Creepypasta's

By Yuni-Honey

24K 657 71

Horror verhalen More

Acht meter lang
Barbie.avi
Black peter/zwarte piet
Blind
Boyfriend
Breinbrekers
Dark link
Denkbeeldige vrienden 1
Denkbeeldige vrienden 2
Denkbeeldige vrienden 3
De houder van alles
De houder van het einde
De houder van kittens
De houder van memes
De vreemdste beveiligingstape die ik ooit heb gezien.
Eeneiige tweeling
Gateway of the mind
god's mouth
Hallo kitty
Happy appy (deel 1)
Happy appy (deel 2)
Harten boer
Het Lavender Town Syndrome
I love the rain
im not braindaddy
Klik op de link
Leg of Lamb
Licht als een veer, stijf als een plank
Lila Stangard
Lost in snow
Man met rode ogen.
Mereana Mordegard Glesgorv
Misfortune.gb
Missing girl
Mr mix
Nes godzilla 1
Nes godzilla 2
Nes godzilla 3
Nes godzilla 4
Nes Godzilla 5
Nes godzilla 6
Nes godzilla 7
Nes godzilla 8
Nes godzilla 9
Nes godzilla 10
Nes godzilla 11
Normal porn for normal people
Probeer te lachen
penvrienden/voetafdrukken
Penvrienden/ballonnen
Penvrienden/Dozen
penvrienden/Kaarten
Penvrienden/schermen
penvrienden/Mensen
S'nachts eten
Snow angel
Sombere zondag
Suicide mouse.avi
SUPER MARIO: THE HAUNTED SAVE
Talking Angela
The Grifter
The Harbinger Experiment
The showers deel 1
The showers deel 2
The spongebob bootleg afbeelding
Username 666
Varkens vlees
We moeten praten over lucy
Where are the bad kids to go
white with red
Car keys
Delete the Photos
Death Chain
You can not Get Out
Het ziekenhuis
A full belly
WHAT'S INSIDE
De momo
Het privénummer
De fluisteraar
Ze zijn niet Menselijk! - De StrayedAway Voicemail
Bloody bones
Not pretty genoeg
Blind girl
Pick me up
Slagerij
Lost phone
Vriend
Black hair
Adoptie ouders
Free wifi
De waarheid over de hell
Man in de spiegel
Het meisje in de foto
De psychopaat
Instant Messenger
Volg me
Kannibal sisters
I'm not Martin
Stop met eten
How to be popular
Hongerig meisje
Child care
Black is the Color/My True Love's Heart
Halloween
Antieke pop
Verlaten door disney
Niemand kan het weten
Oh mommy
Talking Robot
Monster ras
Overlevingsregels
It will not hurt
Vogels zingen
Babysitter en het bed
Intruder Alert
douche prinses
Tomino's Hell
Uren werken
Your time is up
I Want To Be A Vampire
Ondiep graf
The Thing in the Cabin
Fatty
Witte kerst
Whitte lies
Klap klap
Huis in brand
Dark sleep
Indian Rope Trick
The Fly paper
Bruiloft alarm
1 Guy 2 Spoons
Late night show
Facebook vrienden
Long face
Familie foto
Kittens
Follow The Arrows
Sexual Offenderman
Poëtische rechtvaardigheid
Kerst versieringen
Paarse nagels
Grither
Bloody AX
Geheime rodio zender
Zero
Internet ster
Paw patrol
Man in black
McDonalds
Schoonheids koninging
Nina the killer
Drie munten
Restless Leg Syndrome
De Shadmock
Mental Patient
Twin girls
Moeder en dochter
Terugkerende droom
Zolder deur
Bad mother
Goedkope echtscheiding
Vreemde verhalen
I need money
Kleine broer
Older Sister
Landlady
Rolstoel
Homicidal fat
Krijgen
Murder
Dolly
Eindeloze circel
Online boyfriend
Drie wensen
Camera
Dead lake
The heart phantom
Lincoln EXE
The loud house genoeg is genoeg
Loud house dvd
The Loud House: The Lost Episode
Dead Lincoln
The loud house gerangschikt
Fairy odd parends creep dreams
He knows you
Ticking clock
Misdaad verhalen
Beatrice
The October Game van Ray Bradbury
20 vragen
Laughing jack
Amy
Too late
Too fat
Feet the pig
Aïshe kandisha

Stil

13 1 0
By Yuni-Honey

Wees alsjeblieft stil. Ik moet nadenken. Je moet luisteren. Doe de lichten uit en probeer stil te zijn. Deze gedachten dwarrelen al dagen rond in mijn gedachten. Mensen zeggen dat ik paranoïde ben. Ze zeggen dat deze gedachten niet gezond zijn. Ze zeggen dat ik het medicijn moet nemen en ze moet laten verdwijnen. Ik geloof ze niet. Alleen omdat je paranoïde bent, wil dat nog niet zeggen dat ze niet achter jou aan zitten.

