The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾

By Ladybady

486K 28.9K 3.1K

"Teliholdkor nem én irányítom a farkast, hanem a farkas irányít engem." „-Maradj ott.-szóltam Rose-nak ahogy... More

00.-Prologue
01.-Green Eyes
02.-Boldness
03.-Emerald & Cerulean
04.-Vaccine
05.-Coil
06.-Mysteries
07.-Inexplicable emotions
08.-Breaking the scar
09.-Alarm
10.-Past and present
11.-Round Cube
12.-Anger management problems
13.-Hierarchy
14.-„...poweless..."
15.-Help me!
16.-Let me love you!
17.-Finally
18.-Discuss
19.-Fire
20.-Mongrel
21.-Ability
22.-Approaching danger
23.-Things
24.-Full Moon
25.-Fear of death
26.-Monster
27.-Debate
28.-Fingerprint
29.-North
30.-Angel
31.-Obsidian
32.-Lupus
33.-Cave
34.-Dismay
35.-Human
36.-Shout
37.-Hallucination
38.-Circus production
39.-Mary
40/I.-I'm crazy
40/II.-Trouble
41.-Humility
42.-Shot
43.-Parting
44.-Relaxing tea
46.-Life and death
47.-Homesickness
48.-Feelings
49.-Fear
50.-Blue Eyes
51.-New Beta
52.-Horror
53.-Poison
54.-Lunar eclipse
55.-Bite
56.-Broken Heart
57.-Blindness
58.-Billions pieces
59.-DNA
60.-Beast
61.-Promise
62.-Doll
63.-Jealousy
64.-Safety
65.-Card Game
66.-Not real things
67.-Unnecessary examination
68.- Crazy Pictures
69.-Baby
70.- Pain
71.-Dream and reality
72.-Memories
73.-Space
74.-Gift
75.-Signs
76.-Lucidity
77.-Dilemma
78.-Wrong decision
79.-Elijah
80.-Chain Reaction
81.-Hope
82.-Little fear
83.-Genus
Epilogue

45.-Disappointment

4.3K 303 38
By Ladybady

Disappointment: Csalódás

Rose Davis~

Remegő ujjaim között fogtam a tollam, miközben írtam a tanárnő által diktált sorokat. Már a második órámon ültem, és imádkoztam azért, hogy mihamarabb csengessenek ki. Dawn és Louis elől bujkáltam, amire kicsit sem voltam büszke, hiszen mégis a barátaimról beszéltem. Vagyis, reméltem, hogy még a barátjuknak tartottak.

Ahogy reggel megérkeztünk, szinte azonnal megláttam őket és egyből tudtam, hosszú nap kezdődött el. Persze, mielőtt beértünk volna, minden létező dolgot felsoroltam Niall-nek, hogy ne kelljen elmennem velük, de hajthatatlan volt Ő is és a többiek is. Szerintük, jót fog tenni a „környezetváltozás". De ezt, sehogy sem akartam elhinni nekik, mert egyszerűen hányingerem volt, ha arra gondoltam, hogy mindenki minket fog nézni, sugdolózni fognak a hátunk mögött, esetleg azt fogják hinni, hogy kikosaraztam Harry-t.

Pedig erről szó sem volt. De ha tudták volna azt, miért jöttünk vissza és, hogy a göndör miért nincsen velünk, szerintem ők sem illettek volna undorító szavakkal, amelyek kicsit sem voltak igazak.

Perceken belül meghallottam a csengő éles hangját, ami így jelezte felém, vége volt a történelem órámnak. Mély sóhajt engedtem el, de sietősen pakoltam a táskámba, mert nem akartam összefutni egyetlenegy ismerőssel sem. Az elsők között léptem volna ki, azonban a tanárom, Mrs. Reed megállított.

-Rose, kérlek egy pillanatra.-hívott, én pedig egy lemondó levegővétel után megfordultam, és illedelmesen megálltam a nő előtt.

-Igen?-kérdeztem halkan, félve attól akármikor beléphetnek a terembe.

-Ha jól tudom, csaknem két teljes hónapot hiányoztál, viszont az igazolásodon semmi nem áll arról, miért is nem jártál iskolába. Megtudhatnám mi az oka?-informálódott. Nagyot nyeltem, mikor meghallottam kérdését.

