He stole my car and ran away...

By kerlekvigyazzram

254K 17.9K 671

- Szóval, balerina- suttog, de így is pontosan hallom minden szavát.- Nem kell félned. Nem vagy egyedül. More

§prologue§
§one§
§two§
§three§
§four§
§five§
§six§
§seven§
§eight§
§nine§
§ten§
§twelve§
§thirteen§
§fourteen§
§fifteen§
§sixteen§
§seventeen§
§eighteen§
§nineteen§
§twenty§
§twenty one§
§twenty two§
§challenge§
§twenty three§
§twenty four§
§twenty five§
§twenty six§
only you
§twenty seven§
§twenty eight§
§twenty nine§
§thirty§
§epilogue§
thank you and bye

§eleven§

7.4K 554 20
By kerlekvigyazzram

Emily Mare

Mikor reggel lemegyek a konyhába, Nash- különös módon- ott sertepertél, és mikor meglát, rám kacsint.

- Jó reggelt, Napsugár- felhúzom a szemöldököm, és kérdő tekintettel közelebb megyek hozzá.

- Mi ez a nyáladzás már kora reggel?- a homlokára teszem a kezem, hátha lázas vagy ilyesmi. Nash nevet, és beletörli a konyharuhába a kezét, miután megkavarta a rántottát.

- Gondoltam kiengesztellek, ha már este olyan későn értem haza- a derekamnál fogva megfordít és a megterített asztalhoz lök.- És hogy elmondjam, totál igazad volt. Már, ami a hotelben történt. Nagyon fontos vagy nekem, szóval...

- Hát hű- hitetlenül elnevetem magam, és leülök a székre.- Édes tőled. Tényleg- mosolyom csak még szélesebb lesz, mikor lehajol és egy puszit nyom az arcomra.

Pillanatok alatt felszolgálja a rántottát, a sonkát, meg mindenféle zöldséget, és leül mellém. Megcsóválom a fejem, és ahogy kedvesen végigmérem, megakad a tekintetem az asztalon pihentetett kezén, és villámgyors mozdulattal felemelem.

- Mi történt a kezeddel?- a bütykei vörösek és duzzadtak, az alkarját vágások szelik keresztül, és alig érek hozzá, Nash összerezzen.- Mit műveltél már megint?

- Em, nem olyan komoly, mint gondolod- megpróbálja félrehúzni, én viszont szikrázó szemeket meresztek rá. Tudom, hogy este megint valami gyökérséget csinált, és akaratom ellenére húzom fel magam.

- Ne legyél már hülye, jézus- felállok, és felrongyolok az elsősegély dobozomért. Valamiért úgy érzem, a hotelben történtek tesznek felelőssé azért, ami Nash kezével történt. Nyelek egy nagyot, és lecsapom a piros dobozt az asztallapra, Nash unott pillantása pedig minden mozdulatomat végigkíséri.

- Befejezted?

- Add a kezed- odatartom a tenyerem, de Nash makacskodva összefonja két karját a mellkasa előtt.- Add ide a rohadt kezed.

- Most megint mi bajod van?- pár pillanatig egymás szemébe nézünk, majd nagyot sóhajtva odaadja az összezúzott kezét. Előveszek egy törlőkendőt, és körbetörlöm a sebet. Nash meg sem rezzen, pedig mikor a lábamat kezeltem le, sokszor úgy kellett visszafojtanom a sikítást.

- Ne próbáld meg nekem bemagyarázni, hogy nem csináltál már megint valami baromságot.

- Milyen 'már megint'?- hirtelen váltott hangsúlya miatt megrezdülök, és véletlen a sebbe nyomom a fertőtlenítő kendőt. Nash feljajdul, én pedig megvető pillantást vetek rá.- Ne nézz rám így, eddig olyan voltam, mint egy kis angyal.

