Bir Eylül Hikayesi

By xezgiergunx

43.6K 3.5K 1K

" Sonra bir rüzgar geldi,döktü tüm yapraklarını... " Onların hikayesi tesadüflerle başladı, Tesadüfler büyü... More

Bölüm 1: Eylül ( Başlangıç )
Bölüm 2 : Rüzgar
Bölüm 3 : Tanışma
Bölüm 4 : Tesadüfler
DUYURU ( Yeni )
Bölüm 5 : Plan
Bölüm 6 : Hayal Kırıklığı
Bölüm 7 : Duygular
Bölüm 8 : Kayıp
Bölüm 10 : Düğüm
Bölüm 11 : Doğum Günü
Bölüm 12 : Çıkmaz
13. Bölümden Kesit ! ❤
Bölüm 13 : Sevmek
Önemli
Bölüm 14 : Buluşma
Kesit & Birkaç Soru
Bölüm 15 : Şans
Röportaj & Bilgilendirme
Bölüm 16 : İkilem
Duyurucuk & Bölümler Hakkında
Bölüm 17 : Mesaj
Neden Yorum Yok ? •
Bölüm 18 : Tartışma
İthaf Bekleyenler ? ❤
Bölüm 19/ Part 1
Diğer Hikayem ! ♡
Açıklama
GERİ DÖNÜŞ /Bir Eylül Hikayesi
YENİ BÖLÜMLER GELİYOR !
Bölüm 19 / Part 2
Bölüm 20 : Aşk
Bölüm 21: Acı
BİR EYLÜL HİKAYESİ DEVAM!

Bölüm 9 : Kafe

1.4K 128 38
By xezgiergunx

Bölüm Şarkıları :

Athena - Yalan ~

Maroon Five - She Will Be Loved ~
One More Night ~

Mert kapıyı çalarken ne yapacağımı bilmiyordum. Eninde sonunda buradan çıkmam gerekecekti ve Mert'i göndermem mümkün değildi. Mağazada karşılaşma ihtimalleri de yüksekti. Bunu açıklamam zor olurdu ve Mert ' in de kafası karışıp bunu Ekim'i söylerse işler iyice kontrolden çıkardı.

Yanımdaki Rüzgar ise son derece rahat tavırlarla ne düşündüğümü anlamaya çalışırcasına bana bakıyordu. Ağız hareketleriyle ona sessiz olmasını söyledim. Beyefendinin ise tek yaptığı omuz silkmek oldu ve eli kapının açma yerine giderken koluna öyle bir abandım ki ona tutunmak zorunda kaldım. Hiç olmasını istemediğim bir şekilde şimdi ona yapışmış gibiydim. Hareketliliği duyan Mert ise huzursuzca seslendi.

" Eylül ne oldu ? Artık çıkmayı düşünüyor musun ? Ekim de gelir birazdan. "

" Mert ben... Benim canım tatlı bir şeyler istiyor. Ben bunları denemeyi bitireyim, sen de o zamana kadar alıp gelirsin. "

" Sen denemeni bitir kıyafetleri ödeyelim sonra beraber çıkarız. "

Gitmiyordu işte. Acilen bir çözüm bulmak zorundaydım. Rüzgar ' a kalsa kapıyı açıp gidecekti. İyi ki aşağıdan ayakkabılar falan görünmüyordu. Sağlam ve büyük kilidi olan bir deneme kabiniydi.

" Mert ! Mağaza poşetlerim yok. Yemek katında kalmış olmalı. Daha yeni almıştım ürünleri. Her zaman Gittiğimiz pizzacı. Gidip alsan? Özür dilerim seni böyle uğraştırıyorum. "

" Bugün eşyalarınızı unutma gününüz mü kızım ? Neyse yok ya ne uğraştırması... Tatlı da alırım hem. Tiramisu alayım mı ? "

" Tiramusunu sikeyim senin. "

Rüzgar çok kısık bir sesle söylemişti bunu. Güler gibi bir ses çıkarmıştım çünkü bunu söylerken ki yüz ifadesi çok komikti. Sorun yaratmadığı için şükrediyordum.

