The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾

By Ladybady

493K 29.2K 3.1K

"Teliholdkor nem én irányítom a farkast, hanem a farkas irányít engem." „-Maradj ott.-szóltam Rose-nak ahogy... More

00.-Prologue
01.-Green Eyes
02.-Boldness
03.-Emerald & Cerulean
04.-Vaccine
05.-Coil
06.-Mysteries
07.-Inexplicable emotions
08.-Breaking the scar
09.-Alarm
10.-Past and present
11.-Round Cube
12.-Anger management problems
13.-Hierarchy
14.-„...poweless..."
15.-Help me!
16.-Let me love you!
17.-Finally
18.-Discuss
19.-Fire
20.-Mongrel
21.-Ability
22.-Approaching danger
23.-Things
24.-Full Moon
25.-Fear of death
26.-Monster
27.-Debate
28.-Fingerprint
29.-North
30.-Angel
31.-Obsidian
32.-Lupus
33.-Cave
34.-Dismay
35.-Human
36.-Shout
37.-Hallucination
38.-Circus production
39.-Mary
40/I.-I'm crazy
40/II.-Trouble
41.-Humility
42.-Shot
43.-Parting
44.-Relaxing tea
45.-Disappointment
46.-Life and death
47.-Homesickness
48.-Feelings
49.-Fear
50.-Blue Eyes
51.-New Beta
52.-Horror
53.-Poison
54.-Lunar eclipse
55.-Bite
56.-Broken Heart
57.-Blindness
58.-Billions pieces
59.-DNA
60.-Beast
62.-Doll
63.-Jealousy
64.-Safety
65.-Card Game
66.-Not real things
67.-Unnecessary examination
68.- Crazy Pictures
69.-Baby
70.- Pain
71.-Dream and reality
72.-Memories
73.-Space
74.-Gift
75.-Signs
76.-Lucidity
77.-Dilemma
78.-Wrong decision
79.-Elijah
80.-Chain Reaction
81.-Hope
82.-Little fear
83.-Genus
Epilogue

61.-Promise

4.1K 239 14
By Ladybady

♥ Hey Lads! ♥

Meg is hoztam nektek a hatvanegyedik fejezetet! Nagyon remélem, hogy elnyeri majd a tetszéseteket és, hogy valamilyen formában visszajeleztek nekem! Rengeteget jelentene akár csak pár szó vagy egy csillag is! ♥♥

Hihetetlenül köszönöm nektek a több mint 107 ezer megtekintést! ♥♥ El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok ezért a hatalmas számért! Nagyon-nagyon szépen köszönöm! ♥♥♥

Jó olvasást! Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady ♥♥


Promise: Ígéret

Harry Styles~

Dawn másodpercekig dermedten állt, sőt mintha levegőt is elfelejtett volna venni hirtelen. Bátyja nem szólalt meg, hiszen tudta, hogy az lett volna a legjobb megoldás, ha gyökerestől szüntetjük meg a problémát. Igaz, a forrás Susan volt, de ahhoz, hogy a közelébe jussunk, muszáj volt likvidálni a hibridet, amelyet teremtett. 

-Ezt nem gondolhatjátok komolyan!-döbbent meg Dawn. Louis irányába nézett, közben pedig könnyek gyűltek a szemébe.-Nem tehetitek ezt anyával!-próbálta kipislogni a sós cseppeket, amelyek íriszei elé gyűltek. 

A fájdalmas jelenet közepette meghallottam Rose gyors szívdobogását, majd nemsokkal később megéreztem azt, ahogy kutakodott kezem után. Amint megtalálta a tagot, szorosan összekulcsolta az ujjainkat. Tagadhatatlan volt, hogy fájt a szíve barátnője iránt, még akkor is, ha súlyosan összevesztek. 

Louis elmesélte, hogy mi történt akkor, mikor én még kómában voltam. Elmondta, hogy szomorúan gondol vissza arra, hogy tönkrement a barátságuk és arra, hogy Rose nem is akart kibékülni velük, akárhogy próbálkoztak. Természetesen Rose oldalán állok, de a testvérek szempontjából szörnyű lehet, hogy a legjobb barátjuk, aki szinte már a húguk volt, szóba sem akart velük állni. És még bele sem gondoltam abba, hogy Rose számára ez mennyire borzalmas érzés lehetett, főleg azok után, amin keresztül ment. 

-Dawn, az... az izé már nem anya.-suttogta Louis. Az előtte álló lány arcán végigszántottak a könnyek, ezért bátyja mellkasába fúrta a fejét. 

