Creepypasta's

By Yuni-Honey

24K 657 71

Horror verhalen More

Acht meter lang
Barbie.avi
Black peter/zwarte piet
Blind
Boyfriend
Breinbrekers
Dark link
Denkbeeldige vrienden 1
Denkbeeldige vrienden 2
Denkbeeldige vrienden 3
De houder van alles
De houder van het einde
De houder van kittens
De houder van memes
De vreemdste beveiligingstape die ik ooit heb gezien.
Eeneiige tweeling
Gateway of the mind
god's mouth
Hallo kitty
Happy appy (deel 1)
Happy appy (deel 2)
Harten boer
Het Lavender Town Syndrome
I love the rain
im not braindaddy
Klik op de link
Leg of Lamb
Licht als een veer, stijf als een plank
Lila Stangard
Lost in snow
Man met rode ogen.
Mereana Mordegard Glesgorv
Misfortune.gb
Missing girl
Mr mix
Nes godzilla 1
Nes godzilla 2
Nes godzilla 3
Nes godzilla 4
Nes Godzilla 5
Nes godzilla 6
Nes godzilla 7
Nes godzilla 8
Nes godzilla 9
Nes godzilla 10
Nes godzilla 11
Normal porn for normal people
Probeer te lachen
penvrienden/voetafdrukken
Penvrienden/ballonnen
Penvrienden/Dozen
penvrienden/Kaarten
Penvrienden/schermen
penvrienden/Mensen
S'nachts eten
Snow angel
Sombere zondag
Suicide mouse.avi
SUPER MARIO: THE HAUNTED SAVE
Talking Angela
The Grifter
The Harbinger Experiment
The showers deel 1
The showers deel 2
The spongebob bootleg afbeelding
Username 666
Varkens vlees
We moeten praten over lucy
Where are the bad kids to go
white with red
Car keys
Delete the Photos
Death Chain
You can not Get Out
Het ziekenhuis
A full belly
WHAT'S INSIDE
De momo
Het privénummer
De fluisteraar
Ze zijn niet Menselijk! - De StrayedAway Voicemail
Bloody bones
Not pretty genoeg
Blind girl
Pick me up
Slagerij
Lost phone
Vriend
Black hair
Adoptie ouders
Free wifi
De waarheid over de hell
Man in de spiegel
Het meisje in de foto
De psychopaat
Instant Messenger
Volg me
Kannibal sisters
I'm not Martin
Stop met eten
How to be popular
Hongerig meisje
Child care
Black is the Color/My True Love's Heart
Halloween
Antieke pop
Verlaten door disney
Niemand kan het weten
Oh mommy
Talking Robot
Monster ras
Overlevingsregels
It will not hurt
Vogels zingen
Babysitter en het bed
Intruder Alert
douche prinses
Tomino's Hell
Uren werken
Your time is up
I Want To Be A Vampire
Ondiep graf
The Thing in the Cabin
Fatty
Witte kerst
Whitte lies
Klap klap
Huis in brand
Dark sleep
Indian Rope Trick
The Fly paper
Bruiloft alarm
1 Guy 2 Spoons
Late night show
Facebook vrienden
Long face
Familie foto
Kittens
Follow The Arrows
Sexual Offenderman
Poëtische rechtvaardigheid
Kerst versieringen
Paarse nagels
Grither
Bloody AX
Geheime rodio zender
Zero
Internet ster
Paw patrol
Man in black
McDonalds
Schoonheids koninging
Nina the killer
Drie munten
Restless Leg Syndrome
De Shadmock
Mental Patient
Twin girls
Moeder en dochter
Terugkerende droom
Zolder deur
Stil
Bad mother
Goedkope echtscheiding
Vreemde verhalen
I need money
Kleine broer
Older Sister
Landlady
Rolstoel
Homicidal fat
Murder
Dolly
Eindeloze circel
Online boyfriend
Drie wensen
Camera
Dead lake
The heart phantom
Lincoln EXE
The loud house genoeg is genoeg
Loud house dvd
The Loud House: The Lost Episode
Dead Lincoln
The loud house gerangschikt
Fairy odd parends creep dreams
He knows you
Ticking clock
Misdaad verhalen
Beatrice
The October Game van Ray Bradbury
20 vragen
Laughing jack
Amy
Too late
Too fat
Feet the pig
Aïshe kandisha

