Συμφωνία Γάμου

By nodemonsLord

603K 43.3K 1.6K

Ο Σταύρος Παλαιολόγου προκειμένου να κληρονομήσει την περιουσία που του αναλογεί είναι αναγκασμένος να παντρε... More

Κεφαλαιο 1
κεφάλαιο 2
Κεφαλαιο 3
Κεφαλαιο 4
Κεφαλαιο 5
Κεφαλαιο 6
Κεφαλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφαλαιο 9
Κεφαλαιο 10
Κεφαλαιο 11
Κεφαλαιο 12
Κεφαλαιο 13
Κεφαλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφαλαιο 16
Κεφαλαιο 17
Κεφαλαιο 18
Κεφαλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφαλαιο 21
Κεφαλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφαλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφαλαιο 26
Κεφαλαιο 27
Κεφαλαιο 28
Κεφαλαιο 29
Κεφαλαιο 30
Κεφαλαιο 31
Κεφαλαιο 32
Κεφαλαιο 33
Κεφαλαιο 34
Κεφαλαιο 36
Κεφαλαιο 37
Κεφαλαιο 38
Κεφαλαιο 39
Κεφαλαιο 40
Κεφαλαιο 41
Κεφάλαιο 42
κεφαλαιο 43
Κεφαλαιο 44
Επιλογος

Κεφαλαιο 35

11.2K 901 60
By nodemonsLord

Ξύπνησα με τα μάτια μου ακόμα πρησμένα από το κλάμα . Δεν μπορούσα να δεχτώ ακόμα πως όλα είχαν καταστραφεί . Όλα τα όνειρα μου γέμιζαν με αυτή την ξανθιά . Τον φιλούσε , τον έγδυνε, τον έπαιρνε από μένα.. Κάθε βράδυ με στοίχειωνε.. Σηκώθηκα από το διπλό κρεβατι μου και περπάτησα ως το καθρέφτη του δωματίου. Ήμουν χάλια.. Το πρόσωπο μου κατακόκκινο και τα μαλλιά μου μπερδεμένα. Σήκωσα λίγο την πιτζάμα μου και νόμιζα πως σιγά σιγά η κοιλιά μου άρχισε να φαίνεται. Πάλι δάκρυα γέμισαν τα μάτια μου και άρχισα να κλαίω . Ωραία τα είχα καταφέρει στην ζωή μου.. Ήμουν έγκυος με δυο παιδιά από έναν άντρα που παντρεύτηκα λόγω ενός συμβολαίου και που στην πρώτη ευκαιρία με είχε απατήσει . Δεν έκανα λάθος , δεν γινόταν να έκανα λάθος . Το είδα με τα μάτια μου..Και ήταν και εκείνη η μέρα που είχε βγει με τον Μιχάλη και φερόταν τόσο διαφορετικά από τότε.. Μάλλον θα είχε βγει μαζί της . Σκέφτηκα πως μετά με άγγιζε και αηδίαζα μόνο με την σκέψη.  Γρήγορα σκούπισα τα μάτια μου και πήρα μια βαθειά ανάσα . Ήξερα τι άντρας ήταν από την αρχή ! Μου το έδειχνε κάθε φορά ! Εγώ απλά νόμιζα ότι μπορούσα να τον αλλάξω , να τον κάνω να με αγαπήσει , να είναι μόνο δικός μου . Όμως δεν μπορείς να εξημερωσεις ένα λιοντάρι . Στο τέλος θα σε φάει.. Κοιταξα ξανά το βλέμμα μου στον καθρέφτη και αμέσως σκλήρυνα. Δεν θα άφηνα τα συναισθήματα μου να με λιώνουν . Που πήγε ο εγωισμός μου ; Το δίκιο μου ; Αυτό θα έβρισκα ξανά . Όπως τον έβαλα στην καρδιά μου έτσι και θα τον έβγαζα . Θα τον εκανα να πονέσει.. Είπα στον δικηγόρο μου να στείλει τα χαρτιά του διαζυγίου. Όλα καλύτερα να γινόντουσαν γρήγορα. Δεν νομίζω να έχανα τα λεφτά του συμβολαίου . Άλλωστε εκείνος έσπασε τους όρους και μας εξεθεσε δημόσια . Πήρα τηλέφωνο της μητέρα μου και της είπα πως χωρίζω και πως ήμουν έγκυος . Τρελαμενη δεν ήξερε πως να αντιδράσει . Μου πρότεινε να πάω πάνω στο Βόλο να μείνω μαζί τους . Κάποιος έπρεπε να με προσέχει στην κατάσταση που ήμουν . Αλλά δεν έβρισκα τον λόγο . Μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και μόνη .

