Hogwarts Aşıkları (Dramione R...

By Aylak17

267K 12.3K 19.1K

Wattpad'de ki bütün Dramione'leri okudun ama başka bulamadın mı? Maalesef bende bulamadım. Bende kendi hikay... More

1.Bölüm -6.Sınıf-
2.Bölüm -Tren-
3.Bölüm -Kompartımanlar-
4.Bölüm-Hogwarts-
5.Bölüm-Kıskanç-
6.Bölüm-''Benden Uzak Dur!''
7.Bölüm-Amortentia-
8.Bölüm-Banyo-
9.Bölüm-Beklenmedik Öpücük-
10.Bölüm-Arkadaşlık Anlaşması-
11.Bölüm-Cadılar Bayramı Balosu-
12.Bölüm-''Seni Senelerdir Seviyor.''
14.Bölüm-''Beni Bırakma.''
15.Bölüm-İtiraf-
16.Bölüm-Sohbet,Muhabbet,Kız Dedikodusu
17.Bölüm-İksir-
18.Bölüm-''Kısacası O Çok Güzeldi.''
19.Bölüm- Zindanlar
20.Bölüm-Ağır Yaralı-
21.Bölüm-''Her Şeyi Yanlış Anlamıştı.''
22.Bölüm-Doğruluk Mu? Cesaret Mi?-
23.Bölüm-Dostluk Balosu-
24.Bölüm-Noel Hediyeleri-
25.Bölüm-Parşömendeki Not-
Yazar Hakkında Bilgiler
26.Bölüm-"Ağladım, Sarıldık, Uyuduk, Kitap Okuduk."-
27.Bölüm-"Aradığımız Maskeli Kızı Bulduk."
28.Bölüm-Yaz Tatili-
29.Bölüm-Weasley Büyücü Şakaları-
30.Bölüm- Kıskanç Doğum Günü Çocuğu-
31.Bölüm-7.Sınıf-
32.Bölüm-Sirius'un Planı-
Bölüm Değil, Üzgünüm.
33.Bölüm-İhtiyaç Odası-
34.Bölüm-Hogwarts Ordusu-
35.Bölüm-Yasak Öpücük-
36.Bölüm- "Acil Durum Kaba Çocuk."
37.Bölüm-Dişi Aslan-
Bölüm Değil, Üzgünüm 2.
38.Bölüm-Grimmauld Meydanı-
39.Bölüm-Regulus'un Ölümü-
40.Bölüm-Sihir Bakanlığı-
41.Bölüm-Gryffindor Kılıcı-
42.Bölüm-Kovuk'taki Toplantı-
43. Bölüm-Gringotts Büyücü Bankası-
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN RAFİNE TUZ!
44.Bölüm-Helena Ravenclaw-
45.Bölüm-Savaş Arefesi-
46.Bölüm-Son Savaş-
47.Bölüm-...bulmuş olabilirim-
48.Bölüm-Crabbe'i Bulduk-
49.Bölüm-"O zaten burada."-
50.Bölüm-En Güzel Gün-
51.Bölüm-Yemin-
52.Bölüm-Granger'lar-
53.Bölüm-Godric's Hollow-
54.Bölüm-20 Yıl Sonra-
55.Bölüm-Yeni Nesil-
56.Bölüm-Quidditch Seçmeleri-
57.Bölüm-Kitapçı-
58.Bölüm-Kalplerdeki Filizler-
59.Bölüm-Malfoy Malikanesi-
60.Bölüm-Soğuk Gece-
61.Bölüm-Gerçek Aşk-
62.Bölüm-Binalar Arası Düello-
63.Bölüm-Olaylı Quidditch Maçı-
64.Bölüm-Sahildeki Kulübe-
65.Bölüm-En Güzel Yaz-
66.Bölüm-Mutlu Bir Son (Final)-
-Epilog-

13.Bölüm-''Ben Başka Birinden Hoşlanıyorum.''