Stil

Genetisch geheugen

Is het je ooit opgevallen dat de dingen die ons bang maken allemaal gemeenschappelijke kenmerken hebben? Een bleke huid, donkere, ingevallen ogen, langwerpige gezichten en vlijmscherpe tanden ... Deze beelden inspireren horror en afkeer bij de meeste mensen, en met goede reden. De kenmerken die deze gezichten delen, zijn in de menselijke geest ingeprent en we zijn instinctief doodsbang voor hen. De vraag die je jezelf moet stellen is deze: Wat is er gebeurd, lang geleden en diep in het verleden, die het hele menselijke ras zou kunnen beïnvloeden, zoveel als om ons permanent bang te maken voor bleke wezens met donkere, ingevallen ogen, langwerpige gezichten en vlijmscherpe tanden? Wees voorzichtig daar buiten.

Oefening baart kunst

Je weet hoe je soms een vriend of geliefde hoort noemen je naam en je draait je om, alleen om te ontdekken dat er niemand is? Hetzelfde kan gebeuren als je iemand op straat ziet. Ze zien eruit als iemand die je kent, maar om een ​​of andere reden weet je dat zij het niet zijn. Ze willen dat je denkt dat ze zijn wie je denkt dat ze zijn. Dat is de enige manier waarop ze je kunnen bereiken. Je hebt de stemmen gehoord die je bellen. Besteed aandacht aan de stemmen van je dierbaren en leer ze te herkennen. Denk aan de laatste keer dat je met je moeder sprak en ze leek een beetje raar ... Nou, daar is een reden voor. Ze moeten eerst oefenen.

Radio statisch

Op een nacht nam ik een lifter op. Hij leek in orde toen hij in mijn auto stapte, maar hij zei geen woord. Ik zette de radio aan om de ongemakkelijke stilte te bedekken terwijl ik reed. Hij zette het haastig uit. Er was een paniekerige blik in zijn ogen. "Ze verbergen de stemmen op die manier," zei hij. Ik dacht dat hij gewoon een dronkaard was en ik liet hem af bij zijn huis om het uit te slapen. Sindsdien hoor ik telkens wanneer ik de radio aanzet een vreemd statisch geluid. Het klinkt alsof duizenden stemmen eenstemmig fluisteren. Als je goed luistert, kun je ze vreselijke, onuitsprekelijke dingen horen zeggen. Dus, alsjeblieft zet de radio niet aan. Ze verbergen de stemmen op die manier.

Parkeerplaats

De meest waarschijnlijke plaats voor een persoon om te verdwijnen is een parkeerplaats, vooral in grote winkels of pretparken. Het is niet altijd een ontvoering, hoewel dat is wat de eigenaren graag zeggen. De waarheid is dat veel parkeerterreinen over oude begraafplaatsen zijn gebouwd. De eigenaren kopen het pand en verplaatsen de graven, maar missen er altijd een paar. Deze paar proberen weg te komen en weer gezelschap te vinden, maar het asfalt is meestal te dik. Soms raken ze erdoorheen en verdwijnen mensen. De kavelbezitters paden dan over het gat en vergeten het. Dus, de volgende keer dat je laat op de avond door een parkeerplaats gaat, je auto probeert te vinden, let dan op de gaten in de pot en luister niet naar de persoon in de zwarte pak die om hulp vraagt. Denk eraan, ze begraven de doden in zwarte pakken.

Badwater

De volgende keer dat u een bad neemt, plaatst u uw hoofd onder het water en sluit u uw ogen. Je hoeft onze mond of neus niet onder te dompelen, net genoeg tot waar je oren en ogen onder staan. Luister goed. Hoor je het geluid? Het klinkt als natte voetstappen. Dat is het geluid van de verdronken, dood lopen. Zie je het water trucs spelen met de schaduwen? Dat is het moment waarop ze een nieuw lid verwelkomen in hun gelederen. Weet je nog hoe ik zei dat je je neus en mond niet onder moest zetten? Dat is belangrijk. Nadat je ze een keer in het water hebt gehoord, zul je ze op elk moment horen. Maak je geen zorgen, dat geluid dat je net hebt gehoord, zoals slappe natte voetstappen en die vreemde schaduw vanuit je ooghoek ... Dat is alleen maar het controleren van de volgende persoon om mee te doen aan hun mars.

