Συμφωνία Γάμου

By nodemonsLord

601K 43.3K 1.6K

Ο Σταύρος Παλαιολόγου προκειμένου να κληρονομήσει την περιουσία που του αναλογεί είναι αναγκασμένος να παντρε... More

Κεφαλαιο 1
κεφάλαιο 2
Κεφαλαιο 3
Κεφαλαιο 4
Κεφαλαιο 5
Κεφαλαιο 6
Κεφαλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφαλαιο 9
Κεφαλαιο 10
Κεφαλαιο 11
Κεφαλαιο 12
Κεφαλαιο 13
Κεφαλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφαλαιο 16
Κεφαλαιο 17
Κεφαλαιο 18
Κεφαλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφαλαιο 21
Κεφαλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφαλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφαλαιο 26
Κεφαλαιο 27
Κεφαλαιο 28
Κεφαλαιο 29
Κεφαλαιο 30
Κεφαλαιο 31
Κεφαλαιο 32
Κεφαλαιο 33
Κεφαλαιο 34
Κεφαλαιο 35
Κεφαλαιο 36
Κεφαλαιο 37
Κεφαλαιο 38
Κεφαλαιο 39
Κεφαλαιο 40
Κεφαλαιο 41
Κεφάλαιο 42
κεφαλαιο 43
Επιλογος

Κεφαλαιο 44

15.3K 885 31
By nodemonsLord

Φόρεσα ότι πιο θηλυκο είχα . Ήθελα να ήμουν άκρως εντυπωσιακή για εκείνον . Χάζευα το είδωλο μου στο καθρέφτη και ενθουσιαστηκα που η σιλουέτα μου είχε γυρίσει στα φυσιολογικά της . Έπρεπε να ευχαριστήσω την μαμα μου για τα καλά γονίδια. Μαύρο φόρεμα μακρύ μέχρι κάτω δέσποζε πάνω μου . Δυο τεράστια σκισιματα σε κάθε πόδι εμφάνιζαν τα μπούτια μου. Ολα κατω ειχαν στηθεί. Τα ποτα, η μουσικη , ο στολισμος . Περιμενα απο στιγμη σε στιγμη και μια κοπελα να μας προσεχει τα μωρα . Δεν ηθελα να ανεβοκατεβαινω καθε 3 και λιγο και να εχω το νου μου σε αυτα . Τελειωσα με το μακιγιαζ μου και κατεβηκα στην κουζινα να δω πως πηγαινε ο μπουφες .

" Ωωω Ναντια μου εισαι μια κουκλα " σχολιασε δυνατα η Μαρω και μερικοι σερβιτοροι γυρισαν να με κοιταξουν . Ειχα ξεχασει το οτι ημουν ελκυστική τους τελευταιους μηνες και αμεσως γεμισα με αυτοπεποίθηση .

" Αχ σε ευχαριστω πολυυ " της ειπα γεματη χαρα και εψαξα για τον Σταυρο . Μιλουσε στο τηλεφωνο στο σαλονι για κατι πλοια . Μολις με ειδε τα ματια του με εφαγαν απο πανω μεχρι κατω και ανοιξε το χερι του για να με υποδεχτει στην αγκαλια του . Αθορυβα με φιλησε στα μαλλια και με εσφιξε πανω στο σφιχτό του στερνο. Τα χερια του κατεβηκαν απαλα στα ποδια μου και αμεσως παραμέρισε το σκισιμο . Εσφιξε δυνατα τον γοφο μου και ενα πονηρο χαμογελο διαγραφηκε στα χειλη του . Μολις ακουσα κοσμο να ερχεται προς εδω του χτυπησα το μπρατσο για να μαζευτει . Με αγριοκοιταξε οσο ακομα επεμενε για κατι μετοχες και βγηκα τελειως απο την αγκαλια του γελώντας .

Ο κοσμος σιγα σιγα μαζευόταν αλλα εγω ενα ατομο περιμενα με ανυπομονησία .

" Αααα " φωναξα και ετρεξα κατα πανω της μολις την ειδα. Η Αννα με φιλησε δυνατα και αρχισε να γελα .

" Δεν το πιστευω , δεν το πιστευωωω δεν εχεις παρει ουτε γραμμαριο! Σιγουρα γεννησες ή μας δουλευεις ολους ;" ρωτησε υποπτα και την κρατησα απο το χερι .

" Εχω δυο πανεμορφα πειστήρια πανω αν θες να τα δεις" Η Αννα ειχε φυγει για το μεταπτυχιακο της στο εξωτερικο στους πιο κρισιμους μηνες της ζωης μου . Εχθες μολις ειχε γυρισει για λιγες ημερες και επιτελους την εβλεπα .

