Creepypasta's

By Yuni-Honey

24.1K 657 71

Horror verhalen More

Acht meter lang
Barbie.avi
Black peter/zwarte piet
Blind
Boyfriend
Breinbrekers
Dark link
Denkbeeldige vrienden 1
Denkbeeldige vrienden 2
Denkbeeldige vrienden 3
De houder van alles
De houder van het einde
De houder van kittens
De houder van memes
De vreemdste beveiligingstape die ik ooit heb gezien.
Eeneiige tweeling
Gateway of the mind
god's mouth
Hallo kitty
Happy appy (deel 1)
Happy appy (deel 2)
Harten boer
Het Lavender Town Syndrome
I love the rain
im not braindaddy
Klik op de link
Leg of Lamb
Licht als een veer, stijf als een plank
Lila Stangard
Lost in snow
Man met rode ogen.
Mereana Mordegard Glesgorv
Misfortune.gb
Missing girl
Mr mix
Nes godzilla 1
Nes godzilla 2
Nes godzilla 3
Nes godzilla 4
Nes Godzilla 5
Nes godzilla 6
Nes godzilla 7
Nes godzilla 8
Nes godzilla 9
Nes godzilla 10
Nes godzilla 11
Normal porn for normal people
Probeer te lachen
penvrienden/voetafdrukken
Penvrienden/ballonnen
Penvrienden/Dozen
penvrienden/Kaarten
Penvrienden/schermen
penvrienden/Mensen
S'nachts eten
Snow angel
Sombere zondag
Suicide mouse.avi
SUPER MARIO: THE HAUNTED SAVE
Talking Angela
The Grifter
The Harbinger Experiment
The showers deel 1
The showers deel 2
The spongebob bootleg afbeelding
Username 666
Varkens vlees
We moeten praten over lucy
Where are the bad kids to go
white with red
Car keys
Delete the Photos
Death Chain
You can not Get Out
Het ziekenhuis
A full belly
WHAT'S INSIDE
De momo
Het privénummer
De fluisteraar
Ze zijn niet Menselijk! - De StrayedAway Voicemail
Bloody bones
Not pretty genoeg
Blind girl
Pick me up
Slagerij
Lost phone
Vriend
Black hair
Adoptie ouders
Free wifi
De waarheid over de hell
Het meisje in de foto
De psychopaat
Instant Messenger
Volg me
Kannibal sisters
I'm not Martin
Stop met eten
How to be popular
Hongerig meisje
Child care
Black is the Color/My True Love's Heart
Halloween
Antieke pop
Verlaten door disney
Niemand kan het weten
Oh mommy
Talking Robot
Monster ras
Overlevingsregels
It will not hurt
Vogels zingen
Babysitter en het bed
Intruder Alert
douche prinses
Tomino's Hell
Uren werken
Your time is up
I Want To Be A Vampire
Ondiep graf
The Thing in the Cabin
Fatty
Witte kerst
Whitte lies
Klap klap
Huis in brand
Dark sleep
Indian Rope Trick
The Fly paper
Bruiloft alarm
1 Guy 2 Spoons
Late night show
Facebook vrienden
Long face
Familie foto
Kittens
Follow The Arrows
Sexual Offenderman
Poëtische rechtvaardigheid
Kerst versieringen
Paarse nagels
Grither
Bloody AX
Geheime rodio zender
Zero
Internet ster
Paw patrol
Man in black
McDonalds
Schoonheids koninging
Nina the killer
Drie munten
Restless Leg Syndrome
De Shadmock
Mental Patient
Twin girls
Moeder en dochter
Terugkerende droom
Zolder deur
Stil
Bad mother
Goedkope echtscheiding
Vreemde verhalen
I need money
Kleine broer
Older Sister
Landlady
Rolstoel
Homicidal fat
Krijgen
Murder
Dolly
Eindeloze circel
Online boyfriend
Drie wensen
Camera
Dead lake
The heart phantom
Lincoln EXE
The loud house genoeg is genoeg
Loud house dvd
The Loud House: The Lost Episode
Dead Lincoln
The loud house gerangschikt
Fairy odd parends creep dreams
He knows you
Ticking clock
Misdaad verhalen
Beatrice
The October Game van Ray Bradbury
20 vragen
Laughing jack
Amy
Too late
Too fat
Feet the pig
Aïshe kandisha

Man in de spiegel

42 3 0
By Yuni-Honey

Ik werd wakker snakkend naar lucht. Ik had net een droom, maar ik kan me niet herinneren wat het was. Ik schud het verstoorde gevoel dat ik had van me af en ik kijk naar mijn klok, het is 3 uur 's morgens. Ik ben nog nooit bang geweest voor de duisternis, maar vanavond was er iets niet goed. Ik voelde dat iemand naar me keek.

Ik woon in een huis met twee verdiepingen met veel spiegels. Mijn vader heeft ze zo ingesteld dat als je op bepaalde plekken staat, je niet kunt worden gezien maar je de hele kamer kunt bekijken. Ik heb een acuut gehoor. Ik hoor mijn kat bijvoorbeeld van de bank in de woonkamer springen terwijl ik in mijn kamer op de tweede verdieping ben. Ik heb altijd een idee wanneer dingen niet kloppen. Ik had dat gevoel nu.

De telefoon begon te rinkelen. Ik stond indachtloos op om het te beantwoorden. Toen ik het oppakte, hoorde ik alleen een ademhaling op hetzelfde ritme als het mijne. Ik heb opgehangen. Alle lichten waren uit. Ik had gezworen dat ik het licht in de woonkamer verliet. Ik ga naar beneden om het licht aan te doen.