Τα τηλέφωνα από τον Εμανουηλ δεν άργησαν να έρθουν . Ήξερα πως θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον Σταύρο.
« Καλησπέρα Ναντια . Ο άντρας θέλει να κανονίσουμε ένα ραντεβού με παρουσία των δικηγόρων σας. Πρέπει να διευκρινιστούν κάποια πράγματα »
« Ναι φυσικά , τι λέτε για το βραδάκι ;» Αμέσως δέχτηκα την πρόκληση του και ενημέρωσα τον δικηγόρο μου .  


Φορεσα το αγαπημενο του μαυρο φορεμα . Καθε φορα που το φορουσα, μου ελεγε ποσο τονιζει τις καμπυλες μου . Ισιωσα τα μαλλια μου και βαφτηκα σε ηρεμους τονους χωρις πολλες υπερβολες . Μαυρες κλασικες γοβες και ενα μπεζ παλτο . Ο δικηγορος μου με περιμενε απο κατω και πηγαμε μαζι στην εταιρεια του Σταυρου.  Μολις μπηκαμε μεσα ενιωσα ενα αγχος να με κατατρωει καθως στο μυαλο μου ηρθε η τελευταια φορα που μπηκα εδω μεσα . 

"Χαιρομαι που καταφερατε να ερθετε" ο Εμανουηλ μας χαιρετησε τυπικα και μας καθοδηγησε στην αιθουσα συνεδριασεων . Μεσα καθοταν ο Σταυρος και μολις με ειδε εσβησε βιαστικα το τσιγαρο του αλλα δεν σηκωθηκε . Εκατσα απεναντι του και προσπαθησα να ανασανω . Επρεπε να διαχειριζομαι καλυτερα τις συνευρεσεις μας . 

" Κυρια Γεωργιαδη καταθεσατε αιτηση διαζυγιου " μουμρμουρισε ο Εμανουηλ και κοιταξε τα χαρτια του . Οι δικηγοροι μας μιλουσαν για αρκετοι ωρα οσο εμεις σιωπηλοι προσπαθουσαμε να ακολουθησουμε. Ενιωθα κλεφτες ματιες του Σταυρου να πεφτουν επανω μου και τον αγριοκοιταξα . 

" Η εγκυμοσυνη σου πως παει;" ξαφνικα  μιλησε και διεκοψε τους αλλους .

" Μια χαρα " ειπα ξερα .

" Χαιρομαι . Εμανουηλ θα ηθελα να μιλησεις λιγο για αυτο . Εχουμε καταληξει σε καποιους ορους " 

" Λοιπον , αφου μπαινετε στην διαδιακασια για διαζυγιο θα θελαμε να διευκρινισουμε καποια πραγματα . Τα λεφτα απο το συμβολαιο πρεπει να επιστραφουν . Επισης μολις γεννησεις Ναντια , την κυρια κηδεμονια θα αναλαβει ο Σταυρος "

" Τι πραγμα;;;" μουγκρισα και ανησυχα χτυπησα τα χερια μου πανω στο τραπεζι .Ο δικηγορος μου με διεκοψε και με ηρεμο τονο αντικρουσε τους ορους . 

" Δεν ειναι υποχρεωμενη να επιστρεψει τα χρηματα , αλλωστε συμφωνα με το συμβολαιο ο κυριος Παλαιολογος απο την στιγμη που εξεθεσε με αυτον τον τροπο την σχεση τους , ειναι υπευθυνος για το διαζυγιο " Αδιαφορωντας για τα πεντε εκατομμυρια επιτεθηκα λεκτικα στον Σταυρο 

" Τα παιδια δεν θα μου τα παρεις "

" Ελα πες την αληθεια! Αφου δεν τα θες πραγματικα , τουλαχιστον εγω τα ηθελα απο την πρωτη στιγμη " Τα ματια μου γεμισαν δακρυα απο τις κατηγοριες του αλλα δεν τα αφησαν να τρεξουν . 

" Κυρια Γεωργιαδη δεν χρειαζεται να πανικοβαλεστε . Συμφωνα με τον νομο δεν μπορει να σας τα παρει . Ειστε η μητερα αλλα και το οτι ο κυριος Παλαιολογος πηγε με αλλη γυναικα ειναι μειονεκτημα του "

" Δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου αγαπη μου" ο Σταυρος σαρκαστικα ανοιξε τα χερια του μπροστα στο τραπεζι . 