Krijgen

12 1 0
By Yuni-Honey

1 januari

Eerste dag van het nieuwe jaar in mijn eigen appartement! Iedereen zit nog steeds in hun slaapzakken op de vloer van mijn woonkamer. Maar ik zei dat ik zo snel mogelijk aan mijn health-kick zou beginnen.

Later

De sportschool is leuk! Het lijkt de juiste temperatuur te zijn - niet te warm om in te sporten. Ik begon met hun kleine boekje 'Aan de slag' en ben nu helemaal gek! Ik denk dat ik meer ongeschikt ben dan ik me realiseerde. Het zal waarschijnlijk een tijdje duren voordat ik kan overwegen om de vrije gewichten te gebruiken.

3 januari

Jamie en ik maken een lijst met gezonde snacks die ik vanaf nu kan eten. Eigenlijk kan ik zoveel groenten als ik wil hebben, een beperkte hoeveelheid fruit en moet het gewoon rustig aan doen met al het andere. Had wat draadjes varkensvlees en kwark op Ryvita voor mijn lunch, en ging toen joggen. Ik haat het om te denken aan andere mensen die me in het openbaar in de war houden, maar het zou snel moeten gebeuren als ik resultaten ga zien.

4 januari

Ik ging naar het postkantoor om een ​​pakket vol spullen naar mijn zus te sturen. Haar baan betaalt niet zo goed, dus ze heeft alle hulp nodig die ze kan krijgen.

5 januari

Ging naar de sportschool en deed hetzelfde als een paar dagen geleden. Ik ben altijd zo buiten adem als ik op de cardio-apparatuur zit. Toch heb ik er door gevoed en dat is wat belangrijk is. De boekjes zijn erg behulpzaam. Zonder hen zou ik niet weten hoe ik mijn tijd moet verdelen in cardio- en krachttraining, enzovoort. Ik weet dat het vroeg is, maar ik denk dat ik meer spierdefinitie zie rond mijn schouders?

10 januari

Ik blijf hier al tien dagen mee bezig! Het is moeilijk geweest om niet te snoepen van snoep en andere dingen waarvan ik weet dat ze slecht voor me zijn, maar ach, geen pijn, geen winst. Mijn vrienden hebben me geholpen gemotiveerd te blijven en ik heb een aantal inspirerende bureaubladachtergronden gedownload. "SWEAT IS FAT CRYING." Een beetje het gevoel dat ik op het moment vecht tegen een verloren strijd. De weegschaal in de sportschool zegt dat mijn gewicht nog steeds hetzelfde is als een week geleden. Het probleem is dat mijn medicijn gewichtstoename heeft als bijwerking. Het heeft me ook een paar rare dromen gegeven. Gisteravond droomde ik dat een of andere kerel me een mes overhandigde en me zei om "de viool te spelen". Ik had zelfs geen viool vast! Weird.

11 januari

Zijn overgeschakeld naar een ander boekje genaamd "Fat Burn". Dit zou me in een mum van tijd betere resultaten moeten opleveren. Natuurlijk kan ik geen resultaten verwachten voor de nacht - het is beter voor je lichaam om geleidelijk in gewicht af te nemen. Jamie en zijn vriendin hebben me uitgenodigd om samen met hen naar de kroeg te gaan. Het is raar om in een pub te zitten en alleen cranberrysap te drinken, maar ik denk dat ik er wel aan ga wennen.

