My Opinion

By TheLordOfNightmares

14.1K 2.1K 1.8K

In dit boek geef ik mijn mening over verschillende onderwerpen en personen Ik hoop dat jullie iets leren uit... More

My Opinion
Noord-Korea
EMOJI's😀
Ontwikkelingshulp (Gratis Geld)
Unicef Testament Tv-spot (Hebzucht)
Muziek, Hollywood en Politiek
Zwarte Piet
Racisme
Roken
Vegetariërs
Gay Huwelijk + het huwelijk
Horror Reclame Op Wattpad
Onderwerpen
Nucleaire Energie
Catalonië Onafhankelijk
Tatoeages
Europese Unie
Overgewicht
Ad-FREE WATTPAD!!!
PROBLEEM MET WATTPAD
Abortus
ADHD
Drugs
De Opwarming van de Aarde
Autisme
Ik zit met Twijfels
Alcohol
Wat is Intelligentie? Ben jij Slim?
11 November
FILMS EN ONNODIGE SEQUELS!!!
Mijn Traumatische Jeugd
Onderwerp?
Moderne Kunst
Vluchtelingen (en migratie)
Vluchtelingen (en Migratie) Deel 2
Doornroosje Verbieden In Engeland?
Pol: Jij Kiest
God Genderneutraal in Zweden?!?
P#RNO OP WATTPAD?!? +18
Avengers: Infinity War + Marvel en DC
Trump en Rusland en Fake News
Medelijden Zoeken Op Wattpad (Pandering)
Uithuwelijking (Verontrustende Boeken Op Wattpad)
Melanie Martinez Verkrachting???
Schuldig Zonder Bewijzen?
Pesten (+mijn Persoonlijke Ervaringen)
Disney?
Disney (1937-1942)
Depressie (en Zelfmoord) Let's have a talk
Disney (1947- 1951)
Trump 'Fire and Fury' Boek Controversie
Feminisme Deel 1 (Pay Gap)
Feminisme Deel 2
Transgender Kinderen en Tieners?
Transgenderisme Tieners?
Trump (Mijn Mening)
Cola (Maakt Je Dik?)
Thuis (Soapseries)
Oxfam Schandaal
PROBLEEM MET WATTPAD!!!
HET HORRORGENRE!!!
Guns In The USA!!!
Transgenderisme de Geldmachine
S*ks Voor Het Huwelijk?!?
Media Bashing
VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS DOOD!?!
Facebook
Regressief Links in 2018
De Natuur Redden Op Het Internet
Leeches
Stormy Daniels VS Trump
De Muziek Van Tegenwoordig (Miley Cyrus)
Melanie Martinez Verkrachting!?!
Rants?
Top 10 Video Games (#5 - #1)
De Laatste Wattpad Rant.... (Ik Stop)
Mijn Nieuw Account
Trump VS Noord-Korea!
My Girlfriend Left Me....
Trump (Juni 2018)
Facebook Les
Zet Je Ideeën in de Comments !
Groepen Als Wapens
I Want To Apologize
Doodstraf
Belangrijk!!! Zuid-Afrika Genocide/ Crisis
Is Gay Zijn Een Keuze?
De Star Wars Situatie
Update Boek
Walgelijke Moord!
YouTube (Help Me!)
Kinderen Op Wattpad
VIDEO-ADS OP WATTPAD?!?!
'Uitgehuwelijkt Aan Mijn Verkrachter'
Ondankbaarheid
Werkloosheidscijfers en Migratie
Mededeling (Hoofdstuk 100!)
Wattpad Status 2018
Sex en Soa's
Is Gay Zijn Een Mentale Aandoening?
Aliens en Ufo's 👽
Mijn Mening
Mijn Nieuw YouTube kanaal
'Politiek Geweld' en 'Schild en Vrienden'
PostNL RANT!!!
Tijd Om Te Stoppen
Sorry, I Made A Mistake...
Brett Kavanaugh Situatie
Wat Scheelt Er Met Me?
Dierenmishandeling
Vlaanderen Verkiezingen
Geschorst Van School?! + Update
Mijn Depressie....

