My Opinion

By TheLordOfNightmares

14.1K 2.1K 1.8K

In dit boek geef ik mijn mening over verschillende onderwerpen en personen Ik hoop dat jullie iets leren uit... More

My Opinion
Noord-Korea
EMOJI's😀
Ontwikkelingshulp (Gratis Geld)
Unicef Testament Tv-spot (Hebzucht)
Muziek, Hollywood en Politiek
Zwarte Piet
Racisme
Roken
Vegetariërs
Gay Huwelijk + het huwelijk
Horror Reclame Op Wattpad
Onderwerpen
Nucleaire Energie
Catalonië Onafhankelijk
Tatoeages
Europese Unie
Overgewicht
Ad-FREE WATTPAD!!!
PROBLEEM MET WATTPAD
Abortus
ADHD
Drugs
De Opwarming van de Aarde
Autisme
Ik zit met Twijfels
Alcohol
Wat is Intelligentie? Ben jij Slim?
11 November
FILMS EN ONNODIGE SEQUELS!!!
Mijn Traumatische Jeugd
Onderwerp?
Moderne Kunst
Vluchtelingen (en migratie)
Vluchtelingen (en Migratie) Deel 2
Doornroosje Verbieden In Engeland?
Pol: Jij Kiest
God Genderneutraal in Zweden?!?
P#RNO OP WATTPAD?!? +18
Avengers: Infinity War + Marvel en DC
Trump en Rusland en Fake News
Medelijden Zoeken Op Wattpad (Pandering)
Uithuwelijking (Verontrustende Boeken Op Wattpad)
Melanie Martinez Verkrachting???
Schuldig Zonder Bewijzen?
Pesten (+mijn Persoonlijke Ervaringen)
Disney?
Depressie (en Zelfmoord) Let's have a talk
Disney (1947- 1951)
Trump 'Fire and Fury' Boek Controversie
Feminisme Deel 1 (Pay Gap)
Feminisme Deel 2
Transgender Kinderen en Tieners?
Transgenderisme Tieners?
Trump (Mijn Mening)
Cola (Maakt Je Dik?)
Thuis (Soapseries)
Oxfam Schandaal
PROBLEEM MET WATTPAD!!!
HET HORRORGENRE!!!
Guns In The USA!!!
Transgenderisme de Geldmachine
S*ks Voor Het Huwelijk?!?
Media Bashing
VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS DOOD!?!
Facebook
Regressief Links in 2018
De Natuur Redden Op Het Internet
Leeches
Stormy Daniels VS Trump
De Muziek Van Tegenwoordig (Miley Cyrus)
Melanie Martinez Verkrachting!?!
Rants?
Top 10 Video Games
Top 10 Video Games (#5 - #1)
De Laatste Wattpad Rant.... (Ik Stop)
Mijn Nieuw Account
Trump VS Noord-Korea!
My Girlfriend Left Me....
Trump (Juni 2018)
Facebook Les
Zet Je Ideeën in de Comments !
Groepen Als Wapens
I Want To Apologize
Doodstraf
Belangrijk!!! Zuid-Afrika Genocide/ Crisis
Is Gay Zijn Een Keuze?
De Star Wars Situatie
Update Boek
Walgelijke Moord!
YouTube (Help Me!)
Kinderen Op Wattpad
VIDEO-ADS OP WATTPAD?!?!
'Uitgehuwelijkt Aan Mijn Verkrachter'
Ondankbaarheid
Werkloosheidscijfers en Migratie
Mededeling (Hoofdstuk 100!)
Wattpad Status 2018
Sex en Soa's
Is Gay Zijn Een Mentale Aandoening?
Aliens en Ufo's 👽
Mijn Mening
Mijn Nieuw YouTube kanaal
'Politiek Geweld' en 'Schild en Vrienden'
PostNL RANT!!!
Tijd Om Te Stoppen
Sorry, I Made A Mistake...
Brett Kavanaugh Situatie
Wat Scheelt Er Met Me?
Dierenmishandeling
Vlaanderen Verkiezingen
Geschorst Van School?! + Update
Mijn Depressie....

Disney (1937-1942)

99 22 15
By TheLordOfNightmares

In dit hoofdstuk ga ik mijn mening geven over bijna alle Disney animatiefilms. Ik doe dit in chronologische volgorde en het zal opgeplitst worden in verschillende hoofdstukken omdat er enorm veel Disney animatiefilms zijn.