13 januari

Ik heb besloten mijn ochtendrit uit te schakelen op dagen dat ik naar de sportschool ga. Hoe dan ook, ik ben altijd knackered op die dagen na een paar uur trainen. Maar ik krijg tenminste alle eiwitten die ik nodig heb. Sarah vroeg me of ik haar volgende week zou helpen met haar nieuwe appartement. Ik zei ja, omdat ze in hetzelfde gebouw is en het zou me een kans moeten geven om mijn armspieren te oefenen.

14 januari

Had gisteravond nog een hele rare droom gehad. Er was iets achter me aan het racen, maar ik hoorde zijn voetstappen niet en toen wierp het zich op mijn rug. Het voelde als een gigantische klodder gesmolten marshmallow. Ook werd ik wakker met een begin, dus het kostte me een tijdje om te kalmeren en weer in slaap te vallen. Ik ging weer naar de sportschool, maar deed het niet zo goed. Misschien is het de hitte. Ik zal het morgen opnieuw proberen.

15 januari

Ik voel me nog steeds uitgeput in de sportschool. Heeft er met Jamie over gesproken en hij zei om de bijsluiter te controleren die bij mijn medicatie hoort. Niets daar, maar mijn voedingssupplementen kunnen blijkbaar spierpijn en vermoeidheid veroorzaken bij langdurig gebruik. Grappig, dat! Ik stop met ze te nemen.

20 januari

Nou, ik heb deze week gemengde resultaten gehad. Ik heb weer een aantal goede workouts en kan zeker wat definitie in mijn armen en benen zien. Maar mijn maag ziet er nog steeds hetzelfde uit, en de weegschaal vertelt me ​​dat mijn vetpercentage omhoog gaat! Hoe kan dat zijn? Sarah heeft me gezegd er niet te veel over na te denken en stuurde me een reeks buikspieroefeningen die ik thuis kan doen. Haar naar het gebouw brengen ging goed - mijn armen zijn absoluut sterker. Moet zijn van het gebruik van die machine in de sportschool waar je gedurende 20 minuten aan een touw trekt.

26 januari

Nog steeds aan het trainen en zo, maar heb die rare werelddromen voor nachten achtereen gehad. Vandaag ging ik met vrienden naar een restaurant en had wat Italiaans eten. Het smaakte fenomenaal. Maar zoveel calorieën! En waarschijnlijk ook verzadigd vet. Ik moet het morgen afmaken.

27 januari

Mijn eetlust is toegenomen. Dat kan zijn dat mijn medicatie oppast of misschien dat ik de afgelopen maand alleen konijnenvoer heb gedronken en alleen maar milkshakes met eiwitten heb gedronken. Ik bedoel, de milkshakes helpen, maar ze hebben zo'n lelijke metaalachtige smaak. Ik probeer nog steeds vast te houden aan gezond voedsel, maar heb vandaag een hele twee potten kwark gepolijst. Goed gedaan, ze zijn overal behoorlijk laag!

30 januari

Die dromen hebben me de hele nacht wakker gehouden. Ben te moe om naar de sportschool te gaan. Ik probeerde een paar van de buikspieroefeningen die Sarah me stuurde.

3 februari

Mijn maag is NOG STEEDS dezelfde grootte! Soms lijkt het verder uit te steken dan mijn borst! Was er vandaag zo raar door dat ik een zwangerschapstest kreeg van in de stad, maar het kwam natuurlijk negatief uit. Heb wat dingen gedaan en daarna op de bank liggen eten Ryvita-kraker na Ryvita-cracker. Ik hoopte dat hun droge en korrelige goedheid me zou opvullen, maar het lijkt niet te werken.

4 februari

Ging naar de sportschool voor een serieuze training. Ik deed het heel goed - twee uur met cardio- en krachttraining - daarna werd mijn zicht een beetje vlekkerig, dus liep ik terug naar huis. Sarah nodigde me uit voor haar en we hadden thee en koekjes. Het hebben van koekjes is OK, want ik kan het later afmaken. Ze vertelde me dat de nachtmerries waarschijnlijk vanzelf zouden verdwijnen, dat ze die ook kreeg en dat het volkomen normaal was. Ook vroeg ze me of de kamer groter of kleiner leek sinds ik voor het laatst kwam, maar ik kan het me niet echt herinneren!

