He's so strange...- I.His Ev...

By SnickersCream

257K 9.5K 259

[HS] "Sentimentele pe care le simt fata de tine ma poarta dincolo de limite, spre cea mai dulce si periculoas... More

1.Strainul
2.Primul pas
3.Sentimente
4.Orgoliu
5.Prea mult
6.Sectiunea "Secrete"
7.Placere si Furie
8.Chicago si ceva mai mult
9.Fratele vitreg
10.Coma
11.Ceva neasteptat
12.Sectiunea "Secrete" naruita
13.Adevarul...Doare
14.Probleme noi
15.Visul
16.Salvata la timp
17.Prima oara
18.Afacerea
19.Motociclista
20.Ziua cea mare
21.Alegere gresita
!!
22.Geamanul
23.Lasand trecutul in urma
24.Schimbare de planuri
25.Usor vine, usor se duce
26.Inceputul unei schimbari radicale
27.Cerneala neagra
28.In mijlocul nimicului
29.Inapoi in New York
30.Clona
31.Antidotul
32.Rece
33.Reuniune
34.Sa inceapa jocul!
35.Mesajul
36.Suferinta
37.Orice e posibil
38.Prins in capcana
39.Arena
40.Cheia
41.Doar o coasta rupta
42.Cenusareasa
43.Labirintul
44.Invitatie la Birmingham
45.Licitatia
46.Sange si ciocolata
47.Alcool
48.Promisiuni
49.Ca in vremurile bune
50.Un raspuns neasteptat
51.Primul Craciun impreuna
52.Hei, Phoenix!
54.Inapoi la normal
55.Mintea joaca feste?
56.Amintiri din Staten Island
57.Incomplet
58.Ogarul

53.Dulce tortura

2K 113 3
By SnickersCream

JULIE'S PART.

Ma simteam atat de bine stand in cada cu spuma, incat tot ce imi mai trebuia era el. Am inchis incet ochii, lasandu-ma purtata de muzica lenta ce venea din difuzorul mic, ascuns in peretele din spatele oglinzii si pe care l-am observat atunci cand am dat drumul la robinet. Cand apa a inceput sa curga, o melodie lenta, siropoasa si relaxanta. Imediat ce am intrat in vana, apa fierbinte mi-a piscat pielea ca o mie de albine mici, dar m-am obisnuit imediat, lasandu-mi capul pe perna cilindrica, de burete acoperit cu piele, ce era sustinuta de un suport scurt incorporat cazii.

Eram atat de coplesita de starea molesitoare, iar spumantul cu aroma de trandafirii imi oferea o stare usor euforica. Nu ma lasasem impresionata de faptul ca vana era neagra si nu realizasem ca nu imi luasem haine de schimb pana Harry a intrat in baie, purtand doar shortul inca ud din piscina, facandu-ma sa deschid ochii si sa observ doar slipul si sutienul alb lasate pe gresie. Si-a dat parul de pe frunte ce ii intra in ochi, fara sa-si ia privirea dintr-a mea.

Baia era simpla. Nu m-am lasat surprinsa neagrul sidefat ce cuprindea vana, era destul de mare si arata mai mult ca un jacuzzi fara masaj. Avea niste cercuri de sticla, din loc in loc, ca niste becuri. Dusul era pe peretele celalalt, iar chiuveta pe cel stanga usii. Oglinda de la chiuveta era si ea mare si avand in vedere decoratiunile minutioase, era clar de cristal. Faianta era abla, impodobita cu diverse modele negre, iar gresia era in intregime de un negru sters.

"Fa baie cu mine." spun, fara pic de stanjeneala sau regret, traganduu-mi incet genunchii la piept.

Cretul a tras de siretul shortului gri cu negru, desfacand nodul si lasandu-i sa alunece pe picioarele sale cu muschi perfect sculptati. S-a apropiat de vana cu pasi mari si a intrat, apucandu-ma de antebrate. M-a tras gentil in poala lui si i-am simtit imediat erectia sub coapsele mele. Dupa ce m-am intors cu fata spre el, genunchii mei fiind lipiti soldurile lui, sticla de sampon ajunsese in mainile mele, dar mi-a luat-o imediat, punand-o la loc pe suportul metalic. L-am privit surprinsa, iar el m-a privit cu aceeasi expresie. Si-a ridicat palma, punand-o pe coastele mele si impingandu-ma pe spate, -daca eram intr-o piscina faceam infarct-. 

