My Opinion

Per TheLordOfNightmares

14.1K 2.1K 1.8K

In dit boek geef ik mijn mening over verschillende onderwerpen en personen Ik hoop dat jullie iets leren uit... Més

My Opinion
Noord-Korea
EMOJI's😀
Ontwikkelingshulp (Gratis Geld)
Unicef Testament Tv-spot (Hebzucht)
Muziek, Hollywood en Politiek
Zwarte Piet
Racisme
Roken
Vegetariërs
Gay Huwelijk + het huwelijk
Horror Reclame Op Wattpad
Onderwerpen
Nucleaire Energie
Catalonië Onafhankelijk
Tatoeages
Europese Unie
Overgewicht
Ad-FREE WATTPAD!!!
PROBLEEM MET WATTPAD
Abortus
ADHD
Drugs
De Opwarming van de Aarde
Autisme
Ik zit met Twijfels
Alcohol
Wat is Intelligentie? Ben jij Slim?
11 November
FILMS EN ONNODIGE SEQUELS!!!
Mijn Traumatische Jeugd
Onderwerp?
Moderne Kunst
Vluchtelingen (en migratie)
Vluchtelingen (en Migratie) Deel 2
Doornroosje Verbieden In Engeland?
Pol: Jij Kiest
God Genderneutraal in Zweden?!?
P#RNO OP WATTPAD?!? +18
Avengers: Infinity War + Marvel en DC
Trump en Rusland en Fake News
Medelijden Zoeken Op Wattpad (Pandering)
Uithuwelijking (Verontrustende Boeken Op Wattpad)
Melanie Martinez Verkrachting???
Schuldig Zonder Bewijzen?
Pesten (+mijn Persoonlijke Ervaringen)
Disney?
Disney (1937-1942)
Depressie (en Zelfmoord) Let's have a talk
Disney (1947- 1951)
Trump 'Fire and Fury' Boek Controversie
Feminisme Deel 1 (Pay Gap)
Feminisme Deel 2
Transgender Kinderen en Tieners?
Transgenderisme Tieners?
Trump (Mijn Mening)
Cola (Maakt Je Dik?)
Thuis (Soapseries)
Oxfam Schandaal
PROBLEEM MET WATTPAD!!!
HET HORRORGENRE!!!
Guns In The USA!!!
Transgenderisme de Geldmachine
S*ks Voor Het Huwelijk?!?
Media Bashing
VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS DOOD!?!
Facebook
Regressief Links in 2018
De Natuur Redden Op Het Internet
Leeches
Stormy Daniels VS Trump
De Muziek Van Tegenwoordig (Miley Cyrus)
Melanie Martinez Verkrachting!?!
Rants?
Top 10 Video Games
Top 10 Video Games (#5 - #1)
De Laatste Wattpad Rant.... (Ik Stop)
Mijn Nieuw Account
Trump VS Noord-Korea!
My Girlfriend Left Me....
Trump (Juni 2018)
Facebook Les
Zet Je Ideeën in de Comments !
Groepen Als Wapens
I Want To Apologize
Doodstraf
Belangrijk!!! Zuid-Afrika Genocide/ Crisis
Is Gay Zijn Een Keuze?
De Star Wars Situatie
Update Boek
Walgelijke Moord!
YouTube (Help Me!)
Kinderen Op Wattpad
VIDEO-ADS OP WATTPAD?!?!
'Uitgehuwelijkt Aan Mijn Verkrachter'
Ondankbaarheid
Werkloosheidscijfers en Migratie
Mededeling (Hoofdstuk 100!)
Wattpad Status 2018
Sex en Soa's
Is Gay Zijn Een Mentale Aandoening?
Aliens en Ufo's 👽
Mijn Mening
Mijn Nieuw YouTube kanaal
'Politiek Geweld' en 'Schild en Vrienden'
PostNL RANT!!!
Tijd Om Te Stoppen
Sorry, I Made A Mistake...
Brett Kavanaugh Situatie
Wat Scheelt Er Met Me?
Dierenmishandeling
Geschorst Van School?! + Update
Mijn Depressie....

Vlaanderen Verkiezingen

49 4 7
Per TheLordOfNightmares

Komende zondag zijn het wederom verkiezingen in België. Dit is voor mij de eerste keer dat ik mag/moet gaan kiezen, in België is het namelijk verplicht om te gaan stemmen.

