#Creepy Bitch (+18) [BEFEJEZE...

By abc_kos

54.7K 2.9K 330

Belegondoltál már abba, milyen lehet a tökéletes középsulis időszak? Tökéletes test, tökéletes haj, tökéletes... More

Prológus
1.fejezet
2.fejezet
3.fejezet
5.fejezet
6.fejezet
7.fejezet
8.fejezet
9.fejezet
10.fejezet
11.fejezet
12.fejezet
13.fejezet
14.fejezet
15.fejezet
16.fejezet
17. fejezet
18.fejezet
19.fejezet
20. fejezet
21.fejezet
22.fejezet
23.fejezet
24.fejezet
25.fejezet
26.fejezet
27.fejezet
28.fejezet
29.fejezet
30.fejezet
31.fejezet
32.fejezet
33.fejezet
34. fejezet
35.fejezet
36.fejezet
37.fejezet
38.fejezet
39.fejezet
40.fejezet
41.fejezet
42.fejezet
43.fejezet
44.fejezet
45.fejezet
46.fejezet
47.fejezet
48.fejezet
49.fejezet
50.fejezet
51.fejezet
52.fejezet
53.fejezet
54. fejezet
55. fejezet
56. fejezet
57.fejezet
58.fejezet
59.fejezet (Finálé 1/2)
60.fejezet (Finálé 2/2)
epilógus! (MEGLEPETÉS!!!)

4.fejezet

1.5K 77 8
By abc_kos

 Délután 3-kor már az utolsó óránknak is vége volt. Lisát és Emmát előre küldtem ameddig én egyedül várakoztam a termünkben. Úgy gondoltam bárki is legyen az, aki beszélni akar velem, biztos a selejtek közül való, vagy ami még rosszabb egy újabb belém habarodott srác.

Ez első öt percben, még türelmesen vártam a helyemen, festettem a körmömet, hogy minél vonzóbb legyek a délutáni randevúmon Jamesel. A kinti folyosóról még erősen átszűrődött a diákok értelmezhetetlen moraja, ami megzavart a festésben, és egy óvatlan mozdulattal felborítottam a köröm lakott, ami elkezdte rózsaszín anyagát, lassan a padóra folyatni. Felmorogtam idegességemben, de eszem ágában sem volt feltörölni, végtére is erre vannak a takarítók.