Dawn zokogásban tőrt ki, és még az sem csillapította bánatát, hogy Louis vigasztalta. A férfi néhány perc után felénk nézett, én pedig fejemmel az emelet felé intettem, hogy vigye fel Dawn-t, és nyugtassa meg. Pár órája rendeztük be az egyik vendégszobát, direkt a lány részére. Tudtuk, hogy teljesen ki fog borulni, sőt mi ennél ezerszer rosszabbra számítottunk. Persze, így sem lehetett könnyű neki, mert egy nap alatt tudta meg, hogy a bátyja mégsem halt meg, az édesanyja pedig egy fenevaddá változott. Nem lehetett egyszerű főleg, hogy alapból sebezhető volt. 

Amint elhagyták a nappalit, Rose is kiszállt az ölemből, és ha jól láttam, a konyha felé vette az irányt. Tisztában voltam vele, hogy neki is épp ugyanúgy fájt minden, mint a testvérpárnak, pontosan ezért kellett neki is egy kis nyugalom. Főleg, hogy csak napokkal ezelőtt tért vissza ismét a való életbe. De ami megnyugtatott ezzel kapcsolatban, az az volt, hogy kezdett belé visszaszállni a lélek. Sokkal erősebbnek és élettel telibbnek tűnt, mint órákkal ezelőtt, bár még így sem hasonlított a régi Rosehoz... és tartottam attól, hogy már nem is fog soha. 

A többiek nagy szemmel néztek rám, amint hallották, ahogy becsapódott a szoba ajtaja. Széttártam karjaim, és felvontam a szemöldököm. 

-Miért néztek így rám? Van jobb ötletetek?-kérdeztem. Ideges voltam, és rettegtem az elkövetkezendő napoktól, hiszen minden percünk kiszámíthatatlan volt. Megingatták a fejüket. 

-Nekem van.-tért vissza a helyiségbe Rose, a kezében egy pohár vízzel és azzal a vitaminnal, amit Newt írt fel neki. Jobban mondva, javasolta, hogy szedje.

-Mi?-vonta össze szemöldökét Niall. A fiú mostanság túl szótlan volt, sőt néha órákon keresztül egy árva mondatot nem mondott. Furcsa volt, de nem firtattam, hiszen gyakran volt ilyen. 

-Az ellenszer.-mondta a velem szemben álló lány, és Newt felé pillantott-Ha a vérfarkasokat képes félig emberré tenni... akkor képes lehet arra is, hogy a hibrideket visszaváltoztassa halandóvá.-kalkulált. Gondolkozása közben felmértem arcának minden apró négyzetcentiméterét. 

Newt szeme felcsillant és azonnal kapkodni kezdett. 

-Ez egy remek ötlet! Máris...-kereste a kulcscsomóját-...máris megnézem az összetevőket és kiszámolom hány adagot kellene csinálnom hozzá.-lelte meg a kulcsokat, majd egyből a pincébe ment, ahol kialakítottunk neki egy saját kis laboratóriumot. Persze, csak diszkrét keretek között. 

Rose elmosolyodott, majd bevette a gyógyszert, és az üres pohárral visszasétált a konyhába. Egy darabig víz csobogását érzékeltem, nemsokkal később a lány már ismét az eredeti helyén volt. Felém nyújtotta a kezét, és az emelet felé biccentett. Azonnal felpattantam, majd elfogadtam tagját, és együtt lépkedtünk fel a lépcsőfokokon. 

-Jó éjszakát, srácok!-köszönt el a többiektől, akik hasonló szavakkal válaszoltak. Amint beértünk a szobánkba Rose azonnal az ágyba feküdt, és be is takarózott. Én levetettem a ruháimat, majd mellé telepedtem, és hagytam, hogy a fejét mellkasomra hajtsa, és apró kezével átkaroljon. 

-Hogy érzed magad?-kérdeztem oldalát simogatva. Mély sóhaj szökött ki telt ajkai mögül. 

-Fáradtnak.-válaszolt halkan. 

-Akkor aludj, Kicsim.-adtam feje búbjára egy apró puszit. Felnézett rám és elhúzta a száját. 

-Nem érted.-ingatta meg a fejét-Nem fizikailag vagyok fáradt, hanem lelkileg. Belefáradtam a sok harcba és fájdalomba.-suttogta bőrömre. 

-Tudom.-szorítottam össze szemeimet egy pillanatra-De amint ennek vége, elmegyünk innét jó messzire.-szóltam el magam régen tervezett álmomról. Szerelmem csillogó szemekkel nézett fel rám. 

