Utcakölykök (Banana fish - As...

By Amycchi

15.7K 989 149

Egy 16 éves, "Shad G." néven ismert lány egy lövöldözés közepébe kerül. Besegít a támadott csapatnak és őt i... More

1. + Főbb szereplők
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Közérdekű közlemény
13.
14.
15.
16.
18.
19.
20.
21.
Kérdés
22.
23.
Nem Rész!
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.

17.

378 29 6
By Amycchi

Egy pár perce lehettünk kikötözve, mikor Mikayla belépett az egyik oldali ajtón. Arra számítottam, hogy majd felmegy a többiekhez, de nem. Lent maradt. Leült az egyik engem tartó gerendához, felhúzta a lábait, átkulcsolta őket és a térdeire hajtotta a fejét. Motyogott valamit.

-Így nem értem.-néztem rá. Felemelte a fejét.

-Sajnálom.-mondta még mindig halkan.-Nem tehettem mást. Rögtön megölték volna.-felállt eddigi helyéről. Nem mert rám nézni.

-Miről beszélsz? Te tudod, hogy hol van Shorter?-ahogy kimondtam a nevet, a lánynak megrándult a szája.-Tudom, hogy tudod. Mondd el!-ekkor kinyílt egy másik ajtó és az emlegetett személy lépett be rajta. Teljesen le volt strapálva.-Shorter!-megörültem, hogy látszólag jól van. Sajnos ez csak a látszat volt.

Ahogy meglátta a mellettem álló Mikit, ijedten felkiáltott és hátra is esett.

-Mit tettetek vele?!-kérdeztem dühösen. Arthur odadobott a két barátomnak egy-egy kést.

-Shorter, ha szabad akarsz lenni, öld meg!-kiáltott le az erkélyről.-Te meg védd meg magad!-nézett itt az egyetlen nőre. Mindketten lehajoltak és felvették a fegyvereiket. Amy felhasította a szoknyáját, hogy jobban tudjon mozogni, de a magassarkú még mindig visszafogta.

Amy szemszöge

A szoknyával együtt a bőröm is felhasadt. Éreztem a fájdalmat, de nem foglalkoztam vele. Éppen léptem volna ki a cipőmből is, de arra már nem maradt időm. A megzavarodott kínai nekem támadt, alig tudtam kikerülni, így konkrétan kiugrottam a lábbelimből, a szilánkokkal teletűzdelt talajra. Nem. Még nem. Előbb el kell hitetni mindenkivel. kattogott az agyam, így nem vettem észre a következő támadást. A penge telibe elkapta a bal felkaromat. Fájdalmas, halk kiáltás szakadt ki belőlem. Kitértem az újabb csapás elől és nem mélyen, de belevágtam Shorter oldalába.

-Sajnálom.-suttogtam.

Ez így ment még jó ideig. Én már nagyon fáradt voltam, tele ment a talpam szilánkokkal a padlóból és sok sebem is volt már. A fiún is voltak sérülések, de csak felületiek.

-Wong! Fejezd ezt be!-hallottam meg Fredderick hangját a páholyból. A felszólított új erőre kapva szaladt nekem. Már alig volt erőm, a falnak támaszkodtam, hogy ne essek össze. a tarajos pont szúrt volna, de egy hang megállította benne.

-Shorter!-Ash már lassan zokogott a láncok fogságában. Kínai barátunk lassan lépkedett felé.

-Ash.... Én ezt.... Ezt nem bírom.... Szabadíts meg! Kérlek!-könyörgött barátjának Shorty. Nekem is megeredtek a könnyeim.

-Hé! Én vagyok az ellenfeled!-fordítottam magam felé a fiút.

Megint felkiáltott ijedtében, de  aztán meglendítette a kést a kezében. Az arcom eltorzult, felnyögtem. A penge tövig a hasamban volt. Lassan rendeztem a vonásaimat és bágyadtan elmosolyodtam átölelve támadóm nyakát.

-S....sajnálom..... Csak í-így tudtalak megmenteni.....-suttogtam a fülébe és ezzel a mondattal minden erőm elhagyott.