Het moeras

Ik stopte met schrijven de nacht dat ik in het moeras viel. Ik zag iets. Ik weet niet zeker wat het was, maar het maakte me bang. Mijn herinnering aan wat er die nacht gebeurd is, is al lang voorbij, maar ik herinner me dat ik wakker werd in het moeras. Ik kon voelen dat ik in het modderige water werd gesleept. Er was niets solide voor mij om op te staan. De politie bracht me naar het ziekenhuis en ze stuurden me een paar dagen naar een psychiatrische instelling. De artsen probeerden me medicijnen te geven en ik deed alsof ik het slikte, maar later spuugde ik het uit. Ik was niet ziek. Er was iets met me gebeurd. Ik geloof dat nu meer dan ooit. Dagen achteraf kon ik mezelf zien, verrot uit het moeras maar nog steeds in leven. Ze hadden me op de een of andere manier veranderd en ik wist dat ze me zouden controleren. Ik schrijf nu om je te laten weten dat er iets mis is. Ik heb de vreemdste dromen gehad. Ik ging gisteravond terug naar het moeras en vond een van mijn schoenen, liggend in de modder. Het vreemde was dat toen ik naar het ziekenhuis werd gebracht, ik nog steeds beide schoenen aan had.

Van harte gefeliciteerd

Je weet hoe ieder jaar je nog een kaars uitblaast op de verjaardagstaart om nog een jaar voorbij te gaan. Laten we eens nadenken over wat dat echt voor een moment betekent. Vuur vertegenwoordigt het leven en elk jaar snuif je een andere kaars uit alleen maar voor traditie. Elk jaar word je een beetje ouder en elk jaar blaas je nog een kaars uit je leven. Al die mensen waarvan je houdt en die voor je sterven. Laten we maar zeggen dat het leven als een kaars in de wind is. Dus als je de volgende keer dat je een jaar ouder wordt, je ogen sluit, een wens doet en de vlam uitdooft.

Wanneer de wind waait

Ik hou van het geluid dat de wind maakt als het heel hard waait en een geluid maakt bij het raam. Het is het kenmerkende geluid van de ramen die rammelen als een zware windvlaag 's nachts tegen je huis waait. Het klinkt alsof de plek op het punt staat uit elkaar te springen, maar om de een of andere reden is het net zo geruststellend. Er is meestal een kreun. Een laag, diep, treurig gekreun dat het ratelen begeleidt. Ik dacht altijd dat het de wind was. Sinds gisteravond blijven mijn luiken dicht en bedekken mijn gordijnen de ramen. Gisteravond zag ik wat het was. Ik hoorde de treurige kreet en het raampje laat in de nacht rammelen. Ik was wakker en keek toevallig naar buiten. Ik was het. Geen spiegelbeeld, maar mijn lijk, kom me halen. de volgende keer dat je dat angstaanjagende geluid 's nachts hoort, kijk dan niet uit. Reken maar dat je geluk hebt. De dood kon die nacht niet binnenkomen.

Reflectie in het venster

Ik zie mijn moeder voor het raam. Ze zwaait en wenkt me om met haar mee te gaan. Ik hoor mijn moeder in de gang praten. Ze klinkt niet hetzelfde en ze ruikt naar rottend vlees. Ik zie mijn moeder in de spiegel. Haar ogen zijn verdwenen en haar ziel is met hen vertrokken. Mijn moeder zegt me dat ik de lichten uit moet doen. Ze zegt dat als ik het licht uitdoe, ik met haar mee kan gaan. Dan kunnen we meer vrienden vinden. Ik hou van mijn moeder en ik wil haar gelukkig maken. Licht uit ... Nacht, nacht.