-Öhmm... tudja... padlás szobám van...-kezdtem a hazudozást-...kimásztam a tetőre, de véletlenül lecsúsztam, és eltörött a lábam. A doktor úrnak muszáj volt kivennie az iskolából ennyi időre.-fejeztem be, és nagyon remélem, hogy nem látszódott rajtam az, hogy kamuztam. Mit is mondott Harry? Beharapom a szám sarkát, ha ne mondok igazat? Abban a szituációban örülhettem annak, hogy nem nőt meg az orrom, mint Pinokkió-nak, mert talán kilógott volna az úttestre.

-Oh, nagyon sajnálom, remélem már jobban vagy.-szólt. Bólintottam, Ő pedig az asztalához fordult, és a kezembe nyomott egy pendrive-ot-Ezen vannak azok az anyagok, amiket addig vettünk amíg távol voltál. Szeretném, ha megtanulnád őket, és jövő szombaton megírnál egy tesztet.-mondta el a követeléseit. Állam majdnem a padlót súrolta, szemeim pedig nagyra nyíltak.

-R... rendben.-dadogtam, majd hátat fordítottam és ellépkedtem onnét, figyelve arra, hogy egy kicsit bicegjek tekintve az előbbi hazugságomra.

-Megnézethetnénk Newt-tal a lábad, nehogy még nagyobb baj legyen.-hallottam meg Liam gunyoros hangját, amely a terem melletti faltól érkezett. Szúrósan néztem a fiúra, és megforgattam szemeimet-Máskor ügyelned kellene arra, hogy hihető hazugságot találj ki.-lépett oda hozzám, miután elindultam.

-Máskor ügyelned kellene a szuper hallásodra, és nem kifülelni mások beszélgetését.-mondtam hasonló hangnemben, és tovább sétáltam, Niall irányába. Mikor észrevett minket intett, mi pedig azonnal felé vettük az irányt.

-Képzeld, azt kamuzta, hogy eltörött a lába.-röhögött Liam, nemsokkal később pedig Niall is elkezdte.

-Gyerekesek vagytok.-forgattam meg szemeim. Talán perceken keresztül is röhögtek volna rajtam, ha Newt nem lép mögéjük, s csapja tarkón őket-Köszönöm.-hálálkodtam a férfinek, aki csak elmosolyodott.

-Mi történt? Min nevettek ennyire?-kérdezte az orvos. Liam nyitotta volna a száját, viszont én felemeltem kezem és leintettem.

-Meg ne merj szólalni!-kezdtem dühös hangnemben, viszont mondandóm végére muszáj volt elmosolyodnom, mert valóban vicces volt, hogy ilyen hazugsággal álltam elő.

Még mindig a görbülettel az arcomon dőltem neki a falnak, de mikor megláttam Louis és Dawn arcát, azonnal eltűnt az enyémről a boldogság emóciója. Farkas szemet néztem a lánnyal, akit néhány hónapja még legjobb barátnőmként emlegettem, de mára már ez alább hagyott, hiszen fogalmam sem volt arról, mit gondolt rólam. Viszont ugyan ez volt a bátyjával is, de az előbbi üggyel ellentétben, kettőnk között Ő rontotta el azzal, hogy majdnem megcsókolt. Ennek ellenére, mindkettejüket vissza akartam szerezni, mert hiányoztak... nagyon.

-Menj oda hozzájuk.-vigyorgott Niall. Elhúztam a szám közben pedig ránéztem.

-Nem tudom, szerintem látni sem akarnak.-ingattam meg a fejem. Megrántotta a vállát.

-Fogalmam sincs, mit gondolnak, de szerintem megérdemelnek egy magyarázatot, nemde?-húzta fel a szemöldökét.

-Az eltörött lábamról?-kérdeztem vissza reményvesztetten.

-Amíg nincs jobb, ez is bőven megteszi. Legalább mindenkinek hasonló mesével állsz elő.-szólt, kezeit pedig farmerja zsebébe csúsztatta.

-Jó.-intéztem el egy apró szóval mindent, majd elindultam a testvérpár irányába. Amint észrevették, hogy feléjük lépkedtem, elhallgattak és maguk előtt összefonták a kezüket.

Remegő lábakkal álltam eléjük.