Ik dacht dat het wel eens de gelegenheid was om eens te zien op welke partijen Vlamingen zouden kunnen stemmen. Uiteraard ga ik het alleen maar hebben over de grote partijen, en niet over de kleine lokale partijen.

Let's talk about it

Om te starten wil ik het hebben over het laagste van het laagste.

Communistische Partij of PVDA+

Ik haat communisme met een enorme passie, en de Partij Van De Arbeid is de partij die het dichtste staat bij communisme. Communisme heeft het leven gekost van bijna 100 miljoen mensen in de voorbije eeuw, maar het argument dat vele 'moderne' communisten gebruiken is dat communisme nooit correct is ingevoerd.

De PVDA+ wilt zoveel mogelijk macht naar de overheid verschuiven. Dit doen ze door zoveel mogelijk belastingen te eisen, waardoor ze het geld 'gelijk' willen verdelen onder de mensen. Deze manier werkt, we zagen dit ook in Noord-Korea en Venezuela, maar vroeg of laat zal het falen en hongersnood zal volgen.

Stem niet op de PVDA, dit is een partij die claimt om op te komen voor arbeiders en voor 'gelijkheid' van uitkomst. Ze willen geen gelijke kansen maar wel gelijke uitkomsten.

Groen

Groen, dit is een partij die gelijkaardig is aan de PVDA+, maar dan veel minder extreem. Dit is de partij van de 'groene goeroes', deze partij zet zich voornamelijk in voor het milieu en de natuur.

Dit klinkt misschien goed, en heel erg veel van de Linkse partijen klinken goed en werken op papier, maar in de realiteit werken ze niet. Groen wilt zoveel regulariseringen dat België niet meer aantrekelijk zal worden voor bedrijven, en daardoor zullen grote bedrijven uit België vertrekken en kleine bedrijven zullen het moeilijk hebben om te groeien.

'Alternatieve energie' klinkt misschien zeer goed, maar door zulke 'groene ideeën' hebben we in België een energietekort waardoor we van Frankrijk energie moeten kopen. De prijs van energie is de laatste jaren enorm gestegen dankzij deze groene ideeën en we hebben heus niet meer van zulke groene ideeën nodig.

SPA

Socialistische Partij Anders, dit is de partij van corruptie en onbetaalbare sociale programma's. Deze partij is alles wat er mis is met de Belgische politiek en ik ben blij dat het Game Over is voor deze partij.

Begrijp me niet verkeerd, er zitten waarschijnlijk veel goede mensen in deze partij, maar het is geen geheim dat vele politici uit deze partij hun macht en hun invloed decenialang misbruikt hebben om bepaalde postjes en uitkeringen te krijgen.

Ze probeerden jarenlang de macht van de regering te vergrootten om zo die macht en die invloed te misbruiken voor hun eigen bankrekening. Hun standpunten zijn een combinatie van Groen en PVDA+.

SPA heeft er wel voor gezorgd dat we een zeer goed sociaal vangnet hebben...... maar het is onbetaalbaar zelfs als we meer dan de helft van ons brutoloon moeten afgeven voor zo'n vangnet. We kunnen de pensioenen al nu niet meer betalen, dus nu moet de regering om de 4 jaar de pensioenleeftijd verhogen met een jaar of twee.

Het is onbetaalbaar en het ergste is nog dat er enorm geprofiteerd wordt van dat vangnet door migranten, maar ook door gewone Belgen. Dit is niet de schuld van die mensen, het is de schuld van de regering die niets doet aan deze profiteurs. Maar dat even terzijden.

Gratis dit, dit en dit klinkt heel goed, maar gratis bestaat niet!!! Je bent verplicht om bij te dragen aan het systeem zonder dat je er van gebruik maakt of zelfs nodig hebt, dit systeem is diefstal! Begrijp me niet verkeerd, het is eigenlijk een goed systeem maar Belgen geven letterlijk meer dan 50% van hun loon af aan de regering om dit systeem in stand te houden, en dit systeem wordt misbruikt door politici om meer geld naar de regering te krijgen..... ik wordt zeer boos als ik er blijf over nadenken.

STEM DUS NIET OP LINKSE PARTIJEN! DIT ZIJN HOGE BELASTINGEN EN EEN GROTE OVERHEID!!! DE BELGISCHE OVERHEID IS NUTELOOS, IN EEN OVERHEIDSGEBOUW HEB JE 20 AMBTENAREN NODIG OM EEN LAMP TE VERVANGEN!!!

NEXT!!!

