AHÜZAR #TAMAMLANDI#

By UgurluAY

765K 49.5K 1.4K

SÖZDE DEĞİL ÖZDE AŞK 'IN ADI DEĞİŞTİRİLEREK AHÜZAR OLDU... ALPER VE ÖZÜM'Ün hikayesi AHÜZAR Ah eden yürekleri... More

TANITIM
1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM(***Part-1-***)
3.BÖLÜM(***Part-2-***)
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
30.BÖLÜM
31.BÖLÜM
32.BÖLÜM
33.BÖLÜM
34.BÖLÜM
35.BÖLÜM
36.BÖLÜM
37.BÖLÜM
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM
40.BÖLÜM
41.BÖLÜM
42.BÖLÜM
43.BÖLÜM
44.BÖLÜM(***Part-1-***)
44.BÖLÜM(***Part-2-***)
45.BÖLÜM
46.BÖLÜM
47.BÖLÜM
48.BÖLÜM
49.BÖLÜM
50.BÖLÜM
51.BÖLÜM
52.BÖLÜM
53.BÖLÜM
54.BÖLÜM
55.BÖLÜM
56.BÖLÜM
57.BÖLÜM
58.BÖLÜM
59.BÖLÜM
60.BÖLÜM
61.BÖLÜM
62.BÖLÜM
63.BÖLÜM
64.BÖLÜM
65.BÖLÜM
MEKTUP
66.BÖLÜM
67.BÖLÜM
68.BÖLÜM
69.BÖLÜM
70.BÖLÜM
72.BÖLÜM
73.BÖLÜM
74.BÖLÜM
75.BÖLÜM
76.BÖLÜM(***Part-1-***)
76.BÖLÜM(***Part-2-***)
77.BÖLÜM
78.BÖLÜM
79.BÖLÜM
80. BÖLÜM
81.BÖLÜM
82.BÖLÜM
83. BÖLÜM
84.BÖLÜM
85.BÖLÜM
86.BÖLÜM
87.BÖLÜM
88.BÖLÜM
89.BÖLÜM
FİNAL (***Part-1-)
FİNAL(***Part-2-***)
Hikâye Vedası
Hande ve Hakan'ın Hikaye Duyurusu
LÜTFEN Sesimi DUY
DUYURU

71.BÖLÜM

5.5K 412 19
By UgurluAY


Yolun kenarında tek katlı, bahçesinde birkaç küçük kamelyanın bulunduğu bir yerdi burası. Özüm'lerin uğrak yeri haline gelmişti. Tek katlı binanın önünde dv bir semaver vardı. Bu semaverin varlığı her geldiğinde Özüm'e çay hastası olan arkadaşı Hande'yi hatırlatırdı. Sene boyunca her daraldıklarında Ahmet hoca ve Eda ile birlikte buraya gelerek soluklanırlardı. Çok ahım şahım bir mekân olmasa da samimiyet ile dolup taşan sıcakkanlı sahibi sayesinde ilçenin dışında olmasına rağmen çoğu insanın uğrak noktası haline gelmişti. Cağ kebabın yanında getirilen salata ise hala damaklarından tadı gitmeyen bir lezzet haline dönüşmüştü. Bir salata nasıl midelerini bu kadar etkileyerek ağızlarından salya akıtıyordu bilmiyorlardı ama sırf salatası için bile gitmek istedikleri bir haline geliyordu.

Özüm şimdi o mekânda diğer öğretmen arkadaşları ile birlikte Alper'in göz hapsinde kamelyada otururken ne diyeceğini bilemez bir halde sadece suskunları oynuyordu. Ahmet öğretmen erken gelmişti. Çünkü cağ kebap bazen yoğunluktan dolayı erken saatte bitiyordu. Sayıları da kalabalık olduğu için masaları ayarlamak için gelmişti. Şimdi kamelyanın içinde on yedi öğretmen tatilin ardından hoş sohbet ediyorlar neler yaptıklarını birbirlerine anlatıyorlardı. Birkaç bayan öğretmenin aralarındaki fısıldaşmalar Özüm'ün dikkatinden kaçmazken sinirleri de gerilmeye başlamıştı. Çünkü kızlar Alper ile ilgili bildiğin Eda'yı sorguya çekiyor ve Eda'da maşallah bildiği her şeyi bir bir anlatıyordu. İyice sinirlenen genç kız oflayarak bakışlarını başka bir yana döndürdüğünde görmek istemediği başka bir çift gözle karşılaştı. İçinden Hay ben böyle şansın, diyerek başını diğer yana çevirip adamı görmezden gelmeye çalışsa da bu çabası tamamen boşunaydı. Adam kızın bu hareketini gördüğü halde yüzsüzlüğü ele alarak onların bulunduğu kamelyaya gelip "Merhaba arkadaşlar."dedi.

