63.Bölüm-Olaylı Quidditch Maçı-

1.4K 81 366
                                    

James'in Ağızından

Süpürgemden iner inmez hemen sahanın kenarındaki çantama ilerleyip içindeki havlumu aldım ve boynumdaki terleri silmeye başladım. Mayıs ayına girmiştik ve hava aşırı sıcak olmaya başlamıştı. Ve bu havada antrenman yapmak cehennemde antrenman yapmaya eş değerdeydi. Çantamdaki suyuma uzanıp açtım ve kafama dikmeye başladım. Bu sırada herkes soyunma odasına gitmeye başlamıştı. Clarke'ın bana doğru geldiğini fark ettiğimde şişeyi ve havluyu çantaya atıp yanıma gelen kaptanımıza gülümsedim. "Çok güzel bir antrenmandı. Kesin bu sene kupayı sen alacaksın." dediğimde utangaçça gülümsedi. "Ve bunu bana sen sağlayacaksın James. Snitch'i rekor sürede yakalıyorsun." dediğinde gururum okşanmıştı. Çantamı omuzuma atıp gülümsedim. "Hafta sonu maçta görüşürüz Clarke." dediğimde "Görüşürüz." dedi ve kızların soyunma odasına ilerledi. Bende erkeklerinkine girip hızlı bir duş aldıktan sonra hafif ıslak saçlarımla çıktım. 

Şatoya girdiğimde ilk gözüme çarpan şey koridorun sonundaki küçük kız kardeşimdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şatoya girdiğimde ilk gözüme çarpan şey koridorun sonundaki küçük kız kardeşimdi. Lily arkadaşlarıyla konuşup neşeyle gülerken bir çocuk arkasından ona sarıldı ve saçlarından öptü. İşte o anda kan beynime sıçradı. Çocuk Lily'ye sıkıca sarılıp dudaklarından öptüğünde hızla koşmaya başladım ve yanlarına gittim. Lily "James?" derken ben çocuğun gömleğinin yakasını kavrayıp gözüne yumruğumu geçirmiştim bile. Lily dehşetle "James!" diye bağırdığında ben çocuğu sertçe duvara çarptım. "Uzak dur kardeşimden!" Çocuk hiç bir şey söylemeyince sinirlenip bir yumruk da karnına geçirdim. O acıyla inlerken Lily beni ondan uzaklaştırmaya çalışıyordu. "O benim sevgilim James! Sevgilim! Bırak onu!" dediğinde durup ona döndüm. "Ne dedin sen?" "O benim sevgilim abi, bırak onu lütfen." dediğinde çocuğun yakasını bıraktım ve yere düştü. 

Lily hemen çocuğun yanına diz çöktü ve eliyle yaralarına dokundu. "Ben sanmıştım ki..." derken Lily bağırdı. "Ne sanmıştın? Bana sarktığını mı? Kimse bana benim iznim olmadan yaklaşamaz!" derken oldukça utanmıştım. Boşu boşuna dövmüştüm çocuğu. Lily çocuğun kolunun altına girip onu yerden kaldırırken yanımıza bir anda Profesör Snape gelmişti. İşte şimdi bitmiştim. "Bay Potter, beni takip edin." dedi ve Lily'ye döndü. "Bayan Potter, sizde Bay Keyn'i sağlık kanadına götürün." dediğinde Lily hızla uzaklaştı. Bense el mecbur koridorda kara cüppesini savurarak ilerleyen profesörü takip etmeye başladım. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Where stories live. Discover now