Room full of boys ☑️

נכתב על ידי XD_batman_

246K 11.4K 1K

《| #1 knjiga serijala FG♡ |》 ZAVRŠENA✔ Alex Milingcraft Luda, snažna i borbena feministica, željna igranja no... עוד

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
Nova sezona🎉
NOVA PRIČA
🔥Nova priča🔥

17.

4.9K 228 27
נכתב על ידי XD_batman_

Zamalo.

Tek manje od milimetar prije nego što sam ga poljubila odgurnuo me od sebe i izašao iz sobe. Dyl je krenuo za njim i prije nego što je izašao nagnuo se na vrata i dodao "Igra je gotova". Uzela sam bocu i pogodila koš.

Koji problem Jake ima samnom.

Jake's pov

"Jake! Jake!" vikao je Dyl trčajući za mnom "daj uspori malo". Usporio sam i u tišini smo otišli u parkić na naše mjesto.

Sjeli smo na klupicu pored potoka. Pogedao sam ga. "Onda......hoćeš mi reći što je bilo ono u sobi?" Zurio sam u njegove oči još neko vrijeme i onda nago okrenuo glavu prema podu. Neznam.... da mu kažem istinu, ipak mi je najbolji frend..... A opet s druge starne on je njezin brat i u nekim situacijama se ponaša previše zaštitnički prema njoj. A i ona sama je rekla da ne želi imati nikakve privatne veze ni sa kim iz tima. Odlučio sam mu reći jer trenutno nitko ne bi bolje razumio nego on.

Podigao sam pogled prema njemu i pogledao ga ravno u oči, "Sviđa mi se tvoja sestra"..... Još me neko vrijeme promatrao začuđenim pogledom..... dok to njemu dođe do glave......

"Ček štaaaa?" naglo se ustao s klupice i skoro upao u potok da ga nisam uhvatio. Gledao me zbunjenim pogledom i otvorenim ustima.

"Muha će ti uletjet" odmah je zatvorio usta na što sa ja skoro prasnuo u smjeh. I on se na sekundu nasmijao i zatim vratio ozbiljnu facu.

"Znači sviđa ti se moja sestra"

"Da"

"Od kad?"

"Sjećaš se onog dana kad sam te doveo u našu sobu i pričao ostalima kako sam naletio na neku curu.."

"Da?"

"E pa to je bila tvoja sestra" blago sam se nasmijao na to sjećanje i spustio pogled.

"Da samo znaš kako je teško suzdržati se pored nje, još sad kad igra za našu momčad... ughhhh...."

Dyl se nasmješio, "Inače ne bih nikome dopustio da se mota oko moje sestre, ali znam te i znam da ćeš biti dobar prema njoj." Nasmijao sam se od uha do uha na šta je on nastavio, "ALI" rekao je. Uvijek taj 'ali' "ako joj slomiš srce....... slomit ću ja tebe na toliko komadića koliko ih nemožeš ni izbrojiti..." samo sam klimnuo.

"Samo je još problem što je rekla da odbija biti s ikim iz nogometnog tima, a to će biti problem" primio sam se za glavu. Zašto joj je to toliki problem.

"Bez brige Jake, pomoći ću ti, a ko to neuspije imamo još i Jenn i ostatak ekipe..... osim ako još netko ima problem ko i ti.." potapšao me po ramenu.

"Nadam se da neće" počešao sam se iza vrata.

"No sad kad već pričamo o ljubavnim problemima moram ti nešto reć" klimnuo sam glavom " meni se sviđa Jenn, i ne mogu prestat mislit o njoj"

Sad sam ja bio taj koji je ustao naglo s klupe, ali ja sam upao u potok, tako da sam sad sav mokar.

"To je dobra reakcija" nasmijao mi se Dyl.

"Nego imam ideju" rekao sam mu.

