Creepypasta's

By Yuni-Honey

24.1K 657 71

Horror verhalen More

Acht meter lang
Barbie.avi
Black peter/zwarte piet
Blind
Boyfriend
Breinbrekers
Dark link
Denkbeeldige vrienden 1
Denkbeeldige vrienden 2
Denkbeeldige vrienden 3
De houder van alles
De houder van het einde
De houder van kittens
De houder van memes
De vreemdste beveiligingstape die ik ooit heb gezien.
Eeneiige tweeling
Gateway of the mind
god's mouth
Hallo kitty
Happy appy (deel 1)
Happy appy (deel 2)
Harten boer
Het Lavender Town Syndrome
I love the rain
im not braindaddy
Klik op de link
Leg of Lamb
Licht als een veer, stijf als een plank
Lila Stangard
Lost in snow
Man met rode ogen.
Mereana Mordegard Glesgorv
Misfortune.gb
Missing girl
Mr mix
Nes godzilla 1
Nes godzilla 3
Nes godzilla 4
Nes Godzilla 5
Nes godzilla 6
Nes godzilla 7
Nes godzilla 8
Nes godzilla 9
Nes godzilla 10
Nes godzilla 11
Normal porn for normal people
Probeer te lachen
penvrienden/voetafdrukken
Penvrienden/ballonnen
Penvrienden/Dozen
penvrienden/Kaarten
Penvrienden/schermen
penvrienden/Mensen
S'nachts eten
Snow angel
Sombere zondag
Suicide mouse.avi
SUPER MARIO: THE HAUNTED SAVE
Talking Angela
The Grifter
The Harbinger Experiment
The showers deel 1
The showers deel 2
The spongebob bootleg afbeelding
Username 666
Varkens vlees
We moeten praten over lucy
Where are the bad kids to go
white with red
Car keys
Delete the Photos
Death Chain
You can not Get Out
Het ziekenhuis
A full belly
WHAT'S INSIDE
De momo
Het privénummer
De fluisteraar
Ze zijn niet Menselijk! - De StrayedAway Voicemail
Bloody bones
Not pretty genoeg
Blind girl
Pick me up
Slagerij
Lost phone
Vriend
Black hair
Adoptie ouders
Free wifi
De waarheid over de hell
Man in de spiegel
Het meisje in de foto
De psychopaat
Instant Messenger
Volg me
Kannibal sisters
I'm not Martin
Stop met eten
How to be popular
Hongerig meisje
Child care
Black is the Color/My True Love's Heart
Halloween
Antieke pop
Verlaten door disney
Niemand kan het weten
Oh mommy
Talking Robot
Monster ras
Overlevingsregels
It will not hurt
Vogels zingen
Babysitter en het bed
Intruder Alert
douche prinses
Tomino's Hell
Uren werken
Your time is up
I Want To Be A Vampire
Ondiep graf
The Thing in the Cabin
Fatty
Witte kerst
Whitte lies
Klap klap
Huis in brand
Dark sleep
Indian Rope Trick
The Fly paper
Bruiloft alarm
1 Guy 2 Spoons
Late night show
Facebook vrienden
Long face
Familie foto
Kittens
Follow The Arrows
Sexual Offenderman
Poëtische rechtvaardigheid
Kerst versieringen
Paarse nagels
Grither
Bloody AX
Geheime rodio zender
Zero
Internet ster
Paw patrol
Man in black
McDonalds
Schoonheids koninging
Nina the killer
Drie munten
Restless Leg Syndrome
De Shadmock
Mental Patient
Twin girls
Moeder en dochter
Terugkerende droom
Zolder deur
Stil
Bad mother
Goedkope echtscheiding
Vreemde verhalen
I need money
Kleine broer
Older Sister
Landlady
Rolstoel
Homicidal fat
Krijgen
Murder
Dolly
Eindeloze circel
Online boyfriend
Drie wensen
Camera
Dead lake
The heart phantom
Lincoln EXE
The loud house genoeg is genoeg
Loud house dvd
The Loud House: The Lost Episode
Dead Lincoln
The loud house gerangschikt
Fairy odd parends creep dreams
He knows you
Ticking clock
Misdaad verhalen
Beatrice
The October Game van Ray Bradbury
20 vragen
Laughing jack
Amy
Too late
Too fat
Feet the pig
Aïshe kandisha

Nes godzilla 2

32 3 0
By Yuni-Honey

Pathos was hetzelfde als Jupiter in lay-out, behalve dat het bord donkerblauw was in plaats van groen. Het eerste wat me opviel was dat alle gebruikelijke niveau-iconen waren vervangen door een blauwe rots en een soort oranje honingraatvorm.

Er was één pictogram dat een deel van de vorm van het Junglepictogram had, maar ik heb er niet veel aandacht aan besteed. Ik controleerde de andere kant van het bord om het nieuwe monster te zien. In plaats van Hedorah was het Biollante.

