülnöm.

-Harry, csak azért mondom mert azt szeretném hogy felkészülj erre is.- ül le mellém az orvos majd kezét vállamra teszi.
-Hogy tudnék felkészülni arra hogy elveszíthetem a szerelmemet, vagy a kislányomat?-kérdezem alig hallhatóan miközben cipőm orrát kémlelem.
-Tudom hogy nehéz, de Megan és a baba is erősek. De hogy ezt próbáljuk elkerülni arra a legjobb megoldás ha Megan nem csinál semmit csak pihen. Azonban az ő esetében akinek ilyen különlegesen ritka betegsége van, nem lehet tudni mik lesznek a következmények.
-Rendben, Dr. Johnson, nagyon köszönöm
-Kitartást Harry.

Az orvos után összeszedtem minden erőmet, és szemeimet megtörölve ballagtam vissza Megan mellé.

~Megan Scott~

Épp a kabátomat vettem vissza mikor egy halk kopogás után Harry nyit be az orvosi szobába.
-Mehetünk?- kérdezi halkan miközben rám se pillant. Egyből éreztem hogy baj van.
-Mit mondott a doki?- nézek rá mire megrázza fejét- Harry...- közeledek felé majd végigsimítok karján hogy rám nézzen- mit mondott?
-Megan, én- zárja össze erősen szemeit majd egy pillanat alatt törik meg előttem és borul vállamra sírva. A fájdalom amit könnyei közt éreztet velem szörnyű. Ahogy próbálom tartani magas és izmos testét az én gyenge apró és nagy pocakom mellett nehézkes, így az orvosi ágyhoz kísérem amire leülünk.
-Kicsim- teszem kezeim arcára hogy letöröljem könnyeit- azt mondta nem élem túl, ugye?
Harry villámcsapás szerűen szedi össze magát és néz rám majd megtörli szemeit és megrázza fejét.
-Nem fogom hagyni hogy bármi történjen veled vagy Darcyval.
-Harry ha bármi történne...
-Ne Megan!- feleli határozottan- Hallani se akarok arról hogy te most leállj nekem itt felmondani a végrendeletedet!

Szavaira egyből összezártam ajkaim és egy szót se mondtam neki. Csak halkan bólintottam majd elsétálva mellette a kijárat felé vettem az irányt. Miután kisétáltam a kocsihoz, megvártam hogy Harry kinyissa az autót majd beszálltam és vártam hogy végre újra otthon legyek.
-Sajnálom.- szólal meg egy idő után Harry, ezzel megtörve a csendet. Fejem felé fordítom és várom hogy folytassa. Mindig folytatja...de most nem. Most nem tett hozzá semmit. Nem azt sajnálja hogy durva volt a rendelőben. Azt sajnálja, hogy nem tud tenni semmit azért hogy meg tudjon védeni.

-Amikor kiderült hogy terhes vagyok újra, azt hittem hogy el fogok vetélni Harry.- közlöm vele rezzenéstelenül majd visszafordulok az ablak felé- Aztán ahogy teltek a hetek egyre biztosabb lettem benne hogy ez a baba meg fog születni és Harry, ha belehalok is de megszülöm őt.- fordulok felé mire látom hogy rám pillant és megtörli szemeit.
-Utálom amikor ezt csinálod.- néz rám egy pillanatra majd figyelmét visszatereli az útra.
-Mit csinálok?
-Elhatározod hogy mindenről te döntesz. Azt gondolod hogy meg tudod nekem mondani azt, hogyha történik valami veled, egyedül neveljen fel a gyereket. De a rohadt életbe Megan, belegondoltál hogy mit csinálsz most?- viszi fel hangerejét- Itt ülsz mellettem a hasadban a gyerekünkkel és arról beszélsz nekem hogy mit csináljak ha meghalsz.
-Nem, nem Harry csak...
-De! Pontosan ezt csinálod!- csap rá a kocsi kormányára mire összerezzenve teszem kezem automatikusan hasamra. Harry észreveszi hogy ez a stílusa megijeszt és  le kell nyugodnia ezért félreállt az úton a kocsival. Leveszi a kormányról kezeit, beletúr hajába majd felsóhajt.
-Ne haragudj.- kérlel lágyabb hangon majd kezét combomra helyezi és lassan simogatni kezdi miközben engem figyel- Nem hiányzik neked, hogy tőlem is csak idegesebb legyél.
-Csak haza akarok menni és pihenni.- dőlök hátra majd behunyom szemeim.
-Szóval nem akarsz beszélgetni.
-Aludni szeretnék.- felelem mire Harry csak bólint majd visszakanyarodik az útra és bekapcsolja a rádiót.
-Akkor aludj.- válaszol szűkszavúan mire megforgatom szemeim.

Continue Reading

You'll Also Like

11.7K 1.4K 36
A phoenixi történések után Emma végre úgy érzi, hogy a dolgok egyenesbe kerültek és a napjai boldogan telnek majd Jasper társaságában. Arra azonban n...
191K 8.8K 100
Előfordulhatnak: -káromkodások ⟨szinte mindig⟩ -szexuális tartalmú részek? -önbántalmazás, depresszió -káros szenvedélyek, függőségek ⟨alkohol, cigar...
107K 3.7K 44
Angel trilógia első része. Diana egy fiatal lány, aki elvesztette a szüleit egy autóbalesetben és a nyakába szakadt a család összes adóssága, vele eg...
4.8K 618 28
Jimin és Jungkook óvódás koruk óta ismerik egymást. Életük majdnem minden egyes pontját megosztják egymással, azonban ez kiesik egy bizonyos időre. ...