Συμφωνία Γάμου

By nodemonsLord

603K 43.3K 1.6K

Ο Σταύρος Παλαιολόγου προκειμένου να κληρονομήσει την περιουσία που του αναλογεί είναι αναγκασμένος να παντρε... More

Κεφαλαιο 1
κεφάλαιο 2
Κεφαλαιο 3
Κεφαλαιο 4
Κεφαλαιο 5
Κεφαλαιο 6
Κεφαλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφαλαιο 9
Κεφαλαιο 10
Κεφαλαιο 11
Κεφαλαιο 12
Κεφαλαιο 13
Κεφαλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφαλαιο 16
Κεφαλαιο 17
Κεφαλαιο 18
Κεφάλαιο 20
Κεφαλαιο 21
Κεφαλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφαλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφαλαιο 26
Κεφαλαιο 27
Κεφαλαιο 28
Κεφαλαιο 29
Κεφαλαιο 30
Κεφαλαιο 31
Κεφαλαιο 32
Κεφαλαιο 33
Κεφαλαιο 34
Κεφαλαιο 35
Κεφαλαιο 36
Κεφαλαιο 37
Κεφαλαιο 38
Κεφαλαιο 39
Κεφαλαιο 40
Κεφαλαιο 41
Κεφάλαιο 42
κεφαλαιο 43
Κεφαλαιο 44
Επιλογος

Κεφαλαιο 19

13.1K 937 25
By nodemonsLord

« Δεν το πιστεύω!! Γαμωτο μου !! Ωραία μας μπήκε ο χρόνος » φώναξε θυμωμένα ο Σταύρος και ήρθε στην τραπεζαρία που παίρναμε πρωινό μαζί με την Μαρω . Όλοι μας ακόμα φορούσαμε τις πιτζάμες μας και τρώγαμε από την βασιλόπιτα .
« Τι έγινε ;» Τον ρώτησα γεμάτη απορία και τράβηξα την πολυθρόνα για να κάτσει δίπλα μου . Έριξε όλες τις εφημερίδες και τα περιοδικά πάνω στο τραπέζι .
« Κοιτα.. Κοιτα τι λένε!!»

ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ  ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ;

« Για εμάς λένε ;» Ρώτησα σοκαρισμένη και άρχισα να ψάχνω το άρθρο. Μέσα είχε φωτογραφίες μας από το χθεσινό πάρτι . Κάποιος μας είχε τραβήξει όσο ήμασταν στο κήπο . Φαινόταν ξεκάθαρα ότι τσακωνόμασταν . Ποτε μπορεί να πρόλαβαν πια ;;
« Δεν το πιστεύω !! Μα ποιος μέσα στο πάρτι ήταν του τύπου ;; »
« Θα πάρω τηλέφωνο τον Σπαρταρη για να μάθω ποιος μπορεί να ήταν »
Η Μαρω τράβηξε ένα περιοδικό και είδε τα καμώματα μας .
« Εεε δεν το πιστεύω πια !! Σε ξένο σπίτι και τσακώνεστε βρε παιδιά μου ;»
« τώρα αυτό είναι το θέμα μας ; Ή ότι βάζουν βόμβα στην σχέση μας ; Δεν έπρεπε τίποτα να λερώνει τον ερωτα μου με την Ναντια !» Έβαλε λίγο καφέ και ακόμα συγχυσμένος χάζευε τα κουτσομπολίστικα .
« Καλύτερα να πάρεις τον Εμανουηλ , αυτός θα ξέρει τι πρέπει να κάνουμε » του πρότεινα και του έβαλα λίγο κέικ στο πιάτο .
« Πραγματικά σταματά να με ταΐζεις ! τι έχεις πάθει σήμερα;»
« Εγώ φταίω , που σε σκέφτηκα !!» Είπα μουτρωμενα και σηκώθηκα όρθια . Αμέσως το χέρι του έπιασε το δικό μου .
« Με συγχωρείς , δεν φταίς εσυ »
« Μάθε να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου Σταύρο» ξανά έκατσα και τελείωσα τον χυμό μου .
« Έχεις δίκιο αγάπη μου συγνώμη » πρώτη φορά με καλούσε αγάπη του χωρίς ίχνος ειρωνίας . Τον κοιταξα ξάφνιασμενη και εκείνος ξεφυσηξε .
« τι ;;;; »
« Τίποτα..»
Μετά την χθεσινή μας συζήτηση ένιωθα ακόμα πιο μπερδεμένη . Δεν ήθελα να παραδεχτώ το οτιδήποτε που είχε σχέση με εκείνον . Η αξιοπρέπεια μου σαν γυναίκα δεν με άφηνε να του δώσω την χαρά ότι ίσως μου άρεσε.. Ή τέλος πάντων ότι  τον ήθελα κοντά μου.. δεν θα το επέτρεπα ποτέ αυτό ! Όσο για το συμβόλαιο , ένιωθα εγκλωβισμένη σε κάτι που ακόμα ήμουν στην αρχή . Έξι μήνες είχαν περάσει σχεδόν και είχα μπροστά μου αλλά 9,5 χρόνια . Δεν ήθελα να χάσει την περιουσία του , όχι μόνο γιατί ήταν πολλά τα λεφτά αλλά γιατί ήταν και του παππού του . Φαινόταν ότι του είχε πολύ αδυναμία . Και εκτός αυτού πέρα από τις εντάσεις μεταξύ μας , δεν μπορούσα να πω ότι περνούσα και άσχημα . Είχα κάνει ήδη δυο ταξίδια στο εξωτερικό γεμάτα ανέσεις χωρίς να σκέφτομαι τα χρήματα . Ότι ήθελα το είχα . Δεν δούλευα και είχα χρόνο να πάω σε σεμινάρια και δραστηριότητες που πάντα μου άρεσαν . Ακόμα και προσωπικό γυμναστή είχα . Αν και εν τελει ο Χάρης δεν θέλησε να συνεχιστεί η συνεργασία μας , δεν έμαθα γιατί διέκοψε αλλά καλύτερα , έτσι και αλλιώς βαριόμουν την γυμναστική μέσα στο σπίτι . Πήγαινα να αγοράσω βιβλία και δεν σκεφτόμουν ότι έπρεπε να πάρω ένα για να μου φτάσουν τα λεφτά . Δυστυχώς όταν είχες χρήματα μπορούσες να κανείς τα πάντα . Κάθε σου ευχή , κάθε σου όνειρο , κάθε σου επιθυμία .