" Μπορω!! Ομως για αρχη θα χαρω να χασεις εσυ μερικα πραγματα.. Για πες μου , πως νιωθεις που οι φιλανθρωπικες συντομα θα σου παρουν τον ομιλο του παππου σου ; Χωριζουμε , οποτε οι οροι της διαθηκης σπανε " 

" τι θα ελεγες να σου εδινα πεντε ακομα εκατομμυρια και να αποσειρεις την αιτηση διαζυγιου. Οσο για τα παιδια θα δουμε στο μελλον " με σκληρο βλεμμα μου προτεινε μια νεα συμφωνια και ενιωσα μια ξαφνικη ντροπη χωρις λογο . 

" Πως τολμας να μου προτεινεις κατι τετοιο ; " πεταχτηκα ορθια και τον πλησιασα . 

" Ελα παραδεξου το , μονο για τα λεφτα ησουν μαζι μου τελικα . Τα παιδια προεκυψαν και για να μην με στεναχωρησεις , τα κρατησες . Και με αυτο που ειδες με την ξανθια , το θεωρησες μια καλη ευκαιρια να βγαλεις λιγα ακομα " 

"Σας παρακαλω αφηστε μας για λιγο μονους " ζητησα κατεβαζοντας τον τονο της φωνης μου . Οι δικηγοροι βιαστικα βγηκανε εξω και μολις ακουσα την πορτα να κλεινει , αρχισα να μιλω. 

" Με ξεπερνα το γεγονος το οτι εκανες την μαλακια σου και τωρα προσπαθεις να βγεις απο πανω. Δεν τα θελω τα λεφτα σου Σταυρο  , αλλα σιγουρα θελω να σε δω να τα χανεις ολα . Τουλαχιστον θα σου μεινει η ξανθιά . Αληθεια , ποσο καιρο τα ειχες μαζι της και εμενα μου πουλαγες παραμυθια ; Οταν δεν ηθελες να κανεις σεξ μαζι μου, δεν νομιζω να σε ανησυχουσε η εγκυμοσυνη μου , απλως θα ειχες αποδώσει αλλου " 

" Βουλωσ'το Ναντια!! Δεν ξερεις τι λες πραγματικα " μου φωναξε και με πλησιασε βιαια . Τα ματια του ελαμπαν απο θυμο και σπανια τον εβλεπα ετσι .

" Κρατα τα λεφτα σου και σαπισε μονος μεσα στην επαυλη σου με την Μαρω να σε παρηγορει . Ξεχασε εμενα αλλα και τα παιδια μου " 

" Ειναι αιμα μου, δεν μπορεις να μου τα στερησεις "

" Δεν προκειται να στα επαιρνα μακρια σου Σταυρο , αυτο σημαινει οτι με ξερεις πολυ λιγο . Πως θα στερουσα απο απο αυτα τα παιδια τον πατερα τους ; δεν εχω αυτο το δικαιωμα "  

" Τοτε γυρνα ξανα σπιτι , να το προσπαθησουμε ξανα "

" Δεν ειμαι εγω η Μαρω!! Ο παππους σου λογικα την κοροιδευε και αυτη σαν χαζη σπαταλησε την ζωη της εκει μεσα , αντι να διεκδικησει αυτο που της αξιζει " 

" Τι να εκανε ο παππους μου δηλαδη ; να χωριζε την γιαγια μου  για να ειναι μαζι με την υπηρέτρια ;"

 " Η γυναικα αυτη ειναι η μητερα του μπαμπα σου " 

" Λες ψεματα "

" Δεν νομιζω.."


Γεια σας 

Continue Reading

You'll Also Like

753K 28.4K 45
- Λοιπόν;! ρώτησα με σταυρωμένα χέρια. - Είσαι σίγουρη ρε Αννούλα; ήρθε και στάθηκε απέναντί μου. - Πόσες φορές ακόμη πρέπει να στο πω για να σ...
1.1M 79.6K 70
Η Άννα πρέπει οπωσδήποτε να φύγει από την Αθήνα και να βρει μια δουλειά χωρίς να μάθει ο πρώην της τίποτα. Η κολλητή της φίλη, η Ελπίδα, της βρίσκει...
145K 13.1K 37
Πώς να την αγγίξεις αν δεν μπορείς καν να την πιάσεις ... Πώς να την πιάσεις αν δεν μπορείς καν να την δεις ... Πώς να την δεις όταν δεν πρέπει καν...
18.1K 862 17
«Στην αγάπη δεν υπάρχουν δρόμοι. Τους φτιάχνεις.» 🤍 Book tropes: meant to be, soulmates, falling in love all over again