Fél óra elteltével, már teljes csend volt az egész iskolában. Amíg várakoztam készítettem magamról pár képet a követőimnek Instagramra.
Miután öt perccel múlt 4 óra, már feszülten készülődtem össze, hogy elinduljak, hiszen csak én várathatok meg másokat. Mit képzel magáról ez az I.H.? De pakolás közben léptek hangjára lettem figyelmes a folyosóról. Először kicsit meglepett, Első nap négy után már a tanárok sincsenek bent, nem, hogy egy diák.
-Na végre ide ért, mi tarthatott ennyi ideig? – Gondoltam magamban, miközben a türelmetlenségem egyre csak fokozódott. A léptek egyre közelebbről szóltak, majd az ajtónál megszűntek a hangok. Ahogy kinyílt az ajtó rögtön szemet szúrt az illető undorító öltözete. Lenge, szürke, tépett szoknya rajta sok száradt barnás-vöröses folttal. A felsője egy fehér póló, szintén tépett, és ugyanolyan színű foltok ékesítették, mint a szoknyáját. A haja hosszú egyenes, szinte fekete színű volt. Nem tudtam eldönteni, hogy zsíros vagy vizes volt. De az biztos, hogy vastag szálakban lógott az arcába.
-Azt a kurva. Néztél te ma már a tükörbe? Mi ez a szakadt gönc rajtad? A tépett fazon már fél éve nem divat. És ezek a színek. Ha nem lenne erős a gyomrom, már rég lehánytalak volna.
-Nem ismersz meg? -Szólalt meg halkan egy vékony hang, látszólag teljesen hidegen hagyta a sértéseim.
-Nem. Kéne? Inkább térj rá miért hívtál ide, nem érek rá egész nap. Már így is egy órát vártam rád. Nem gondolod, hogy ez tiszteletlenség? -Kérdeztem, pökhendi, arrogáns stílusban.
-Szóval tényleg nem ismersz meg. -Ekkor már hangosabb kezdett lenni. -1 éve meghalt miattad valaki aki nagyon font...
-Jaj istenem már te is ezzel a szarsággal jössz? Könyörgőm egy éve volt már annak. -Vágtam a szavába.- Felejtsétek már el!
-A HÚGOM VOLT!!!-Ordított rám.-És te megölted.-A hangja egyre zavartabbnak tűnt és néhol el-el csuklott.
-A te hibád volt. Még a temetésén is csak nevettél és telefonoztál. A beszédem alatt is. Miféle démoni teremtés képes ilyen színtű érzéketlenségre egy temetésen?
-El se akartam menni. A szüleim erőltették a dolgot. Ha rajtam múlt volna otthon maradok.
-Megfizetsz azért, amit a húgommal tettél. Máig nem bírtam feldolgozni a történteket. Nem érdemelte meg, amit tettél vele, de te megfogod. -Hirtelen kirázott a hideg. -Felvettem a ruháját amiben megölte magát és most ebben foglak téged is megölni.-Az arcán mosoly kerekedett. Majd a jobb kezét, ami eddig a háta mögött volt, előre emelte és egy konyhakést vettem észre benne.
-Mi...mi, megölsz? Engem? Gondold ezt át! -Közben elkezdtem lassan hátrafelé sétálni. -Nézz rám túl szép vagyok ahhoz, hogy meghaljak, nem akarsz inkább Emmával végezni? Ő sokkal dagadtabb és csúnyább nálam. Szólok Apának is ha kell, bármennyit fizet neked. -A lányt láthatóan nem érdekelte az ajánlatom, csak forgatta fejét jobbra balra és ennyit mondott:
-Nem kell a mocskos pénzed, csak a szőke skalpod a szobám falára. -Egyre közelebb jött hozzám.
-Kérlek ne! Áhhh!- Hirtelen megcsúsztam, a kifolyt körömlakkon a magassarkúmmal, és a falnál lévő szekrény elé estem. A fejem kongani kezdtett, bal kezemmel pedig próbáltam lefogni azt a pontot, ahonnan éreztem a fájdalmat, hátha ezzel enyhül egy kicsit.
-Itt a vége Heather.- Az idegen lány felemelte kését és egy gyors mozdulattal az arcom felé haladt vele. Épp időben sikerült elhajolnom a kés elől, ami beszorult a fa szekrénybe. Gyorsan felálltam, a lány közben próbálta kihúzni a kést a szekrényből. Kihasználva az esélyt, megfogtam a hajánál fogva és egy asztál sarkához vertem a fejét. Rögvest összeesett és vékony csíkban elkezdett a homlokából folyni a vére, végig az arcán.
-Ribanc. Velem te szórakozz. -Mondtam majd leköptem. Hátra fordultam, hogy a kést kivegyem a szekrényből. Hirtelen meghallottam, hogy a lány felállt mögöttem és el üvöltötte magát. Erre reflex szerű lendülettel megfordultam, és a kést, ami a jobb kezemben volt egy határozott mozdulattal a nyakába szúrtam. A lány megint összeesett és elkezdett vért felhányni nagy adagokban. Kezét a nyakához szorította amiben, még mindig benn állt a kés. A vér ütem szerűen spriccelt a nyakából. össze kenve ezzel több padot és szélet.
-Te akartad I.H. magadnak köszönd.-Hangom remegett, habár tudtam, hogy megérdemelte, mégsem tudtam feldolgozni a gondolatát annak, hogy képes voltam megölni valakit.