- Attól, mert nappal a kanapén szenvedtél, még észrevettem, hogy esténként nem mindig voltál itthon- jegyzem meg epésen, majd előveszem a kenőcsöt, és a kupakja lecsavarásával foglalkozom. Érzem, hogy telibe trafáltam, és nem tudom elnyomni a gúnyos mosolyomat.- Azért nem vagy olyan "hű de jó" betörő.

Elrántaná a kezét, de a szabad tenyeremmel rácsapok az alkarjára, a másikkal pedig óvatosan bekenem a sebeit. Idegesíteni kezd, hogy tudom, miért akarja elrántani a kezét. A barátságunk nem alapul máson, mint a szeretethiányon, és ez a legborzasztóbb. Nem is igazi barátság a miénk.

Egy ideig nem válaszol, majd csengetnek. Az arcán semmiféle érzelmet sem látok, de mikor feláll, és megigazítja a fáslit a kezén, már érzem, hogy nem lesz kellemes a vendégünk. Vagyis a vendége.

- El akartam mondani, hogy ha nem gáz, egy régi ismerősöm átjönne- eltűnik a folyosón, kinyitja az ajtót, nekem pedig kiszárad a szám. A fülsértő női hang szinte berepeszti az ablaküveget. Nash kézen fogva vezeti az emelet felé a lányt, közben pedig úgy mosolyog rám, mintha mi sem történt volna.- Remélem, nem lenne nagy baj.

- Dehogyis- ha mosollyal ölni lehetne, jézus...- De bemutatni azért bemutatod, ugye?

- Ja, persze- csesződnél meg, még ettől sem jön zavarba.- Em, ő itt Naomi. Naoim, ő Em.

- Örülök- mosolyog, az összes foga kilátszik. Cinikusan biccentek, és lebiggyesztem a számat.

- Gratulálok.

A lány zavartan Nash-re néz, aki dühösen felvonja a szemöldökét. Én is széles mosolyt villantok, majd rájuk kacsintok.

- Halkak legyetek.

Nash nem ért semmit, én viszont tovább játszom a jófejet, és még integetek is, hogy menjenek fel. A lány lép először, felvonszolja azt a barmot a lépcsőn, majd kuncogás, és az ajtócsukódás kiszűr minden hangot odafentről. Olyan erősen forgatom meg a szemeimet, hogy megfájdul a fejem. Hogy van képe... Jézus, remélem, nem Jason szobájában fogja megdönteni. Úristen. Felfordul a gyomrom a gondolatra, és hirtelen felindultságomból, kiöntöm az immár kihűlt rántottát az ablakon, egyenesen a szomszéd kis aranyos pálmafájára. Hú, annyira leszarom.

Az első hangos nevetésnél felforr az agyvizem, és úgy döntök, nem hallgatom végig az egész undorító dolgot. Villámgyorsan felszaladok a balettcuccomért, és a napot a balett-teremben fogom tölteni. Ha már a szobámban vagyok, felkapom a magassarkúmat, és egy miniruhát, a táskámba gyömöszölöm még a sminkes táskámat is, a balettcuccom mellé pedig gyorsan besuvasztom a telefonomat, és már készen is vagyok.

Itt az ideje megmutatni Nash-nek, hogy ha így akar játszani, hát így fogunk.



Continue Reading

You'll Also Like

11.3K 210 29
Szerelemben nem számít semmi. Sem a kor,sem a távolság,se semmi. Csak ti ketten. De mi történik,ha egy olyan emberbe szeretsz bele,akibe nem kellene...
218K 6.5K 56
Minden mese szép véget ér? Mindig eljön a herceg aki megmenti a hercegnőt?A maffia királyának lányaként én is vártam a hercegem aki kiszabadít és mag...
148K 6.4K 37
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...
21K 1.1K 42
Natalie Howell és Aaron Vance, akik azt hiszik szimplán két idegen egymás számára. Eltöltenek egymással egy forró éjszakát, de Natalie úgy gondolja...