He's so strange...- I.His Ev...

By SnickersCream

257K 9.5K 259

[HS] "Sentimentele pe care le simt fata de tine ma poarta dincolo de limite, spre cea mai dulce si periculoas... More

1.Strainul
2.Primul pas
3.Sentimente
4.Orgoliu
5.Prea mult
6.Sectiunea "Secrete"
7.Placere si Furie
8.Chicago si ceva mai mult
9.Fratele vitreg
10.Coma
11.Ceva neasteptat
12.Sectiunea "Secrete" naruita
13.Adevarul...Doare
14.Probleme noi
15.Visul
16.Salvata la timp
17.Prima oara
18.Afacerea
19.Motociclista
20.Ziua cea mare
21.Alegere gresita
!!
22.Geamanul
23.Lasand trecutul in urma
24.Schimbare de planuri
25.Usor vine, usor se duce
26.Inceputul unei schimbari radicale
27.Cerneala neagra
28.In mijlocul nimicului
29.Inapoi in New York
30.Clona
31.Antidotul
32.Rece
33.Reuniune
34.Sa inceapa jocul!
35.Mesajul
36.Suferinta
37.Orice e posibil
38.Prins in capcana
39.Arena
40.Cheia
41.Doar o coasta rupta
42.Cenusareasa
43.Labirintul
44.Invitatie la Birmingham
45.Licitatia
47.Alcool
48.Promisiuni
49.Ca in vremurile bune
50.Un raspuns neasteptat
51.Primul Craciun impreuna
52.Hei, Phoenix!
53.Dulce tortura
54.Inapoi la normal
55.Mintea joaca feste?
56.Amintiri din Staten Island
57.Incomplet
58.Ogarul

46.Sange si ciocolata

2.7K 109 5
By SnickersCream

HARRY'S PART.

Am deschis portiera din dreapta a SUV-ului si am aruncat geanta pe scaun, apoi am invartit cheia in contact si am dat drumul la caldura. Inchizand usa, m-am intors pe un calcai, trecandu-mi ambele maini prin par si scuturand nenorocita de zapada. 

Am intrat in casa, nedescaltandu-ma si lasand dare de apa pe gresie. In timp ce deschideam incet usa dormitorului, m-am oprit in prag, privind patul gol. 

"Aaah!" se aude un tipat ascutit din bucatarie, iar inima imi ajunge la Los Angeles.

Alunecand pe gresie, neapucand sa gandesc sau sa mai respir, am dat buzna in bucatarie. Imediat ce am scanat incaperea din tocul usii, exact cum facusem mai devreme -numai ca acum inima imi batea al dracu de tare, iar aerul imi iesa din plamani ca dupa un maraton-. Am zarit-o imediat. Era cu spatele, cu privirea indreptata spre geam. Inaintand spre ea, am prins-o de umar intorcand-o spre mine si privind-o de sus pana jos.

"Buna dimineata!" mormaie, ininzandu-se, apoi lasand bratele sa cada pe umerii mei. 

Potolindu-mi respiratia, am inchis incet ochii, strangand-o in brate. Momentul a fost intrerupt de telefonul ce a inceput sa vibreze in buzunarul meu, iar ea s-a departat incet de mine, asezandu-se pe unul din scaunele din jurul mesei dreptunghiulare de sticla. 

"Ce s-a intamplat?" intreb, incruntandu-ma incet la ecranul telefonului, apoi ridicandu-mi privirea spre ea.

"Voiam sa vad daca esti acasa." spune, apoi zambeste, fluturandu-si genele.

"Sa nu mai faci asta niciodata!" mormai, punandu-mi palmele pe talia ei si ridicand-o pe masa. 

"Ce faci?" rade, privindu-ma intrebator.

"Tu ce crezi?" marai cu subinteles, deschizand un sertar si scotand o furculita.

"Poftim?" intreaba speriata,  privindu-ma cum ma apropii cu furculita.

"Mananc." ranjesc, scotand salata din frigider si asezandu-ma la masa.