Dit is mijn mening!!! Je hoeft je niet aangevallen te voelen als ik bepaalde films niet goed vind of er een andere mening er over heb.

Let's talk about Disney

Snow white and the seven dwarfs
(1937)

We beginnen hellemaal in 1937 met de allereerste animatiefilm ooit. Sneeuwwitje was de eerste animatiefilm, voorheen werden er al korte animatiefilms gemaakt, maar nooit werd er zo'n 'lange' animatiefilm gemaakt.

De film werd een groot succes, het maakte gebruik van nieuwe technologieen van de tijd dat zorgde voor een spectaculaire film (voor de jaren '30 dan wel).

Mijn mening

Ik snapte in eerste instantie niet echt waarom deze film zo'n succes had. Het voelde oud en de stem van sneeuwwitje is gewoon zo irritant.

Maar toen ik wat research begon te doen, veranderde mijn mening over de film. Ik hield er geen rekening mee dat het ging om een film van 80 jaar oud. Het is een meesterwerk voor zijn tijd, maar ik kan niet anders dan de film vergelijken met een vervallen taart. Ik ben een fan van taart, maar je kan een taart maar voor zo lang houden totdat ze slecht wordt.

De film is ook veel duisterder dan ik me kon herinneren en sneeuwwitje komt nauwelijks in de film eigenlijk. Ik ben daar niet echt kwaad over omdat haar stem heel irritant is, maar toch verwachtte ik haar toch wat meer in de film.

Sneeuwwitje is een meesterwerk, maar het voelt verouderd, dat is niet echt raar. De film was immers niet gemaakt om 80 jaar later nog steeds even relevant te zijn. Het is een film die niet kan tippen aan de nieuwe animatiefilms van de 21e eeuw, maar het is een klassieker en in de jaren '30 was het een spectaculaire film. Dit was trouwens de favoriete film van Adolf Hitler, hij was een echte Disney freak.

Pinocchio (1940)

Ik ben absoluut geen fan van deze film. Het is te duister en te zielig naar mijn mening. Ik hou van deze film, maar ik haat het op hetzelfde momment. Het verhaal is echt geweldig, wees gerust ik ga geen 77 jarige film spoilen, maar het einde is echt emotioneel en ik hou van het einde. Ik herinner deze film nog steeds en het is al meer dan 10 jaar geleden dat ik deze film heb gezien.

Deze film is één van de meest underrated Disneyfilms. Het voelt zeer duister, maar het heeft een geweldige boodschap en het is een geweldige film naar mijn mening. Zelfs na 77 jaar voel je nog steeds heel veel emotie en dat miste ik wat in sneeuwwitje.

Ik hou van deze film, dit is geen klef prinsessenverhaal, maar een duistere film die jongeren leert over waardenen normen. Het is bijvoorbeeld fout om te liegen en deze film laat zien dat liegen consequencies heeft, Pinocchio zijn neus wordt namelijk langer bij iedere leugen.

Deze film heeft een orgineel verhaal nog orgineler gemaakt en dat bewonder ik echt. Deze film is pure emotie en voor mij is dat een goed ding, maar ik kan begrijpen dat het voor sommigen moeilijk is om je in te leven in het hoofdpersonage.

Dumbo (1941)

Van deze film ben ik echt geen fan. Wederom dezelfde problemen als bij de vorige Disneyfilms, het voelt wat oud en er komen verontrustende scene's in voor een kinderfilm. Ik bekeek deze film en ik wou dat het zo snel mogelijk voorbij was. Deze film is raar, maar saai op hetzelfde moment.

Het is raar om te beschrijven, maar op sommige momenten voelt het alsof Dumbo high is ofzo. Er komen ook wat beruchte karakters in, de kraaien zouden een soort van parody zijn van Afro- Amerikaanse stereotypes. De stemacteurs zijn blanke mannen die tevergeefs Afro-Amerikanen willen nabootsen. Ze zijn niet zo racistisch als velen vandaag de dag beweren, maar je merkt wel dat de kraaien niet echt de populaire beesten zijn in deze film en daar ga ik het bij houden.

Ik viel letterlijk in slaap bij deze film. Ik keek deze film niet om 12 uur s'nachts ofzo, het was namiddag en ik was letterlijk naar een vliegende olifant aan het kijken....