5.4K 231 124
By Aylak17

Harry'nin Ağızından

Şatodan çıktığımda hala koşuyordum. Arada birilerine çarpıp sendeledim ama yine de koşmaya devam ettim. Sonunda gölün kenarına gelmiştim. Dizlerimin üzerine çöküp göle uzandım. Elimi göle daldırıp avuçlarımı suyla doldurdum ve buz gibi suyu yüzüme çarptım. Biraz kendime gelmemi sağlamıştı. Sonra sol omuzumda bir el hissettim ve yerimden sıçradım. ''Harry? İyi misin?'' ''İ-iyiyim, sanırım. Bilmiyorum. Değilim. İyi falan değilim Herm!'' Yavaşça yanıma oturdu ve endişeli gözleriyle yüzüme baktı. ''Orda ne oldu Harry? Neden birden koşmaya başladın?'' Derin bir nefes alıp geri verdim.

''Bilmiyorum Hermione, sanırım panikatak gibi bir şey geçirdim.'' ''Sen salonu terk ettikten sonra Ron yaptıklarını anlattı. Ginny için endişelenmene gerek yok Harry, o iyi.'' dediğinde biraz rahatladım. ''Peki Dean ona ne yapmış?'' ''Aldatmış. Bir kızla öpüşmüş.'' ''O aptal Ginny'i nasıl aldatır! Hangi kızı Ginny gibi güzel bir kıza tercih eder ki insan!'' Hermione omuzlarımdan tutup ona dönmemi sağladı. ''Sakin ol Harry, hiç iyi görünmüyorsun. Gel hastane kanadına gidelim.'' dedi ve ayağa kalkıp beni de kaldırdı. ''Gerek yok Hermione. Sadece ortak sadece ortak salona gitmek istiyorum.'' ''Peki öyle olsun ama Dean'e sataşmak yok.'' dediğinde başımla onayladım.

Birlikte yürürken Hermione yine konuşmaya başladı. ''Ginny'e onu sevdiğini ne zaman söyleyeceksin?'' Durup ona baktığımda o da durdu. ''Hadi ama Harry, bilmediğimi mi sanıyordun. Ona nasıl baktığını görüyorum. Dean'e duvara fırlatmanın sebebi Ginny'i üzmesi. Onu seviyorsun.'' Hermione gerçekten çağın en zeki cadısı. ''Evet onu seviyorum. Onu sevdiğimi onunda bilmesini istiyorum ama söyleyemem, olmaz. O Ron'un kardeşi Herm ve ben Ron ile aram açılsın istemiyorum.'' ''Ron'un karşı çıkacağını düşünmüyorum Harry, hem ben onunla konuşurum.'' Kafamı hızla sağa sola salladım. ''Olmaz Herm, hem Ginny beni sevmiyor.'' ''Aptallık etme Harry tabii ki seviyor.'' ''O zaman neden Dean ile çıktı?'' ''Çünkü seni kıskandırmaya çalışıyordu.'' dediğinde şaşırmıştım. Her şeyi yeni yeni anlamaya başlıyordum. Sonunda ona onu sevdiğimi söyleyebilirdim. Bu düşünce istemsizce gülmeme neden oldu.

''O-o zaman onunla konuşmalıyım.'' dediğimde olumsuzca kafasını salladı. ''Şimdi olmaz Harry. Daha yeni bir ilişkiden çıktı.'' dediğinde portre deliğine gelmiştik. ''Kükreyen aslan.'' dedi ve portreden geçti, ardından da ben.'' İçerisi boştu. Şöminenin karşısındaki koltuk hariç. Porre arkamızdan kapandığında Ron ve Ginny bize döndü. İlerleyip yanlarına gittiğimizde Ron ayağa kalkıp bana sarıldı. ''İyi misin dostum?'' dediğinde başımla onayladım ve tekli koltuğa geçtim. Ginny ile göz göze geldiğimizde yine sıcaklamıştım. Hızla ayağa kalktığımda hepsi şaşırmıştı. ''Aslında biraz halsizim, odaya çıkıp uzanacağım. Sonra görüşürüz.'' dedim ve merdivenlere yönelip erkekler yatakhanesine çıktım. Kendimi yatağıma attığımda cidden halsiz olduğumu fark ettim. Aklıma Dean'in sözleri geldi. 'Sen onun nesi oluyorsun?' Bir gün bu soruya cevap verecektim. Bir gün karşısına geçip 'Ben onun sevgilisi oluyorum.' diyeceğim. Ve o gün çok yakında.