"Postao sam uho"

"Što kažeš da ti Alex i ja kao pomognemo da osvojiš Jenn, a tokom tog pomaganja ja ću osvajati Alex. Jer ona će nam govoriti nešto kao : Jenn voli npr. bijele ruže dok ja za razliku od nje volim roze. Ili nešto slično"

"Dobra ideja, stvarno dobra, no nećemo je moć provest u djelo ako se prehladiš."

Bio je u pravu. Krenuli smo u dom do koje sam se smrzo. Nije da je vani bil hladno nego sam ja bio mokar.

TJEDAN DANA KASNIJE

Alex's pov

Uletjela sam u sobu u 8.00. Danas je Badnjak, dan za koji imam malo čudni običaj, no ujedno je i prvi dan zimskih praznika i danas uređujemo sobu.

"Ustaj narode..... Badnjak jeee" malo sam se jače zaderala da se probude.

Nisu se dizali neko vrijeme, ako neće milom onda će silom. Izletila sam iz sobe i uputila se prema Jenn. Nakon 36 stepenica do kata na kojem je ona počele su me boljeti noge. Moram se dovest u formu prek praznika. Ha sarkazam. Opet ću se prejest i izgledat ko svinja nakon praznika.

Polako sam otključala njena vrata i ušla. Prišuljala sam se do kreveta i šapnula joj "Treba mi pomoć, ima puno 'spavalica'." Polako je ogvorila oči i nasmijala mi se. Dok se ona oblačila ja sam izvukla kutiju ispod kreveta. U njoj su se nalazila 4 velika pištolja za vodu. Uzela sam ih i napunila ih vodom. Dala sam jedan njoj, a jedan uzela sebi. Još smo napunile i one dodatne spremnike koje smo stavile oko pasa i krenule.

Ušla sam u sobu bez Jenn i probala ih još jedanput probudit bez sile.

"Ustajanje ljepotice, 9 je satiii." nitko ništa.

"Jenn ulazi.." malo sam glasnije šapnula da me čuje na što je ona ušla i stavila svoj pištolj iza leđa za svaki slučaj.

"Water warrrr" viknula sam i počela ih špricati vodom dok je Jenn ostala kod vrata kao rezerva.

U istoj sekundi svaki je od njih ispod kreveta izvukao jedan mali pištolj s vodom osim Dyla i Jakea. Oni su imali malo manje pištolje od mene i Jenn, ali ipak to je dosta veliko.

Počeli su štrcati vodu prema meni. "Jennnn" viknula sam na što je ona počela prazniti svoj pištolj prskajući druge.

Počeli su se ustajati i svi zajedno u jednoj liniji prskali nas dvije.

"Jennnn, pri kraju sam s streljivom, predlažem povlačenje?"

Klimnula je glavom i polako smo krenule prema vratima.

Plan je doći do njene sobe i zamjeniti ona ostala dva koje smo prethodno napunile. To bi bio kraj igre i naša pobjeda.

Jake's pov

Jučer dok je Alex bila kod Jenn, Dyl nam je rekao kako Alex ima običaj na badnjak buditi članove obitelji s pištoljima na vodu, a pošto ove godine nije sa svojom obitelji pretpostavili smo da će ujutro napasti nas.

Dyl i ja smo jučer nabavili dva podosta velika pištolja dok su ostali uzeli one male. I kao što je Dyl rekao došla nas je buditi dvaput i drugi put su napale.

Iste sekunde kad je viknula "Water warrr" svi smo izvukli svoje pištolje. Dečki su počeli pucati na nju dok smo Dyl i ja čuvali streljivo.

Stali smo iza ostalih i obavljali zadnje pripreme.

"Jennnn, pri kraju sam sa streljivom, predlažem povlačenje?" čuli smo Alex kako je viknula Jenn da je čuje.

Sada je naš red. Polako su krenule prema vratima te smo nas dvoje krenuli za njima. Čuo sam da će ić prema Jenninoj sobi, ali očito su odabrale duži put.