Ne...ne...nem én va...vagyok I.H.. -Megint vért hányt, most még sokkal többet, közben szinte nevetett, ami elég ironikus érzést keltett bennem, a körülményeket illetően.
-Ha nem te vagy, akkor mégis ki küldte az üzenetet?
-Azt hi...hiszed, hogy bármit is elárulok, annyi biztos, hogy beleestél a csapdába. Nagyon remélem, hogy hamar megöl téged. -Fejezte be utolsó mondatát, majd abba hagyta a remegését, feje pedig oldalra dőlt. Láttam, ahogy a szemeiből teljesen kihuny a fény. Meghalt.
-Úristen, mit tettél Heather? -Kérdezte zaklatott hangon Magen.
-Te is a legjobbkor jelensz meg.
-Hallottam mindent. Végig. De valami visszatartott abban, hogy hozzád szóljak.
-Nem érdekel, inkább abban segíts, hogy most mit tegyek a hullával.
-Én nem tudom mit mondjak. Ezt el kell mondanod a hatóságoknak.
-Normális vagy? És mit mondanék? Csak önvédelem volt? Azok után, ami tavaly történt, a hatóságoknak elég lenne egy kis morzsa, hogy lecsukjanak. Nem mehetek börtönbe. Láttad mit hordanak ott a rabok? Nem, nem! Csak egy dolgot tehetünk.

- Meg rémisztesz Heather. Nem tudom, mire gondolsz.

- Elásom az udvaron, senki nem fog sejteni semmit. Mintha meg sem történt volna ez az egész.
- De ez etikátlan Heather. Egy emberről beszélünk, ez nem egy elgázolt kutya, amit eltusolhatsz. A szülei biztosan keresni fogják.
- Az legyen az ő gondjuk. Láttad, hogy meg akart ölni. Nincs bennem megbánás azért, amit tettem. Vagy ő, vagy én. És én értékesebb vagyok nála. Szóval fogd be és hagyd, hagy tegyem, amit tennem kell. - Majd ki húztam a kést a nyakából, letöröltem és elraktam a táskámba.
A termünk az 1. emeleten volt, így nem kellet sokáig hurcolnom a testet. Az udvaron kerestem egy ásót, azt követően pedig egy földesebb területet, ahová könnyedén elrejthetem a holttestet. Miután megástam a gödröt, bele dobtam a hullát és a kést ami a táskámban volt, majd betemettem. Szerencsémre az eső is elkezdett esni miután eltemettem a holttestet, így a föld minden részen felpuhult, észrevétlenné téve, a friss ásás nyomait. A folyosót és a termet felmostam, hogy eltüntessem a véráztatta nyomokat. Mrs. Bringhold, már nem volt bent és mindig elöl hagyja a szertár kulcsát, így eszközöket is könnyen tudtam szerezni a nyomok eltüntetéséhez. A körömlakkot volt a legnehezebb eltávolítani, de sikerült. A vérfoltok vége láthatatlan foltokat hagytak az egész teremben. Miközben sikáltam, azon gondolkodtam, hogyan alakult, egy egyszerű délután, brutális gyilkosság helyszínévé.
Este 8-kor végeztem, és fáradt zavaros gondolatokkal a fejemben, haza indultam. Chipyhez érve egy árnyat vettem észre a sötétben. Az aznap történtek után kicsit megijedtem, gyorsan beszálltam, és már hajtottam el a helyszínről amilyen gyorsan csak tudtam. Utólag, elég hülyének éreztem magam, valószínűleg, csak egy lámpaoszlop árnyéka játszott velem fura játékot.

Este mire haza értem csak arra vágytam, hogy lezuhanyozzak és aludjak. A ruháimat pedig bedobtam a mosógépbe, majd elindultam a kényelmes ágyamhoz, elfejteni a mai történteket, amikor hirtelen az eszembe jutott.
-Basszus a randi Jamesel!

4.fejezet kicsit izgalmasabb rész remélem tetszett ^^

Continue Reading

You'll Also Like

58.4K 1.2K 40
A srácok elvileg tavaly fejezték be utolsó évüket a Studioban, de Pablo és a tanárok úgy gondolták, hogy még e minden gy évet maradjanak, mert biztos...
89K 3.3K 35
Skylar Osborne szülei évekkel ezelőtt elváltak. Mostohabátyjával, Nolnannel legjobb barátok lettek, így rajta keresztül a kosárcsapatot is megismert...
10.1K 947 54
Anusha Reyova már kiskora óta tudja magáról, hogy képes kiolvasni a halottak emlékeit a legkisebb csontszilánkból is. Amikor pedig a falubeliek is me...
628K 31.6K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...