The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾

By Ladybady

493K 29.2K 3.1K

"Teliholdkor nem én irányítom a farkast, hanem a farkas irányít engem." „-Maradj ott.-szóltam Rose-nak ahogy... More

00.-Prologue
01.-Green Eyes
02.-Boldness
03.-Emerald & Cerulean
04.-Vaccine
05.-Coil
06.-Mysteries
07.-Inexplicable emotions
08.-Breaking the scar
09.-Alarm
10.-Past and present
11.-Round Cube
12.-Anger management problems
13.-Hierarchy
14.-„...poweless..."
15.-Help me!
16.-Let me love you!
17.-Finally
18.-Discuss
19.-Fire
20.-Mongrel
21.-Ability
22.-Approaching danger
23.-Things
24.-Full Moon
25.-Fear of death
26.-Monster
27.-Debate
28.-Fingerprint
29.-North
30.-Angel
31.-Obsidian
32.-Lupus
33.-Cave
34.-Dismay
35.-Human
36.-Shout
37.-Hallucination
38.-Circus production
39.-Mary
40/I.-I'm crazy
40/II.-Trouble
41.-Humility
42.-Shot
43.-Parting
44.-Relaxing tea
45.-Disappointment
46.-Life and death
47.-Homesickness
48.-Feelings
49.-Fear
50.-Blue Eyes
51.-New Beta
52.-Horror
53.-Poison
54.-Lunar eclipse
55.-Bite
56.-Broken Heart
57.-Blindness
58.-Billions pieces
59.-DNA
60.-Beast
61.-Promise
62.-Doll
63.-Jealousy
64.-Safety
65.-Card Game
66.-Not real things
67.-Unnecessary examination
68.- Crazy Pictures
69.-Baby
70.- Pain
71.-Dream and reality
72.-Memories
73.-Space
74.-Gift
76.-Lucidity
77.-Dilemma
78.-Wrong decision
79.-Elijah
80.-Chain Reaction
81.-Hope
82.-Little fear
83.-Genus
Epilogue

75.-Signs

3.1K 181 34
By Ladybady

♥ Hey Lads! ♥

Tudom, hogy a hosszú hétvégén betudtam volna pótolni a lemaradásaimat a könyveimmel kapcsolatban, viszont szombaton és vasárnap dolgom akadt. Ne haragudjatok, hogy csak most tudtam hozni a 75. fejezetet. Azért bízom benne, hogy elnyeri a tetszéseteket, főleg azért, mert kezdenek beindulni benne az események.

Nagyon-nagyon és még vagy ezerszer is nagyon köszönöm nektek a több mint 155 ezer (!!! *-* ♥) megtekintést, a rengeteg voteot és kommentet. Egyszerűen nem tudom szavakba foglalni, hogy mennyit jelent számomra az, hogy támogattok! Csodálatosak vagytok, köszönöm! ♥♥♥

Legyen nagyon szép napotok, és pihenjétek ki magatokat a hosszú hétvégén! ♥♥

Jó olvasást! Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady ♥





Signs: Jelek

Rose Davis~

A vért törölgettem egy apró pontról, amely hasam oldalán helyezkedett el. A tűt, amellyel alig pár perce szúrtam meg magam, letettem az éjjeliszekrényre magam mellé, hogy később kidobjam a kukába. A zsebkendőt, amit egy kis foltban megfestett a vöröslő folyadék, a mellettem lévő szemetesbe hajítottam, ezután pedig feljebb tornáztam magam az ágyon. Néhány hét telt el azóta a nap óta, hogy Harry majdnem átváltozott, Scott pedig megjelent nálunk. Ebben a két hétben rohamosan előrehaladott a várandósságom és a kis Elijah óriásit nőtt. Newt, és Dr. Duncan szerint nemsokára a kezünkben tarthatjuk Őt, akkora növekedésnek indult.

Ám nem csak ebben az ügyben vannak fejlemények, hanem Scott irányából is. Newt-nak sikerült megalkotnia az ellenszert, így hamarosan esélyünk fog nyílni arra, hogy megpróbáljuk megmenteni Őt. Már csak Aron-re vártunk, hogy megszerezze nekünk azokat a fegyvereket és töltényeket, amiket használhatunk akkor, amikor elég bátorságunk lesz ahhoz, hogy elkezdjük a hajtóvadászatot.