Shorter szemszöge

Tudtam, mit csinálok. Nem akartam, de a testem nem engedelmeskedett nekem. Egy idő után mer semmit se tudtam tenni a drog ellen. Már nem láttam semmit. Csak azt tudtam, hogy mozgok.

Ahogy magamhoz tértem, éreztem, hogy valami van a nyakamon. Odanyúltam és egy kezet éreztem. Levettem onnan. Valami puffant a földön. Lenéztem és Mikaylát láttam. Egyre növekvő vértócsában feküdt. Minden egyből leesett. Könnyeim utat törtek maguknak és a lány mellé térdre estem.

-Miki..... Mikayla, kelj fel!-simogattam szőke haját, de nem mozdult. Felemeltem a fejét és az ölembe fektettem.-Kérlek..... Kérlek, ne csináld ezt!-elkezdtem szorítani a hasán lévő vágást, ahonnan ömlött a vére. Ez a tettem hatásosnak bizonyult, mert lassan alábbhagyott a vérzés. Lassan kinyitotta a szemeit, de csak résnyire.

-Shorter..... Jól vagy?-kérdezte suttogva.

-Jól vagyok.-zokogtam fel.

-Vicces..... azt hittem, nem fog sikerülni.-nevetett fel erőtlenül.

-Ez így unalmas. Azt hittem, jobb lesz.-mondta Arthur.

-V alaki vigye a lányomat a dokihoz és hozzák rendbe! A kínaival csináljanak, amit akarnak!-adta ki az utasításokat Dino. Bejött három ember. Egy lefogott engem, a másik kettő pedig elvitte a lányt.

-Hova visznek?!-vergődtem.

-Nyugalom.-vigyorgott a fogva tartóm.-Nem fog fájni.-megállt bennem a vér.

Amy szemszöge

Egy ágyon ébredtem, nyakig kötésben. Ahogy felültem, a hasamba fájdalom nyílalt.

-Tényleg, hiszen leszúrtak.-motyogtam magam elé, mikor rájöttem, hogy mi is történt. Lassan mozogtam. Felálltam és felvettem egy köpenyt, ami ott volt a székem háttámláján. Ki kell szabadítanom Ashéket!

Mikor kijutottam a szobámból, Yau-Si, avagy Yut-Lung állt előttem. Gyorsan hátraléptem, de meg s bántam egyből, mert meghúzódott a seb. Felszisszenve odakaptam a kezem. Elestem volna, de a kínai kígyó megtartott.

-Ne olyan hirtelen. Könnyen felszakadhat a seb.-csitított.

-Mi a fenét keresel itt?-kérdeztem nyöszörögve.

-Jöttem megnézni, hogy vagy.-segített fel függőlegesbe.

-Amint látod, már magamnál vagyok. Most pedig, ha megbocsátasz, dolgom van.-löktem el és elindultam a kivégző terem irányába.

-Várj!-kiáltott utánam.-Erre szükséged lehet.-nyújtott felém egy kulcsot.

-Köszi-mondtam, miközben kikaptam a kezéből. Amilyen gyorsan csak lehet, lebotorkáltam az alagsorba.

Mikor benyitottam, szörnyű látvány fogadott. Ash még mindig meg volt láncolva, de teljesen összeverték. Odamentem hozzá és elkezdtem ébresztgetni.

-Ash. Ash, ébredj!-szólongattam, mire lassan magához tért.

-Mikayla.... Mit keresel itt?-kérdezte halkan. Ekkor láthatta meg az egész felsőtestemet beterítő kötéseket, mert kicsit kikerekedett a szeme.-Ide figyelj, vissza kell menned és meg kell keresned a dokit. Ha ilyen tempóban ázik át a fásli, nem valószínű, hogy túléled.

-Leszarom. Meg foglak menteni. Mindkettőtöket.-néztem a smaragd szemekbe. Hirtelen lépteket hallottam meg.-Ez a kulcs nyitja a bilincseket. Az összeset.-mutattam neki és betettem a zsebébe.-Sok sikert.-öleltem meg és amennyire csak tudtam, kiszaladtam a teremből.