-Sziasztok.-köszöntem. Válaszra sem méltatva szólaltak meg.

-Hol voltál ennyi ideig?-kérdezte remegő hanggal Dawn-Azt hittünk, hogy a szüleid...-befejezni nem tudta, mert könnyei utat törtek maguknak-Tudod hány napon keresztül vártam azt, hogy felhívsz, vagy egy rohadt üzenet írsz?! Nem, nem tudod, mert te ezekkel a rohadékokkal voltál!-borult ki teljesen. Remegő ajkakkal hallgattam végig mondandóját.

Louis átölelte húgát, s vigasztalni kezdte.

-Hallgassatok meg...-kezdtem, de az előttem álló barna hajú férfi közbeszólt.

-Meghallgatni? Csalódtunk benned, Rose.-szólt a férfi gyűlölködőn-Azt hittük, hogy többet ér neked a barátságunk ennél.-szinte köpte felém a szavakat-Nem tudom hol hagytad Harry-t, és miért követnek egyfolytában azok az alakok...-intett a farkasok felé-...de boldog vagyok, mert végre beláttuk mekkora hazug is vagy. Tudod, régen féltékeny voltam Harry-re, mert melletted volt most viszont... örülök annak, hogy Ő is belátta, nem éri meg veled kezdeni, mert az ember megütheti a bokáját.-szűrte a fogai között.

Harry említésére a szívem összefacsarodott, szemeimbe pedig könnyek gyűltek. Rettenetesen hiányzott, arról nem is beszélve, hogy Louis szavai a csontjaimig hatoltak. Ha tudtam volna, hogy ennyire ellenségesek lesznek, akkor talán oda sem mentem volna hozzájuk.

Remegve álltam lábujjhegyre és néztem farkasszemet a régi legjobb barátommal.

-Soha többé ne vedd a szádra Harry-t, főleg ne úgy, hogy fogalmad sincs arról, hogy mi történt valójában.-fröcsögtem. Nehezemre esett kimondani ezeket a szavak, viszont örültem, hogy megszabadultam a terhüktől.

-Pont ez az, nem tudjuk, hogy mi történt veled.-szólt már nyugodtabban Dawn. Azonban én, dühösebb voltam mint bármikor ezelőtt.

-És nem is fogjátok soha megtudni.-ingattam meg a fejem, majd leszegtem azt, hogy elpalástoljam a könnyeim által áztatott arcomat, miközben sebesen elmentem onnét. A régi épületrész felé igyekeztem, oda ahova azelőtt Harry. Szükségem volt a nyugalomra, ahogyan egyszer neki is.

Viszont nem Ő jött utánam, ahogyan az a tündérmesékben lenni szokott. Niall kapta el a karom, fordított maga felé és ölelt a testéhez. Hagyta, hogy felzokogjak, és a sós cseppek eláztassák a ruháját. Remegtem a félelemtől és a feltörő érzéseimtől. De ami a legjobban bántott, az az volt, hogy Louis és Dawn még csak meg sem hallgatott...


*-* Csatlakozz a Facebook csoporthoz te is! *-*

Csoport név: Ladybady Books

Elérhetőségeim:

Facebook: Laura Petes

E-Mail: ladybadybooks*gmail.com

Ha kedved tartja csatlakozz, vagy jelölj be, esetleg küldj e-mailt! Minden kérdésre válaszolok! <3

Kérlek komizz!

Continue Reading

You'll Also Like

84K 1.8K 18
Az első alkalommal, amikor megtörtént, lehetetlen csodának tűnt. A számlák halmozódtak, és összeadva több pénz kellett, mint amennyit valaha is meg t...
2.6K 149 53
Noah élete nem könnyű. Azon kívül, hogy húgára kell vigyáznia, apja sürgetésére a lélektársát is keresnie kell. Mindezek mellett vérfarkas, amit nem...
11.6K 1K 35
!!!BoyxBoy!!! Kyle egy nem túl hétköznapi tini akit a szülei régi barátja nevelt fel. Ám a szürke életük megváltozik amikor a fiatal nevelőapja megis...
486K 28.9K 86
"Teliholdkor nem én irányítom a farkast, hanem a farkas irányít engem." „-Maradj ott.-szóltam Rose-nak ahogy meghallottam lépteit, és megéreztem elbű...