Dej mi jeden jediný důvod! (2...

By 27IcePrincess

54.3K 3.7K 346

Camila Cabello znovu ztratí ručník a znovu se dostane do rukou Remuse Lupina, který ji chce zpátky, ale ona j... More

Prolog
1. Kapitola
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
6. Kapitola
7. Kapitola
8. Kapitola
9. Kapitola
10. kapitola
11. kapitola
13. kapitola
14. Kapitola
15. Kapitola
16. Kapitola
17. Kapitola
18. Kapitola
19. Kapitola
20. Kapitola
21. Kapitola
22. Kapitola
23. Kapitola
24. kapitola
Epilog

12. Kapitola

2K 138 0
By 27IcePrincess

"Je to blbý nápad," zavrčel jsem, když jsem se s Lily sešli po večerce ve společence, kde nikdo nebyl. Zastrčil jsem si Pobertům plánek do kapsy, aby nás kluci nemohli následovat, kdyby to zjistili.  A podal jsem jí neviditelný plášť, který jsem si bez Jamesova dovolení vypůjčil.

"Třeba budeme mít kliku," pokrčila rameny Lily a já jsem protočil oči. Jo, třeba někde najdeme ležet roh jednorožce nebo dokonce mrtvého jednorožce. To byla kravina, kdybychom v lese už něco našli tak s 1% šancí kostru jednorožce. 

"Tím bych si nebyl tak jistý," zavrtěl jsem hlavou a ona se nad mojí nedůvěrou ušklíbla. Oba jsme byli nabalení do toho nejteplejšího, co jsme mohli najít, ale i přesto jsem se obával, že nám bude zima. Vždyť byl začátek prosince, loni už byl sníh.

Vyšli jsme na chodbu, ale už s pláštěm přehozený přes nás oba a potichu jsme se plížili chodbami hradu. "Že mě to mohlo napadnout," ozvalo se za námi a ani jeden jsme se v tu chvíli neopovážili pohnout. Byli jsme už skoro před východem.

"Ano, mluvím na vás dva, pod tím neviditelným pláštěm," ozval se znovu ředitelův hlas a my jsme se s nádechem otočili, přičemž ho z nás Lily sundala. "Slečna Evansová a pan Lupin, zajímavé, nikdy bych neřekl, že zrovna vy se budeme plížit ven v neviditelném plášti.

"Ale pane řediteli," začala Lily, ale on jí pozvednutím ruky zastavil.

"Ano, slečno, vím, proč to děláte, ale měli byste vědět, že pokud to dneska nezvládnete, tak v jiné noci šanci mít nebudete," prohlásil. "Dnes je poslední noc, kdy jednorožci shazují roh, což se děje jednou za sto let. Ale rohy se poté proměňují v prach asi po dnu nebo tak něco," zamumlal si poslední vět pro sebe a já na něj překvapeně zíral. "Kdybyste se nestihli vrátit do hodin omluvím vám je, ale pamatujte je to naposled."

"Děkujeme," řekli jsme s Lily najednou a on nám pokynul, jako že už můžeme jít. Upřímně, tohle jsem nečekal, ale měli bychom si pohnout, jestli chceme získat ten roh. Lily jen němě kráčela vedle mě a já jsem jí pokynul, aby přes nás znovu přehodila plášť, protože budeme procházet kolem Hagrida, tak aby nic nepoznal.

Až když jsme byli u lesa, tak jsme z nás plášť sundali. Plášť jsem poté strčil do tašky, kterou jsem měl na zádech, ve které byla voda, ponožky na víc, a nějaká ta mikina. Lily se na mě povzbudivě usmála a pak jsme spolu vkročili do lesa. Nevěděli jsme, co nás tam čeká. Tedy spíše Lily, já po těch miliónech trestech s Jamesem a Siriusem jsem se v lese orientoval. Ale nikdy jsem nešel tak daleko jako bylo území jednorožců. 

Continue Reading

You'll Also Like

46.1K 1.9K 24
... Všiml si, jak se nervózně ošila. Poposedla a rukou si zajela do vlasů. „Ehm... promiň..." zahuhlala tiše. Narovnal se a unaveně si promnul kořen...
246K 17.2K 40
Daiki - 16 let, mladý vlkodlak, sirotek a bez domova. Hiromi - upír, pohledný, bohatý. Co se stane, když se jejich osudy překříží? Přesvědčí Hiromi D...
144K 8.1K 87
Ahoj. Jmenuji se Samanta Mekková a tohle je můj příběh. Na začátek se tohle městečko zdálo docela obyčejné, ale to je lež. Když jednou večer napadne...
13.6K 625 69
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}