Ginny'nin Ağızından

Saatlerdir ortak salonda oturuyoruz. Ron ve Hermione sohbet ediyorlardı, bense yanlarında hiç konuşmadan oturuyordum. Aklıma Hermione ile olan konuşmamız geldi. Bana 'seni senelerdir seviyor' demişti. Ben bunu nasıl fark edemedim? Bende onu senelerdir seviyorum ama o da onu sevdiğimi fark etmemişti. Herm'in dediği gibi ikimizde aptalız sanırım. Bu düşünce istemsizce sırıtmama neden olmuştu. Sonra Hermione'nin sesini duydum. ''Hadi kalkalım artık, akşam yemeği vakti geldi. Ron sen Harry'yi kaldır, biz önden gidiyoruz.'' Ron onu kafasıyla onaylayıp merdivenleri çıkarken Herm koluma girip ikimizi de portre deliğinden dışarı çıkardı. Büyük salona giden koridora girdiğimizde ise konuşmaya ilk o başladı.

''Onunla konuştum.'' ''Ne konuştun?'' ''Seni sevdiğini bildiğim söyledim. İnkar etmedi ama sana söylemeyeceğini söyledi.'' Şaşırmıştım. ''Ama neden?'' dediğimde bana döndü. ''Hem Ron ile arası açılır diye hem de senin onu sevmediğini düşündüğü için.'' Onu sevmediğimi mi düşünüyor yani? Bu çok aptalca. Ben bunları düşünürken Hermione konuşmaya devam etti. ''Bende ona senin onu sevdiğini söyledim.'' ''Herm bunu ona nasıl söylersin? Daha ben bile ona söylemedim!'' ''Üzgünüm Ginny ama birinin duruma el atması lazımdı. Şimdi devamını dinlemek istiyor musun?'' dediğinde pes etmiştim. Onu başımla onayladığımda konuşmasına devam etti. ''Hemen gelip seninle konuşmak istedi ama ben durdurdum. Daha yeni bir ilişkiden çıktığını ve toparlanman gerektiğini söyledim.'' dediğinde biraz rahatladım. Gerçekten de kafamı toparlamaya ihtiyacım vardı. Aklımda hala cevaplanmamış bir soru vardı ama. ''Peki beni görünce neden kaçtı?'' diye sorduğumda sırıtıyordu. ''Bende neden kaçtığını sormuştum. Bana panikatak geçirdiğini söyledi. Bence aşk çarpıntısı geçirdi.'' deyip gülmeye başladığın da dayanamayıp bende gülmeye başladım.

Sonunda büyük salona girdiğimizde hemen masamıza geçip tabaklarımızı doldurmaya başladık. Hem sohbet ediyor hem yemek yiyorduk. Bu sabah çok üzgünken şimdi çok mutluydum. İnsanın dostları olması cidden çok güzel bir şey. Biz sohbet ederken yanıma Ron oturdu, karşısına da Harry. Ona baktığımda kafasını tabağına eğdi. Yemek boyunca da hiç konuşmadı. Hepimiz yemeğimizi bitirdiğimizde masadan ilk kalkan Hermione olmuştu. ''Ben kütüphaneye gidiyorum çocuklar, sonra görüşürüz.'' dedi ve salonu terk etti. Ardından da Ron kalktı. ''Ben doydum, hadi ortak salona gidelim.'' dediğinde Harry'de kalktı. Ardından da ben kalktım ve sessizce ortak salona girdik. Onlara dönüp ''Ben odama çıkıyorum.'' dedim ve kızlar yatakhanesine çıktım. Üstümü değiştirdim ve hemen yatağıma girdim. Tek düşündüğüm gerçekten uzun bir gün geçirdiğimdi.  

Luna'nın Ağızından

Boş ve karanlık koridorlarda dolaşmaktan sıkılmaya başlamıştım. Rowena'ya şükürler olsun ki bugün haftanın yani devriyenin son günüydü. ''Luna?'' Bana seslenen Hannah'ya dönüp ''Evet?'' dediğimde durup bana bakmaya başladı. ''Sana bir şey sormak istiyorum.'' dediğinde başımla devam etmesini için işaret ettiğimde konuşmasına devam etti. ''Balodaki eşin Neville hakkında. Şey-onunla çıkıyor musunuz?'' diye sorduğunda şaşırmıştım. Böyle bir şey sormasını beklemiyordum. ''Hayır, çıkmıyoruz.'' dediğimde gülümsedi. ''Neden sordun?'' ''Şey aslında arkadaşım Emily için sordum. Ondan hoşlanıyor. Sizin çıktığınızı sanıyordu. Çıkmadığınızı duyduğunda sevinecek.'' dediğinde içimde garip bir his oluşmuştu. Ama ne olduğunu anlamlandıramıyordum.