M-am lasat incet pe spate, iar el mi-a tras genunchii pe umerii sai, facandu-ma sa ma sprijin in coate. Cand a inceput sa imi sarute interiorul coapselor, m-am incordat, simtindu-ma ca si cand un jucator imi loveste clitorisul ca pe un sac de box. Corpul mi s-a relaxat dintr-o data si m-am impins spre el disperata. A ranjit ca un vampir, stiind ca ma tortura. Bagand din nou mana sub apa, a scos dopul, lasand jumatate din cantitate sa se scurga, apoi l-a pus la loc. 

Acum bazinul meu plutea deasupra apei, la fel ca si sanii mei. Si-a tras buza inferioara printre dinti, mormaind ceva, dar nu am inteles ce, pentru ca degetele sale faceau cercuri la intrarea mea. A inceput sa ma mangaie lent, facandu-ma sa imi arcuiesc spatele si sa imi dau ochii peste cap.

"Te rog!" il implor, impingandu-mi soldurile spre el.

"Ce ma rogi, iubito?" maraie lasciv, plimbandu-si din nou buzele pe interiorul coapsei mele.

"Harry..." gem, strangandu-mi picioarele si apasandu-i cu genunchii pe maxilar, sub presiunea dintre picioarele mele.

"Ce e, iubito? Spune-mi!" mormaie, prinzand pielea de pe coapsa mea intre dinti si sugand-o usor.

"Atinge-ma!" rasuflu, incercand sa imi sustin greutatea in coatele ce imi tremurau.

"Vrei sa iti dai drumul, iubito?" intreaba, continuand sa faca cercuri cu degetul mare in jurul pachetelului cu nervi.

"Ridica mana," ma indeamna.

Am strans din ochi, ridicand o mana si cu greu sustinandu-ma in cealalta.

"Apasa butonul albastru." adauga, ducand un doua degete la intrarea mea.

Bajbaind cu degetele pe perete, am dat de un dreptunghi mic, ce incadra trei butoane. Degetele sale au intrat brusc in mine, curbandu-se, apoi iesind. Geamatul ce mi-a parasit gatul m-a facut sa apas primul buton pe care l-am nimerit, fara sa ma mai uit la el.

"Am spus albastru!" maraie si am simtit cum degetele sale imi parasesc corpul.

"Harry..." gem din nou, rulandu-mi soldurile spre el.

Cu greu am deschis ochii, intinzand din nou mana si apasand butonul albastru. Lumina s-a stins, iar cada a fost luminata in culoarea verde, apoi violet. Degetele sale m-au patruns din nou, apoi au urmat un ritm dute-vino de cateva secunde. Un geamat se formase din nou in pieptul meu, care mi-a parasit buzele imediat ce am simtit biluta de metal din limba lui pe clitorisul meu. Priveam hipnotizata luminile ce se schimbau la cateva secunde, facandu-mi incercarea de a-mi tine ochii deschisi si mai imposibila.

Luminile colorate ii conturau chipul si la fel si bicepsii incordati sub coapsele mele. Mi-am dat capul pe spate, coplesita de tortura oferita de limba lui. Imi miscam soldurile in ritmul limbii sale, cerand mai mult si vrand sa ajung la capat. Dar nu ma lasa. Ma aducea pana la limita, apoi se departa de mine si incepea din nou.

"Harry!" aproape tip, scrasnind din dintit.

Asaltul lui lent si senzual ma termina fizic, dar si psihic. Voiam atat de tare sa imi dau drumul, iar tot ce facea el era sa se joace cu nevoile mele; sa ma tortureze. Simteam cum sec de puteri; corpul imi tremura din toate incheieturile, dar in cele din urma, tot nu m-a lasat sa imi dau drumul.

"Te rog!" il implor, simtind ca acest chin nu are sfarsit.

"Vreau sa te simt." spune, lasandu-mi genunchii jos si intinzandu-se usor peste mine.

Coatele imi cedasera, iar el isi plimba nasul pe gatul meu, apoi buzele, apoi dintii, sugand si muscand cu blandete fiecare particica a pielii. Mi-am pus picioarele in jurul lui, tragandu-l spre mine. Si-a ridicat capul din scobitura gatului meu, sarutandu-ma pe linia maxilarului, apoi pe barbie si pe buze. S-a pozitionat la intrarea mea, sustinandu-si greutatea in coate si abia acum observasem ca nu mai era nici o picatura de apa in cada. Doar luminile ce se jucau haotic pe corpurile noastre, oferindu-le straluciri si umbre perfecte. 

