The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾

The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾

275K Reads 19.8K Votes 86 Part Story
☁️ Ladybady ☁️ By Ladybady Completed

„-Maradj ott.-szóltam Rose-nak ahogy meghallottam lépteit, és megéreztem elbűvölő illatát. 

-Segíteni akarok...-mondta csendesen.

-Ne! Csak... csak maradj ott.-húzódtam a sarokba, és a lehető legkisebbre préseltem össze magam-Nem akarlak bántani.-ráztam meg fejemet. Azért is közelebb jött. A lábait addig pakolgatta (minden ellenkezésem ellenére) míg elém nem ért, és le nem guggolt hozzám. 

-Tudom, hogy nem lennél képes bántani.-pillantott szemeimbe-Nem vagy olyan.-tette kezét enyémre és fűzte össze ujjainkat. 

-De, tudnálak bántani.-néztem el róla. 

-Még sem teszed.-kontrázott..."
 


~Egy lány, aki fél az ismerkedéstől. Egy lány, aki nem képes megnyílni az embereknek. Egy lány aki zárkózott és magányos. Egy lány akinek a legjobb barátja egy farkas. De mi van ha ez a farkas egy baleset folyamán emberré válik? Ha a lány szerelmévé válik? 
Mi történik Rose Davis és Harry Styles között? A fiú furcsa és titokzatos,  de ha Rose élete forog kockán mindenre képes hogy megmentse Őt. De vajon sikerül neki, vagy mindketten odavesznek? Egy lány, egy vérfarkas és egy gyönyörű szerelmi történet, csalódással, boldogsággal, kalanddal és titkokkal. Vajon meg tudják találni azt a tekercset ami visszafordítja a vérfarkas létet? Vagy Harry örökre az marad? ~ 

Rengeteg kérdés de csak egy válasz. Ha felkeltettem az érdeklődésed nézz be!

**Többszörös első helyezett vérfarkas kategóriában! **

Ⓒ2016-Ladybady-Wattpad

***FIGYELEM!: A történet trágár szavakat, +18-as jeleneteket, vért, gyilkolást és bántalmazást tartalmazhat! Csak saját felelősségre olvasd!
A történet kizárólag az én agyam szüleménye ezért szerzői jogvégelem alatt áll!***
Ladybady