CD&V

Dit is de enige centrumpartij in België, maar dat wilt niet veel zeggen. De partij zonder ballen, deze partij wilt letterlijk iedereen blij maken van links tot rechts en wilt daarom geen stevige vaste standpunten aannemen. Dit zou een partij moeten zijn van Christelijke waarden en normen, en dat is het gewoon niet. Mensen noemen het een Moslimpartij voor een rede. Vorige week werd er nog een Moslim van de CD&V stemlijst gegooid omdat hij een band had met IS ofzoiets. Ik neem deze partij niet meer serieus, een partij moet ballen hebben.

Open VLD

In ideale omstandigheden zou ik in de toekomst ooit lid willen worden van deze partij, maar het ziet er niet naar uit dat dit snel gaat gebeuren. Deze partijvoorzitster is constant bezig over vrouwen dit, vrouwen dat, vrouwen!!!! Wow als mensen voor je moeten stemmen omwille van (Trump voice) V-China, dan is er weldegelijk een probleem. Je geslacht moet geen rol maken in de politiek, de ideeën die politici hebben moeten uitmaken of ze jouw stem krijgen of niet.

De ideeën van Open VLD zijn heel oke, ze willen ons land meer aantrekelijker maken voor bedrijven. Op cultureel vlak is het wat minder, ze zijn veel te progressief naar mijn mening.

Maar dit is de eerste partij in deze lijst die niet Pro-migratie is en dat telt toch voor iets. Jammer genoeg zijn er maar weinigen in deze partij die ballen hebben om er ook voor uit te komen.

Als je van plan was om op de voorgaande partijen te stemmen, dan adviseer ik die mensen om op deze partij te stemmen. Sociaal progressief maar gericht op bedrijven en dat hebben we echt nodig in België.

NVA

Denken: hun ideeën zijn voornamelijk zeer goed, het beste dat je kan krijgen in België

Durven: ze durven inderdaad veel zeggen. Ze wekken de indruk op dat ze heel streng zijn tegenover migratie.

Doen: NEE GEWOON NEE!!!

Deze partij werd verkozen met de boodschap 'de kracht van verandering', maar niets veranderd, het enige dat er veranderd is zijn de migratiecijfers..... die torenhoog zijn.

In wat voor een land leven we als een linkse regering beter is voor de migratiestroming tegen te houden dan een centrum rechtse regering? Binnenkort gaat de eerste Islamitische school open in Vlaanderen onder de huidige regering, dit geeft een duidelijk beeld hoe ver deze regering het heeft laten komen.

Harde woorden, maar geen daden!!! Iedereen in Vlaanderen is dol op Theo Francken en Bart De Bever, maar dit zijn twee fraudeurs. Ze zeggen het ene en doen het tegenovergestelde; wat ze zeggen is goed maar wat ze doen is niet goed.

Ze roepen 'GRENZEN SLUITEN' en ze zetten de grenzen open voor een nooitgezien aantal migranten.

De gewone mensen kijken jammer genoeg zelden tot nooit naar de cijfers en blijven de leugens en het bedrog van NVA geloven. Ze hebben inderdaad een paar goede dingen gedaan maar constant hoor ik sterke woorden, maar zie ik niets!!!

Als iemand die de echte cijfers kent en weet wat ze betekenen, kan ik onmogelijk op deze partij stemmen zelfs als ik akkoord ga met hun partijprogramma.

Vlaams Belang

Ik ga niet akkoord met zo'n 50% wat het Vlaams Belang in zijn partijprogramma heeft staan, veel te sociaal gericht en te weinig gericht op de economie. Cultureel zit dat wel goed, ze zijn de enige partij in Vlaanderen die niet politiek correct zijn.

Maar mensen stemmen niet op het Vlaams Belang voor hun sociale boodschappen, mensen stemmen op het Vlaams Belang omwille van hun migratie standpunten waar ik voor 90% mee akkoord ga.

Deze partij is controversieel omdat ze jarenlang voorspelden dat dit, dit en dit gaat gebeuren door een overvloed van migranten. Dit zeggen ze al heeeel lang, en iedereen noemden hen racisten voor zulke dingen te zeggen....... en toen kwam bijna alles uit wat ze voorspelden en nu zit België, Nederland, Duitsland, Europa en heel de beschaafde Westerse wereld in de shit.

