The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾

By Ladybady

485K 28.9K 3.1K

"Teliholdkor nem én irányítom a farkast, hanem a farkas irányít engem." „-Maradj ott.-szóltam Rose-nak ahogy... More

00.-Prologue
01.-Green Eyes
02.-Boldness
03.-Emerald & Cerulean
04.-Vaccine
05.-Coil
06.-Mysteries
07.-Inexplicable emotions
08.-Breaking the scar
09.-Alarm
10.-Past and present
11.-Round Cube
12.-Anger management problems
13.-Hierarchy
14.-„...poweless..."
15.-Help me!
16.-Let me love you!
17.-Finally
18.-Discuss
19.-Fire
20.-Mongrel
21.-Ability
22.-Approaching danger
23.-Things
24.-Full Moon
25.-Fear of death
26.-Monster
27.-Debate
28.-Fingerprint
29.-North
30.-Angel
31.-Obsidian
32.-Lupus
33.-Cave
34.-Dismay
35.-Human
36.-Shout
37.-Hallucination
38.-Circus production
39.-Mary
40/I.-I'm crazy
40/II.-Trouble
41.-Humility
42.-Shot
43.-Parting
44.-Relaxing tea
45.-Disappointment
46.-Life and death
47.-Homesickness
48.-Feelings
49.-Fear
50.-Blue Eyes
51.-New Beta
52.-Horror
53.-Poison
54.-Lunar eclipse
55.-Bite
56.-Broken Heart
57.-Blindness
58.-Billions pieces
59.-DNA
60.-Beast
61.-Promise
62.-Doll
63.-Jealousy
64.-Safety
65.-Card Game
66.-Not real things
67.-Unnecessary examination
68.- Crazy Pictures
69.-Baby
70.- Pain
71.-Dream and reality
72.-Memories
74.-Gift
75.-Signs
76.-Lucidity
77.-Dilemma
78.-Wrong decision
79.-Elijah
80.-Chain Reaction
81.-Hope
82.-Little fear
83.-Genus
Epilogue

73.-Space

3.3K 207 21
By Ladybady

♥ Hey Lads! ♥

Meg is hoztam nektek a fejezetet, igaz egy kicsit később mint terveztem, mivel sehogy sem akart megfogalmazódni bennem az egész. Sajnálom, ha emiatt összecsapottnak vagy unalmasnak tűnik, ígérem a következő jobban fog sikerülni!

Nagyon szépen köszönöm nektek az eddigi voteokat, kommenteket és megtekintéseket! Elképesztőek vagytok! *-* ♥♥ 

Legyen szépe hétvégétek! ♥

Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady ♥


Space: Űr

Rose Davis~

Minden ember életében eljön a pillanat mikor rá kell döbbennie valamire. Akármire. Én viszont nem gondoltam volna, hogy pont akkor kell olyan dolgokat megtudnom, amikor a legnagyobb csapásra vártam. Igaz, meg is kaptam azt, viszont nem sejtettem, hogy ilyen irányból. Az egész egy kaotikus romhalmaz volt, ebbe kétség sem fért. 

-Nem, Scott nem lehet az a farkas... nem...-néztem az előttem álló férfire könnyek közepette. Akkor már nem tudtam, hogy miért sírtam. Vagy azért, mert megkönnyebbültem, hogy láthattam Őt, vagy azért mert megijedtem Scott jelenlététől. 

-Már miért ne lehetne? Rose... Ő... azért van itt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy farkas lettem-e vagy sem.-szólt, közben pedig megfogta derekam, majd egy aprót emelt rajtam, csakhogy bakancsa tetejére álljak, és ne fázzak fel a hideg talajon. 

-Hogy?-nyíltak nagyra a szemeim-Azt mondtad, hogy Scott Londonban volt veletek. Akkor mégis hogyan kerülne ide...-szóltam, azonban szavaim végére egyre inkább rádöbbentem arra a dologra, amit Harry elhallgatott előlem-Szóval egész végig itt volt Kanadában?-háborodtam fel, leginkább azért, mert rájöttem, a bátyám sokkal közelebb volt hozzám, mint az valaha is képzeltem. 

-Nem hagyhattuk, hogy Angliában változzon át.-sütötte le a szemeit, majd sóhajtott egy nagyot. Ez a tett éppen olyan volt, mintha megszabadult volna egy mázsás súlytól. Talán így is volt, nem tudhattam-Gyere, menjünk be, mutatok neked valamit.-mondta, ám meg sem várta a válaszom combom alá nyúlt, majd felemelt. Lábaimmal átfogtam csípőjét, azonban karjaimmal a farkas felé kezdtem kalimpálni. 

