The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾

By Ladybady

486K 28.9K 3.1K

"Teliholdkor nem én irányítom a farkast, hanem a farkas irányít engem." „-Maradj ott.-szóltam Rose-nak ahogy... More

00.-Prologue
01.-Green Eyes
02.-Boldness
03.-Emerald & Cerulean
04.-Vaccine
05.-Coil
06.-Mysteries
07.-Inexplicable emotions
08.-Breaking the scar
09.-Alarm
10.-Past and present
11.-Round Cube
12.-Anger management problems
13.-Hierarchy
14.-„...poweless..."
15.-Help me!
16.-Let me love you!
17.-Finally
18.-Discuss
19.-Fire
20.-Mongrel
21.-Ability
22.-Approaching danger
23.-Things
24.-Full Moon
25.-Fear of death
26.-Monster
27.-Debate
28.-Fingerprint
29.-North
30.-Angel
31.-Obsidian
32.-Lupus
33.-Cave
34.-Dismay
35.-Human
36.-Shout
37.-Hallucination
38.-Circus production
39.-Mary
40/I.-I'm crazy
40/II.-Trouble
41.-Humility
43.-Parting
44.-Relaxing tea
45.-Disappointment
46.-Life and death
47.-Homesickness
48.-Feelings
49.-Fear
50.-Blue Eyes
51.-New Beta
52.-Horror
53.-Poison
54.-Lunar eclipse
55.-Bite
56.-Broken Heart
57.-Blindness
58.-Billions pieces
59.-DNA
60.-Beast
61.-Promise
62.-Doll
63.-Jealousy
64.-Safety
65.-Card Game
66.-Not real things
67.-Unnecessary examination
68.- Crazy Pictures
69.-Baby
70.- Pain
71.-Dream and reality
72.-Memories
73.-Space
74.-Gift
75.-Signs
76.-Lucidity
77.-Dilemma
78.-Wrong decision
79.-Elijah
80.-Chain Reaction
81.-Hope
82.-Little fear
83.-Genus
Epilogue

42.-Shot

4.6K 327 45
By Ladybady

Shot: Lövés

Rose Davis~

Egyenesen apám szemeibe bámultam, s mikor megláttam bennük a gonosz csillogást, tudtam, hogy semmi jóra nem számíthatok. Bár, mégis mire kellett volna? A szüleim az FBI-nak dolgoztak, nem mellesleg vérfarkas vadászok voltak. Így, a dolgok cseppet sem voltak egyszerűek főleg, hogy a barátom, akibe szerelmes voltam, természetfeletti adottságokkal rendelkezett.

Hirtelen éreztem meg egy szorítást, mielőtt a katonák tüzelni kezdtek volna. Egy gyors fuvallat kapta fel hajam, hamarosan pedig mikor kinyitottam szemem, már a szabadban voltunk, jó messze a csetepaté helyszínéről. Niall letett, és értetlenül pillantottam rá.

-Mégis mi volt ez?-kérdeztem döbbentem, hisz az egyik pillanatról a másikra változtattunk helyet.

-Harry szerette volna, hogy minden rendben legyen veled, ha rajtunk ütnek.-magyarázta. És akkor döbbentem meg. Körbefordultam tengelyem körül, de sem Harry, sem Stig nem volt ott, de még Einar alakja is láthatatlan maradt előttem. Ugye, nem maradtak ott?

-Te komolyan elhoztál?!-kezdtem el kiabálni, ám tenyerét számra tapasztotta.

-Ha kiabálsz, attól még nem lesz jobb, mert ismét ránk találnak.-szűrte fogai között-Rose, bízz bennük, képesek elbírni azokkal a katonákkal.-engedett el, nemsokkal később pedig Liam és Newt is mellénk lépett.

-De bajuk eshet, és...-kerestem volna újabb kifogásokat, ám az előttem álló ír megforgatta a szemét és elindult. Mind a hárman követtük, és a nyomában lépkedtünk.

-Maradjatok csendben, nem lenne jó, ha ránk találnának, így is észrevehették, hogy nem vagyunk ott.-mondta. Visszaindultunk a faházakhoz.

Csendben lépkedtünk, nekem pedig folyton az járt a fejemben, hogyan is tudnék visszamenni, s segíteni a többieknek. Azonban egy idő után feladtam, mert Liam és Newt tekintete csaknem lyukat égetett a hátamba, annyira figyeltek.

Rossz előérzetem volt, és az sem könnyített a dolgomon, hogy ismét szétszakadtunk Harry-vel. Szerettem volna mellette lenni, s segíteni neki. Elvégre, a szüleim is ott voltak...

Harry Styles~

-Most szépen ideadjátok a tekercset, máskülönben egy csinos kis golyót repítek az alfátok fejébe.-Peter szinte köpte felénk a szavakat. Einar torkához fogta a fegyvert, míg a mögötte lévő egyenruhások ránk szegezték a pisztolyt.

