My cousin:Park Jimin

By bangnoya

52.7K 2.9K 482

Аз и Широ водехме нормален живот като ученички.Всеки наш ден беше еднакъв.Танци,събиране в тях или в нас,глед... More

В ролите:
Dance competition
My cousin Park Jimin
Korean guy
Months Later
Partying with BTS
Rap Battle and unexpected moments
Finding Kookie
Messed feelings
Fun around the pool
New start, new friends
Back home
Prom night and surprises
The Neighbors
Hidden feelings and funfair
Бележка от автора
Exposed relationships
KPOP awards and ONYX
Jealous boyfriends
Bad Behavior and Christmas surprises
Heated
Who's ONYX?
Бележка от автора 2
Taehyung's Birthday
Hard Choices
Bun in the Oven
Revealed
The new begging

Agust D

1.4K 98 8
By bangnoya

*Гледна точка Ноя*

Беше изминал месец от както ходех с Шуга. Не виждах огромна разлика в поведението ни. Беше както преди да излее чувствата си. Закачахме се , смеехме се , но и двамата избягвахме да показваме ,че сме заедно пред останалите. Даваше ми малки целувки по бузата или ме гушкаше силно , но всички бяха свикнали с това. За момента единствено Намджун, Широ и Те знаеха . Широ като разбра започна да подскача като малко детенце. Трябваше да си поговоря с Намджун как да пази тайни. Другите за момента нищо не подозираха. Често се случваше Юнги да излиза от тях през нощта само защото не можел да заспи. Така прекарваше нощта в нас. Той просто си влизаше през вратата и се мушкаше под завивките ми без значение дали съм заспала или тепърва заспивах. И винаги щом го попитах какво търси тук , получавах един и същ отговор. Нямаше как да спя спокойно ,след като гаджето ми беше до мен. Преди беше толкова лесно да заспивам до него , а сега беше коренно различно.

Вечерта беше тиха. Седях в стаята на Юнги. Тиха музика се чуваше от слушалките му. Имаше малко работа върху предстоящият микстейп. Листа бяха разпръснати по цялото му бюро. Момчето с русата коса лекичко се поклащаше заедно с музиката която звучеше. Исках да видя какво беше написал , но той отказваше да покаже работата си. Беше ми позволено да чуя малка част от музиката която беше създал и то беше за кратко. Любопитството ме изяждаше. Бях решена да проверя върху какво работеше. Тихо се приближих зад него, внимателно надниквайки в екрана. Сякаш усетил присъствието ми, той притвори всичко обръщайки се към мен.

-Какво правиш? – леко раздразненият поглед на Юнги дълбаеше дупки в мен.

- А-А-Аз исках просто да те гушна. – той само повдигна едната си вежда . И двамата знаехме ,че не е така. – Просто исках да видя малка част от микстейпът. Знаеш ,че го чакам от толкова дълго време и ми е интересно.

Дълбока въздишка напусна устата му затваряйки очи. Секунди по-късно , самодоволната усмивка , която познавах твърде добре, намери място на лицето му.

- Ще чуеш песните заедно с другите . – обръщайки тялото си напред, той постави отново слушалките игнорирайки ме тотално.

Щях просто да си загина . Нарочно го правеше. Гушнах го през вратът целувайки леко бузата му. Нямаше да си правя труда да чуя песента. Видяло се , че ще чакам и това е.

Когато устните ми докоснаха кожата му , той затвори очи преглъщайки.

- Утре ще снимам за един от клиповете. Искам да дойдеш. – махайки големите слушалки от ушите си, той срещна греещото ми лице.

-Сериозно ли? – поставих ръцете си пред устата от радост. Усмихвайки се той само кимна. Увих ръцете си около него, прегръщайки го силно.

- Но нито дума на никого ясно? – той ме погледна сериозно преди аз да поклатя бързо глава развълнувано. Момчето ме постави в скута си връщайки се към работата си. – Защо ти е толкова интересно да чуеш музиката ми? – погледът му не се откъсваше от екранът.