-Megígéred?-kérdezte vágyakozó hangon. Elmosolyodtam. 

-Megígérem.-bazsalyogtam, és figyeltem, ahogy ábrándozó tekintettel meredt a hasamra tetovált pillangóra. 

-Csak ketten a világ ellen.-ízlelgette az új tervet. Annyira akartam már, hogy igaz legyen, hogy túl sokszor jutott eszembe ez az opció, ezért hihetetlenül örültem annak, hogy végre Őt is betudtam avatni az ötletembe. 

-Igen.-kuncogtam fel. Rose nemsokkal később ásított egyet, majd másik oldalára fordult, és hagyta, hogy hátulról átkaroljam Őt. 

Percekig némák voltunk. Örültem annak, hogy végre mellettem volt, hogy átölelhettem és hallhattam egyenletes szívverését és lélegzetvételeit, hogy érezhettem finom illatát, ezenfelül tapinthattam bőre puhaságát. Teljesen más volt így álomra hajtani a fejemet, mert tudtam, hogy ott volt mellettem. Már majdnem elbóbiskoltam, mikor meghallottam hangját. 

-Einar és Stig eltűnése csak egy álca volt arra, hogy elraboljanak, igaz?-kérdezte hirtelen. 

-Minden bizonnyal.-válaszoltam halkan, és gyengéden simogatni kezdtem a kezét. 

-Mikor találtatok rájuk?-hangzott fel egy újabb mondat. Elhúztam a számat, bár ezt nem láthatta. 

-Egy nappal azután, hogy te eltűntél. Autó balesetük volt, az elmondásuk szerint, pedig valami nekirohant a kocsijuknak. Szerencse volt, hogy mindketten épségben kiszálltak a járműből.-magyaráztam. Válla felett szemeimbe nézett. 

-Szerinted vérfarkas volt?-vonta össze szemöldökét aggódóan. Ajkaimat egy vonallá préseltem. 

-Megeshet, de ne fessük az ördögöt a falra, mert semmi sem biztos.-nyugtattam, hiszen magam sem akartam a legrosszabbra gondolni. Az is megeshetett, hogy csak egy őz ugrott nekik, amitől Stig elrántotta a kormányt. Ismét, percekig csendben feküdtünk, és hallgattuk a nyitott ablakon át beszűrődő tücskök ciripelését, mígnem ez a némaság is megtört. 

-Harry?-hallottam meg Rose suttogását. 

-Hmm?-mormogtam vissza, miszerint figyeltem rá. 

-Szeretlek.-érzékeltem őszinte hangját, melytől szívem nagyokat dobbant. Csukott szemekkel elmosolyodtam, és egy szeretetteljes csókot nyomtam nyakára. 

-Szeretlek, Rose.-viszonoztam édes szavait, majd felnyitottam szemeim. Egyből összefont ujjainkon állapodott meg tekintetem. Mindkettőnk obszidiángyűrűje csillogott a félhomályban, s csak az ékkövekre nézve jutott eszembe valami. Miért nem védte meg a gyűrű az elrablástól és a kísérletektől? Talán... talán nem félt?...

*-* Csatlakozz a Facebook csoporthoz te is! *-*

Csoport név: Ladybady Books

Elérhetőségeim:

Facebook: Laura Petes (Kérlek szólj, mielőtt szeretnél csatlakozni a csoporthoz, mert csak ismerőseket tudok felvenni, viszont nem szoktam olyanokat visszajelölni akiket nem ismerek. Ezért, kérlek értesíts a szándékaidról! Köszönöm)

E-Mail: ladybadybooks*gmail.com

Ha kedved tartja csatlakozz, vagy jelölj be, esetleg küldj e-mailt! Minden kérdésre válaszolok! <3

Kérlek komizz!


Continue Reading

You'll Also Like

31.1K 1.3K 20
Bérgyilkos vagyok 17 éves létemre. De kezdjük is az elején: Apámmal 5 éves koromban az utcára kerültünk, mert elitta mindenünket. Utáltam őt. Anya má...
44.4K 4.1K 27
Az NN.-t a két iskola összehozása miatt hozták létre... Louis utálja az összes sport sulist, de megváltozik e a véleménye? "-Mennyi esély van arra, h...
280K 9.4K 101
Edward és családja, Bella nélkül elhagyja Forksot egy félreértés miatt. Majd 50 évvel késöbb visszatérnek, de nem várják őket tárt karokkal. Ha érde...