My Opinion

By TheLordOfNightmares

14.1K 2.1K 1.8K

In dit boek geef ik mijn mening over verschillende onderwerpen en personen Ik hoop dat jullie iets leren uit... More

My Opinion
Noord-Korea
EMOJI's😀
Ontwikkelingshulp (Gratis Geld)
Unicef Testament Tv-spot (Hebzucht)
Muziek, Hollywood en Politiek
Zwarte Piet
Racisme
Roken
Vegetariërs
Gay Huwelijk + het huwelijk
Horror Reclame Op Wattpad
Onderwerpen
Nucleaire Energie
Catalonië Onafhankelijk
Tatoeages
Europese Unie
Overgewicht
Ad-FREE WATTPAD!!!
PROBLEEM MET WATTPAD
Abortus
ADHD
Drugs
De Opwarming van de Aarde
Autisme
Ik zit met Twijfels
Alcohol
Wat is Intelligentie? Ben jij Slim?
11 November
FILMS EN ONNODIGE SEQUELS!!!
Mijn Traumatische Jeugd
Onderwerp?
Moderne Kunst
Vluchtelingen (en migratie)
Vluchtelingen (en Migratie) Deel 2
Doornroosje Verbieden In Engeland?
Pol: Jij Kiest
God Genderneutraal in Zweden?!?
P#RNO OP WATTPAD?!? +18
Avengers: Infinity War + Marvel en DC
Trump en Rusland en Fake News
Medelijden Zoeken Op Wattpad (Pandering)
Uithuwelijking (Verontrustende Boeken Op Wattpad)
Melanie Martinez Verkrachting???
Schuldig Zonder Bewijzen?
Pesten (+mijn Persoonlijke Ervaringen)
Disney?
Disney (1937-1942)
Depressie (en Zelfmoord) Let's have a talk
Disney (1947- 1951)
Trump 'Fire and Fury' Boek Controversie
Feminisme Deel 1 (Pay Gap)
Feminisme Deel 2
Transgender Kinderen en Tieners?
Transgenderisme Tieners?
Trump (Mijn Mening)
Cola (Maakt Je Dik?)
Thuis (Soapseries)
Oxfam Schandaal
PROBLEEM MET WATTPAD!!!
HET HORRORGENRE!!!
Guns In The USA!!!
Transgenderisme de Geldmachine
S*ks Voor Het Huwelijk?!?
Media Bashing
VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS DOOD!?!
Facebook
Regressief Links in 2018
De Natuur Redden Op Het Internet
Leeches
Stormy Daniels VS Trump
De Muziek Van Tegenwoordig (Miley Cyrus)
Melanie Martinez Verkrachting!?!
Rants?
Top 10 Video Games
Top 10 Video Games (#5 - #1)
De Laatste Wattpad Rant.... (Ik Stop)
Mijn Nieuw Account
Trump VS Noord-Korea!
My Girlfriend Left Me....
Trump (Juni 2018)
Facebook Les
Zet Je Ideeën in de Comments !
Groepen Als Wapens
I Want To Apologize
Doodstraf
Belangrijk!!! Zuid-Afrika Genocide/ Crisis
Is Gay Zijn Een Keuze?
De Star Wars Situatie
Update Boek
Walgelijke Moord!
YouTube (Help Me!)
Kinderen Op Wattpad
VIDEO-ADS OP WATTPAD?!?!
'Uitgehuwelijkt Aan Mijn Verkrachter'
Ondankbaarheid
Werkloosheidscijfers en Migratie
Mededeling (Hoofdstuk 100!)
Wattpad Status 2018
Sex en Soa's
Is Gay Zijn Een Mentale Aandoening?
Aliens en Ufo's 👽
Mijn Mening
Mijn Nieuw YouTube kanaal
'Politiek Geweld' en 'Schild en Vrienden'
Tijd Om Te Stoppen
Sorry, I Made A Mistake...
Brett Kavanaugh Situatie
Wat Scheelt Er Met Me?
Dierenmishandeling
Vlaanderen Verkiezingen
Geschorst Van School?! + Update
Mijn Depressie....

PostNL RANT!!!

30 5 3
By TheLordOfNightmares

België staat bekend als een schip dat zinkt maar wel blijft drijven, in vele opzichten vind ik daarom vele aspecten van de Nederlandse maatschappij superieur. Bpost of de Belgische post is een voorbeeld van iets dat vele malen beter is dan zijn Nederlandse variant PostNL. Vandaag wil ik het hebben over de shitshow genaamd PostNL.

Let's talk about it

PostNL is een postbedrijf uit Nederland, het is in: België, Duitsland, Luxemburg, Italië, het VK en uiteraard ook in Nederland actief. Van alle bedrijven waar ik geregeld mee in aanraking kom, is PostNL het meest onbekwame rommelbedrijf dat ik ken.

Laat ik even starten met een klein verhaaltje. Gisteren werd er op de deur gebonkd alsof Wereldoorlog 3 was uitgebroken. We hebben een bel trouwens. Ik sta op en haast me naar de deur (duurde +/- 10 tot 12 seconden) en wanneer ik buiten ga zie ik een wit-oranje bestelwagen van mijn oprit rijden, de man roept in een raar accent 'Het staat daar joh!'. Naast de deur tussen het zand lag er een pakje gegooid.

De bestelwagen scheurde weg en ik stond versteld van de pure onbekwaamheid en onbeleefdheid van die man, en dit is niet de eerste keer dat zulke dingen gebeuren. Het protocol is dat als er niemand thuis is, die mensen het pakje terug moeten mee nemen en een speciale brief met een code in de brievenbus moeten achterlaten.