-Защото първо чаках колко 3 години за да пуснеш соло албум, второ ти си част от БТС а аз съм ви фенка и ми е интересно, трето ти си ми любимец Шуга и оценявам работата ти. – очите ми гледаха тези на русокосото момче които шареха насам натам из работата която вършеше . Нямаше да погледна към екранът. Щях да чакам колкото е нужно.

Той се подсмихна облягайки се назад .

- Също съм ти и гадже. – той ми намигна а аз въздъхнах усмихвайки се.

-Това ,че сме заедно не променя нищо. Дори и да не те познавах , пак щях да съм горда с работата ти. – изплезих се карайки го да се засмее.

-Всъщност променя много Ноя.- той се подсмихна гледайки ме.

- Не виждам какво толкова се променя. – наклоних главата си на една страна гледайки го.

Той облиза устните си , подреждайки очевидно мислите си.

-Като за начало, едва ли бих позволил на приятел да гледа как снимам  клип, който никой не бива да вижда докато не решим да го пуснем . – той замълча чакайки реакцията ми. Изчаках го и той продължи. – Не бих идвал посред нощите при някого.

-Юнги не виждам какво... - той постави пръст на устните ми.

- Не бих целувал всяка срещната. А щом устните ми докосват твоите значи си определено нещо повече от приятел. – извъртях очи. Не виждах на къде бие.

- Също не бих направил това на някоя друга. – устните му бързо срещнаха кожата на вратът ми целувайки я нежно. Бавно захапа мястото , което до сега целуваше . Засмука леко , след което се отдръпна , проверявайки какво беше сътворил върху бледата ми кожа. Бързо извадих телефона си.Червено петно се намираше от лявата ми страна на вратът. Очите ми се разшириха поглеждайки , Шуга. Той прехапваше устни усмихвайки се доволно.

-Юнги! – ощипах го леко гледайки шедьовъра на вратът ми. –Как за бога ще го прикрия?

-Кой е казал , че трябва да го криеш? - не вярвах ,че ще направи точно това. Можеше да направи всичко друго, но смучка?

-Ще започнат да ме разпитват. А като знам Широ , кой знае какво ще и мине през главата. – намръщих се припомняйки си колко мръсно подсъзнание имаше тя.

- Да продължавам натам? – той се подсмихна навеждайки се.

-Не си го и помисляй Мин Юнги! – избутах го от себе си.

- Сама го пожела Ноя. Сега виждаш какво се е променило след като двамата сме заедно. И определено има още много за доказване , но ще е по-натам. - мръсната усмивка заемаше място на лицето му .

Ударих го по челото.

- Да станал си неконтролируем. – станах от него , подпирайки се на бюрото.

- И въпреки това още ме търпиш нали така? – бързо изправяйки се от стола си той застана пред мен поставяйки големите си ръце от двете ми страни.

- Юнги мисля че хормоните ти още не са наредени.- погледнах го. Държанието му беше странно. Не знаех какво му става. До преди два дена беше мил и просто сладък. А сега беше не знам , перверзен?

- Хормоните ми са наред. - отново той се подсмихна гледайки ме.

- Не съм на същото мнение. –внимателно поставих ръцете си на гърдите му създавайки малко пространство между нас. – Не забравяй ,че никой не знае за нас. Няма ли да е подозрително как след като съм прекарала вечерта и целият ден с теб, на сутринта съм със смучка на вратът?

- Може би е спряло да ми пука дали другите ще разберат? Виж просто искам да ти се радвам щом пожелая. Не да чакам да сме само ние двамата за да мога да те целуна. Не знаеш под какво се поставям само за да не те целуна докато примерно се смееш на някоя идиотска шега на Хосок или как сладко се молиш на Джимин за нещо. Нетърпимо е да се сдържам и не възнамерявам да чакам повече за покажа връзката си.

Гледах го внимателно. Беше търпял всичко това толкова време , пазейки го само за себе си. Съобразяваше се с мен, а можеше просто да каже на всички. Усмихнах се целувайки го нежно. Нямаше повече да го крием. Не исках да е тайна от никого. Бях влюбена в този сладък рапър , а той беше изцяло мой.