" Τι κανουν εδω τα κοριτσια μου ;" ο Σταυρος μας πλησιασε με δυο ποτα το χερι . Το ενα το εδωσε στην καλεσμενη μας και το αλλο σε εμενα . Ηταν παντα τοσο σωστος με τους τυπους.

" Σταυρο τι μου λεει εδω η γυναικα σου , βγηκαν απο αυτη την κοιλια οντως δυο διδυμα;"

Εκεινος ελαμψε περηφανα και με χαιδεψε απαλα στους ωμους.

" Γεμισε το σπιτι με πανεμορφα πλασματα Αννα, χαρη στην συντομα μελλουσα γυναικα μου " Η Αννα εψαξε γρηγορα τα δαχτυλα μου και μολις το βρηκε , ανοιξε το στομα της με δεος .

" Αααα τι υπεροχο !!" το μονοπετρο δεσποζε αριστοκρατικά πανω μου και δηλωνε πως η καρδια μου ανηκε σε καποιον. Αμέσως πήγαμε να χορέψουμε ανάμεσα στην καλή κοινωνία που με κοίταζε ακόμα καχύποπτα . Δεν ήξερε τι να πιστέψει από όλα όσα κυκλοφορούσαν στα περιοδικά .
Κάποια στιγμή ο Σταύρος έκανε νόημα να χαμηλώσει η μουσική ώστε να μπορέσει να βγάλει το μικρό του λογιδριο.
« Καλησπέρα σας , ελπίζω να περνάτε όλοι καλά . Ήθελα πολύ να γίνει αυτή η μάζωξη σήμερα γιατί θέλω να γιορτάσω με όλο τον κόσμο . » έλαμπε από ομορφιά και χαρά που αμέσως τα μάτια μου βούρκωσαν . Αχχχ μην κλάψεις πάλι να Ναντια!! 
«.. Να γιορτάσω την υπέρτατη αίσθηση του να φέρνεις στο κόσμο δυο ζωές με την γυναίκα που σημάδεψε την ζωή σου . Αγάπη μου σε παρακαλώ έλα δίπλα μου » Όλοι με κοίταξαν ξαφνικά και δειλά στάθηκα μαζί του .
« Θέλω λοιπόν να πω ένα ευχαριστώ σε αυτό το πλάσμα που με έκανε να μάθω να αγαπώ . Και... και..να την ζητήσω ξανά σε γάμο!» Αμέσως γελάκια και χειροκροτήματα ακούστηκαν από το πλήθος ενώ ο Σταύρος μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί .
« Την απάντηση βέβαια την έχω ήδη λάβει !!» Σήκωσε το χέρι με το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας και έπειτα το κράτησε σφιχτά .
Η μουσική επανήλθε γρήγορα και χορέψαμε μαζί ένα αργό κομμάτι . Με έσφιγγε δυνατά πάνω του νιώθοντας έτσι κάθε σημείο του κορμιού του . Είχα ακουμπήσει απαλά το κεφάλι μου στο ώμο του και χανομουν στην αγκαλιά του . Τα δάχτυλα του χάιδευαν την πλάτη μου και κατέβαιναν επικίνδυνα προς τα κάτω .
« Αυτό το φόρεμα θέλω να στο βγάλω » μου ψιθύρισε απαλά στο αυτί χωρίς καμία πονηριά στην χροιά του .
« Γιατί ; Δεν σαρεσει ;;;»
« Μα αυτό είναι το πρόβλημα.. Μου αρέσει υπερβολικά..» χούφτωσε γρήγορα τους γοφούς μου και με έκανε μια στροφή με την μελωδία . Αργά άφηνε την ανάσα του σε κάθε σημείο το λαιμού μου και ασταμάτητες ανατριχίλες χτυπούσαν το δέρμα μου . Αναστέναξα απαλά και ενιωσα τον καβάλο του να φουντώνει .
« Ηρέμησε μωρό μου » τον προκάλεσα περισσότερο και πριν προλάβω να πάρω ανάσα αρχίσε να με τραβά από το χέρι . Προσπέρασε το κόσμο και με οδήγησε στην τουαλέτα του ισογείου . Χτύπησε βιαστικά για παν ενδεχόμενο και έπειτα με έβαλε γρήγορα μέσα . Κλείδωσε γρήγορα και άρχισε να ξεκουμπωνει την ζώνη του .
« εδώ στο ισόγειο με τόσο κόσμο ;» Παραπονέθηκα ταραγμένη και έκανα ένα βήμα πισω .