Lasand furculita in bol, m-am uitat la ea: isi musca buza, legandandu-si picioarele si privind in jos.

"Retrag ce am spus." marai, ridicandu-ma rapid de la masa si strecurandu-mi o mana pe dupa talia ei, am tras-o spre mine, sarutand-o lacom.

JULIE'S PART.

Abia mai respir printre saruturi. Infigandu-mi degetele in parul sau umed, mi-am pus picioarele in jurul lui, tragandu-l mai aproape. Se opreste pentru o secunda, iar cand ridic privirea din nou spre el, ochii ii sunt aprinsi, plini de pasiune. Isi coboara imediat mainile pe fesele mele, ridicandu-ma de pe masa si carandu-ma pana in dormitor

Imi da drumul incet pe pat  apoi isi dezbraca jacheta, aruncand-o pe jos. E imbracat in vesnicul tricou negru si pantaloni la fel. Parul ii e ravasit, iar privirea ii e atintita spre mine. Se ajuta de varfurile labelor picioarelor sa se descalte, apoi scotoceste repede prin buzunar, scotand un plic albastru.  Tragandu-si tricoul peste cap, se apropie de mine, iar inima incepe sa imi bata cu putere, starnind dorinta in adancul meu. 

Se apleaca imediat si ma saruta lacom, ridicandu-ma in sezut si apucandu-mi marginile tricoului. Intrerupand sarutul pentru un moment, imi da jos tricoul, aruncandu-l pe pat si ma priveste din nou, ca un copil o acadea roz, delicioasa. Ma saruta din nou, tragandu-mi pantalonii scurti peste genunchi, apoi intorcandu-se astfel incat sa ajung eu deasupra. Baga o mana in parul meu, tragandu-ma mai aproape, iar pe cealalta o plimba usor pe spatele meu gol, lasand urme reci ale degetelor sale lungi.  

Ma ridic incet, el stand intre picioarele mele, si ii desfac stangaci cureaua, incercand sa scap de pantalonii negri si tot odata de telefonul care sigur era in buzunarul lor. Dupa ce am reusit sa-i dau jos, m-am lasa din nou peste el, luand pliculetul din mana lui si tragandu-i incet de boxeri. M-am lasat mai jos, ruland usor prezervativul peste membrul lui, apoi m-am mi-am lipit din nou pieptul de al lui, sarutandu-l.

Se ridica brusc deasupra mea si imi trage in jos chilotii, lasandu-i sa cada pe podea. Intra rapid in mine, umplandu-ma de o senzatie coplesitoare, de care imi era dor. Se trage inapoi cu o lentoare insuportabila, apoi incepe sa se miste dute-vino, iar eu imi miscam soldurile in intampinarea lui. Am gemut de nenumarate ori in gura lui, in timp ce ma saruta salbatic. Infigandu-mi din nou mainile in parul lui si tragand incet, am reusit sa smulg un geamat gutural de la el. 

...

Gafai usor, pierzandu-ma in valurile orgasmului, la fel ca si el. Deschid incet ochii, intalnindu-i privirea care nu arata nici pe departe la fel de epuizata cum ma simteam eu. Incercand sa-mi stapanesc respiratia, imi lipesc fruntea de a lui. Ma saruta tandru, dar scurt pe buze si il simt iesind din mine. Indeparteaza rapid prezervativul, inodandu-l si aruncandu-l pe blugii sai de pe podea, apoi se intinde langa mine, pe o parte, privindu-ma. 

"Trebuie sa plec." murmura, sarutandu-mi tampla.

Avand in vedere faptul ca ma simteam ca o gelatina si muschii care mi se relaxau pe rand in tot corpul, m-am ridicat din pat, dezechilibrandu-ma usor, luand o alta pereche de chiloti din sertar si tricoul de pe jos si imbracandu-le mai apoi. S-a ridicat surprins din pat, luandu-si boxerii si pantalonii de pe jos si urmandu-ma in bucatarie. 

"Julie..." mormaie de pe hol, intrand in bucatarie.