Btw in de orginele versie dronk Dumbo te veel champagne en begon hij hierdoor te hallucineren..... daar gaan de goede waarden en normen die ze in Pinocchio wilden creeëren. De film was maar 64 minuten lang, maar het voelt als een eeuwigheid.

Deze film is duister, niet op een manier zoals bij Pinocchio en Sneeuwwitje. Het is duister op een lichte en kleirrijkere manier, het verhaalt speelt zich af in een circus en het bevat creepy clowns en vreemde droom momenten.

Ik ben geen fan, jarenlang heb ik delen van deze film kunnen herinneren omdat ze zo creepy waren toen ik jong was. Ik snap nu volkomen waarom. Dit was de favoriete film van Walt Disney, dit komt omdat hij meer creatieve vrijheid had over deze film dan over zijn vorige animatiefilms.

Dit is naar mijn mening een saaie film met veel verontrustende aspecten. Ik mag dan wel een horrorschrijver zijn, maar ik zie ook de vreemde verborgen boodschappen die over deze film verspreid zijn. Naar mijn mening is dit één van de meer teleurstellende Disney films. Jammer genoeg, hadden Disney films in die tijd niet de entertaining factor als nu en het stoort soms, zeker bij zo'n film als Dumbo.

Bambi (1942)

Wederom een Disneyfilm die saai en overrated is. Ik ben echt geen fan van Disney tijdens deze periode van de  tweede wereldoorlog. Het start met een zeer droevig begin, maar al snel wordt het saai en voelt het als een talkshow tussen alle dieren van het bos.

Wederom maakt Disney gebruik van stereotypes, de dieren in het bos zijn 'gewone mensen' zoals Disney ze zag in die tijd. Btw excuseer me voor de schrijffouten, het is redelijk laat en ik val half in slaap....in noem het 'het bambi-effect'. Bij deze film lukt het om nog saaier te zijn dan Dumbo.

Het is een film over liefde en dat is waarschijnlijk de rede waarom ik Bambi zo saai vond. Er zit ook bijna geen fantasie in, bij een Disney film soort dat nogal en zeker omdat deze film niet erg veel te bieden heeft buiten een liefdesverhaal en een verhaal over hoe Bambi overleeft in verschillende seizoenen.

De tekenstijl van deze film is wel geweldig op sommige momenten. Je voelt de vooruitgang ten opzichte van sneeuwwitje duidelijk en de muziek is uniek en revolutionair voor z'n tijd.

Ik hou niet van deze film. Dit is een klassieker voor velen, maar 90% van heel de film is niet relevant voor het verhaal. Over het verhaal gesproken, het is niet echt duidelijk omdat Bambi een heel jaar lang speelt doorheen de 4 seizoenen. Er komen ook heel wat duistere scenes in. Het deel waarin de moeder dood gaat is berucht voor de verontrustende atmosfeer en er is nog een meer sinistere scene waarin een vogel werd doodgeschoten toen ze wou weg vluchten. Je ziet ook nooit de jager in de film en dat maakt de atmosfeer veel gruwelijker. Het blijft een verhaal voor kinderen en deze film zou ik absoluut niet aan mijn kinderen tonen (als ik ze had).

Bedankt voor het lezen en vergeet niet voor te stemmen en te volgen

Ik wil ook duidelijk maken dat dit mijn mening is. Niet kwaad worden op mij omdat ik je favoriete Disney film niet leuk vind. Ik moet eerlijk zijn dat ik geen fan ben van deze periode van Disneyfilms. De volgende films zijn meer mijn ding.

Laat jullie meningen horen over deze films in de comments beneden :-)

Continue Reading

You'll Also Like

3.7K 39 8
Handig om te weten!
Passion 2 By Ammel

Non-Fiction

13.9K 1K 15
deel 1 van dit verhaal staat op het profiel van @tweemansx. Ik raad aan om eerst deel 1 te lezen en daarna verder te gaan met deel 2. Dit verhaal gaa...
2.4K 216 44
Het is een verhaal dat over mezelf gaat Ik ben heel onzeker, voel me dik&lelijk wat ik ook ben. En ik ben bang, bang voor alles wat komen gaat...
10 0 1
Hey! Ik ga proberen om af te vallen. Ik wil graag wat minder zwaar zijn en gezonder leven!