-Itt vagyok.-hallottam meg Harry mosolygó hangját, mikor elvettem egy tubust az szekrényről. A krém, amelyet barátom a tenyerébe nyomott állítólag segített abban, hogy a bőröm ne nyúljon meg túlságosan, és a szülés után -ha nem is teljesen, de- visszanyerje az eredeti formáját. Vagyis, Newt ezt mondta, és még minden kellemes dolgot felsorolt utána, majd azt is, hogy csak természetes gyógynövényekből készült... szóval, ha nem is segít valójában semmit, akkor is megnyugtatom a szívem, hogy tettem valamit annak érdekében, hogy ne legyenek maradandó jelei a szuper-csecsemőnknek.

Ahogy a hideg krém a bőrömhöz ért, felszisszentem, de a kellemetlen érzés nem tartott sokáig, ugyanis Harry tenyere olyan melegnek bizonyult, hogy néhány másodperc alatt átmelegítette a kencét. Óvatosan kezdte eldolgozni az anyagot, és emiatt a nyugtató érzés miatt fejemet a vállának döntöttem. Pár hét alatt megszokottá vállt, hogy reggel és este Ő az, aki elvégzi ezt a folyamatot, éppen ezért volt olyan békés és szeretetteljes minden mozdulata. Úgy vettem észre, hogy ez nem csak nekem, de valamilyen szinten neki is jólesett. Nem csak azért, mert együtt lehettünk hanem, mert már akkor gondoskodott a babánkról. Ez pedig, akárhogyan is néztem hatalmas előny volt. A nap elején és végén is pontosan ugyanazzal a lelkesedéssel beszélgetünk közben, és ez nem csak azt jelentette, hogy már nagyon vártuk azt, hogy hárman legyünk, hanem azt is, hogy tökéletesen kiegészítettük egymást.

Harry hatalmas tenyere gyengéden siklott végig kerekedő pocakomon, s miközben bőrömbe dolgozta a gyógyhatású krémet, furcsa érzést kaptam ott, ahol nemrég még a keze járt. A férfire néztem, aki mintha észre sem vette volna azt, hogy mi történt folytatta cselekedetét. Mikor azonban felemeltem a fejem, az ismétlődő mozgásra, Ő is irányomba kapta tekintetét.

-Érezted?-kérdeztem hatalmas mosollyal, azonban Ő értetlenül figyelt tovább. Gyorsan megfogtam kezét, bízva abban, hogy a kisbabánk még nem adta fel, és arra a pontra tettem tagját, ahol úgy gondoltam ismét megmozdul a hasam. Nem kellett csalódnom, Elijah újra rúgott egyet, és ezt a tettét már Harry is érezte. Eltátotta a száját, ami másodperceken belül hatalmas vigyorra húzódott.

-Ez Ő volt?-kérdezte úgy, mintha nem lett volna egyértelmű, én pedig csak könnyes szemekkel bólintottam. Elijah többször is megismételte ezt az apró dolgot, mi viszont ahányszor megtörtént annyiszor örültünk neki. A szívemet olyan mértékű melegség és szeretet töltötte el, hogy úgy éreztem, annál boldogabb már nem is lehetek soha...

~*~

A nap további része éppen úgy telt, ahogyan a többi, azzal az egy apró kivétellel, hogy mindenkinek ott díszelgett a mosoly a szája sarkában, miután megtudták, hogy megmozdult a baba. Először, mikor Harryvel elmondtuk Gemma és Dawn szinte kiugrottak a bőrükből, viszont a fiúkon kevésbé lehetett látni az örömöt. Aztán, mikor a saját szemükkel is láthatták, majd kezükkel érezhették a csöppség jelenlétét a hangulat fokozódott. Más volt látni azt, hogy a kemény fickók, a vérengző fenevadak, a falka azaz a vérfarkasok hogyan reagáltak egy baba tettére, mint belegondolni, hogy valójában Ők is járhatnak majd hasonló cipőben, mint Harry és én.

Aztán, késő délután befutott Aron és néhány embere, akik hatalmas fém táskákkal a kezükben lépték át a küszöböt. Mint később kiderült, kábítófegyverek és beléjük való lőszerek voltak azok, amiknek ekkora védelmet szántak. Az FBI tagja elmagyarázta, hogy hogyan tölthetjük bele az ellenanyagot a patronba, majd hogyan tudjuk a legjobban beállítani a fegyvereket.

-Harry, vigyáznod kell, csak egy lövésed van!-figyelmeztette Őt a férfi, mielőtt távozott volna. Elmondása szerint szívesen segített volna, viszont egy olyan ügyet bíztak rá, ami nem tűrt halasztást.

A hirtelen látogatás után egy órán belül a hűlt helyük sem volt a nappaliban, és nekünk sem, mert egyikőjük sem akarta elnapolni a bevetést. Valójában, én sem szerettem volna, és nem csak ezért, mert minél előbb szerettem volna látni a bátyámat hanem, mert tartottam attól, hogyha még egy napot várunk, már nem biztos, hogy vissza tudjuk változtatni Scottot. Még így is kétes volt az ügy.