PostNL is een zinkend schip. Ik heb geen enkel idee waarom dit zo'n groot bedrijf geworden is, zeg wat je wilt over België maar de Belgische post is excellent. Het personeel is vriendelijk beleefd EN kan meer dan twee woorden Nederlands, wat bij de pakjesbezorgers van PostNL 7/10 keer niet het geval is.

Ik denk niet dat het een noodzaak is voor pakjesbezorgers om Nederlands te kunnen, maar als er een probleem is (wat bij PostNL nogal vaak het geval is) dan kunnen die problemen meestal niet of zeer traag opgelost worden.

Ik vind persoonlijk de verhalen hillarisch over de problemen bij PostNL, bijna iedereen die ik ken heeft wel zo'n een WTF moment met dit bedrijf. Als je alleen nog maar naar de reviews kijkt..... oh god de cring is real xD

Ik wil vandaag eens door zulke reviews gaan. Ik gebruik TrustPilot, dit is een soort van online reviewsite waar mensen een review kunnen achterlaten en PostNL heeft zo'n 1500 reviews.

Ik heb een stuk of 50 van deze reviews gelezen en ik heb de beste er voor jullie uitgehaald.

Dit gebeurd blijkbaar zeer veel bij PostNL personeel, dat ze handtekeningen vervalsen. Dit is een zeer ernstig crimineel feit, maar het wordt nog erger. Personeel dat letterlijk paketten steelt en daarna handtekeningen vervalst...... gewoon WTF

Het is een trend dat pakjes gestolen worden door de bezorgers. Is dat normaal?

Het is ook een trend dat mensen klagen over de klantenservice. Ik heb zelfs een review gezien van iemand die beweert dat iemand van PostNL aan de telefoon aan het schreeuwen was.

Volgens sommige mensen die ik ken in Nederland, was PostNL vroeger een goed bedrijf maar dan hebben ze heel wat personeel ontslagen en ander goedkoop personeel ingehuurd. Van een puur business perspectief snap ik die beslissing, maar het was duidelijk niet de juiste.

Een postbedrijf moet zeer effeciënt zijn, maar als je al het goede personeel ontslaat om personeel aan te nemen die bijna niets kosten maar praktisch gezien ook niets kunnen. Er zullen wel mensen zijn die iets kunnen, maar die mensen worden overschaduwd door onbeleefd en onbekwaam personeel.

Ik wil niet racistisch klinken, maar het zijn bijna allemaal allochtonen en migranten die die pakjes bezorgen, althans hier in België waar ik woon. De enige rede waarom deze mensen aangenomen worden is omdat ze goedkoop zijn en een rijbewijs hebben, that's it.

Het ergste aan PostNL is dat ze vaak de enige optie zijn. Ik bestel vaak boeken op Bol.com en ze werken met PostNL en ik heb constant problemen van pakjes die te vroeg komen of pakjes die niet komen of gewoon veel te laat. Ik heb er geen probleem mee dat pakjes te vroeg komen maar als PostNL dat niet duidelijk maakt dan zorgt dat voor problemen.

Ik heb verschillende keren een pakketje besteld op vrijdag en dan wordt het zondag ochtend geleverd door een buitenlandse man met een oud wit verkrachtersbusje.... shady as fuck en onbetrouwbaar. Het rare is dat ze niet op zondag leveren.

PostNL is een onbetrouwbaar postbedrijf dat niet geeft om klanten de beste mogelijke kwalitatieve bezorging te geven. Ze geven alleen om: geld, euro's, centen, crediet, subsidies en money! Dit is een businessmodel dat duidelijk niet werkt, kwaliteit kost geld maar in plaats van hun 'winst' te herinvesteren in hun bedrijf, gaat het geld naar bonussen voor de topmannen.

In 2016 nog kreeg de CEO en topvrouw van PostNL 'Herna Verhagen' een miljoenenbonus terwijl het bedrijf verlies aan het maken was..... begrijpen jullie dat?

Dit is dezelfde vrouw die PostNL de grond heeft gedrukt en vorige maand beweerde ze nog dat de overheid snel moest ingrijpen (belastingsgeld geven) omdat het bedrijf aan de rand van de afgrond staat.

Het is zelfs al zo slecht in Nederland met de post, dat ze er voor gaan zorgen dat andere bedrijven de post ook kunnen bezorgen in de toekomst omdat ze weten dat PostNL binnenkort niet meer boven water kan blijven zonder politieke steun.

Wie weet wordt de post van mijn Nederlandse lezers binnenkort wel geleverd door een Belgisch bedrijf.

Conclusie:

PostNL is een shady bedrijf met verschrikkelijke klantenservice en een nog slechtere bezorgingsdienst.

Bedankt voor het lezen, vergeet niet te stemmen en te volgen.

Wat zijn jullie ervaringen met PostNL? Laat het horen in de comments

Continue Reading

You'll Also Like

13.4K 551 52
Hier is de bibliotheek van Zweinstein. Boeken over spreuken, boeken over toverstokken en boeken over toverdranken. En wie weet wat je nog meer vindt...
21.2K 731 22
Emma is 14 jaar. Ze woont alleen met haar vader. Maar dan komt haar vader af met het nieuws dat hij al een tijdje een nieuwe vriendin heeft. En dat z...
3.7K 39 8
Handig om te weten!