Όλη μέρα ήταν ανήσυχος μέσα στα νεύρα και δεν άκουγε τίποτα .
« Σταύρο δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι. Λογικό σαν ζευγάρι να τσακωνόμαστε και άκρως λογικό τα μίντια να το μεγενθυνουν»
Καθόταν στο σαλόνι και χάζευε με τις ώρες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο . Είχα καθίσει δίπλα του και του μιλούσα αλλά δεν με κοιτούσε .
« Απλά ανησυχώ μήπως κάτι στραβώσει με τους δικηγόρους του παππού μου . Ξέρεις, αυτοί έχουν ήδη πληρωθεί από τον παππού μου για να ερευνήσουν τον γάμο μου. »
« Δεν καταλαβαίνω , γιατί ο παππούς σου σε έβαλε σε όλη αυτή την διαδικασία ;»
Ανασηκωσε τους ώμους του αθώα και με κοίταξε .
« Δεν κατάλαβα ούτε εγώ ποτέ μου.. Ίσως απλά ήθελε να με δει όντως ευτυχισμένο . Ήξερε πως με είχα εφήμερες σχέσεις , τίποτα το σπουδαίο ποτέ.. Ήθελε να με δει με μια γυναίκα στο πλευρό μου , ήθελε να αγαπήσω.. Και ήξερε πολύ καλά ότι αν μου έβαζε το κίνητρο τα λεφτά , θα άρχισα να αναζητώ για συναισθήματα»
« Ξέρεις Σταύρο , τα συναισθήματα δεν τα ψάχνεις , ούτε τα βρίσκεις με κίνητρα.. Έρχονται από μόνα τους και σου χτυπούν την πόρτα . Ο παππούς σου ίσως απλά ήθελε να σου δώσει ένα μάθημα . Νομίζω πως ήταν σοφός άνθρωπος . Ήθελε να σου δείξει πως έπρεπε να νοιαστείς κάποια στιγμή και με την αγάπη . Ήσουν .. είσαι τόσο επιφανειακός με τις γυναίκες δίπλα σου . Είχες ερωτευτεί ποτέ καμία ; » τον ρώτησα γεμάτη αγωνία για την απάντηση . Τα μάτια του με κοιτούσαν με ένταση και νόμισα πως για μια στιγμή μπορούσε να διαβάσει τις σκέψεις μου .
« Ναντια..» ξεκίνησε να λέει δειλά αλλά σταμάτησε . Η ανάσα μου ακουγοταν δυνατά και δεν ήξερα το γιατί..
« Συγνώμη παιδιά μου , ήρθε ο Εμανουηλ , σας περιμένει στην τραπεζαρία » μπήκε η Μαρω μέσα και μας ειδοποίησε . Ο Σταύρος της έγνεψε θετικά και σηκώθηκε .
« Έλα πάμε να δούμε τι θα μας πει »