Trčali smo za njima i međusobno se špricali, a pod je postao sklizak.

Najednom se Jenn poskliznula i pala, a Alex se vraćala pomoći joj.

"Alex, idi, spasi se!", Jenn je rekla dramatično ko da smo u nekom filmu. Alex je na brzinu promijenila smjer i krenula dalje trčati.

Prošao sam pored Jenn i pogledao prema Dylu koji je trčao pored nje. U trenutku kad je stao pored nje podmetnula mu je nogu i on je pao tik do nje. I ja sam mu krenuo pomoć no odgovorio me uz riječi "Uhvati ju i pobjeda je naša".

Klimnuo sam glavom i nastavio trčati za njom. Do sad smo već oboje mokri do kože. Polako sam počeo ubrzavati i bio par metara iza nje. Zaletio sam se i "oborio ju s nogu"(😂😂😂😂) te smo se onoje našli na podu.

Ja sam ležao na njoj i usne su mi bile par centimetara udaljene od njenih. Oboje smo bili mokri te smo se 'priljepili jedno uz drugo'.

"Oćeš se sam dignuti ili ti ja moram pomoći ljepotane?" upitala me umjetno ljupkim glasom i nasmijala se.

Ughhhh nemogu se još dugo suzdržati, previše me privlači. I ona, i njen osmjeh, plus cura je u mokroj majici koja joj istiće sve, ama baš sve.

"Pa kad već inzistiraš, ljepotice!"odgovorio sam joj, dvoje može igrati ovu igru. Nabacio sam onaj vražji osmjeh i pritisnuo joj obje ruke na pod. Još samo moram čekafi da Dyl dođe i pobjedili smo.

Polako se počela micati ispod mene što me zbilja nasmijavalo. Bila je upola manja od mene i nema teoretske šanse da me makne sa sebe.
No tada je napravila nešto što nikad ne bih pomislio.

Namjestila je svoju desnu nogu između mojih nogu i naglo podigla koljeno prema gore. Njeno koljeno je pogodilo jedno jako, jako bolno mjesto.

Od bola sam se polako maknuo s nje i primio za bolno mjesto. Platit će mi ovo. Jednog dana oče.

Ustala se i otrčala do Jennine sobe. Tako je i Dyl skupa s Jenn dotrčao do mene i prasnuo u smjeh, skupa sa Jenn.

"Tako ti i treba" jedva je prozborio od smjeha.

" Koliko vidim trenutno ste u ratu, a gdje ima rata ima i ljubavi" rekla je Jenn i namignula mi.

Alex je izašla iz sobe s dva pištolja puna vode i viknula "Pobjeda je našaaaa"

Hello Guys, sorkac kaj nije bilo nastavka tak dugo. Nisam imala inspiracije a i bili su blagdani. Svima sa zakašnjenjem čestitam Sretan Božić i sretna Nova 2018.🎉🎊🎉❤❤❤ ..... Nadam se da ću napisat više nastavaka kroz ovaj tjedan do tada pusa...

Lysm★

המשך קריאה

You'll Also Like

79.8K 5.4K 23
Ljubav iz djetinjstva nikada nije prestala. Iako je otišao iz zemlje, pa iako je dosta stariji od nje Goran Jakovljević oduvijek je bio Tajanina najv...
246K 11.4K 53
《| #1 knjiga serijala FG♡ |》 ZAVRŠENA✔ Alex Milingcraft Luda, snažna i borbena feministica, željna igranja nogometa, sa svojim baratom blizancom Dyla...
96K 1.4K 38
Aroa-Lia Garcia i Sergio Diaz Što se događa kad se prekrši pravilo? Priča "Nedozvoljene strasti"
151K 7.2K 49
Upoznali su se igrom slučaja...sudbina je učinila svoje i tako je priča započela,njihovim susretom. Bella,cura koja nema roditelje uza se,nego živi...