« Πολύ γκρινιάζεις , δεν νομίζεις ;» Είπε σκληρά και κατέβασε το φερμουάρ του . Αμέσως ο ορθωμενος του ανδριμος ξεπρόβαλε δυναμικά και μου έκοψε την ανάσα .
« Σταύρο..» πήγα να μιλήσω αλλά ήταν ήδη πολύ αργά . Το στόμα μου είχα σφραγισθεί από το δικό του και βέβαια με κόλλησε πάνω στον νιπτήρα . Η γλώσσα του με παιδευε ενώ τα χέρια του έλυναν το φόρεμα μου . Όταν τα κατάφερε αναστέναξε και το τράβηξε δυνατά κάτω , αφήνοντας με σχεδόν γυμνή μπροστά του . Το βλέμμα του με χάζεψε για λίγο , ενώ το δέρμα μου καιγόταν όπου με κοίταζε . Γρήγορα με γύρισε πλάτη και με πίεσε να σκύψω πάνω στο νιπτήρα . Ένα κύμα λαχταράς σφυροκοπουσε μέσα στην κοιλιά μου ζητώντας τον . Αργά τα δάχτυλα του βρέθηκαν πάνω στο σημείο μου και με έτριψαν ανυπόμονα . Έσπρωξε ένα απαλά μέσα και ένα βογκητο με έκανε να κρατηθώ καλύτερα . Τον κοιταξα μέσα από το καθρέφτη και το θέαμα ήταν ανεπανάληπτο . Το βλέμμα του καρφωμένο στους γοφούς μου με το στόμα του ελαφρά ανοιχτό . Κούνησα προκλητικά την μέση μου κολλώντας την πάνω στην στύση του και αναριγησα . Αργά την ακούμπησε στην είσοδο μου και προσεκτικά την βύθισε μέσα μου . Μια φωνούλα ξεπετάχτηκε από το στόμα μου  και ένας μικρός πόνος έκανε την εμφάνιση του .
« Ήρεμα » παρακάλεσα και ένα μικρό άγχος απλώθηκε παντού . Φοβόμουν μήπως το σώμα μου δεν ήταν ακόμα έτοιμο.. Αλλά τον ήθελα τόσο πολύ !!
« Αν θες να σταματήσω πες το » μουρμούρισε σοβαρά και του έγνεψα . Ξανά έσπρωξε άλλη μια φορά αναστενάζοντας και ήταν σίγουρα καλύτερα . Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον έπαιρνα ξανά ολόκληρο μέσα μου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα .
« Πιο δυνατά !!» Απαίτησα και αμέσως με έπιασε δυνατά από την μέση καρφώνοντας με . Βογκουσα από ηδονή πλέον και δεν έδωσα σημασία στο μικρό αυτό πλέον τσούξιμο . Με πηδούσε στην τουαλέτα του ισογείου με το υπόλοιπο σπίτι γεμάτο από κόσμο . Μουγκριζα με τον ρυθμό που έμπαινε μέσα μου τα δάχτυλα μου βγήκαν την κλειτορίδα μου . Γρήγορα τον έσφιξα δυνατά και η ανάσα μου κόπηκε . Ήξερα ότι γέμιζα με λάβα και ευχήθηκα να μην τελείωνε αυτό ποτέ . Ξαφνικά η πόρτα χτύπησε και τσιριξα βιαστικά
« Άλλος !!»
Έγειρε επάνω μου σπρώχνοντας ανελέητα ενώ με δάγκωνε στο σβέρκο . Χωρίς προειδοποίηση τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν και κρατήθηκα περισσότερο από το νιπτήρα .
« Μην σταματάς » παρακάλεσα και συγκεντρώθηκα στο υπέροχο μούδιασμα που απλώνονταν εκεί κάτω . Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο . Το σώμα μου άρχισε να σπαρταρά και να τρέμει για εκείνον . Η ηδονή χτύπησε σε κάθε μου νεύρο και με έκανε να καταρρεύσω . Θεεε μου, ποσό μου είχε λείψει όλο αυτό ! Με κράτησε δυνατά για να μην ξεφύγω από το σφυροκόπημα του και συνέχισε πιο γρήγορα . Μικροί ήχοι ξεπήδησαν από το στόμα του και γρήγορα τραβήχτηκε από μέσα μου . Η καυτή του λάβα πετάχτηκε πάνω στην μέση μου όσο ακόμα αυτός μουγκριζε. Αμέσως με καθάρισε βιαστικά με λίγο χαρτί και με βοήθησε να κουμπωσω το φόρεμα μου . Για λίγα δευτερα μείναμε ακίνητοι και φιληθηκαμε απαλά
