A čo ďalej, Potterová? [HP FA...

By Ariasis

143K 9.6K 913

♥♥ Čo sa stane ,ak sa dcéra najslávnejšieho čarodejníka, Harryho Pottera, zamotá so synom jeho najväčšieho n... More

1.KAPITOLA
2.KAPITOLA
3.KAPITOLA
4.KAPITOLA
5.KAPITOLA
6.KAPITOLA
7. KAPITOLA
8.KAPITOLA
9.KAPITOLA
10.KAPITOLA
11.KAPITOLA
12.KAPITOLA
13.KAPITOLA
14.KAPITOLA
15.KAPITOLA
16.KAPITOLA
17.KAPITOLA
18.KAPITOLA
19.KAPITOLA
20.KAPITOLA
21.KAPITOLA
22.KAPITOLA
23.KAPITOLA
24.KAPITOLA
25.KAPITOLA
26.KAPITOLA
27.KAPITOLA
28.KAPITOLA
29.KAPITOLA
30.KAPITOLA
32.KAPITOLA
Epilóg
Poďakovanie
Oznam
OZNAM

31.KAPITOLA

3K 236 26
By Ariasis

,,Scorpius ja sa chcem.. hmm.. chcem... chcem si asi dať pauzu," vykokcem konečne zo seba a vytečie mi ďalšia slza.

,,Akože rozchod?" opýta sa Scorpius a začne nervózne kráčať hore dolu.

,,Asi áno," potvrdím to a stojím bez pohnutia. Stojím a plačem. Sama neviem, či to chcem, ale v tejto chvíli, keď si uvedomujem, že ma klamal to chcem. Nedokážem byť s niekým kto mi klame a robí veci za mojim chrbtom.

,,Naozaj to chceš? Po tom všetkom čo sme spolu prežili? Čo sme museli urobiť? Ako dlho trvalo kým sa naši uzmierili? Ja ťa milujem, Lili. Aj tak budem ďalej o teba bojovať," rozhadzuje Scorpius rukami a snaží sa mi to vyhovoriť.

,, Naozaj. Potrebujeme pauzu. Ty máš na krajšiu a na lepšiu a na štíhlejšiu. Ty máš proste na viac. Si nádherný chalan, ktorý nechápem, ako mohol zakopnúť o mňa," plačem a pozorujem nervózneho Scorpiusa. V hlave mi chodia aj myšlienky toho typu, ako na to zareagujú naši, ale to je teraz najmenej podstatné.

,,Tak ak to teda chceš, ja to nechcem. Milujem len teba a žiadna iná ti nesiaha ani po päty. A nejaká Bethany? Ona na teba nemá ani vo sne. To, že je pekná nič neznamená. Ty si omnoho krajšia....," plače Scorpius, ale už na ňom vidno, že sa s tým pomaly vyrovnal.

,,Budeš mi chýbať, ale možno to nie je navždy." Keď hovorím tieto slová mi sťahuje žalúdok.

,,Ja budem o teba aj tak bojovať."

,,Tak ,zatiaľ zbohom," poviem a otočím sa. Som pevne rozhodnutá, pauza nám prospeje, ale verím, že sa k sebe ešte vrátime. Už odchádzam von z dverí, keď Scorpius sa ešte raz opýta uplakaným hlasom.

,,Naozaj si si istá?"

,,Nie," poviem a prudko sa otočím. Rozbehnem sa na Scorpiusa a začnem ho vášnivo bozkávať. On sa vôbec nebráni. Tvári sa najskôr trochu prekvapene, ale začne spolupracovať. Cítim každý jeden jeho pohyb. Začnem mu prehrabávať vlasy a on ma chytí za zadok. Naše bozky sa stávajú ešte vášnivejšími. Scorpius ma zvalí na zem a obaja sa začneme usmievať.

,,Tak veľmi ťa milujem," povie pomedzi naše bozky.

,,Aj ja teba," zavzdychám mu do ucha a začnem mu vyzliekať tričko. Scorpius urobí to iste s tým mojím a začne ma bozkávať od krku smerom dolu. Ozývajú sa len jemné vzdychy. Následne vyzlečiem Scorpiusovi nohavice a sadnem si naňho. Bozkávame sa tak vášnivo, ako ešte nikdy. Nikdy som po ňom netúžila tak, ako teraz. Za malú chvíľu leží na podlahe aj zvyšok nášho oblečenia.

,,Naozaj to chceš robiť tu, Potterova?" zavzdychá mi Scorpius do ucha.

,,Áno."

,,Si si istá, je to proti pravidlám," hovorí zvodným hlasom.

,,Som si istá," poviem a vášnivo ho pobozkám.