Özüm, gözlerini her ne kadar görüş alanından çıkarmaya çalışsa da pek başarılı olduğu söylenemezdi. Adamın gözleri onun öyle bir hapsetmişti ki genç kız bir an önce buradan kurtulmak istiyordu.

Ahmet "Ooo Kemal sen nereden çıktın böyle?" diyerek ayaklandığı an, Alper öldürücü bakışlarını adama çevirdi. Meşhur Kemal doktor sensin? Diyerek içten içe öfkesini tırmandırıyordu.

"Arkadaşlarla geldik," diyen adam diğer kamelyada ki insanları gösterdi. "Sizi görünce de bir merhaba demek istedim." Dedi gözlerini Özüm'e tekrar dikti. Bu bakışlar Alper'in sabrındaki son demlerinde olmasına sebepti. Ama doktor bunu bilmiyordu. Ahmet hoca ve doktor biraz daha sohbet etti. Kemal doktor oradan uzaklaşırken gözleri hala kendisine bakmamak için direnen kızdaydı. Alper öylesine öldürücü bakışlar fırlatıyordu ki bir tuhaflık olduğunu hisseden Ahmet ortamdaki gerginliği gidermek adına "Sevdiğim getir şu arabadan bizim emektarı da şu öğretmen milletinin kulaklarının pasını son kez silip atalım." Dedi İpek'e göz kırparak. Genç kız kıkırdayarak arabanın bagajındaki sazı alıp geldi. İpek'den sonra tutkunu olduğu sazını eline aldığında yanındaki Alper'in omzuna hafiften dokundu.

"Eee Adanalı ilk görev yerinde şu öğretmenlerin kulağını silmeye ne dersin?" dedi onu da diğerlerine kabul ettirme çabası içerisindeydi. Alper'i ilk gördüğü anda iyi bir adam olduğunu anlamıştı. Ve buralarda hayatın daha güzel geçebilmesi için bu güzel insanların birbirine her zaman ihtiyacı vardı. İletişim önemliydi. Özellikle de öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği icra ederken insanın insana her zaman ihtiyacı vardı. Bu yüzdendi Ahmet'in Alper'i ortama kazandırmaya çalışması. Alper, Ahmet'e sert bakışlar ile döndüğünde acaba yanlış bir şey mi yaptım düşüncesine kapılmasına sebep oldu.

"Yani istemiyorsan söylemeyebilirsin." Diyerek geri adım attığında Alper'in yeni yeni kendisine geldiğini ve onu duyduğunu anladı.

"Yok Ahmet Hocam, ben başlıyorum sen beni takip et olur mu?" dediğinde içinde derin bir rahatlama hissetti Ahmet. Başıyla onu onayladı ve Alper bakışlarını ansızın Özüm'e kilitledi. Kimin ne diyeceği, ne düşüneceği o anda artık umurunda bile değildi. Herkesin anlamaz gözler ile onlara baktığını anlayan Özüm tedirgindi. Bu adam ne yapmaya çalışıyor, diye içten içe yiyip bitirirken kendisini, Alper'in bilmediği bir yönü güzel sesiyle tanışmıştı. Gözleri gözlerinde bakışları bin bir ima içinde adamın kelimeleri kulaklarından akıp yüreğine gidiyordu. Ahmet öğretmen sazıyla ona eşlik etmeye başladığında herkes şarkının sözlerinde çoktan kaybolup gitmişti.

"SEVDANA GÖNÜL VERDİM–Murat KURŞUN

Sevdana gönül verdim düşürdü beni dillere.

Aşkına yürek verdim savurdu beni ellere.

Ne senle nede sensiz söz geçmiyor bu yüreğe.

Yar beni cano beni sakla beni hep serinde.

Sevemem senden başka gözüm arar gözlerini.

Bir söyler kalbim ağlar yürek çeker özlemini.

Kulağımdan sesini gözlerimden hayalini.