Mi-am dus palmele pe spatele lui, strangandu-le mai apoi in pumni cand s-a adancit usor in mine, umplandu-ma. Geamatul lui de placere imi rascolea toti hormonii care erau aproape prajiti, iar peretii pelvisului meu se strangeau in jurul lui. Apucandu-ma cu o mana de sol, s-a retras din mine, patrunzandu-ma din nou, de data asta brusc si puternic, si facandu-ma sa tip.

Repeta miscarile intr-un ritm chinuitor si lent, iar spatele meu nu mai era lipit de suprafata rigida a cazii sau poate era, dar nu mai simteam. Tot ce simteam era ducea senzatie din interiorul meu: contopirea noastra. Dupa cateva minute, am eliberat un orgasm lung, sfasietor, ce m-a secat complet de puteri. Harry si-a dat si el drumul, strigandu-mi numele si probabil daca nu eram atat de extenuata m-as fi varsat din nou numai pentru felul in care mi-a spus numele. Valul eliberat in interiorul meu a fost primit imediat, iar el s-a prabusit ca un urs peste mine, respirand sacadat. 

"Multumesc." a soptit si nu am realizat pentru ce.

Am tremurat usor cand m-a sarutat pe frunte si s-a ridicat de pe mine, oprind becurile colorate de pe suprafata cazii si aprinzand lumina. A iesit din cada, lingandu-si buzele si zambind putin obosit, dar triumfator. Era imposibil cum pe mine ma storcea de puteri, iar el putea sa o mai faca e cel putin zece ori fara sa oboseasca in adevaratul sens al cuvantului.

M-am ridicat si eu din cada, cu genunchii tremurand. Impleticindu-mi picioarele spre chiuveta de care urma sa ma prind, era sa cad inainte sa ajung la chiuveta, dar m-a prins imediat de brat, auntanju-ma sa-mi recapat echilibrul.

"Pentru ce a fost acel multumesc?" intreb, revenindu-mi cat de cat, dupa ce mi-am dat cu apa pe fata.

"Pentru ce ai facut acum 5 minute." raspunde sec.

"Dar eu nu fac nimic!"

"Inca poti sa mergi si... respiri." mormaie amuzat, aplecandu-se si el deasupra chiuvetei.

Eram amandoi, fiecare la chiuveta lui, periindu-ne dintii intr-o tacere aproape excitanta. De fiecare data cand ridicam privirea, observam reflexia sa in oglinda. Avea ochii atintiti spre mana cu care tineam periuta, facand miscari rapide si ranjea plimband apoi periuta si pe limba pe care o scosese de un cot. Dupa ce si-a clatit gura, si-a trecut limba peste dintii curati si mi-am apropiat coapsele, vrand sa diminuez senzatia ce revenise pentru moment intre picioarele mele si scuipand spuma in chiuveta. Mi-am clatit gura de cateva ori, apoi m-am indreptat de umeri, privindu-i reflexia.

"Arati multumit de tine. Putin prea multumit." observ, punand periuta in paharul de sticla si proptindu-mi palmele pe marginea chiuvetei.

"De fapt, sunt multumit de tine." spune, venind in spatele meu si prinzandu-ma in brate.

"Diavole!" mormai, punandu-mi mainile in san si mijindu-mi ochii la reflexia sa in oglinda.

"Nu ma refeream la faptul ca ai pierdut jocul, ma refeream la faptul ca mi-ai facut fata, ceea ce inseamna ca poti mai mult." admite multumit si parca gata sa o luam de la capat.

"Nu pentru urmatoarele douazeci si patru de ore!" protestez ridicand degetul aratator spre oglinda, ca un avertizment, dar am sfarsit zambind.

"Te simti atat de bine..." maraie in urechea mea, tragandu-ma spre el si lipindu-si membrul de fesele mele.

"Taci!" strig, simtind cum sangele imi urca usor in obraji.

Scapand din stransoarea lui, inhatand un halat si iesind val vartej din baie. Rasul sau rasuna din baie, pe hol, pana in dormitor. Am inceput sa rad doar pentru mine,  odata cu el, dand geanta cu fundul in sus in cautarea lenjeriei pe care intr-un bun sfarsit am gasit-o. Mi-am pus un sutien negru si o pereche de chiloti la fel si cand apucasem sa iau blugii pe mine, doua palme mari mi-au apucat fesele. Am tipat, lovindu-l peste maini, iar el m-a prins de ambele incheieturi cu o singura mana, impingandu-ma in perete si ridicandu-mi bratele deasupra capului. 

M-a sarutat lacom, apoi buzele sale au coborat rapid direct pe sanii mei. M-am zbatut sub stransoarea lui, vazand ca usa era deschisa, dar si-a pus cealalta mana in jurul taliei mele, tinandu-ma nemiscata. 