7 februari

Ik heb in drie dagen geen oefening gedaan! Ik heb geen excuus. Ben net aan het eten geweest. Misschien voelde ik me zo zwak omdat ik te hard heb geprobeerd om gezond te eten. Ik kon het beter doen in de sportschool als ik at als een normaal persoon en af ​​en toe een traktatie kreeg. En alles smaakt zo heerlijk!

8 februari

Ik probeerde te joggen, maar ik werd boos door mijn stuiterende buik. Ik liep terug naar huis en kromp ineen toen ik mijn spiegelbeeld in een etalage zag. Ik zie eruit als die kleine Boeddha-man met joggers.

10 februari

Deze nachtmerries en hunkeren naar eten nemen mijn zenuwen serieus op. In de droom van gisteravond fluisterde het dingetje op mijn rug dingen tegen me, zoals "Vet is dik huilend, blijf huilen" en onzinnige zinnen als dat. Ik zou een afspraak boeken bij mijn huisarts, maar het duurt een paar weken om hier rond te komen. De service is zo slecht.

11 februari

Gym spul ging niet zo goed. Ik dacht eigenlijk dat ik over zou gaan op het crosstrainer-ding. Kocht wat bonbons op weg naar huis (het pakket zei: 'Perfect for sharing' - ha!) En at ze op voor de tv. Hij belde een tijdje en probeerde mijn humeur op te heffen. Hij zei dat we morgen zouden gaan winkelen voor een blender, zodat ik mijn eigen smoothies kan maken.

12 februari

Toen ik 's nachts wakker werd, leek het alsof de muren van me weggingen. Best wel raar. Jamie gebeld om onze winkeluitstap te annuleren en opnieuw in eetbuien gestopt. Hebben nadien wat sit-ups gedaan, ook al waren ze op dit punt een beetje nutteloos. Heb besloten om mijn medicijnen een week lang af te laten en te kijken of mijn symptomen verminderen. Als ze dat doen, krijg ik een afspraak met mijn huisarts.

13 februari

Ik huilde eigenlijk toen ik vanmorgen mijn maag zag. Besloot om een ​​afspraak te maken voor de dokter en nam de kip van gisteren uit de koelkast. Ik had zo'n honger Ik begon het vlees van de botten te knagen en stopte niet eens toen ik een knerper in mijn mond hoorde. Het lijkt erop dat ik gedoemd ben om toen dik te zijn! Briljant. Goed gedaan ik. Vanavond heb ik verdomme een afhaalmaaltijd besteld, want waarom niet, en dan deed ik body crunches en squats en planken en push-ups tot ik moest overgeven. En toen maakte ik mijn afhaalmaaltijd af.

15 februari

Ik ben erin geslaagd om een ​​afspraak op dezelfde dag te krijgen met mijn huisarts door ze om 8 uur te bellen. Ze leek verbaasd over hoeveel gewicht ik aan had. Ik noemde de toegenomen eetlust en de rare dromen. Ze vroeg me of ik gestopt was met trainen en ik gaf toe dat ik dat had gedaan. Ze heeft het opgeschreven voor slechte levenskeuzes van mijn kant - charmant! - en zei als dit doorgaat, om terug te komen en ze zou me van mijn medicatie afbrengen en op een soortgelijke. Ik ging 's middags voor een boze jog, maar verrassend genoeg maakte dat het joggen niet gemakkelijker. Ik voelde me gekwetst, alsof ik een enorme rugzak op mijn rug droeg. Moest stoppen. Ik moest iets eten.