Sonunda devriye bitince sessizce ortak salonumuza ilerledik. Salona girdiğimizde birbirimize iyi geceler dileyip odalarımıza çıktık. Üstümdekileri çıkarıp gece mavisi saten pijamalarımı giydim. Yatağıma yattığımda aklıma Hannah'nın dedikleri geldi. Arkadaşı bizim çıktığımızı düşünüyordu. Ama yarın Hannah ona bunun doğru olmadığını söyleyecekti. Acaba Neville o kızla çıkar mıydı? Neville çok tatlı bir ve utangaç. Ama bende utangacım. Ona ondan hoşlandığımı bir türlü söyleyememişti. Sanırım her şey yarın açıklığa kavuşacak.

******

Neville'in Ağızından

Sabah uyandığımda odada sadece benim kaldığımı fark ettim. Pijamalarımı çıkarıp cüppemi giydim ve ortak salona indim. Burada da te tük birkaç kişi vardı. Karnımdan gelen seslere kulak verip ortak salondan çıktım ve büyük salona ilerledim. Seamus'un yanına oturduğumda bana döndü. ''Günaydın Neville.'' ''Günaydın Seamus.'' dediğimde tabağına geri döndü. Bende önüme dönüp tabağımı doldururken sağımdaki Hermione'yi fark edip ona döndüm. ''Günaydın Hermione.'' dediğimde bana dönüp gülümsedi. ''Günaydın Neville.'' ''Şey-ben ilk dersin ne olduğunu soracaktım.'' ''İksir.'' ''Teşekkürler.'' dediğimde ''Önemli değil.'' dedi ve tabağına feri döndü. Bende tabağıma geri döndüm. Kahvaltımı bitirdikten sonra masadan kalkıp büyük salonun çıkışına yöneldim. Tam kapıdan çıkacağım sırada birinin ''Neviile!'' diye seslendiğini duyup durdum.

Arkamı döndüğümde Hufflepuff'dan Emily'nin seslendiğini anladım. Yanıma geldiğinde nefes nefeseydi. ''Merhaba Neville.'' ''Merhaba Emily. Bir şey mi soracaktın?'' dediğimde başıyla onayladı. ''Şey, açık konuşacağım. Şu anda kimseyle çıkmadığını duydum. Ben senden uzun zamandır hoşlanıyorum Benimle çıkar mısın?'' Gerçekten açık konuşmuştu ve ben baya şaşırmıştım. İlk defa biri bana çıkma teklifi etmişti. Bu çok güzel bir şey ama ben onu sadece arkadaşım olarak görüyorum. ''Şey-ııı-bunu duyduğuma sevindim Emily. Ama çok üzgünüm ben başka  birinden hoşlanıyorum.'' dediğimde kırılmış görünüyordu. ''Seni üzdüysem özür dilerim.'' ''Ö-önemli değil. Umarım mutlu olursunuz. Peki sonra görüşürüz.'' dedi ve hızla uzaklaştı. O gittiğinde arkasında duran Luna'yı yeni fark etmiştim.

* Yeni bölümle karşınızdayım.

Bu bölüm Hinny ve Nuna olarak yazdım.

Kitabımı dört shipin üzerine yazmaya başlamıştım ama bu iki shipi hiç yazmadığımı fark ettim.

Bende bu bölümü onlar için yazdım.

Umarım beğenerek okursunuz.

Yorum atıp beğenmeyi unutmayın.

Keyifli okumalar.*

Continue Reading

You'll Also Like

8.7K 652 33
Jake ve Neytiri savaştan sonra güvenlik için ormanı gezerken bir bebek buldu.Ancak bu bebek onlardan birinin değildi...
39.3K 5.3K 55
"sana söylüyorum," dedi ve kafenin önüne gelmeleri ile duraksadı lacivert saçlı genç kız. "noir benden daha zeki." adrien ise kafasını yana yatırarak...
33.3K 1.8K 36
Her şey o asansörle başladı...
1.9K 93 25
🌛Bu kitapta sadece Tanrıçalar yok! 🌛Efsaneler de yanında birlikte size sunulmakta.🧚🏻‍♀️ 🌛Görsellerle renklendirilmeye çalışılmış bir kitap. 🌛Ok...