"Asta e pentru ce mi-ai facut de dimineata." bombane, muscandu-ma de san.

Am scarsnit din dinti, reusind sa imi eliberez incheieturile din stransoarea sa si infigandu-mi degetele in parul sau, i-am ridicat fortat capul, lipindu-mi gura de a lui si imediat ce si-a strecurat limba in gura mea, am prins-o cu dintii, strangand incet, apoi punand din ce in ce mai multa presiune. Mainile sale fluturau pe langa mine, iar in obrazul meu se zbatea un muschi ce urma sa imi dezveleasca un zambet, dar m-am impotrivit, continuand sa il tin de limba.

"Ah!" scanceste, incercand sa isi traga limba dintre dintii mei.

Cand palmele sale au ajuns pe fesele mele, le-au strans atat de tare, incat am tipat, dandu-i drumul si impingandu-l de langa mine.

"Esti obsedat!" tip, frecandu-mi incet fesele cu degetele.

"Doar de tine!" spune calm, ranjind pervers, apoi s-a apropiat din nou de mine, sarutandu-ma pe frunte si strangandu-ma in brate.

"Imi pare rau." sopteste, asezandu-se pe pat si tragandu-ma in bratele lui.

M-am cuibarit la pieptul lui, iar mainile sale mi-au cuprins genunchii si umerii, strangandu-ma ca pe un ghem. I-am cuprins spatele cu o mana, mangaindu-l incet si simtind cateva linii inflamate in zona omoplatilor, iar pe cealalta o tineam pe pieptul sau. Stand acolo am ajuns la concluzia ca isi cerea iertare foarte des, chiar si pentru lucrurile banale pe care le facea -nu ca maltratarea fundului meu ar fi ceva banal-.

Am stat acolo cateva minute bune, privind in gol si ascultandu-i bataile inimii. Dupa ce m-am ridicat, s-a schimbat intr-o pereche de blugi, care spre surprinderea mea erau de un nergu ce dadea putin spre gri  si in care arata bestial. Tricoul pe care si-l luase era alb simplu, iar pe deasupra a luat o camasa in carouri rosii si negre. A plecat la baie cu o bandana in mana si cu feonul, iar cand s-a intors o avea in par. Zambeam surprinsa de cat de bine ii stateau carliontii dati pe spate, in timp ce imi incaltam tenesii. 

"Nu rade de mine." mormaie, punand feonul in sertarul din care il scosese. 

"Imi place aia." spun, ignorand cuvintele lui si indicand spre bandana cu steagul americii pe care o avea in jurul capului.

"Dar pe aia," incep, apucandu-l de maneca.

"o vreau eu." completez, tragandu-l de unul din nasturii camasii.

A ranjit, dandu-si camasa jos si tinand-o pentru mine. M-am ridicat de pe pat, dandu-mi umerii in spate si bagandu-mi mainile in manecile lungi. M-a prins de umeri, intorcandu-ma spre oglinda de pe usa dulapului, apoi mi-a tras camasa peste umeri, apucand manecile si legandu-mi-o in jurul taliei. Am pufnit cumva aprobator, avand in vedere ca imi era foarte larga. Dupa ce a facut nodul, s-a indreptat de umeri si m-am intors sa il sarut. Inainte sa ridic capul, am observat lantisorul pe care il avea la gat. 

M-am incruntat, luand cruculita ce atarna de lantisor intre degete si uitandu-ma nedumerita la ea. Nu o mai vazusem pana atunci. Mi-a tras-o dintre degete, ridicandu-mi barbia si sarutandu-ma pe buze. 

"Mi-a dat-o cineva acum mult timp." explica, indreptandu-se spre geanta si scotand un tricou negru.

"Cineva?" murmur, imaginandu-mi ceva ce nu voiam sa aud.

"Antrenorul meu. Fostul meu antrenor." se corecteaza, oftand.

"Nu vreau sa te simti obligat sa imi spui lucrurile astea. Vreau sa simti nevoia sa faci asta." clarific, incrucisandu-mi mainile la piept. 

"Nu ma simt obligat." spune si il simt incordandu-se.

"Joseph a fost antrenorul meu de lupte cand eram doar un pusti. Jaden m-a dus acolo, apoi m-a luat si nu l-am mai vazut de atunci."

"Am fost la sala acum ceva timp. Jake era fiul sau. Cand am ajuns, aveam o nenoricita nevoie de sfaturile sale, dar el nu mai era acolo. Murise." pronunta lent, analizand fiecare propozitie.