Am scos o cana din dulap, dand drumul la expresor si asteptand cafeaua pe care o voiam de cand ma trezisem -chiar daca primisem cel mai concentrat energizant posibil-. Cand m-am uitat la el, arunca prezervativul in cosul de gunoi. Mi-am intors privirea spre expresor, deoarece incepuse sa ticaie, semn ca e gata cafeaua. 

Apucand cana, m-am intors, asezandu-ma la masa. M-am cuibarit pe scaun,  tragandu-mi picioarele la piept si lasand cafeaua pe suprafata transparenta. Ma uitam in gol, fara sa scot vreun sunet, iar el statea rezemat de blat, cu mainile incrucisate, privindu-ma.

"Ce s-a intamplat?" intreaba incet, lasandu-si bratele pe langa corp.

Nu i-am raspuns, intorcandu-mi privirea spre lichidul maroniu din care iesau aburi si trasand linii cu degetul pe arcuirea canii. Nu puteam sa vorbesc, riscam sa dau drumul barajului ce imi tinea fluviul de lacrimi in frau. Ma simteam ca si cum as fi primit un avans. Ca si cum a fost obligat sa faca asta, doar ca sa poata pleca si sa stie ca nu o sa ii reprosez nimic.

Nu stiu cum, dar in momentul in care am ridicat capul, m-a prins de brat, tragandu-ma in poala lui pe scaunul celalalt. M-am circit ca o pisica speriata, dand frau liber lacrimilor, si evitand sa ma uit la el. Punandu-si mana stanga in jurul meu, mi-a dat parul la o parte de pe fata, apoi mi-a prins barbia intre degetele sale lungi, ridicandu-mi fata spre a lui.

"Te-am ranit?" intreaba ingrijorat si am simtit cum muschii i se contracta sub mine.

Nu imi gaseam cuvintele sa vorbesc, iar privirea lui ingrijorata imi topea si cea mai mica farama de suparare din corp. 

"N-nu." murmur, tragandu-mi usor barbia dintre degetele lui si continuand sa privesc pardoseala.

"Julie, uita-te la mine, te rog." aproape ma implora, lasandu-si capul intr-o parte si cautandu-mi privirea.

Ridicand incet capul, am stiut ca nu o sa ii pot spune ce am, stiam ca probabil o sa intre in razboi cu el insusi daca ii spuneam sau cel putin sa imi spuna ca sunt nebuna.

"N-nu vreau sa pleci." am murmurat jumatate de adevar, intalnindu-i privirea.

"Oh, Julie!" ofteaza, sarutandu-ma scurt. 

"Merg in Miami. Am lasat o treaba neterminata acolo." adauga, dand scaunul in spate si ridicandu-se incet cu mine.

Mi-am pus mainile in jurul gatului lui, lipindu-mi obrazul de pieptul lui gol. 

"Cum ramane cu seiful?" intreb, amintindu-mi motivul pentru care am inghetat pe motocicleta noaptea trecuta.

"Jaden l-a deschis dimineata asta. A spus ca nu era ceea ce cauta el." raspunde calm, asezandu-se pe canapea.

"Hm.." pufnesc, abtinandu-ma sa il bombardez cu intrebari.

Dar totusi, de ce voia Tom sa il tina departe de Harry? Am tras aer adanc in piept, inchizand usor ochii, apoi deschizandu-i si inlaturand imaginile si intrebarile ce mi se formasera in minte. 

"Ma intorc in cateva ore,"

"Sper sa nu dureze mai mult." adauga si ma saruta pe frunte. 

"Pleaca pana nu te leg." mormai, ridicandu-mi moralul si plasand un sarut pe pieptul lui. 

"Nici nu o sa sti ca am plecat. Imbraca-te." ranjeste, dandu-ma jos din poala lui si ridicandu-se rapid de pe canapea. 