Nemôžem uveriť, že som sa so Scorpiusom vyspala na našom mieste. Ale stále je to miesto, kde môže kedykoľvek niekto prísť. Asi si obaja koledujeme o tom, aby nás pristihli aj druhý krát. Teraz ležíme už oblečený jeden na druhom a rozprávame sa.

,,Takže rozchod sa nekoná? Pochopil som to dobre?" opýta sa Scorpius so smiechom.

,,Nekoná," usmejem sa , ,,Aj tak by som to bez teba vydržala najviac tri dni."

,,Tak to mi lichotí, ale ja by som bez teba nevydržal ani jeden," povie a pobozká ma na čelo.

,,Ja ťa naozaj milujem," zašepkám a pošteklím ho na bruchu. Scorpius sa trhne a začne sa smiať.

,,Aj ja teba, ty moja krásna potvorka." So Scorpiusom tam takto ležíme ešte aspoň hodinu. Tak veľmi ho milujem, naozaj by som to bez neho nezvládla. Jediné, čo nám ostáva je, aby sme sa nejako pomstili Bethany. Nechceme byť veľmi krutý, ale chceme aspoň to, aby nám dala pokoj. Vymysleli sme brutálny plán. Scorpius sa bude zajtra celý deň tváriť, že sme rozídení a on ju chce. Nedovolí si dať pusu, ani nič podobné, ale povie jej, že chce radšej ju. Potom večer, sa s ňou stretnem ja a budem vyzvedať, kým nepovie niečo zlé na mňa alebo na Scorpiusa. Celý čas to budeme nahrávať, ale aj Scorpius bude celý čas ukrytý trochu ďalej a keď niečo povie, príde tam. Chcem vidieť ten jej prekvapený výraz, keď sa tak stane. Keď si bude myslieť, že vyhrala, ale v skutočnosti prehrala úplne.

Prídem do klubovne a koho tam nevidím? Naše krásne dva páriky. Jess sa bozkáva s Albusom a Sedrik s Rose sa k sebe túlia. To je tak romantické, ale keď sa na to teraz pozerám, chce sa mi vracať dúhu. Sadnem si k nim a začnem sa usmievať, pretože chcem, aby sa ma spýtali, čo sa stalo.

,,Čo sa tak usmievaš?"opýta sa prvý Sedrik, vedela som, že to zaberie.

,,Udobrili sme sa," začnem sa usmievať ešte viac.

,,Takže mu nemusím rozbíjať nos, som taký šťastný," povie Albus a Jess mu jednu strelí za ucho, ale len slabučkú.

,,Au, to bolo za čo," opýta sa zmätený Albus.

,,Že sa chceš stále biť,"upozorní ho Jess. My všetci sa začneme tak strašne smiať, až mi vybehne bublina z nosa. Keď to vidia ostatní, začnú sa smiať ešte viac.

,,A niečo sme ešte so Scorpiusom vymysleli," poviem pomedzi smiech.

,,A čo také?" opýta sa Rose. Všetko im podrobne vysvetlím. Aby si zajtra nemysleli, že sa medzi mnou a Scopiusom niečo stalo, aby vedeli, že je to hrané. Poviem im aj o tom, ako dostane Bethany do toho, aby sa cítila zahanbená. Všetci sú z toho nadšení.

,,Zaslúži si to," skonštatuje Jess.

,Ale, že úplne," pridá sa Albus.

,,Takého bárbiny namyslené neznášam," zamračí sa Sedrik.

,,Ja som taká rada, že vás mám," poviem a začnem všetkých objímať.

,,Ty si taká šťastná, Lili. Vidno, že toho Scorpiusa miluješ," usmeje sa Rose.

,,Som, naozaj. On je ten najlepší chalan na svete." Všetci sa na mňa usmievajú, ale ja viem, že pre každú z nich je najlepší ten jej. A na každom jednom z nás vidno, akí sme zamilovaní. Tento rok nám naozaj priniesol krásne časy.

Deň ubehol ako voda a tie pohľady Bethany v triede, ktoré na mňa hádzala, pretože si myslela, že vyhrala sú neskutočne trápne. Hlavne keď viem, aká je pravda. Večer ide Bethany do študovne a ja kráčam za ňou. Scorpius tam je už schovaný a čaká na nás aj s nahrávačom.

,,Môžem sa ťa niečo opýtať?" opýtam sa Bethany a tá sa otočí na mňa.

,,Jasné, že môžeš. Chceš mi pogratulovať k tomu, že som získala Scorpiusa len pre seba?" smeje sa Bethany a pohadzuje vlasmi zo strany na stranu.

,,Nie tak úplne, ale chcela som sa ťa spýtať, keď už si teda vyhrala a zničila náš vzťah, prečo si to vlastne urobila?" tvárim sa, že mi chcú tiecť slzy.