Top 10 Video Games

59 14 17
By TheLordOfNightmares

Een hele hoop mensen vragen aan mij wat mijn favoriete games zijn. Tegenwoordig kun je als gamer kiezen tussen duizende goede games en soms komt dat nogal overweldigend over, daarom geef ik vandaag mijn Top 10 Video Games.

10. The Last Of Us (2013)

Dit is één van de meest emotionele games in deze lijst, het is ook meteen de enige horrorgame in de lijst.

The Last Of Us vertelt het verhaal van een man en een meisje die in een apocalyptisch Amerika rondreizen op zoek naar een geneesmiddel voor een soort van schimmelinfectie die mensen verandert in een soort van zombies.

De omgevingen in deze game zijn gewoonweg fantastisch en de karakters zijn één voor één geweldig, je voelt je gewoon verbonden met de hoofdpersonages en na een tijdje begin je te geven om de personages. Ze voelen menselijk en dat is zeer moeilijk om te doen in een game.

De game is wel nogal lineair, normaal gezien ben ik geen fan van lineaire games, maar bij deze game voelt het niet statistisch. De game voelt dynamisch, seizoenen veranderen en je hebt constant nieuwe omgevingen om te verkennen.

Deze game geef ik een 86/100. Het is al een tijdje geleden dat ik deze game nog heb gespeeld, er is namelijk niet veel replay value in. Daarmee wil ik zeggen dat als je de game uitspeelt, je daarna niet veel meer kan doen. Je kunt de game op een hoger level spelen, maar het blijft exact dezelfde game alleen iets moeilijker. Persoonlijk had ik The Last Of Us direct uitgespeeld op het hoogste moeilijkheid, dus er was niet veel rede om het nog eens te spelen.

Toch raad ik deze game echt aan. Het is verkrijgbaar voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Ik raad ook de prijwinnende DLC aan, volgens mij is die gratis als je de PS4 versie van de game hebt.

The Last Of Us 2 komt ergens in 2018- 2019 uit exclusief voor PlayStation 4.

9. Grand Theft Auto 5 (2013)

Dit is een absoluut meesterwerk. GTA 5 was één van de grootste mijlpalen in video game historie.

In Grand Theft Auto 5 speel je als drie karakters; Trevor, Michael en Francklin. Dit zijn drie gangsters die banken overvallen, geheime militaire wapens stelen en ga zo maar door. Dit vind bijna allemaal plaats in één grote open wereld genaamd Los Santos (parody Los Angeles).

De wereld is gigantisch en je hebt honderde voertuigen om je door deze wereld te verplaatsen, van een vorklift tot een drijvende auto.

Dit zijn eigenlijk 2 games in 1. Deze game bestaat uit een verhaal mode met allerlei missies die je kunt voltooien met de 3 karakters. De game heeft ook nog online mode, waarin je een eigen karakter kunt maken en samen met je vrienden kunt spelen in de wereld van GTA 5.

Ik geef GTA 5 een 86,5 /100. Dit lijkt voor sommige mensen misschien een TE HOGE of een TE LAGE score afhankelijk van wie het zegt, maar ik vind het een gepaste score in vergelijking met de rest van de games op deze lijst. Toen deze game in 2013 uit kwam, zou het gemakkelijk een 95/100 gehaald hebben, maar het is al een iets oudere videogame.

Grand Theft Auto 5 is verkrijgbaar voor PS3, PS4, XBOX 360, XBOX ONE en PC. Dit is een must have voor iedere gamer, het is een leuke game en ik heb veel goede herrineringen van samen te spelen met mijn makkers vroegers.

8. Uncharted 4: A Thief's End

Dit is de crème de la crème van PlayStation exclusieve games. Het komt van dezelfde makers als The Last Of Us. Uncharted 4 is ook meteen de laaste game in de geprezen Uncharted gameserie.

In Uncharted 4 speel je als schatzoeker Nathan Drake. In Drake's laatste avontuur gaat hij op zoek naar de schat van kapitein Henry Every. Dit lijkt misschien zeer campy en kinderachtig om een piratenschat te zoeken, maar deze game is echt fantastisch. Het mengt geschiedenis met fictie en het doet het op zo'n manier dat je meer wilt weten over de echte geschiedenis van Henry Every.

