Az eltitkolt árnyvadász sarj

By OroszNetti

16.8K 1.3K 73

Tudod milyen érzés, amikor titkolóznak előtted, mióta csak az eszedet tudod? Ha egy új városba csöppensz, aho... More

Hát akkor Go New York
Találkozás Noah-val
Az új lakás
Első nap az iskolában 2/1
A vörös hajú
Most akkor árnyvadász?
Mehetünk!
A szőke
A meghívás
Ki az a Sebastian Morgenstern?
Gondolkoznom kell!
Előkészületek 2/1
Előkészületek 2/2
A buli
"Sejtések"
Váratlan vendég
Jace Herondale
A bulinak vége
A rendőr
Díj/Kihívás...vagy valami ilyesmi
A hős.
"Le akarom győzni"
Menjünk haza
Úton hazafelé
Rettenthetetlen
Az intézet
Az edzés
Vendéged jött
Csendes búcsú
Új órák
Egyedül
Church

A költözés

1.2K 61 6
By OroszNetti

- Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan! - néztem lesajnálóan szüleimre akik azzal az eszement ötlettel álltak elő miszerint hagyjuk el Chicago-t és költözzünk a nagy almába. Hát hogyne.
  - Hope - szólított meg negédesen anyu - meg kell értened hogy nem maradhatunk itt. 
- Miért nem? Azért mert Noah New Yorkba megy tanulni? Kit érdekel? Menjetek nyugodtan. Én biztos nem megyek sehova felejtsétek el. Nem is tudom elképzelni hogy juthatott ilyen egyáltalán az eszetekbe. - háborodtam fel teljesen. Noah a nővérem aki most kezdi az egyetemet, de ő sose szerette ezt a várost. Ezért inkább úgy döntött el megy New Yorkba.
Csak tudnám nekem mi a francnak kell vele mennem?? Én szeretem ezt a várost, sőt imádom. Nem szeretnék elmenni innen..
- Kicsim - pillantott rám apu bármennyire hisztizel anyáddal már eldöntöttük költözünk és kész.
- De én..én nem szeretnék - telt meg könnyekkel a szemem. - Én itt szeretnék maradni.
- Hope tizenhat éves vagy, felelősek vagyunk érted.
- Maradhatnék Oliver-nél! Tudod hogy olyan vagyok Rebecca-nak mintha a lánya lennék, most akár tényleg lehetnék az. - Nyafogtam tovább. Nos igen Oliver. Az anyukája és az én anyukám a főiskolán ismerkedtek meg és azóta is legjobb barátok, ők ketten egyszerre estek teherbe ezért van az hogy Oli-val gyakorlatilag együtt nőttünk fel. Legjobb barátok vagyunk. Nem hagyhatom csak úgy itt mi lenne velem nélküle? Ezeket a kérdéseket a szüleimnek is felvetettem.
-  Van Skype, telefon, internet, nem fog megszakadni a kapcsolatotok hidd el. Én is itt hagyom a legjobb barátnőmet pedig sokkal régebb óta ismerem mint te Oliver-t. 
- Ez mind Noah miatt? Mert sz..- kezdtem volna de apu közbe vágott. - Na jó elég volt Hope! Semmi köze ehhez a nővérednek. És nem is szeretném ha köze lenne hozzá! Menj fel a szobádba és pakold össze a ruháidat, a többi dolgodat már mi összeszedtük. A költöztetők hozzá utánunk nekünk viszont indulnunk kell. Nincs apelláta. 
Elkerekedett szemekkel néztem apura. Sose de tényleg sose volt még ilyen határozott. Ő mindig inkább visszahúzódott anya, na anya viszont épp ellenkezője ő bárhol bármikor kinyitotta a száját ha kellett ha nem. Úgy látszik jelen esetben ez apára hárult. Belenéztem abba a mélykék szemeibe és csupa fájdalmat láttam benne. Nem tudom miért kell elmennünk, de nem szánt szándékból, ezt a fájdalmat látva úgy döntöttem nem nehezítem tovább a dolgukat. Szó nélkül sarkon fordultam és felsiettem a szobámba. Pakoljunk hát a nagy útra!

Continue Reading

You'll Also Like

2K 106 11
„És, ha együtt vagyunk, akkor mi van? Semmi közöd nincs ahhoz, hogy kivel randizok, és kivel nem. Féltékeny vagy, vagy mi?" „Féltékeny? Én? Bottal se...
4.6K 372 22
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...
432K 20.2K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...
85.2K 3K 51
Amikor egy cukrász és egy autóversenyző találkozik, az életük egyik legnehezebb időszakában, hogyan alakul a sikeres, fiatalok élete? Hogyan tudják e...