Privesc lung cum dispre pe hol, apoi realizez ce zisese si sar de pe canapea. Pasind pe hol, am intrat in dormitor si fara sa mai intreb nimic, am scos o pereche de blugi, am incaltat niste sosete si am inceput sa ma agit, nereusind sa imi inchid sutienul. M-am dat cativa pasi inapoi apropiindu-ma de Harry, iar mainile sale mari l-au inchis incet. A plasat un sarut pe umarul meu, facandu-ma sa imi intorc capul si sa zambesc.

Asigurandu-ma ca am auzit bine, mi-am tras o bluza albastra peste cap, asezand-o cu varfurile degetelor pe mine si grabindu-ma spre usa, mi-am incaltat cizmele si am luat paltonul. Harry ma privea amuzat, el fiind deja imbracat de ceva timp. Ma grabeam ca un copil ce urma sa fie dus in parcul de distractii. 

"Gata?" intreaba ironic, punand mana pe clanta si privind cum imi inchei neindemanatic nasturii paltonului.

"Sa mergem." spun, punandu-mi mana peste a lui si apasand pe clanta.

Drumul a fost tacut, iar Harry nu a dat niciun semn de indispunere. Ma intreb daca o sa-i inapoieze masina lui Jaden... Rezemandu-mi capul de geamul aburit, m-am lovit cand masina a trecut peste o denivelare in asfalt. Vazand ca masina s-a oprit, am sters rapid geamul cu mana. Eram pe o alee lunga, destul de lata, ca in mijlocul unui parc. Eram in curtea imensa a lui Jaden. 

Cretul a coborat din masina, ocolind-o si deschizandu-mi portiera. Ce cautam aici? intrebarea imi statea pe limba, dar nu am vrut sa ii stric buna dispozitie. Normal ca a venit intai la Jaden. 

Intrand in cladirea enorma, Barbara si-a facut imediat  aparitia, imbracata intr-o fusta extrem de scurta neagra, cu un sort alb, ceva mai lung ca fusta si o camasa tot alba. Puteam sa jur ca il dezbraca pe Harry din priviri, la felul in care ii stralucesc ochii cand se uita la el. 

"Buna dimineata, domnule Styles." murmura cu un aer formal.

"Neata, Barbara." mormaie, fara sa ii acorde prea multa atentie. 

Isi intinde degetele spre nasturii paltonului meu, desfacandu-i rapid pe toti, apoi dandu-mi-l jos si punandu-i-l in brate Barbarei. Am pufnit, incercand sa imi ascund zambetul, vazand figura stramba cu care il privea pe Harry si gandindu-ma cat noroc avea ca nu a vazut-o.

"Haide." spune, luandu-ma de mana si urcand un sir nesfarsit de scari.

Casa era la fel cum o stiam. Toata acoperita de marmura in alb si auriu, impanzita de diferite statuete ce infatisau barbatii ce se luptau cu creaturi mitice. Deschizand una dintre usile de pe holul nesfarsit -ma mir cum de nu erau numerotate-, Harry m-a impins intr-o camera ce era in totalitate neagra, singura sursa de lumina venind din spatele ferestrelor inalte pana in tavan, ce formau peretele din partea opusa a usii.

Peretii erau vopsiti in negru, la fel si parchetul ce lucea in lumina soarelui. Un miros dulce mi-a mangaiat narile in timp ce paseam spre ferestrele mari, impreuna cu Harry. Singurele lucruri ce se aflau acolo erau o canapea, ce zacea lipita de peretele din stanga, identica cu cea din biroul lui Jaden, numai ca era neagra, iar in mijloc trona o vana de marmura crem, pe picioare cu gheare de metal argintiu. Ceea ce m-a surprins -pe langa culoarea sobra si simplitatea camerei- era faptul ca vana nu avea vreun robinet sau dus. 

Dand drumul mainii lui Harry, m-am intors usor pe calcaie, privind in jur. Nu era prea mare si nu era nimic in ea. Apropiindu-ma de peretele pe care statea atarnat un tablou mare, pictat in nuante intunecate,  am privit tavanul ce era acoperit in intregime de o oglinda. Buzele mi s-au desprins, iar eu priveam surprinsa in oglinda, observand fiecare detaliu din camera, inclusiv pe Harry.