Azonban volt egy ütőkártyánk, amiről nem tudtak. Mary. Ő számukra még mindig láthatatlan volt, nekünk viszont húsvér embernek tűnt.

-Kiütöm a revolvert a szemben lévő kezéből, addig te, Einar, taposs Peter lábára...-osztotta a parancsokat a lány-...addig ti fiúk, szedjétek le a legtöbb katonát.-mondta, és csaknem egyszerre rugaszkodtunk el. Ahogy rohantam, láttam, amint Mary teljesítette a dolgát úgy, ahogy Einar is.

Stig és én amilyen gyorsan csak tudtuk, megöltük a katonákat, ám rengetegen elmenekültek. Éreztem egy jobb horgost állkapcsomban, ami váratlanul ért, így a földre estem. Erősen ütöttem be fejem, melytől látásom elhomályosult, azonban még pont időben láttam, ahogy Susan, Rose anyja elmenekült. Mellkasom erősen emelkedett s süllyedt, mikor a felém fegyvert szegező maszkos katonára néztem. Kirúgtam a bokáját, közben pedig elfordultam, nehogy engem érjen a töltény.

Felpattantam, ám hirtelen megszédültem, fejembe pedig hihetetlen fájdalom nyomult. Látásom elhomályosult, és már csak a felém tartott lőfegyver csövét láttam, és a tüzelés hangját, azonban a fájdalmat már nem éreztem...

Rose Davis~

-Rossz előérzetem van, nagyon rossz.-járkáltam fel s alá a nappaliban, miközben a nemsokkal mellettem ülő vérfarkasok nézték minden lépésem.

-Nem eshet semmi bajuk sem, összeszokott csapat, tudnak egymásra vigyázni.-mondta nyugtatóan Liam. Frusztráltan kaptam felé a fejem.

-Mégis, olyan érzésem van, mintha bármelyik pillanatban képes lenne felmondani a szívem a szolgálatot...-alig mondtam ki ezeket, mellkasomba elviselhetetlen fájdalom nyílalt. Úgy éreztem, a testemet meghajtó motor, melyet szívnek szoktak becézni, egyre jobban kezdte feladni a munkásságát, és kész volt mindent feladva elmenekülni egy bőrönddel a kezében.

Rettentően éreztem magam, s mikor a fiúk meglátták, hogy összegörnyedtem, és köhögni kezdtem, azonnal felém iramodtak, s a kanapéra ültettek. Testemet rázta a kényszer, hogy köhögjek, és erősebben lélegezzek, de egy ponton olyannyira fájni kezdett bőröm, hogy könnyek gyűltek szemeimbe. Minden létező dologra gondoltam, hogy eltereljem a figyelmem, azonban az, sehogy sem sikerült.

Niall rohant hozzám egy pohár vízzel, s késztetett, hogy igyam meg. Nagy nehezen sikerült, legyűrnöm a folyadékot, és a köhögésem is elmúlt, de a fájdalom, mely egy ponton szúrt bele, nem csillapodott. Pár perc után éreztem meg a tarkómon a jól ismert bizsergést, így azonnal felpattantam.

-Harry...-szóltam erőtlenül, s elindultam a bejárati felé, viszont mikor az kinyílt, teljesen megrökönyödtem.

Newt és Einar két oldalról támogatták Harry erőtlen testét, ámde mikor a farkasok a szemembe néztek, pillantásuk sajnálkozó volt, ebből pedig nem következtettem semmi jóra.

Nem, ez nem történhet meg!...

*-* Csatlakozz a Facebook csoporthoz te is! *-*

Csoport név: Ladybady Books

Elérhetőségeim:

Facebook: Laura Petes

E-Mail: ladybadybooks*gmail.com

Ha kedved tartja csatlakozz, vagy jelölj be, esetleg küldj e-mailt! Minden kérdésre válaszolok! <3

Kérlek komizz!

Continue Reading

You'll Also Like

7.4K 294 25
A szerelem egy csodás érzés! Olyannak aki még sose tapasztalta ijesztő lehet az a bizonyos rózsaszín köd ami az ember elméjére telepszik. Barátság ex...
2.6K 149 53
Noah élete nem könnyű. Azon kívül, hogy húgára kell vigyáznia, apja sürgetésére a lélektársát is keresnie kell. Mindezek mellett vérfarkas, amit nem...
4.9K 343 53
A Sahir boszorkányok el akarják törölni a Föld színéről ősi ellenségüket, a vámpírokat. Zelia egy fiatal nő, aki csak normális életet szeretne élni...
9.3K 718 24
Kai egy magányos alfa mindig is az volt. Vagyona mely sokak számára csábító nagyon sebezhetővé teszi így senkiben nem bízik, nem hisz a szerelemben s...