- Още щом станем , ще им кажем за връзката ни. – погледнах го право в шоколадовите му очи изпълнени с любов и нежност. Не се беше променил. Всичко беше плод на въображението ми. Или пък не? Не можех наистина да го разбера.

Той прехапа устни оглеждайки вратът ми отново.

- Изкушавам се дали да не направя още едно сътворение . – той се подсмихна а аз го плеснах през ръката. Той само се засмя , целувайки челото ми. – Шегувам се.

- Твоите шеги на се забавни Юнги. - раздразнено го погледнах.

Той замълча гледайки ме заинтересовано. Постави ръцете си на кръста ми премигвайки няколко пъти. Добре какво му ставата?

- Много си раздразнителна тези два дена. Да имаш да ми кажеш нещо? В цикъл ли си Ноя?  – наклони главата си гледайки ме. Цялата се изчервих. И как нямаше. Как можех да кажа на Шуга най-спокойно ,че съм точно в онази седмица от месецът която е просто „ любима" на всяко момиче.

- Юнги! – бързо се отдръпнах от момчето видимо засрамена.

- Знаех си. – той започна да се смее сякаш това беше някакъв вид шега.

- Не е смешно Мин Юнги! – легнах на леглото му завивайки се. Смехът му бързо изчезна. Не беше едно от най-приятните усещания на светът. Болките ме съсипваха , плюс на моменти умирах за сладко.Аз мразя сладко!

В стаята настъпи гроба тишина. Музиката беше спряла , смехът му не се чуваше. Леко подадох главата си само за да срещна лицето на Юнги , на милиметри от моето. Щях да изкрещя преди устните му да срещнат моите. Леко го тупнах по рамото. Той се усмихна все още целувайки ме.

Приключвайки със заниманието си той се търкулна до мен. Скри главата си във вратът ми вдишвайки дълбоко. Големите му ръце бързо обгърнаха тялото ми. 

- Не ми е смешно. Просто ми е трудно да реагирам на такава ситуация. Ако се нуждаеш от нещо винаги можеш да ме помолиш ясно? – гласът му беше дълбок, карайки цялото ми тяло да настръхне.

- Добре съм Шуга. – затворих бавно очите си. Той обърна тялото ми с лице към него. Очите му шареха по цялото ми тяло.

- Не ме наричай Шуга. – дъха му се разбиваше в лицето ми. Чертите по лицето му показваха раздразнение поради факта ,че бях използвала стейдж името му. – Аз съм ти гадже и искам да ме наричаш поименно. Не ме наричай Шуга.

- Юнги свикнала съм да ти викам и по двата начина. Не мога да спра да ти викам Шуга просто ей така. –отместих няколко кичура коса,  които му пречеха.

Той се подсмихна хващайки ръката ми.

-За всеки път в който ме наречеш Шуга, нова смучка ще украсява вратът ти. – бързо прехапа долната си устна гледайки ме. Раздразнено отново го избутах от себе си. Определено хормоните му бушуваха като на тийнейджър.

Отърсих се от мислите си опитвайки се да заспя. За моя радост Юнги се кротна, оставяйки ме да заспя спокойно.

На следващия ден бяхме на снимачната площадка. Вълнувах се . И не само аз. Юнги се тресеше от нерви. Гримьори и стилисти тичаха напред , назад , оправяйки външният вид на Шуга. По наредба на режисьора трябваше да седя мирно без да се обаждам или да издавам каквито и да е звуци по време на записът. Седях като едно послушно детенце , гледайки случващото се.

Първата сцена която заснеха , беше как Шуга седеше на стол. Ръцете му бяха завързани с тиксо зад гърба му. Песен, непозната за мен, беше пусната и вървеше докато Шуга влезна в роля. Бях смаяна от актьорските му способности. Сякаш пред мен седеше съвсем различен човек. Беше потънал в ролята си. Кое беше това момче? Това не беше нито Шуга, нито Юнги. Съвсем различен персонаж. Излъчването му беше точно като на някой бунтуващ се тийнейджър. Не можех да го позная. Следях всяко едно негово движение. Бях пленена от тази версия на Юнги. Слушах и музиката. Една от песните му. Звучеше точно в негов стил. Рап уменията му бяха смайващи. Определено нито аз , нито феновете му сме виждали , Шуга в тази светлина.