-Nem hagyhatjuk itt, Őt! Harry, menjünk vissza Scotthoz!-kértem elcsukló hangon. Hiányzott a testvérem, az pedig, hogy tudtam, mindvégig ilyen közel volt hozzám még nagyobbá húzta az űrt a szívem mélyén. 

-Rose, nyugodj meg!-tett le az előtérben miután becsukta maga mögött az ajtót-Scott megváltozott, nem az az ember akit régen ismertél. Vadállat lett, akinek ha a közelébe mész képes megölni.-nézett a szemeimbe kissé idegesen. Beismerem tényleg ostobaság volt már csak arra gondolni is, hogy ismét vele lehetek, viszont ez az ostobaság nem akart kimenni a fejemből. 

-Azelőtt sem történt semmi, mielőtt megjöttél.-tártam szét a karjaim-Nem bántott, és tudom, hogy akkor sem tette volna, ha közelebb merészkedek hozzá.-szóltam és megpróbáltam éppen annyira gesztikulálni, hogy Harry felfogja mennyit jelentett nekem a bátyám jelenléte. 

-Nem emlékszik rád, Rose...-suttogta-Kíváncsi, akárcsak egy állat.-mondta szomorúan. Csak akkor döbbentem rá arra, hogy Harry elveszítette a legjobb barátját. Mindketten elveszítettük Scottot, azonban mindegyikünk máshogy. 

-Érdekes, rád pedig emlékszik?-kérdeztem tapintatlanul. Nem értettem a kirohanásom, főleg nem úgy, hogy alig néhány perce jöttem rá, hogy Harry mégsem változott át farkassá, ezért együtt lehetünk az idők végezetéig is. Boldognak kellett volna lennem, én viszont ehelyett dühöngtem, mert felbukkant az a fél, akire abban a pillanatban legkevésbé lett volna szükségem. Vagyis, inkább a vele járó gondokra. 

-Nem.-szólt kurtán, majd megvakarta a tarkóját-Nem emlékszik rám, viszont tudja, érzi, hogy farkas vagyok. Talán legbelül tisztában van vele, hogy volt közöttünk valamilyen kapocs, viszont nem jött rá, hogy micsoda is volt az. Azért van itt, hogy megtudja átváltoztam-e vagy sem. Mert ha megtörtént volna, akkor csatlakoznom kellett volna hozzá, pontosan úgy, ahogyan eddig minden várfarkas ezt tette a környéken.-magyarázta. Hátrébb léptem, majd összefontam magam előtt a kezeimet. 

-Miért?-csak ennyit mondtam, mert semmilyen más szó nem jött volna ki az ajkaimon. 

-Mert...

-Mert a falka erejét a tagok ereje határozza meg.-hallottam magam mögül Einar hangját, aki éppen akkor sétált le a lépcsőn. Valószínűleg hallotta a beszélgetésünket, szavait pedig éppen jó időben mondta. 

-Hogy érted?-fordultam felé. Mielőtt a férfi válaszolt volna, biccentett egyet Harry-nek, aki halványan elmosolyodott az alfa tettén. Meglehet, hogy ezzel az apró tettel üdvözölte Őt újra közöttünk, bár az is lehet, hogy egyszerűen örült a jelenlétének.

-Úgy, hogy mivel a vérfarkasok ember alakjukban is erősebbek a legtöbb élőlénynél ezért miután átváltoznak szinte legyőzhetetlenné válnak. Minden farkasnak van egy falkája, ahova az átváltozás után csatlakozik csak, hogy túlélhessen.-szólt, majd közelebb jött hozzánk és beinvitált minket a nappaliba. 

-Azt mondtad, hogy legyőzhetetlenek. Akkor mégis mit kell túlélniük?-értetlenkedtem, miközben figyeltem a férfit. 

-Csak szinte azok, Rose. Képes megállítani kis idő után pedig megölni Őket egy ólomgolyó is, ha véletlenül rájuk lőnek.-ült le a kanapéra, én pedig a hallottak után Harry-re néztem, aki a falnak dőlt, és úgy hallgatta alfája szavait. Szóval megölte volna Harry-t az a lövés amit aznap kapott, mikor kiderült a titka...

-Falkában erősebbek vagyunk. Az emberek pedig képesek felkapni azt a szóbeszédet, hogy hatalmas farkasok élnek az erdejükben.-hallottam meg barátom reszelős hangját-Ti is a keresésünkre indultatok, Ők is megteszik egyszer, akkor pedig meg kell védenünk magunkat.-rántott vállat, holott nagyon jól tudtam, hogy érdekelte az, mégis mi történt az eltűnt lakosokkal. 

-Szóval megölik Őket...-tátottam el a szám, ezután pedig hátradőltem és hasamra simítottam a kezemet. Csak remélni mertem, hogy a kis Elijah nem hallja ezeket a borzalmakat. 