Biollanteboard.png
Maar dat kon niet goed zijn. "Godzilla vs Biollante" kwam pas in 1989 uit en deze game werd gemaakt in 1988. Misschien heeft Toho Biollante in het spel gezet om volgend jaar opwinding te creëren voor de film, maar van gedachten veranderd? Ik probeerde de afwijkingen van het spel op elke mogelijke manier te rationaliseren, maar dit zou nutteloos blijken te zijn.

Het kaartnummer van Pathos was het eerste nieuwe nummer dat ik in de game hoorde. Zoals de meeste nieuwe liedjes was het moeilijk te beschrijven, ik zal het proberen.

Het begon traag en spannend, veel langzamer dan elk nummer in het spel. Maar elke twaalf seconden of zo zou er een luid botsende klank zijn en het tempo veranderde. Het was alsof de componist willekeurig delen van vijf verschillende liedjes met dezelfde instrumenten speelde.

Ik verplaatste Godzilla naar een van de vele blue rock-iconen die de jungle-iconen hadden vervangen en begon het level. Het niveau leek op een blauwe bergketen met een bloedrode planeet aan de hemel. Maar er was iets vreemds aan de bergen, ze hadden een "versnipperd papier" uiterlijk. Ik dacht eerst dat de glitch in eerste instantie het had beïnvloed, maar het leek veel te opzettelijk.

Bluemountains.png
Ik merkte snel iets anders op dit nieuwe niveau: er waren helemaal geen vijanden. Zelfs geen obstakels.

Ik moet ook vermelden dat dit was waar de puntmeter begon te glitched voorbij begrip. Maar het stoorde me niet veel, ik houd nooit de gamepunten bij.

Dus zonder me ergens op te concentreren, luisterde ik naar de muziek terwijl ik ongehinderd door het niveau liep. De muziek had een treurig gevoel. Het zou best prettig zijn geweest, als ik het in een normaal spel had gehoord.

Het niveau ging door voor drie schermen, maar zonder obstakels rondom eindigde ik het heel snel. Ik probeerde andere niveaus van hetzelfde type om te zien of er vijanden verschijnen, maar er waren geen. Er was weinig anders te zien in de blauwe bergen, dus ik probeerde het andere niveautype.

Ik begon een van de oranje niveaus, en mijn ogen werden overvallen door een groteske achtergrond van tumorachtige oranje ogen. De "lucht" was hetzelfde als de grond, dus ik ging ervan uit dat het spel aangaf dat dit niveau plaatsvindt in een grot.

Yuck.png
De enige vijanden hier waren Matango Spawn, maar zoals je kunt zien waren de kleine klootzakken overal. De muziek hielp zeker niet, met een mengeling van krijsende geluiden en luide drumbeats die klonken als het thema van een monster in een horrorfilm. Na het voltooien ervan probeerde ik door te gaan met het spelen van meer van deze niveaus wanneer ik maar kon.

De kaart was kort dus het was maar een paar minuten voordat ik op weg was naar een rematch met Gezora en Moguera. Maar deze keer waren hun sprites en aanvalspatronen enorm verschillend.

Ik vocht eerst met Moguera. De vervanger van Moguera was een vliegmachine met een lichte gelijkenis met een buitenaards wezen van Pascagoula. Het leek een beetje op vechten tegen Mothra, alleen bewoog het met veel meer gratie. Het viel aan door zijn voorste tentakel als een kurkentrekker rond te draaien en het had nog steeds een oogbundel, behalve nu het uit de oefening schoot.

Weirdmoguera.png
Deze slungelige afwijking had Gezora vervangen en het nieuwe beest was meer een uitdaging. Het zou rennen en springen in een snel tempo, constant met zijn armen rondzwaaien waardoor het moeilijk werd om dichtbij te komen, en natuurlijk probeerde het me in de hoek te steken met zoveel hinderlijk besluit als altijd. Ik versloeg het met een combinatie van staartzwepen en heat-beam-spamming.

Weirdgezora.png
Ik versloeg ze en ging Titanosaurus bevechten, maar toen ik begon met het gevecht was Titanosaurus nergens te bekennen en ging de game gewoon terug naar de kaart met het Titanosaurus-stuk dat nu ontbreekt.

Er was nu niemand meer om te vechten, maar Biollante, dus ik begon gretig aan de strijd.

Ik was behoorlijk verrast dat Biollante het gevecht in haar Rose Form begon. Ze was onbeweeglijk en gebruikte tentakels om me weg te houden van het hoofdlichaam, dat de meeste schade opliep.

Rosefight.png
Zoals verwacht, veranderde ze in haar definitieve vorm nadat ze genoeg schade had opgelopen. De sprite zag er behoorlijk verdomd goed uit voor 8-bits.

Biolfight.png
De vechttechniek was hetzelfde, behalve dat Biollante nu kon bewegen, zij het langzamer dan elk ander monster. Door de tentakels geraakt worden heeft nu meer schade aangericht en kon Biollante een zuur spit doen, wat ik wist te voorkomen door in de zeefmuts te springen:

Biolacid.png
Niet veel moeilijker te verslaan dan Titanosaurus, het duurde maar twee rondes. Maar toen Biollante weg was, was de muziek gestopt en was er een nieuw pictogram dat de basis vervangt:

Redboard.png
Dit pictogram was er niet voordat ik Biollante versloeg. Het leek op een rood stammenmasker en ik had een gevoel van angst toen ik het zag. Maar sinds het de basis heeft vervangen, moet het de enige manier zijn om Pathos te verlaten. Ik verplaatste Godzilla naar het plein en begon het level.