-Чудесно Агуст. – викът на режисьорът до мен ме извади от мислите ми.

Агуст? Това не е Агуст. Това е Мин Юнги. Погледнах объркано Шуга , който ме дари с доволно подсмихване насочвайки се на някъде заедно с няколко члена от екипа.

-Това не е Агуст. – обърнах се към мъжа до мен гледайки го. Той ми хвърли бърз поглед преди да погледне русото момче.

-Напротив. Това е истинският Юнги. Agust D. – игнорирайки ме, той просто си тръгна оставяйки ме тотално объркана. Какво по дяволите имаше в предвид? Мислех ,че знам всяка една страна на Юнги, но очевидно съм се лъгала. И беше така. Преди минути видях образ , който никога през живота си не бях виждала.

Пак се унесох в мисли и разсъждения , преди Шуга да ме бутне леко.

-Не си напрягай главата. – навеждайки се към мен , очите му се взираха право в моите . Сякаш разчел мислите ми, усмивка намери мястото си на лицето му. – Май Агуст доста те е впечатлил а?

Очите ми се разшириха при чутото, кимайки ентусиазирано . Исках да знам повече за тази негова страна.

- Това беше просто образ Ноя. –той се засмя тупайки ме по главата. Не беше така.

-Не е вярно Юнги. Това което видяха очите ми не беше просто един обикновен образ.

Отместяйки погледа си от мен , той грабна шише с вода . Изчаках търпеливо гледайки го. За секунда той се беше втренчил в пространството.

- Това е онази моя страна , която винаги съм искал да покажа , но никога нямах тази възможност. – той прехапа устната си гледайки ме. Въздишка напусна розовите му устни , прокарвайки ръка през косата си. – Когато излезе микстейпът изцяло ще разбереш за какво ти говоря. Сега просто се наслади на деня и на музиката.

Усмихнах се лъчезарно кимайки за пореден път.

Мислех ,че докато той снима на мен щеше да ми е скучно , но отново грешах. Бях погълната да гледам гаджето си през цялото време. Песента имаше толкова цинични думи. Още не можех да повярвам , че той самият беше създал текстът.

- ... ya'll get turned on by my tongue technology . – Рапирайки тази част от песента сякаш нарочно, той ме погледна. Бързо усетих топлината по бузите си . Да определено ме дразнеше и рано или късно щеше да си плати.

От толкова много слушане вече бях научила част от текста. Заедно с ритъма поклащах тялото си радвайки се не само ,че чух част от една от песните му ,но и на самият него. Определено трудът ,който беше хвърлил през цялото това време, щеше да му се отплати. Стилът на песента нямаше нищо общо с този , които групата имаше. Беше като две противоположности.

-A to the G to the U to the STD. - гаджето ми рапираше и заснемаше предстоящото видео. Усмивката не слизаше от лицето ми гледайки Agust D. Той просто е перфектен , без значение дали ще е Шуга, Юнги или Агуст.

Continue Reading

You'll Also Like

316 52 9
Мин Йона - красиво и умно момиче със златно сърце, точно отговаря на името й. (Йона - златно сърце) Тя е безгрижно 17-годишно момиче, но тревогите й...
31.7K 1.3K 32
Бащата на Лийн е богат мъж с опасна работа и врагове зад гърба си. Той решава че ще бъде най добре ако назначи един от най доверените си хора за личн...
23.5K 1.6K 43
Тя не помни нищо. Тяхната първа среща,целувка,първият път, в който той и купи цветя,първата им спречка заедно. Тя дори не помни кой е той...Тя е забр...
52.7K 2.9K 29
Аз и Широ водехме нормален живот като ученички.Всеки наш ден беше еднакъв.Танци,събиране в тях или в нас,гледане на филм с куп храна ,училище и пак о...