De achterdeur stond wijd open en nu, zo ook mijn ogen. Ik spring over het meubilair om het gebruikelijke pad te vermijden en sluit het snel. Ik dacht: "Op dit punt zal dit niet veel uitmaken ..." Ik vermoed dat het reflex was. Het was pikzwart, dus ik liet mijn oren zich aanpassen nadat ik mijn hart in hen had gehoord. Ik raak de muren aan om mezelf naar de keuken te begeleiden. Ik pak het grootste mes uit de gootsteen en maak me klaar om aan te vallen.

Het water leek dikker. Ik probeer de zin, de angst die ik heb te beheersen. Ik hoor dan een gestaag druppelend, druipend, druppelend geluid uit de gootsteen komen. Ik reik omhoog om de kraan uit te zetten, alleen om te ontdekken dat hij al helemaal uit was. Ik tast naar een lichtschakelaar en zet hem aan. Ik houd mijn angst vast als ik zie wat de oorzaak is van het druipen.

Mijn kat werd geregen door een strop boven de gootsteen, in een rechte lijn van de nek naar beneden gesneden. Het bloed had de gootsteen gevuld en het gestage druppelen, druipen, druppelen was het bloed dat van de staart druppelde. Mijn hand en het mes waren bedekt met bloed. Er stond iets op het aanrecht in mijn kattenbloed.

Het luidt: "Kijk met je oren, niet met je ogen. Want je staat voor een echte verrassing ".

Op dat moment ging de stroom uit. Terwijl mijn ogen zich aanpasten, drukte ik mijn oren op geluid. Een luide BOOM! kwam van de achterdeur en ik sprong en raakte de koelkast. De hausse bleef maar gebeurde en werd stiller en stiller totdat het vrijwel onmerkbaar was. Ik voelde me langs de muur voor de kastdeur, ik opende het en pakte mijn honkbalknuppel. Ik liep ermee voor me naar de achterdeur. Toen ik hem opende kon ik niet anders dan een beetje gillen.

Mijn vader hing met een kabel om zijn nek. Het was verbonden ergens in zijn kamer en hij was buiten het raam. Terwijl hij ronddraaide zag ik nog een briefje. Het was in zijn hart genageld.

Er staat: "Eén in dit huis beneden, twee te gaan. Je bent de laatste dus geniet van de show ".

Ik hoorde toen een slechte, hoge, verontrustende, lach. Het kwam uit alle richtingen. Ik spit opnieuw mijn oren en hoorde voetstappen van de bovenste verdieping snel stappen maar een beetje grond bedekken, als een luide, treiterende tenen. Ik negeerde het en ging naar de schakelkast. Toen ik het opende was er een briefje dat luidde: "De lichten zijn om een ​​reden uitgeschakeld. Zet ze aan als je wilt. Ik beloof de bezienswaardigheden die je ziet, brengt je op je knieën. "

Ik heb het briefje opgelicht en de schakelaar omgedraaid. Dezelfde stem die lachte, schreeuwde: "Ik heb je gewaarschuwd!" Op een kinderlijke manier. Ik liep terug door de achterdeur en deed meteen het licht aan. Ik viel op mijn knieën.

Tien mensen die ik niet eens kende, werden overal op de kamer op verschillende manieren gerangschikt. Sommigen aan hun nek, anderen aan hun tenen, enkelen zelfs aan hun haar. Alle hadden hun ogen uitgegraven en open gapende monden. Ze hingen allemaal ongeveer een voet boven mijn lengte. Ik huilde maar ik stond weer op. Ik was vastbesloten om deze gek te vernietigen. Terwijl ik naar de trap liep en naar alle lijken staarde, hoorde ik een geluid alsof iets van de trap naar beneden viel. Het was een met bloed bedekte arm. Ik hoorde het geluid opnieuw, deze keer was het een been. Dan een arm, dan een been en uiteindelijk een hoofd.

Het was het hoofd van mijn moeder.

Ik liep achteruit in een van de hoeken en keek naar de spiegels. Alle spiegels werden geblokkeerd door lichamen en ze keerden zich allemaal om en staarden me aan. Ik ging kapot en begon te huilen en trillen. Ik keek op en zag wat de oorzaak was. Ik keek omhoog naar de enige zichtbare spiegel en zag de man, het beest dat dit veroorzaakte.

Ik was het.

Mijn droom snelde terug naar mij. Ik was een seriemoordenaar op de vrije loop. Ik heb huis voor huis vermoord. Ik doodde elk levend wezen in elk huis zo bruut als ik kon, ze bespotte hen voordat ik ze doodde. Ik viel mijn volgende slachtoffer aan toen ik wakker werd. In de spiegel zag ik mezelf bedekt met bloed staan ​​met een verdorven glimlach op mijn gezicht. Toen zei ik op mijn eigen waanzinnige toon: "Ik zei je, je was de laatste", en toen sneed ik mijn eigen keel door, glimlachend en trillend toen alle kleuren mijn lichaam verlieten. De buitenkant van mijn visie begon donkerder te worden toen ik een demonische stem hoorde zeggen: "Welkom thuis!"

Continue Reading

You'll Also Like

12.4K 667 13
Dit zijn korte orginele Horrorverhalen die lezers angst gaat aanjagen.... Lees op eigen risico Dit zijn fictieve verhalen die door mezelf zijn bedach...
63.2K 1.5K 41
Kinderen staan bekent als schattige kleine kinderen waar we van houden en graag omheen zijn. Maar soms zeggen ze dingen die we liever niet gehoord ha...