De wereld is zoals The Last Of Us lineair, maar deze keer zijn er hier en daar stukken open wereld die je kunt verkennen. De omgevingen zijn fenomenaal, veelzijdig en prachtig om te zien. Wederom is er zoals The Last Of Us niet veel replay value.

Uncharted 4 krijgt van mij een 88/100. Ik hou enorm van deze game en het laat duidelijk zien dat de PS4 exclusieve games, behoren tot de beste games ooit gemaakt.

Oh en deze game heeft ook nog een soort van DLC / Stand alone spinn off. Wederom is dat ook een fenomenale game ervaring en je speelt voor de eerste keer als een vrouw, je speelt in de DLC als Chloe, één van mijn favoriete karakters uit Uncharted 2. Ik heb de DLC nog niet uitgespeeld, maar ik vind het toch al fantastisch.

7. Minecraft (2009)

I know i know, minecraft. Een hoop mensen denken dat minecraft een game is voor kinderen, maar eigenlijk is minecraft zooooo veelzijdig dat je er geen leeftijd op kunt plakken.

Ik speel al heel lang minecraft en je kunt gewoon zoveel doen in deze game. Je kunt alles bouwen wat je maar wilt, zelfs een werkende telefoon. De minecraft community is geweldig, duizende maps zijn te downloaden die je kan spelen van horrormaps te kerstmaps.

Je kan samen met je vrienden spelen en deze game is gewoonweg te veelzijdig om alles uit te leggen in minder dan 30000 woorden.

Ik geef deze game een 88/100. Minecraft kan je overal op spelen: Android, IOS, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox one, apple Tv, Raspberry Pi, Mac, Linux en ga zo maar door. Volgens mij zal je deze game ooit zelfs op een broodrooster kunnen spelen.

Minecraft heeft ook gezorgd voor de opkomst van vele onafhankelijke videogamestudio's. Zonder minecraft zou er waarschijnlijk nooit sprake zijn geweest van games zoals Undertale of Five Nights At Freddy's.

6. Bloodborne (2015)

Bloodborne is een spinn-off van de beruchte Dark Souls gameserie. Net zoals Dark Souls, staat Bloodborne bekend om z'n ongelooflijke moeilijkheid. Persoonlijk vind ik dit geen moeilijke game meer, maar je zult absoluut moeten leren hoe je Bloodborne speelt. Het vergt reflexen en vooral veel geduld.

De game speelt zich af in een soort van donkere Victoriaanse HP lovecraft wereld vol met monsters en andere mutanten. Het speelt zich zowat af in een horrorwereld waarin 'bloed' centraal staat.

Het verhaal van deze game is zeer uitgebreid, maar als je deze game speelt zul je er gegarandeerd NIETS van snappen. Je kan het vergelijken met Five Nights At Freddy's verhaal, alleen veel uitgebreider en duidelijker.

Bloodborne is een zeer moeilijke game en als je voor het eerst speelt, zal je constant dood gaan. Het is uitdagend en om eerlijk te zijn zeer verslavend.

Bloodborne krijgt van mij een 89/100. Het is zo'n videogame die niet voor iedereen is omwille van de 'extreme moeilijkheidsgraad'. Bloodborne is jammer genoeg alleen verkrijgbaar voor PlayStation 4.

Als je houdt van een uitdaging, dan is deze game echt iets voor jou.

Wordt vervolgd

Dit waren de eerste 5 games uit deze Top 10.

Thanks voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen :)

Continue Reading

You'll Also Like

21.2K 731 22
Emma is 14 jaar. Ze woont alleen met haar vader. Maar dan komt haar vader af met het nieuws dat hij al een tijdje een nieuwe vriendin heeft. En dat z...
20 0 3
Theriothropy is iets wat leuk en niet leuk kan zijn. In dit boek zal ik iedereens ideeën op schrijven en zorgen dat ze hier ook inkomen. dingen te do...
23.7K 1K 6
In dit verhaal schrijf ik over de waargebeurde feiten over het wereldberoemde paranormale wezen genaamd 'de slender man'. De Slenderman mag dan een b...
9.8K 537 14
Het lijkt zo makkelijk, een verhaal schrijven, maar als je er eenmaal aan begonnen bent blijkt dat schrijven toch best moeilijk is. Je loopt tegen al...