Atamam vah atamam sen olmayınca yapamam.

Bu gece daha sensiz daha da sessiz geçiyor.

Bu can bu beden tene daha da acıyor veriyor.

Geleceksin diyerek gözler yolunu bekliyor.

Gelmediğin gün için sevdiğin her gün ölüyor.

Sevemem senden başka gözüm arar gözlerini.

Bir söyler kalbim ağlar yürek çeker özlemini.

Kulağımdan sesini gözlerimden hayalini.

Atamam vah atamam sen olmayınca yapamam."

Şarkı yavaş yavaş biterken herkesin aynı anda alkış tutması Özüm'ün direncinin kırılırken daha fazla dayanmasına engel olmuştu. Bu şarkı bir yıl önce Hakan'ın veda gecelerinde söylediği şarkıydı. Ve o gece Alper'in söyledikleri aklına geldi "O gün geldiğinde gözlerine bakarak bu şarkıyı ben söyleyeceğim ve sen benim duymak istediğim o cevabı bana vereceksin." Demişti. Özüm parmağındaki yüzüğü tuttu ve ardından hızla çarpan kalbinin üzerine götürdü. Nefes almak hiç bu kadar zor olmamıştı. Onun bu halini hisseden Eda "Özüm sen iyi misin?" dedi. "Ben, ben bir lavaboya gitsem iyi olacak." Diyerek ayağa kalktı. Çünkü bu şarkının ardından gelecek bir teklife hazır değildi. Bu yüzdendi acele ile oradan uzaklaşması. Alper bu kaçışın anlamını çok iyi biliyordu. Ama onun öfkelenmesine sebep olan Özüm'ün kaçışı değil ardından ayaklanarak giden doktor bozuntusuydu. Dişlerini sıksa da sakin olmak artık onun için çok zordu.

Özüm aynanın karşısında gözlerinden firar eden yaşları siliyor "Neden bunu bana yapıyorsun Alper? Neden?" diye isyan ediyordu. Kendisini zorlukla toparlarken kapının çalınmasıyla Eda'nın sesini duydu. "Özüm iyi misin tatlım?"

"İyiyim canım." Diyerek kapıyı açtığında genç kızın inanmayan gözler ile ona bakması onu huzursuz etmişti.

"Özüm, senin bu halinin sebebi doktor mu yoksa yeni atanan Alper öğretmen mi?" dediğinde yakalanmış olmanın huzursuzluğu ile gözlerini kaçırdı.

"Ne alakası var sadece yorgunum Eda." Lafı geçiştirerek onu kolundan tutup bahçeye yönlendirmeye çalıştı. Tam bu esnada beklemediği bir ses "Özüm." Diyerek ona seslenmişti. Kahretsin, diye içten içe yakınırken gözlerini kapadı. Bu kadar gerilimi artık yüreği kaldırmıyordu. Yavaşça arkasındaki adama dönerek baktığında kendisini suçlayıcı bakışlara maruz kaldı.

"Kemal Bey." Dedi yapmacık bit tebessüm ile."Sizi burada görmek ne büyük sürpriz." Diye konuşarak az önce onu fark etmediğini anlamasını istedi. Bir adım dahi atmazken yanındaki Eda'nın koluna sakın beni bırakma dercesine daha fazla sıktırdı. Mesajı alan Eda'da kolundaki arkadaşının eline sıkıca tutundu.

"Az önce de masanıza gelmiştim ama gözlerin benim dışında her şey ile o kadar ilgiliydi ki beni fark etmemiş olman çok doğal." Dedi.

"Ne demek istiyorsunuz Kemal Bey."