17 februari

Meer nachtmerries. Ik haat dat globby ding in mijn dromen en hoe zwaar het me doet voelen. Zei Sarah erover en ze leek bezorgd, maar ook een beetje stil en trok zichzelf aan.

18 februari

Goed nieuws, ik heb vanochtend een jog gekregen en tien minuten cardio in de sportschool, hoewel het me bijna heeft gedood. Slecht nieuws, ik denk niet dat ik ooit zoveel voedsel heb gegeten in mijn leven! Elke keer als ik het gevoel had dat ik te veel had gegeten of op het punt stond om ziek te worden, zei dit stemmetje dat ik een glas cola moest drinken, of een handvol reinigende druiven moest eten, en ik was klaar om opnieuw te gaan. Nu lig ik in bed en schiet ik pijn in de zijkant van mijn buik. Misschien komt het omdat mijn menstruatie is. Ik hoop het. Ik hoop het echt.

19 februari

Ik at een groot ontbijt om me voor te bereiden op de sportschool, ook al weet ik dat ik niet ga, en dronk ik een eiwitshake voordat ik overgeven. Ik ging vandaag naar de stad en kreeg een nieuwe zwangerschapstest, omdat mijn menstruatie te laat is en ik er nu van overtuigd ben dat de eerste fout was. Mijn maag is enorm en rond en hard en walgelijk. Als ik zwanger ben, kan ik tenminste van dit medicijn af en misschien weer normaal worden. Ate wat eten helemaal naar huis en lachte toen ik dacht bij mezelf: "Ik zal dit afwerken" . Alsof dat nog steeds gebeurde!

20 februari

Ben misselijk en depressief. Weet niet of dit te wijten is aan dagen gaan zonder de medicatie, of al het eten, of de nachtmerries, of wat dan ook. De slechte droom van de vorige nacht was nog het ergste. Ik zou iets wits en dik en plakkerig worden en ik bleef zwellen en zwellen en tegen de muren drukken. Je moet nog steeds de zwangerschapstest doen. Ik ga Jamie aan de telefoon houden, zodat ik hem de resultaten kan vertellen.

24 februari

Ik ben in het ziekenhuis. Jamie zei dat hij me aan de telefoon hoorde schreeuwen, dus haastte hij zich naar de mijne en belde een ambulance. Ik heb een gastro-intestinale perforatie in mijn maag. Ze weten niet zeker waardoor het is veroorzaakt. Ik heb wat geopereerd. Niet goed voelen. Keel doet pijn.

25 februari

Zijn enigszins hersteld. Mijn vrienden hebben wat dingen bezocht, zoals dit dagboek en een bakje druiven van Sarah, behalve dat ze ze al had opgegeten. Jamie zei dat het moeilijk was om het dagboek in mijn flat te vinden omdat er overal afhaalkistjes en spullen lagen. Ik heb geen van de dokters verteld over de slechte dromen die ik heb gehad, omdat ik niet meer aan mijn medicatie kon denken - ze denken misschien dat ik doolaal ben. Maar ik kan me de laatste herinneren - en dit wazige beeld van mijn met bloed besmeurde badkamer, met zoiets als een klodder marshmallow, die zich een weg baant over de vloer en uit het zicht.

Continue Reading

You'll Also Like

7.8K 158 10
Hoi mijn naam is Liz, en dit is mijn verhaal over hoe mijn vrienden ten einde zijn gekomen.
1.2M 20.4K 188
Mila krijgt plots een baan aangeboden in het bedrijf van de broer van haar beste vriendin. De jongeman ziet er erg goed uit, maar heeft een hart van...
9.6K 455 33
Je ontmoet de CreepyPastas. Wat als je tussen jongens moet kiezen? Wat als je word gepest? Wat als je geen vrienden hebt? Wat als je voor van alle ke...
191K 9.1K 35
De bloedweg terug is een verhaal over een groepje leerlingen van de middelbare school. Zij zijn met school op kamp en op het programma staat een drop...