Ik kan je door het raam zien. Ik sta in de reflectie. Kun je me in de gang horen fluisteren? Klinkt mijn stem raar? Zie je mijn schaduw in de duisternis naast je komen? Ik wil meer vrienden maken en mama verlangt ook naar gezelschap. Ik hoor je aankomen, voor de spiegel lopen met de lichten aan. Ik zwaai, maar je kunt me niet zien. Doe de lichten uit en dan kunnen we spelen. Je kunt de donkere putten zien waar mijn ogen eens waren. Mijn ziel is bij hen weggegaan. Heb je dat gehoord? Dat was mijn schreeuw en smeekte je om de lichten uit te doen. Als we samen spelen, zien ze je in het venster.

Mama en papa

Herinner je je hoe je vroeger zo bang was toen de lichten uitgingen en de schaduwen trucs met je geest zouden spelen? De manier waarop elke windvlaag ademde van iets slechts en kwaadaardig en elke dreun was de stap van iets dat steeds dichterbij kwam. Je zou voor mama en papa roepen en ze zouden je verzekeren dat je veilig was en ze zouden je niet laten pijn doen of je krijgen. Wel, ik herinnerde me dat ook gewoon. Ik kan niet wachten om 's nachts weer voor je te kruipen, mijn elke stap een luide dreun, of misschien een rustig kraken in de gang, mijn ademhaling luid en moeizaam als een woedende wind die door de bomen blaast. En ik was het bijna vergeten. Je mama en papa zijn er niet meer.

Verstoppertje

Weet je nog dat we verstoppertje speelden? Ik vond het zo leuk om te weten dat ik een vriend had om elke avond mee te spelen. Ik herinner me de nachten dat je daar onder de dekens in je kamer lag te trillen van verwachting omdat je wist dat ik daar was, maar je kon me gewoon niet zien. Je dacht dat ik je niet kon zien. Elke avond, sinds je jong was, heb ik je laten winnen. Het plezier zat in het spel. Je bent nu ouder en we hebben al een tijdje niet gespeeld. Misschien moeten we opnieuw beginnen. Ik verveel me echter met verstoppertje. Ik hoef je niet meer te laten winnen. Dus, vanavond is het spel een tag en ik ben het.

Noises

Hoor je geluiden wanneer dingen stil moeten zijn? Zo ja, hoor je een hoog gejank wanneer er niets het geluid maakt? Als je dat hoort, heb je dan het gevoel dat er iets over je heen staat te observeren? Als je ja hebt geantwoord op een van deze, ervaar je wat we probeerden geheim te houden. We komen vanavond om ervoor te zorgen. Voor degenen onder jullie die Nee hebben geantwoord, nou, je hebt nog steeds de vragen beantwoord, beter om veilig te zijn dan sorry.

Nightmares

Je weet dat we altijd kijken, toch? Je leest dit en het lijkt gewoon willekeurige gedachten, maar we moeten je laten weten dat we hier zijn. We zien waar je zit, verblind door de gloed van je monitor van de rest van de wereld om je heen. Dat is wat we willen. Wij waren dat kraken in de vloer, alsof iemand door de gang op zijn tenen liep. "Alleen het huis settelen," zegt u. "Gebeurt de hele tijd." We waren die stille klop op je raam. "Alleen de wind, alleen de wind." Het is OK, we willen je niet terwijl je wakker bent. We wachten tot je slaapt en we bespotten je met onze slappe kaken. We lachen je uit via stembanden die al lang geleden zijn gedroogd met het bloed van de kelen. We kussen je met onze rottende monden en hopen dat je niet wakker wordt om ons daar te zien. Er zijn tijden dat we je hebben gewekt en we glijden door de kamer en verbergen ons in schaduwen totdat je jezelf ervan overtuigt dat het gewoon een droom was. We wachten op de nacht dat je levenloze lichaam met ons zal dansen en jezelf zal verscheuren om streng te vechten. Tot die tijd zullen we je slaap teisteren en eieren leggen die uitkomen in nachtmerries. Welterusten.

Continue Reading

You'll Also Like

4.4K 108 9
Voor een echte waterrat als Gaia is het niet meer dan logisch dat ze haar snuffelstage loopt bij een milieuorganisatie aan de Noordzee. Wat minder lo...
63.4K 2.4K 40
Zin om te griezelen? Lees dan deze enge verhalen!!! Ps: sommige verhalen zijn gebaseerd op bestaande verhalen, maar ik heb ze op mijn eigen manier ve...
15.7K 304 26
Al jaren speelt een vriendengroepje het befaamde doen, durven of de waarheid spel. Hoe ouder ze worden en hoe heftiger de opdrachten worden. Hoe hef...