Privind cada, am vazut lichidul maro vascos ce zacea in ea si mi-am plecat imediat privirea spre el. Un zambet strengaresc i s-a asternut pe fata, lasand la iveala gropitele adanci. Ocolind cada, a venit langa mine, apucand marginile bluzei si dezbracandu-ma pentru a doua oara pe ziua de azi. Ramasa doar in chiloti, simtind cum sangele imi urca in obraji, Harry a ramas complet imbracat, intinzandu-mi mana. Mi-am pus mana intr-a lui si m-a tras incet spre cada, indemnandu-ma sa intru. 

Am ridicat piciorul, bagandu-l lent in substanta maro, ce era extrem de fina. Intrand in cada, l-am privit pe Harry, ce si-a pus usor mainile pe umerii mei, indemnandu-ma sa ma asez. M-am lasat incet in lichidul vascos ce imi mangaia pielea si am ramas surprinsa de cat de relaxant era. Se simtea usor greoi, dar cald in acels timp. Lasand capul pe spate, m-am privit in oglinda. Revenindu-mi din transa, am simtit mirosul puternic si dulce pe care il emana.

Harry s-a aplecat, ridicand un mar de pe prosopul alb, perfect chitit de pe canapea, apoi s-a intors spre mine. M-a sarutat pe buze, trecandu-mi marul peste pieptul ce acum era maro si sarutandu-ma din nou. A ridicat marul deasupra capului, deschizand gura si prinzand o picatura din lichidul ce imi oferea deja o stare euforica, apoi a muscat cu pofta din el. Realizand imediat ca e ciocolata, m-am crispat fara sa vreau, amintindu-mi ipostaza in care sunt, dar m-am relaxat imediat, privindu-l. Miscarile sale trezeau o dorinta arzatoare in pantecul meu. 

Aplecandu-se din nou, a trecut marul, acum muscat, peste umarul meu. L-a ridicat incet, lipindu-mi-l de buze, iar  eu am muscat, privindu-l si simtind cum lichidul mi se scurge pe barbie. Gustul dulce si familiar mi-a confirmat imediat ca era ciocolata. Mi-am muscat buza lasciv, luandu-i marul  din mana si trecandu-mi-l din nou peste sani. I l-am intins, iar el l-a crestat usor cu dintii, luand o bucata mare si mestecand-o incet.

M-a sarutat din nou, stergandu-mi ciocolata de pe barbie cu buzele. S-a departat de cada, terminand marul din cateva inghitituri, luand prosopul alb si intorcandu-se spre mine. M-am ridicat incet din cada, realizand ca tinea prosopul pentru mine si am pasit usor jos, ciocolata scurgandu-se pe parchet. Cand m-am apropiat de el, mi-a facut semn catre peretele celalalt, unde era o usa neagra, nereliefata, in perete. II puteam simti privirea atintita pe corpul meu, in timp ce ma indepartam.

Indreptandu-ma spre usa, am privit urmele lasate pe parchet, impingand usor usa si intrand in alta camera, mai mica decat cealalta, aceasta fiind in totalitate alba. Era o baie. Am intrat in cabina mare de dus, iar apa a inceput imediat sa curga, contopindu-se cu ciocolata.  Dupa cateva minute bune, am inceput sa imi trec palmele peste corp, indepartand ciocolata. 

Iesind din cabina, am realizat ca inca aveam chilotii pe mine. Am pufnit, iar cand m-am intors spre chiuvetei duble deasupra careia era o oglinda dreptunghiulara, cu rama aurie, l-am vazut pe Harry. Nu stiam cat statusem in dus sau de cand venise, dar cred ca se desfatase cu o imagine interesanta si imi puteam da seama ca era mai ceva decat excitat. M-am apropiat de el, iar el a deschis bratele, intinzand prosopul si infasurandu-l in jurul meu.

"Cand ai facut toate astea?" intreb, intorcandu-ma spre el.