"Bey." Dedi kinaye dolu bir ses ile konuşurken kıza doğru bir adım attı. "Sabah çiçeklerimi kabul etmiş bir bayanın hala bana bey diye hitap etmesi ne büyük ironi öyle değil mi?" dediğinde Özüm sert bakışlarını ansızın yanındaki arkadaşına çevirdi. Sonra öfke dolu gözlerini adama geri çevirdiğinde "O çiçekler benim haberim olmadan kabul edilmiş. Malum çiçekçide çalışan çocuğu nasıl bir tehdit ettiyseniz kabul eden kişi çocuğun haline acımış. Yoksa tarafımdan sizden gelen herhangi bir şeyi kabul etmiş falan değilim." Dedi otoriter bir ses tonuyla. "Yürü gidelim Eda." Diyerek önüne döndüğünde hiç beklemediği bir hamle ile koluna yapışan adam "Özüm, ben özür dilerim. Lütfen iki dakikanı bana ayırır mısın? Gerçekten konuşmak istiyorum". Dedi ve daha fazla konuşamadan yüzünde patlayan sert bir yumrukla yere yığıldı. "Sen kimsin de ona dokunuyorsun lan?" diye haykıran Alper'den başkası değildi. Kızların haykırışları arasında birbirine saldıran adamlar ortalığın bir anda mahşer yeri olmasına sebep oldu. Özüm ikiliyi ayırmaya çalışsa da başarılı olamamıştı. Herkes dışarıda oturuyordu ve biri gelirse bu durumu açıklayamazlardı. Küçük yerde yanlış anlaşılmalar çığ gibi büyürken kulaktan kulağa çok farklı aktarılabilirdi. Eda korku ve panikle İpek'i, İpek de fark ettirmeden Ahmet'i çağırdı. Ahmet mekânın içine girdiğinde şimdi her biri birini tutarak güçlükle onları ayırdılar. Alper'in gözü dönmüştü. Ahmet doktoru bahçeye semaverin yanına götürürken kızlar Alper'i az önce devrilen masa ve sandalyelerin olduğu tarafa yönlendirdi. Özüm ise taş kesilmiş beden ile ne yapacağını bilmez bir halde olanları düşünüyordu. Bir yıl içinde kurduğu sessiz sakin dünyası bir günde Alper'in dönüşü ile başına yıkılmıştı. Her şey o kadar hızlı ve beklenmedikti ki kız ne desin ne yapsın bilemedi. Alper, Eda ve İpek'in sakinleştirmelerine kulak asacak durumda değildi. Ahmet içeriye geri dönüp doktor Kemal gitti dediğinde derin bir nefes alan adam kimseye aldırış etmeden Özüm'ün dibine kadar geldi "Sana ondan uzak dur yoksa sonuçlarına katlanırsın demiştim Özüm. Bir kere ya bir kere de sevdiğin adamı dinlesen ölürsün değil mi?" dedi ve oradan uzaklaşırken gözü yaşlı genç kızı arkasında bırakmıştı.

Eda "Yoksa parmağındaki yüzüğün sahibi o mu?" diye haykırdığında İpek ve Ahmet aynı anda "Siz tanışıyor musunuz?" diyerek şaşkınlıkla konuşmuşlardı.

Özüm mü? Özüm kendisini taşıyamayan ayaklarının gücünü kesmesiyle birlikte yere kapaklanırken omuzları sarsılarak hıçkırarak ağlamaya başladı. Ahmet kızları yalnız bırakırken İpek ve Eda genç kızı onu sakinleştirip biraz olsun kendisine getirmek için lavaboya tekrar götürdüler. Sorularını geceye saklayan ikili onun bu içler acısı haline dayanmakta güçlük çekiyorlardı. Nasıl bir hayattı bu böyle?

Not: Herkese hayırlı geceler 

 Önceki bölümlerde size sorduğum ve Hakan'ın söylediği şarkı Murat Kurşun-Sevdan düşürdü beni 'ydi ;) Multimedyaya da ekledim. Okurken dinlerseniz sevinirim. Umarım keyif almışsınızdır bölümden ;)

Continue Reading

You'll Also Like

8.6K 1.6K 100
Çoğu kez kayboluyorum teninde.. Kaptırıyorum kendimi sana.. Engel olamıyorum.. Ne sana ne kendime kıyamıyorum.. Seni görmeden edemiyorum.. Sana her...
875 105 5
Kalbim Sende Kaldı Aşk; hiç olmadık bir yerde, fırtınalı bir gecede ansızın kapılarını çaldığında yapacakları tek şey vardı. Kaçmak!? Gel gelelim bu...
301K 5.1K 20
༺༻ Bütün hakları saklıdır "Ben geldim" Gülümseyerek ve son harfi uzatarak kurduğum cümle ile o da gülümsedi. Sandalyesini biraz masadan geri çekti...
649K 26.5K 46
Ortak bir geçmiş... Sırların karanlık perdesi aralanırken nefretle alınan kararlar için geri dönüş yolları kapanmış... Nefret intikamı getirdi, peki...