-Nem tehetünk mást, meg kell védeni a saját fajtánkat.-vette át ismét a szót Einar-Igaz, minden évvel egyre kevesebb emlékünk van a régi énünkről, mégis egyvalamit sosem felejtünk el, mégpedig azt, hogy a fajtánk létezésének titokban kell maradnia, mert ha ez nem így történik, akkor az emberek kísérletezni kezdenek rajtunk, mások pedig megakarnak ölni minket. Tudom, hogy ezt most borzalmas lehetett hallani, de el kell fogadnod, hogy Scott már nem önmaga. Ő már... Ő már más csapatban játszik.-szólt lemondóan, majd elcsendesedett. 

Én magam elé kezdtem bámulni, és megpróbáltam felfogni a hallottakat. Bevallom, nem ment, és nem csak azért, mert rengeteg információt kaptam, hanem mert egyvalami járt az eszemben egész végig. Scott megmentette az életünket, túl sokszor, mi pedig még csak köszönetet sem tudtunk mondani érte, hiszen átváltozott. De mi van, ha az ellenszer amit még Ő készített nem csak azoknak jó, akik még nem változtak át teljesen? Mi van, ha képes lenne visszafordítani ezt a folyamatot? Akkor... akkor talán újra egy család lehetnénk és látná felnőni az unokaöccsét. 

-Tudom, hogy mi jár a fejedben, és ez óriási baromság.-szólt Harry, de szinte láttam rajta, hogy Ő is eljátszott a gondolattal-Rose, kérlek csak gondolj bele a következményeibe. Mi van, ha sikerülne, de Scott nem lenne már ugyan az? Ha nem nyerné vissza az emlékeit? Vagy ha csak részleges lenne a visszaváltozása?-jött közelebb és leült mellém-Nem foglak kitenni egyikőtöket sem ennek a zűrzavarnak.-rázta meg a fejét. 

-Ő az én bátyám, Harry és én szeretnék segíteni rajta.-pillantottam szemeibe elszántan. Figyeltem vonásait amelyek egyre inkább megenyhültek, majd a végére elmosolyodott. Meglehet, hogy abban a pillanatban döntött arról, hogy mi lesz az ügy sorsa. Meglehet, hogy nem akart a kudarcra gondolni, és egyszerűen ismét meg akarta ölelni a legjobb barátját. Nem tudhattam, egészen addig, amíg meg nem szólalt.  

-Én is.-vallotta be-De rengeteg dolgunk lesz, ami stresszel jár, neked pedig nagy ívben el kell ezt kerülnöd, a jelenlegi állapotod miatt.-mondta, én pedig már majdnem megforgattam a szemeimet, miszerint "várandós vagyok, nem hadirokkant", de inkább türtőztettem magam. Viszont mielőtt barmi mást is mondhattam volna, felpattant a helyéről, adott egy puszit a fejem búbjára, majd az emelet felé kezdett el lépkedni. 

-Most hova mész?-tártam szét a karjaim, mert szólni szerettem volna erről a helyzetről. Vagyis... inkább a szájába rágni, hogy nem tud lebeszélni az elhatározásomról. 

-Felkeltem Newt-ot, hogy minél előbb nekikezdhessünk!-kiáltott vissza az emelet tetejéről.

Szóval akkor tényleg megvalósítjuk? Tényleg segítünk Scott-on? 


*-* Csatlakozz a Facebook csoporthoz te is! *-*

Csoport név: Ladybady Books

Elérhetőségeim:

Facebook: Laura Petes (Kérlek szólj, mielőtt szeretnél csatlakozni a csoporthoz, mert csak ismerőseket tudok felvenni, viszont nem szoktam olyanokat visszajelölni akiket nem ismerek. Ezért, kérlek értesíts a szándékaidról! Köszönöm)

E-Mail: ladybadybooks*gmail.com

Ha kedved tartja csatlakozz, vagy jelölj be, esetleg küldj e-mailt! Minden kérdésre válaszolok! <3

Kérlek komizz!

Continue Reading

You'll Also Like

9.1K 695 24
Kai egy magányos alfa mindig is az volt. Vagyona mely sokak számára csábító nagyon sebezhetővé teszi így senkiben nem bízik, nem hisz a szerelemben s...
3.6K 318 20
Chloét, mint empatát, megbízzák azzal, hogy nyomozza le a kormányt az idegenek integrációjával kapcsolatban, ezzel megvédve azokat az embereket, akik...
40.6K 2.7K 44
Az eredeti történetettől eltérően Piroska és a Farkas, Mephisto egymásba szeret. A "gonosz Farkas" teória azonban kihívások elé állítja kapcsolatukat...
117K 7.4K 31
Shane egy majdnem átlagos, végzős gimis fiú. Pont az utolsó évében szakítják ki az addig jól ismert légköréből, és egy teljesen más helyen kell beill...