"Inainte sa te trezesti." raspunde, asezandu-se pe dulapiorul crem de langa chiuvete si tragandu-ma intre picioarele lui.

"Ai spus ca pleci.." murmur, punandu-mi mainile pe umerii sai. 

"Nu am vrut sa se raceasca ciocolata." ranjeste, ridicand barbia si sarutandu-ma. 

"Nu pleci?" intreb zambind.

"Ba da. In cateva minute. " spune, plasandu-mi un sarut scurt pe buze, ridicandu-se si tragandu-ma dupa el de-a lungul baii. 

Dandu-mi jos chilotii uzi si indesandu-i in buzunarul blugilor, m-am imbracat rapid si am coborat din nou in incaperea principala a casei. Pantalonii ma jenau nespus de tare si eram obligata sa merg incet.

Cand Barbara si-a facut aparitia din nou, Harry i-a spus sa il anunte pe Jaden ca plece. Am ramas perplexa privind cum ii spunea tot ce avea sa ii zica nu Jaden, in loc sa scoata telefonul din buzunar si sa il sune. Aceasta a dat afirmativ din cap, iar Harry s-a intors din nou spre mine. Am tresarit fara sa vreau cand am realizat ca avea de gand sa ma lase aici, probabil gandindu-se ca sunt mai in siguranta decat acasa.

"O sa vin cat de repede pot." spune, strangandu-ma in brate si sarutandu-ma pe frunte.

"Te iubesc." murmur, nevrand sa ii fac probleme sau sa il pun pe ganduri si raspunzandu-i la imbratisare.

"Si eu te iubesc, Julie." mormaie, schitand un zambet, apoi se desprinde din imbratisare si inainteaza catre usa. 

"Harry!" strig, punandu-mi mainile in san, facandu-l sa se intoarca.

"Ai grija." spun, tragand aer in piept.

Mi-a aruncat o privire intelegatoare, apoi a inchis usa in urma lui. 

"Styles e un tip foarte arogant si posesiv. Nu e usor sa ai o relatie cu un tip ca el, nu?" se aude Barbara din spatele meu, dupa cateva minute in care am privit usa fara sa scot vreun sunet.

De parca ea ar avea de unde sa stie... Nu are, nu?

"Singura chestie usoara de aici esti tu!" marai, trecand pe langa ea. 

"Hah!" pufneste, facand ochii mari si disparand pe o usa in spatele careia se ascundea bucataria, din ceea ce am vazut.

Oprindu-ma in fata usii ce ducea la curtea din spate, am privit pe unul din gemuletele patrate. Gradina era curatata, dar incepuse din nou sa ninga. Ma intrebam ce avea sa ajunga in Miami pe vremea asta si ce avea de facut acolo, fara Jaden. Povestea pe care i-o spusese Barbarei sigur era o inventie facuta pe moment, cu ajutorul capacitatii lui de a mintii.

Un zgomot amplificat de ecoul camerei m-a facut sa tresar. M-am uitat in jur, simtind cum ma cuprinde o stare ciudata. La scurt timp, un barbat inalt,  zvelt, imbracat in costum iese din bucatarie, asezandu-si sacoul. L-am privit surprinsa, nemaiputand sa ma misc. Inghetasem de frica. In momentul in care s-a intors spre mine, am putut vedea pata imensa, rosie, de pe camasa lui, pe care incerca sa o ascunda sub sacou. Mainile au inceput sa imi tremure si priveam pierduta spre caile pe care le aveam de scapare: doua usi, doua siruri de scari si un hol.

Limpezindu-mi gandurile si vazand ca se apropie de mine cu pasi mari, am tasnit pe holul ingust, alergand incontrolabil. Era intuneric total, iar la capatul holului s-a dovedit a fii o usa metalica, de care m-am lovit puternic. Impingand usa, am constatat ca ajunsesem in garajul lui Jaden, nefiind prea sigura daca era un targ de masini sau un garaj, pentru ca era enorm. 