Cateva lucruri mi s-au legat in cap: Jake era fiul lui Joseph, de acolo se cunosteau, Jaden probabil stricase totul cand il luase pe Harry de acolo. Il dusese la sala ca sa invete sa se apere, sa se lupte. Mi-am scuturat capul ridicandu-mi din nou privirea spre cretul ce isi luase tricoul negru pe el, cocolosindu-l pe cel alb si indesandu-l in geanta.

La scurt timp eu si Ash eram deja in fata casei pe alee, in timp ce Harry scotea masina din garaj. Era noua jumatate, iar petrecerea ar fii trebuit sa inceapa la opt, dar nu m-am grabit si spre surprinderea mea nici Harry nu m-a presat. Sarind pe locul din dreapta, mi-am pus centura si din obisnuinta mi-am pipait buzunarele in cautarea telefonului. 

"Mi-ati vazut telefonul?" intreb, aplecandu-ma si bagand mana sub scaun.

"Nu l-am vazut nici pe al meu." pufneste Ash, punandu-si coatele langa tetierele scaunelor pe care stateam eu si cretul.

"In New York." spune deodata Harry, cu ochii atintiti la drum.

"In New York ce?" intreaba Ash, la fel de confuza ca mine.

"Telefoanele voastre sunt in New York, ca fel ca si iPad-ul meu si iPod-ul blondei." explica si ii simteam zambetul in voce.

"Poftim?" am replicat eu si Ash la unison.

"Vorbesc sase limbi diferite, daca asta vreti." ironizeaza, uitandu-se cu coada ochiului la mine, apoi la Ash.

A urmat o serie de injuraturi din partea lui Ash si cateva ghionturi de la mine. Inainte sa imi termin discursul depre ce prostie a facut ca a trimis toate telefoanele inapoi in New York -care crede-ma, era interminabil-, masina s-a oprit. Am coborat din masina molfaindu-mi limba de nervi, dar am realizat ca situatia nu era chiar atat de rea pe cat parea, nu urma sa mai stam mult aici, nu?

"Nu am vrut sa va spun, voi ati intrebat." zambeste amuzat, punandu-si o mana in jurul taliei mele si tragandu-ma langa el, in timp ce mergeam pe aleea lata, spre intrarea in casa lui Jaden. Spre surprinderea mea in parcare nu erau masini extrem de scumpe, ale caror logo-rui nu le mai vazusem, asa cum ma asteptam, in schimb, erau peste cincizeci. Muzica se auzea de aici, iar asfaltul parca imi trepida sub picioare.

Cativa tipi de varsta noastra erau in dreptul scarilor de la intrare, fiecare tinand cate o tigara si un pahar in mana. Ash era chiar in spatele meu, iar Harry m-a tras mai aproape de el cand am trecut pe langa indivizii care aratau ca si cand bausera toata bautura pe care o gasisera in casa. Aveau ochii injectati, iar mainile le tremurau. Speram sa fie din cauza bauturii. 

Usa era deschisa, asa ca am intrat direct, cu Harry in fata mea si Ash in spate, care pusese deja ochii pe un barbat ce purta doar o pereche de boxeri si tinea o tava cu pahare in mana. Barbatul aproape gol s-a apropiat de noi, ridicand o bautura albastra si intinzand-o spre mine, dar cretul i-a aruncat o privire ucigatoare, luandu-i paharul din mana si aruncandu-i cocktailul in fata, apoi punandu-l la loc pe tava. Am inghitit in sec, simtindu-l pe Harry cum se incordeaza langa mine si sperand sa nu ma mai surprinda cu nimic petrecerea asta, dar cand am intrat in livingul larg, m-am oprit brusc in loc, la fel ca si Harry, iar Ash s-a lovit de noi din spate.  

Sper ca nu sunt propozitii fara sens sau greseli de scriere, de ceva vreme nu mai am timp sa recitesc capitolele. Inca putin si HSS face 90,000 <3 Don't forget to vote:*

Continue Reading

You'll Also Like

1M 44.7K 90
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC
2.1M 110K 62
↳ ❝ [ INSANITY ] ❞ ━ yandere alastor x fem! reader β”• 𝐈𝐧 𝐰𝐑𝐒𝐜𝐑, (y/n) dies and for some strange reason, reincarnates as a ...
974K 52.9K 35
It's the 2nd season of " My Heaven's Flower " The most thrilling love triangle story in which Mohammad Abdullah ( Jeon Jungkook's ) daughter Mishel...
762K 35.7K 58
Taehyung is appointed as a personal slave of Jungkook the true blood alpha prince of blue moon kingdom. Taehyung is an omega and the former prince...