Dit soort partijen zeggen hetgene wat ze zeggen niet omdat ze 'vreemdelingen haten', dat is waanzin, deze partijen doen dit omdat ze overal de problemen zien van een overvloed van migratie en een slecht integratiebeleid.

Een grote misvatting rondom deze partij is dat ze vreemdelingen haten, dit is niet het geval en deze partij is niet eens tegen migratie. Mensen zoals ik willen migranten die een bijdrage leveren aan onze gemeenschap, hiermee heb ik het over een echte bijdrage en niet een culturele bijdrage waar vele linkse partijen het over hebben.

Als Belg wil ik dat migranten naar België komen die hier willen zijn, ik wil ze ook een kans geven, maar je cultuur laat je thuis. Dit is Marokko niet, dit is België..... al lijkt het soms meer dat we meer en meer de 18e wilaya (soort van provincie) zijn van Marokko.

We geven migranten een kans, we verwachten niet dat dit allemaal dokters of advocaten gaan worden, maar we verwachten dat deze mensen op zen minst moeite doen om onze taal te leren en zich te integreren in onze cultuur. Ik ken heel wat migranten vanuit Marokko die meer Belg zijn dan de meeste Belgen, je merkt niet eens meer dat ze een migratieachtergrond hebben, maar dit zijn uitzonderingen en dat is zonde. Ze kunnen integreren, maar er zijn er gewoon teveel om dat nu te doen.

Ik ga daarom stemmen voor het Vlaams Belang, niet omdat ik wil dat ze aan de macht komen met hun sociale programma's, maar wel omdat ik wil dat mijn stem een teken gaat worden naar de regeringspartijen toe dat de Belgen niet akkoord gaan met de massamigratie van de laatste jaren.

Ik weet exact op wie ik ga stemmen zondag, het verbaasd me dat zoveel vrouwen in mijn gemeente op de Vlaams Belang lijst staan. Ik had nooit verwacht dat ik tijdens mijn eerste verkiezingen zou stemmen op een vrouw, maar toch ga ik het doen omdat deze dame de beste indruk op me heeft gemaakt.

Conclusie

Ik wil duidelijk maken dat dit om verkiezingen gaat voor de gemeente en de provincie, dit is het moment om een boodschap te geven aan de Belgische regering. Bij regeringsverkiezingen zal is waarschijnlijk stemmen voor Open-VLD of NVA, de huidige regering heeft er voor gezorgd dat de werkloosheidscijfers sinds 1981 nog nooit zo laag zijn geweest en dat is een hele prestatie. Maar het is niet genoeg voor mij op het vlak van migratie, dit is een zeer belangrijk onderwerp voor mij en dit gaat over de toekomst van ons land. Willen wij een Belgische staat met Belgische normen en waarden of willen wij de Islamitische Staat van België?

Sommige mensen gaan misschien niet akkoord met mijn keuze, maar dat is nu zo leuk aan gaan stemmen; je kan zelf kiezen voor wie je je stem uitbrengt. Dit is mijn keuze, maar ik wil niet dat mensen hun stem uitbrengen omdat ze akkoord willen gaan met mij.

Iedereen zijn of haar prioriteiten zijn anders, maar ik wil iedereen aanraden om zichzelf te informeren voor ze gaan stemmen. Kijk naar de feiten en wees kritisch, gratis dit, dit en dit klinkt heel leuk maar wees realistisch en stem met je verstand.

Bedankt voor het lezen, vergeet niet te stemmen en te volgen.

Deze week had iemand geprobeerd om bij mij thuis in te breken toen ik thuis was, ik heb hier een hele video over gedaan

Likes, subs en comments zijn zoals gewoonlijk altijd welkom. Oh en om af te sluiten wil ik me excuseren voor de vele spellingsfouten tegenwoordig in mijn hoofdstukken. Ik schrijf meestal hoofdstukken tussen 1 en 2 uur 's nachts, dus het heeft wel wat effecten.

Trouwens voor mensen die morgen zoals ik voor de eerste keer gaan stemmen, is er ook deze korte video met instructies. Het is wel mega cringe

Continua llegint

You'll Also Like

10.6K 833 88
De jonge zelfverzekerde Marokkaanse Indylia heeft al reeds haar carrière, en toekomstdromen, plus doelen uitgestipelt. Regel nummer 1; "Nooit verlief...
2 0 2
hoi hoi ik schrijf dit verhaal in een soort dagboek achtig iets maar dan dat iedereen het kan lezen
37K 1K 8
In dit verhaal vertel ik over mijn stalker