Run.png
Het was een helse uitziende plaats zonder hemel en een flikkerend vuur op de achtergrond. Het vuur leek veel geavanceerder dan alles wat ik op de NES heb gezien. Er was "muziek", in de vorm van een langzaam, stabiel drumgeluid dat leek op een hartslag.

Alle tekst op de bovenkant van het scherm en de levensbalk waren verdwenen. In hun plaats was een enkel stukje tekst in het midden van het scherm dat zei "RUN".

Mijn gevoel van angst was toegenomen. Ik liep voorzichtig door het level, maar net als de blauwe bergen waren er geen vijanden. Ik liep een minuutje rond voordat ik dacht: "Rennen? ... waar vandaan?"

De eerste keer dat het mij trof, zag ik het niet eens.

Ik hoorde een geluid buiten mijn kamer en keerde terug om te zien of er iets viel, en toen ik achterom keek, stond Godzilla op sterven. Ik dacht dat het gewoon een storing was, maar ik ging het spel niet spelen zonder Godzilla, dus herstartte ik het spel en ging naar het wachtwoordscherm.

Heb ik ooit gezegd hoe griezelig de wachtwoordschermmuziek is? Als je het spel hebt gespeeld, begrijp je wat ik bedoel. Het past helemaal niet bij de sfeer van het spel, het is meer iets uit een horrorspel. Misschien hebben ze het zo gemaakt zodat kinderen niet vals spelen.

Ik was op dit moment behoorlijk geïrriteerd, omdat ik dacht dat ik opnieuw alle monsters moest bestrijden. Maar dat gebeurde niet. De game begon me precies waar ik was voordat ik het rode gezichtsniveau begon. Dus ik probeerde het opnieuw, en zorg ervoor dat ik dit keer oplet.

Toen hoorde ik een laag, brullend geluid, en toen zag ik het. Dit ding.

Ken je dat gevoel dat je lichaam heeft als je denkt dat je in extreem gevaar verkeert? Je begint je terug te trekken en je te spannen terwijl de adrenaline door je aderen stroomt en je zenuwen koud worden?

Dat is het gevoel dat ik had toen ik deze zeefkap nam.

Hellbeast1.png
Ik heb niet alle Godzilla-films gezien, maar ik ben er behoorlijk zeker van dat DIT er nooit in zat. Het moest iets zijn dat de makers verzonnen hebben. Maar wat voor soort zieke fuck zou DIT in een kindergame stoppen?

Hellbeast2.png
Door gewoon stom geluk, of misschien de adrenalinestoot, slaagde ik erin om snel genoeg te rennen om er vanaf te komen. Het liep heel snel, zo erg zelfs dat je bijna zeker dood zou gaan als je het zag. En als ik "dood" zeg, bedoel ik dat je monster onmiddellijk wordt gedood als het wezen ze aanraakt.

Toen ik eenmaal was teruggegaan naar de kaart, was ik zo bang dat ik erg in de verleiding kwam om het spel gewoon af te sluiten en te proberen te doen alsof dit nooit was gebeurd. Ik kon niet geloven wat ik net had gezien, het kon niet echt zijn geweest.

En zelfs als ik wilde doorgaan, moest ik toch Mothra door dit achtervolgingsniveau heen krijgen. Maar omdat ik een paar minuten inactief bleef op het kaartscherm, werd mijn angst vervangen door brandende nieuwsgierigheid. Wat was er in hemelsnaam gebeurd? Hoe was de rest van het spel? Ik moest dit niveau alleen met Mothra verslaan en toen was het op de volgende wereld.

Maar toen ik Mothra naar het rode gezicht bewoog, registreerde het spel het alsof ik het niveau versloeg. Ik was nogal opgelucht. Ik probeerde mezelf voor te bereiden op de volgende wereld: "Trance".

Continue Reading

You'll Also Like

55.1K 4.6K 53
Een verzameling van de meest angstaanjagende waargebeurde horrorverhalen ter wereld. Lees deze verhalen op eigen risico.... Vervolg op het boek 'Ech...
63.2K 1.5K 41
Kinderen staan bekent als schattige kleine kinderen waar we van houden en graag omheen zijn. Maar soms zeggen ze dingen die we liever niet gehoord ha...
73.3K 2K 60
Wanneer Timon op zijn nieuwe school komt, zit er een erg leuke jongen in zijn klas. Maar dan is hij niet gay, toch? --- Stukje uit het boek: Ik glim...
53.8K 1.3K 23
Rose is het leven beu. Ze heeft een hard verleden en raakt er maar niet overheen. Uiteindelijk besluit ze om er een einde aan te maken. Ze stuurt nog...