Mikor biztonságban voltam, neki támaszkodva a falnak álltam meg pihenni. Kicsit megemeltem a köntös mellkasát.

-És igaza volt.-néztem a teljesen tocsogósra ázott kötéseimet.-El kell jutnom Dr. Alvarezhez, hogy rendbe tegye.-indultam meg. Éppen, hogy kihúztam a doktornő szobájáig, mert amint bekopogtam, a lábaim felmondták a szolgálatot.

-Ki az?-szólt ki. Tovább kopogtattam, nem volt erőm felállni és bemenni.-Tessék befáradni!-hallottam a hangján, hogy ideges, így próbáltam válaszolni.

-Amy vagyok.-mondtam félhangosan, mert másra már nem futotta. Alig láttam már a vérveszteségtől.

-Gyere be, Amy!-szólt ki, de csak püföltem az ajtót, egyre gyengébben.-Nem tetszik ez nekem.-hallottam, ahogy felkel a székből és elindul az ajtó felé. Mikor kinyitotta, majdnem beestem, de időben megfogott.-Mi a fene történt veled?-a válaszadásra már nem voltam képes. Már semmit sem láttam. Éreztem, hogy a hátamra fordít.-Édes Istenem!-kiáltott fel. Léptek zaja hallatszott.

-Mi történt, doki?-kérdezte egy férfi hang. Ismerős volt. Túl ismerős.

-Brandon, ne csak állj ott, hanem gyere és segíts! Ha nem haladunk, a kis védenced lazán elvérzik!-felemeltek a padlóról, de azt már nem éreztem, mikor letettek. Elragadott a végtelen, jótékony sötétség.

Ash szemszöge

Miután Amy kiment, megint egyedül maradtam. Max aludt. Nagyjából negyed óra telhetett el, mikor egy ismerős ember futott át a termen.

-Dylan!-szólítottam meg, mire megállt.-Mi történt? Mit keresel itt?-kérdezgettem.

-Végig Dinonak dolgoztunk. Brandon is. De nem vitt rá minket a lélek, hogy beköpjünk titeket.-vakarta a tarkóját.

-Mire ez a nagy rohanás?-faggattam továbbra is.

-Amy hatalmas pácban van. Nincs több 0- vér raktáron, ami neki kellene. Nekem pedig olyan van. Szóval most mennem kell.-ezzel a végszóval távozott. Ki kell szabadulnom innen! Minél előbb!

Elkezdtem lengetni magamat, mint egy hintán. Nem sokkal később már elkezdett csörögni a lánc is, én pedig lassan, de biztosan elértem azt a sebességet, hogy átforduljak. Mikor ez megtörtént, megkapaszkodtam a keresztgerendán és felmásztam a tetejére. Ekkor kelt fel Max is.

-Végre ébren, mi?-nyitottam ki a bilincseket.

-Honnan van neked kulcsod?-kérdezte, miközben őt is kiszabadítottam.

-Berepült egy bukott angyal és odaadta.-szórakoztam. Értetlenül meredt rám.

-Minden oké?-kérdezte.

-Áh, hagyjuk. Majd elmondom. De most ki kell szabadulnunk innen. Amy is jön, de ő már húzósabb lesz, hogy túléli-e.-morogtam. Kérlek, Amy! Tarts még ki egy kicsit!

Na, Hellóka! Itt is lennék az új résszel! Amint olvashattátok, felfedtem a mi egyetlen G.-nk mocskos kis titkát. Kommentben írjátok le, ti számítottatok-e erre? Kíváncsi vagyok! De én egyenlőre ennyi lettem volna!

Halálcsók!

Continue Reading

You'll Also Like

8.2K 380 61
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...
5.2K 405 23
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...
18.6K 1K 25
Chelsea Norton szinte mindennél jobban szereti a baráti társaságát, azonban van egyetlen egy személy, akivel valamiért sohasem találta meg a közös ha...
14.6K 733 47
Korhatár: 18+ Párosítás: Aemond Targaryen & OC (saját karakter) Jellemzők: romantika, akció, dráma, sötét Figyelmeztetések: kínzás, erőszak, lemon (s...