A vértfarkasok úgy beszélték meg maguk között, hogy Einar, Stig, Niall és Liam keresik meg, és kezdik el kihajszolni Scottot az erdőből arra a helyre, ahol majd Harry és Newt fogják várni a kezükben egy-egy fegyverrel. Harry fogja meglőni Őt először a kábítólövedékkel, azonban ahogy Aron is mondta, csak egy esélye lesz eltalálni a farkast. Ezért kell mellé Newt, mert ha Harry elvéti, akkor Newt még idejében harcképtelenné tudja tenni a feldühödött állatot.

Hogy miért Newt és a barátom fognak várni Scott érkezésére? Mert Ők ketten már csak félig farkasok, ezért nem tudnak teljesen átváltozni, az érzékeik pedig tompultak. Harry először nagyon nehezen viselte, de aztán rájött, hogy inkább ez, minthogy olyanná váljon mint a bátyám. Jól lettek elosztva a dolgok, hiszen azok a természetfelettiek, akik képesek voltak teljesen felvenni eredeti alakjukat, azok feltudják hergelni és megtudják félemlíteni annyira Scottot, hogy rohanni kezdjen abba az irányba, ahol a többiek várnak rá. Már csak abban reménykedem, hogy nem fog rájuk támadni.

-Nagyon vigyázz magadra!-fogtam kezeim közé Harry arcát. Már éppen indulni készültek, Newt pedig már a Jeep-ben ült és barátomra várt. A farkasok már négy lábon sorakoztak egymás mellett, és várták azt, hogy elindulhassanak.

-Minden rendben lesz, Rose, megígérem.-mosolyodott el, majd közelebb hajolva egy szeretetteljes csókot nyomott ajkaimra-Szeretlek titeket.-szólt, majd még utoljára megpuszilt és már rohant is Newt-hoz.

-Szeretünk Harry.-suttogtam magam elé miközben beült a kocsiba. Láttam, ahogy felnézett és elmosolyodott, így biztosan tudtam, hogy minden szavam hallotta. Miután kifaroltak az egyik erdei útra, amely keresztülvágott az erdőn a farkasok pedig utánuk iramodtak, hátrafordultam a többiekhez akik elgondolkozott tekintettel vizsgálták a fiúk hűlt helyét.

-Ne aggódj, Dawn. Épségben visszajönnek.-mosolyogtam a lányra, aki idegesen rágcsálta az ajkát. Niall-re vágyott. Arra, hogy Ők is új életet tudjanak kezdeni mindentől távol, csak ketten. Utáltam volna, ha belerondít a képbe valami, mert azt akartam, hogy mindannyian boldogok lehessenek. És én is az akartam lenni, Harry-vel és Elijah-val az oldalamon, valahol London külvárosában egy csodaszép családi házban. De ehhez az kellett, hogy én is elhiggyem a saját szavaimat, és reménykedjek abban, hogy épségben fognak visszatérni, Scottal az oldalukon...


*-* Csatlakozz a Facebook csoporthoz te is! *-*

Csoport név: Ladybady Books

Elérhetőségeim:

Facebook: Laura Petes (Kérlek szólj, mielőtt szeretnél csatlakozni a csoporthoz, mert csak ismerőseket tudok felvenni, viszont nem szoktam olyanokat visszajelölni akiket nem ismerek. Ezért, kérlek értesíts a szándékaidról! Köszönöm)

E-Mail: ladybadybooks*gmail.com

Ha kedved tartja csatlakozz, vagy jelölj be, esetleg küldj e-mailt! Minden kérdésre válaszolok! <3

Kérlek komizz!

Continue Reading

You'll Also Like

1.9M 15.2K 68
KÖNYVKÉNT MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ A BOLTOKBAN! CÍM: A vonzás törvénye FÜLSZÖVEG: Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagy...
493K 29.2K 86
"Teliholdkor nem én irányítom a farkast, hanem a farkas irányít engem." „-Maradj ott.-szóltam Rose-nak ahogy meghallottam lépteit, és megéreztem elbű...
859K 19.9K 64
-Ki volt ez a gyerek?-felhúzta a szemöldökét és lassan közeledett. -Semmi közöd hozzá Gray!-csattantam fel. -Miért ne lenne? Én is itt lakom.-kezeit...
1.2M 33.5K 56
A fiúk lehalkították a zenét majd az egyik felállította az öléből a ribit és megindult felém. Fogadjunk ő a tipikus rosszfiú a suliba. Inkább csak el...