,,Pretože sa mi Scorpius tak nejako páči? A pretože neznášam Potterovcov."

,,Neznášaš Potterovcov? Poznáš nás vôbec?" poviem nechápavo. Prečo by nás neznášala? Nikto z našej rodiny jej nikdy nič nespravil.

,,James, možno si to už ani nepamätá, ale keď sme mali 14, stretli sme sa na jednom čarodejníckom tábore, kde mi zlomil srdce. Vtedy som bola škaredé dievča, ktoré malo nadváhu, veľké okuliare a strojček. On sa mi vysmial do očí a povedal, že by si nikdy nezačal s takou škratou. Kvôli nemu som sa zmenila na takú peknú, ako som teraz a možno by som mu aj mala byť vďačná, ale hlavne odvtedy neznášam vás, Potterovcov. Myslíte si, že ste úžasní len preto, že je váš otec slávny," nenávistne hovorí Bethany a pozerá sa na mňa pohľadom vraha. To vážne James urobil? Pamätám si, že mal svoje drsné obdobie, ale teraz je ten najviac mierumilovný človek, akého poznám. Je mi ľúto, čo jej urobil, ale podľa mňa by sa jej teraz aj ospravedlnil, len ju nespoznal.

,,A prečo si si vybrala práve Scopriusa?" opýtam sa nesmelo.

,,Prečo? On ani nie je až tak pekný, ale má veľa peňazí. Ty o tom určite vieš, prečo iné by si s ním bola?" zákerne sa usmeje.

,,Pretože ho milujem?"

,,To je hlúposť, aspoň neklam. Viem, že si s ním chcela byť kvôli peniazom rovnako ako ja. Predtým ste sa vraj nenávideli a teraz? To vzniklo len tak? Neverím ti. Si rovnaká potvora ako ja. Priznaj to."

,,Nepriznám to, ja Scorpiusa milujem celým srdcom," zakričím. V tej chvíli pomalými krokmi príde Scorpius priamo k nám a výraz Bethany je neopísateľný. Asi pochopila, že všetko čo povedala, počul.

,,Takže kvôli peniazom, hej?" opýta sa Scorpius s miernym úsmevom na perách. Potom sa pozrie na mňa a pobozká ma.

,,Aj ja ťa milujem, Lili."

,,Scorpius ja som to tak nemyslela. Zle to vyznelo. Zle si to pochopil. Prečo zase bozkávaš ju? Nechceš mňa? Ja som tá krajšia, prečo chceš byť s touto? Tlstou špatou?" koktá Bethany. No, po poslednej vete, ktorú povie, ju Scorpius chytí a silno pritlačí o stenu.

,,Už nikdy, nikdy nepovieš o mojej nádhernej polovičke, že je tlstá alebo škaredá. Je tá najkrajšia na svete. Daj nám konečne pokoj a zameraj sa na nejakého iného zbohatlíka, ktorého namotáš a využiješ. Nás nechaj na pokoji a ak sa ešte raz priblížiš, pred celou školou pustím nahrávku toho, čo si tu dnes hovorila. A ver mi, že po tomto si už nenájdeš žiadneho chalana," povie Scorpius a pustí ju na zem. Bethany sa postaví, pyšne pohodí tou svojou hrivou a povie :

,,Tak si teda žite ten váš trápny románik." My so Scorpiusom sa len zasmejeme a odídeme preč. Tak veľmi ho milujem.

Vyzeralo to na rozchod, čo? Zľakol sa niekto, že ich vážne dám od seba ? :D Ďakujem Vám za komentáriky, ktorých bolo pri minulej časti naozaj veľa a aj za votes. Každý jeden votes si neskutočne vážim, pretože viem, že sa vám príbeh páči.

Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 19 39
Stein27 a Natália Kto je Natália? Čo má spoločné s Petrom? To sa dozviete ak si prečítate tento príbeh. Všetko v príbehu je vymyslené!!! Vulgarizmy...
245K 10.5K 91
Bethany Amy Horan si žila svoj šťastný život, teda až do jedného incidentu, ktorý jej svet prevrátil naruby. Uzatvorila sa do seba a k telu si púšťa...
6.9K 322 30
Alexandra Jerkovičová, krasokorčuliarka s veľmi zapleteným životom. Juraj Slafkovský, hokejista ktorý hľadá samého seba. Dvaja ľudia, jedna olympiáda...
143K 9.6K 36
♥♥ Čo sa stane ,ak sa dcéra najslávnejšieho čarodejníka, Harryho Pottera, zamotá so synom jeho najväčšieho nepriateľa zo strednej, Draca Malfoya?♥♥...