Zeci de bolide si SUV-uri erau parcate la linie, pe trei randuri extrem de lungi. Analizand interiorul incaperii , am observat sirul lung de chei ce atarnau pe perete. Luand una din chei, la nimereala, am apasat pe butonul telecomenzii, iar farurile unui SUV Audi, alb au licarit. M-am strecurat printre masini, ajungand la cea alba si incercand sa nu fac zgomot.

Nu a durat mult si eram deja pe locul soferului. Am dat rapid drumul la caldura, degetele incurcandu-mi-se pe nenumaratele butoane de pe bord. Scotand masina din parcare, ramanea sa descopar cum se deschide usa garajului, care mi-a facut o favoare si s-a deschis automat, imediat ce am ajuns in dreptul ei. 

Tragand brusc dreapta de volan, am lovit cheia, scotand-o din contact. Motorul a murit, iar eu am inceput sa ma agit, cautand cheia. Cand am ridicat privirea, usa de pe partea pasagerului s-a deschis, iar individul a urcat pe scaunul din dreapta. 

"Tu trebuie sa fii Juliette." rosteste amuzat.

M-am intors, apucand incuietoarea usii, dar a apasat pe unul din butoanele din bord, incuind toate usile.  

"Calmeaza-te!" spune, punandu-mi mana pe umar si intorcandu-ma spre el. 

"Ia mana de pe mine!" tip, zvarcolindu-ma in scaun. 

L-am impins, apasand acelas buton si reusind sa cobor din masina, dar in momentul in care am pasit afara, am alunecat pe gheata, cazand in genunchi. O mana puternica m-a ridicat de jos, tragandu-ma inapoi in garaj. Tremuram, iar inima imi pompa cu putere sange in organism. 

"Nu vreau sa te omor!" striga ca si cand era logic ca nu de aia era aici, dandu-mi drumul si privindu-mi figura speriata.

"Styles m-a trimis sa-ti pazesc fundul." mormaie, iar corpul mi se relaxeaza dintr-o data.

"Eu sunt Jake." ranjeste, incrucisandu-si mainile la piept si rezemandu-se de jeep-ul alb.

"De ce ai sange pe camasa?" intreb cu vocea tremuranda.

"Tipa aia, menajera, ingrijitoarea..." a inceput sa gesticuleze, cautand cuvantul potrivit.

"..ceva sexy oricum, m-a rugat sa o ajut sa spintece o coasta de cerb."  ranjeste din nou, tragand usor de camasa cu doua degete.

Mi-am dat ochii peste cap, masandu-mi tamplele cu varfurile degetelor si incercand sa imi revin din soc. M-am intors pe calcaie, spre usa pe care intrasem, iar el a urcat in masina, parcand-o la locul ei. Subconstientul meu o luase razna si stiam sigur Jake o sa stea lipit de mine toata ziua, asa ca am gasit cu usurinta livingul spatios si m-am asezat pe coltarul alb, amintindu-mi ca nu am apucat sa termin romanul pe care il luasem de la Jaden...

Stiu ca 45 nu a fost prea stralucit, sper ca v-a placut asta :3 Multumesc ca m-ati ajutat sa strang 3000 de voturi, sunteti cei mai tari! <3

Continue Reading

You'll Also Like

413K 14.5K 90
The story is about the little girl who has 7 older brothers, honestly, 7 overprotective brothers!! It's a series by the way!!! πŸ˜‚πŸ’œ my first fanfic...
9.4M 306K 51
"you're all mine; the hair, the lips, the body, it's all mine." β€’ highest rankings β€’ - #1 in jimin - #1 in pjm - #1 in btsfanfic cover by: @TheChri...
314K 14K 37
ΰͺœβ€βž΄α‘£π­© hidden, various hazbin hotel characters x female reader ΰͺœβ€βž΄α‘£π­© 𝑰𝒏 π’˜π’‰π’Šπ’„π’‰ we follow an angel named y/n, who had her bes...
891K 41.2K 175
π’Šπ’ π’˜π’‰π’Šπ’„π’‰ the boy who lived falls for the girl who had no one