« όλα εντάξει ;» Ρώτησε ανήσυχα αγγίζοντας την κοιλιά μου .
« ήταν υπέροχα » πρόσθεσε καθησυχαστικά και τον αγκάλιασα .
« έλα πάμε έξω , θα μας περιμένουν »
Άνοιξε βιαστικά την πόρτα και το πρόσωπο του Μιχάλη γέμισε αμηχανία .
«εεε.. γεια σας παιδιά » έξυσε το κεφάλι του και έδειξε το μπάνιο .
« Χρειαζόμουν την τουαλέτα » μας παρατηρουσε εξεταστικά και το χέρι του Σταύρου αυτόματα έπιασε το δικό μου .
« είναι πια ελεύθερο » πρόσθεσα χωρίς ντροπή με ευγένεια .
« Τέλεια..» παραπονέθηκα όταν ο Μιχάλης έκλεισε την πόρτα πισω μας .
« Σιγά.. Μην σε απασχολεί » σχολίασε ο Σταύρος και με τράβηξε μέσα στον κόσμο .
« Μα θα κατάλαβε ότι κάτι κάναμε εκεί μέσα»
« Ε και ;; Φίλος μου είναι , δεν μας παρεξηγεί . Εκτός αν δεν θέλεις να ξέρει ότι πηδιομαστε κιόλας » ο τόνος του γρήγορα άλλαξε και έγινε πιο επιθετικός .
« Μην παίρνεις αυτό το ύφος τώρα.. Απλά θέλω να κρατάμε την προσωπική μας ζωή , προσωπική » ήπια λίγη σαμπάνια και χαιρέτησα μερικούς καλεσμένους που έφευγαν .
« Δεν έχω ξεχάσει ακόμα το ότι χαμουρευοσουν με τον Μιχάλη στον καναπέ » τα μάτια του πάταγαν σπίθες και όλη ζεστασιά από πριν είχε πια εξαφανιστεί .
« Ειλικρινά κανείς ζήλειες τώρα που δεν θέλω να δίνω δικαιώματα ; » προσπάθησα να χαλαρώσω αλλά μου είχαν ανάψει τα λαμπάκια .
« Τα δικαιώματα στον φίλο μου τα έχεις δώσει ήδη εδώ και πολύ καιρό . Το ότι έχω κρατήσει επαφές μαζί του δεν σημαίνει ότι ξεχνάω ποσό εύκολα πηγές να του κάτσεις » μουγκρισε σιγανά . Το χέρι μου αυτόματα πήγε να τον χαστουκίσει αλλά η φωνή της Μάρως με συγκράτησε .
« Νομίζω πως το πάρτι δεν χωράει και καυγαδακι» φοβισμένη με κράτησε από την μέση και προσπάθησε να με ηρεμήσει .
« Στον εγγονό σου πες τα που με βγάζει έξω από τα ρούχα μου . Κανόνισε Σταύρο!!»
« Ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι στιγμής στα βγάζω μόνο εγώ και όχι κάποιος άλλος »
« Ηηη αγόρι μου τι είναι αυτά που λες στην Ναντια μας »
« Δεν πειράζει Μαρω μου , αστον να πει αυτά που νιώθει » του γύρισα την πλάτη και έψαξα τον χώρο . Αααα να τος !! Τον πλησίασα γρήγορα με ένα χαμόγελο και τον κράτησα από το μπράτσο .
« Μιχάλη μου , πες μου πως περνάς ;»
« Αα μια χαρά ! Όλα είναι υπέροχα !»
« Τα συγχαρητήρια πρέπει να λάβει η Μαρ..αααα!!» Το χέρι του Σταύρου με είχε αρπάξει και με τράβαγε βίαια .
« Άσε με » φώναξα χωρίς να με νοιάζει πλέον ο κόσμος . Με ανέβασε στο πάνω όροφο και άνοιξε την πόρτα της βιβλιοθήκης . Ένα ζευγάρι που φιλιοταν τρόμαξε και εκείνος τους φώναξε
« Έξω τώρα !!»
« Πως μιλάς έτσι στον κόσμο ;» Τον μάλωσα αλλά αυτός μας κλειδαμπαρωσε εδώ μέσα .