«Μην δίνετε τόση μεγάλη σημασία στα μίντια . Την δουλειά τους κάνουν.. δεν νομίζω πως η εικόνα ενός τσακωμού είναι απαραίτητα κακή. Ίσα ίσα φαίνεστε πιο αληθινοί έτσι . Το τέλειο ζευγάρι κινεί υποψίες.. Ενώ όταν υπάρχουν εντάσεις , διαμάχες.. Σίγουρα γίνεστε πιο πιστευτοί . Εχω έναν φίλο σε μια εφημερίδα . Θα τον αφήσω να διαρρεύσει ότι όλο αυτό έγινε λόγω ζήλειας . Η μεγαλύτερη ένδειξη ερωτα είναι η ζήλεια ξέρετε ! Ναντια θέλω να φαίνεσαι πιο πίστη από ποτέ . Θελουμε το θετικό κομμάτι σε όλο αυτό.. Το ότι σε αγαπάει πολύ και σε ζηλεύει .. όχι ότι κοιτάζεις άλλους και αυτός ενοχλείται.. Θέλω σε μερικές μέρες να κάνετε κάποιες θερμές εμφανίσεις μαζί . Επίσης Σταύρο , το περιοδικό που σου πρότεινε την συνέντευξη να το δεχτείς . Θα μπορέσεις να μιλήσεις για τον γάμο σου χωρίς να δείχνεσαι.. » Μας είπε κάποια βασικά και στην συνέχεια ο Σταυρος δεχτηκε κάτι τηλεφωνήματα .
« Ο Σπαρταρης με πήρε πριν τον καλέσω εγώ..Μου ζήτησε συγνώμη για την διαρροή των φωτογραφιών αφού έγιναν στο δικό του πάρτι . Θεωρεί πως ο φωτογραφος στο ρεβεγιόν πούλησε κάποιες φωτογραφίες στα περιοδικά . »

" Δεν εχει νοημα να ασχοληθεις μαζι του. Απλα θα σας προτεινα να ειστε πολυ προσεκτικοι σε δημοσιους χωρους. Ακομα και αν αυτοι ειναι ελιτ παρτι " προσθεσε ο Εμανουηλ και σηκωθηκε .

"Μαλιστα.." μουρμουρισα .. Δεν μας ελεγε και κατι διαφορετικο..

" Ωραια σε  ευχαριστουμε. Αν δεν συμβει τιποτα ξανα , νομιζω πως θα τα πουμε στο γαμο" Ο Σταυρος τον ξεπροβόδισε εως την πορτα και επειτα ηρθε παλι στην τραπεζαρια.

" Εχουμε να κανονισουμε κατι τελευταια χαρτια για τον γαμο " σε λιγες εβδομαδες θα παντρευομασταν και τα ποδια μου ξαφνικα αρχισαν να τρεμουν . Ολες τις ετοιμασιες τις ειχα αναλαβει εγω εδω και μηνες . Μονο το νυφικο δεν ειχε τελειοποιηθει ακομα.

" Ωραια εγω λεω να παω να ξαπλωσω. Αυριο πες μου τι πρεπει να κανουμε "

Ένα ήρεμο κεφάλαιο σχετικά . Κρατάω την ένταση για το επόμενο ;)
Τσαοοοο

Continue Reading

You'll Also Like

73.6K 3.4K 59
Τι θα γίνει όταν η μικρή άβγαλτη απουσιολόγος αναγκαστεί να κάνει μια συμφωνία με το πιο διάσημο παιδί του σχολείου?
15.5K 887 45
Η δεκαεννιάχρονη Στέλλα κόρη του γνωστού επιχειρηματία Σταύρου Οικονόμου της Θεσσαλονίκης και της Σμαράγδας, είναι πρωτοετής φοιτήτρια στον Αριστοτέ...
145K 13.1K 37
Πώς να την αγγίξεις αν δεν μπορείς καν να την πιάσεις ... Πώς να την πιάσεις αν δεν μπορείς καν να την δεις ... Πώς να την δεις όταν δεν πρέπει καν...
18.4K 875 17
«Στην αγάπη δεν υπάρχουν δρόμοι. Τους φτιάχνεις.» 🤍 Book tropes: meant to be, soulmates, falling in love all over again