« Ααα Σταύρο δεν θα τα πάμε καθόλου καλά!» Άρχισα να του φωνάζω όσο πήγαινα πάνω κάτω μπροστά από το τζάκι .
« Γέννησες και άρχισες πάλι να με προκαλείς!» Το πρόσωπο του είχε γίνει κατά κόκκινο και για ένα δευτερόλεπτο σκέφτηκα μήπως πάθαινε τίποτα .
« Δεν είμαι σκλάβα σου !! Σύντροφος και μάνα των παιδιών σου είμαι ! »
« Δεν θα ξανά πλησιάσεις τον Μιχάλη με αυτό το υφάκι . Του κουνιέσαι μπροστά μου σαν να μην είμαι εκεί » Εγώ του κουνιομουν;; Εγώ ;; Που σαν ηλίθια δεν σήκωνα τα μάτια μου για κανέναν .
« Ότι θέλω θα κάνω !! » ουρλιαξα μέσα στα μούτρα του πεισματικά. Το χέρι του σηκώθηκε γρήγορα μπροστά στο πρόσωπο μου, αλλά απότομα κοκαλωσε χωρίς να με αγγίξει . Όμως ήταν αρκετό για να με κάνει να αντιδράσω και να φωνάξω φοβισμένα . Η ανάσα του ήταν τόσο γρήγορη που έσπαγε αυτή την σιωπή . Ξαφνικά όρμησε κατά πάνω μου κλείνοντας τα χείλη μου με τα δικά του . Η κοιλιά μου αντέδρασε αλλά ήμουν πολυ νευριασμενη ακόμα για να το δεχτώ. Έβαλα τα χέρια στο στέρνο του και τον εσπρωξα με δύναμη αλλά δεν απομακρυνθηκε ούτε εκατοστό . Κουνήθηκα άγαρμπα μέσα στην αγκαλιά του όμως δεν με άφηνε. Όταν σταμάτησε το φιλί μας για να πάρει αέρα του γρίλισα
« Άσε με !!» Αυτός αμέσως με έσφιξε πιο δυνατά και με κόλλησε πάνω του . Ξανά όρμησε στο στόμα μου αλλά επίτηδες τον δάγκωσα .
« Αουυυ!! Με δαγκωσες» είπε χωρίς να μπορεί να το πιστέψει. Χωρίς να απαντήσω κατευθύνθηκα προς τη πόρτα περήφανα .
« Που νομίζεις ότι πας ; » πρόσταξε αρπάζοντας το χέρι μου . Με πίεσε στον τοίχο και ενιωσα τον καβάλο του έτοιμο ξανά. Ξεροκατάπια με την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή .
« Πες μου συγνώμη » ψιθύρισε αισθησιακά πάνω στο λαιμό μου αλλά εγώ αντιδραστικά γύρισα το κεφάλι μου άλλου .
« Δεν έκανα κάτι για να απολογηθώ »
« Με δαγκωσες » είπε με παράπονο και τα μάτια του πλέον είχαν γίνει παιχνιδιάρικα .
« Σου άξιζε !!» Πρόσθεσα ήρεμα και ψυχρά. Τα δάχτυλα του παραβίασαν το φόρεμα μου και έπιασαν το μπούστο μου . Η ανάσα μου κόπηκε και ένα ηλιθιο χαμόγελο διαγράφηκε στο πρόσωπο του . Με τσαντιζε!!
« Σταματα..» παραπονέθηκα ξεπνοα. Αδιαφόρησε πλήρως και μηχανικά κατέβηκε πιο κάτω .
« Για να δούμε τι αξίζει σε εσένα..» είπε πρόστυχα και με φίλησε ξανά .

Ήταν το προτελευταίο κεφαλαιακι όποτε το έκανα λίγο πικάντικο 🙄🙄🙄!

Continue Reading

You'll Also Like

10.9K 1.4K 24
Αλεκατρίδες. Το αμέντι. Το τρίτο βιβλίο της σειράς.
1.1M 79.4K 70
Η Άννα πρέπει οπωσδήποτε να φύγει από την Αθήνα και να βρει μια δουλειά χωρίς να μάθει ο πρώην της τίποτα. Η κολλητή της φίλη, η Ελπίδα, της βρίσκει...
144K 13K 37
Πώς να την αγγίξεις αν δεν μπορείς καν να την πιάσεις ... Πώς να την πιάσεις αν δεν μπορείς καν να την δεις ... Πώς να την δεις όταν δεν πρέπει καν...
202K 15.5K 31
Όταν τα όρια πατηθουν και τα πάθη σκοτώσουν τη λογική , ο έρωτας θα ανοίξει τα φτερά του καταστρέφοντας τα πάντα στο πέταγμα του. Εκείνος πάντα ήτα...