" Olur,çok güzel olur. Benim işim de bitmek üzere. "

Bir süre daha öylece durduk. Sonra ' gitti ' diye düşünüp yavaşça kabini açtım. Rüzgar ' a sessizce hızlıca buradan çıkması gerektiğini söyledim.

" Alkan konusunu daha sonra konuşacağız. "

Rüzgar dışarı çıktığında denemeye gelmiş bir kadın Rüzgar ' ı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı ve sonra edepsizce Rüzgar' ı süzdü. Kadın da ahlaksız işte. Rüzgar ise pis pis sırıtıp mağazadan çıktı. Kadının da erkeğin de yavşağı çoktu tabii. Başta Rüzgar beyefendi olmak üzere.

Denediğim kırmızı elbiseyi ve mavi bir kot şortu alıp kasaya doğru yürüdüm. Kasaya ödeme yapıp Mert 'i aradım. Tiramisu 'yu alacağı yerdeydi ve ayrıca poşet falan olmadığını söyledi. Ben de poşetler küçük olduğu için çantama koyduğum ve daha sonra bunu unuttuğum hakkında ufak bir yalan söyledim. Son zamanlarda ne kadar yalan söylüyordum ben öyle...

Ekim'i arayıp alışveriş merkezinin girişinde olduğunu öğrendik ve beraber yürümeye başladık.

" Eylül... işin peşini bırakmamı söyledin ama içim rahat değil. Yaptıkları yanına kalmamalı. "

" Merak etme Mert... Şu an iyiyim ve tek istedikleri maddi bir zarar vermekti. "

" Ya sana bir zarar verselerdi? "

"Vermediler. " dedim ve elimle omzunu sıvazladım. Mert bana bakarken uzaktaki Ekim bağırdı.

" Sonunda gelebildiniz ! Kızım tüm mağazayı mı denedin? "

" Ya uzun sürdü işte Ekim... Biraz kafamı dağıtayım dedim. "

Bu sırada da yavru köpek bakışları attım tabii ki.

" Tamam, tamam bir şey demedim. "

Mert'in arabasının olduğu yere vardık ve arabaya bindik.
Radyoda Ain't Your Mama çalıyordu. Bu şarkı son zamanlarda favorimdi.

Eve varana kadar eğlenceli bir yolculuk geçirdik. Mert ile vedalaştıktan sonra eve girdik. Alışveriş ve Rüzgar beni yormuştu. Bana ' ben her kıza takılırım zaten, benden uzak durmalısın ' diyen adam dediği gibi ben istemediğim halde beni koruyordu. Ben her istemediğimde yine bir şekilde karşıma çıkıyordu. Alkan konusunu konuşacağımızı söylemişti. Ölümcül adamdan ses seda yoktu. Mesaj ya da arama falan yoktu. ' İşler iyice kötü bir hal alacak ' diyordu iç sesim. Ama yapacak bir şey yoktu. Ailemi ya da beni korumak isteyen Rüzgar ' ı tehlikeye atamazdım. Gerçi Ölümcül adam bile Rüzgar 'ın daha kötü olduğunu söylediyse Rüzgar' ın korunmaya falan ihtiyacı yoktu. Yine de korumak istiyordum işte. Böyle olmaması gerekiyordu oysa ki...

Kıyafetlerimi değiştirip üzerime rahat bir tulum geçirdim. Bugünün tarihi 25 Ekim di. Ekim'in yirmi beşi ! Aylardan Ekim olması sevgili kardeşime her zamanki gibi birçok espri yapıldığı ve takılacağı anlamına geliyordu. Babam bile yapıyordu. Geçen mutfaktayken takvime bakıp ' Ekim , kızım bugün on altın mı ? ' demişti. Ne yapalım işte ; annem ve babam Eylül ve Ekim koyuvermiş ismimizi. Bunun nedeni de benim Eylül de ; onun da Ekim de doğmasıydı. Ben 22 Eylül doğumluydum, o ise 28 Ekim. Kardeşimin doğum günü için güzel bir doğum günü planlanması yapmamız gerekiyordu. Her zaman olduğu gibi eğlenceli ve büyük bir parti verilmesi gerekiyordu. Doğum gününü Mert , Ekim'in yakın arkadaşı Merve ve ben planlamıştık geçen sene... Bu sene Ekim'in doğum gününe Bodrum'da yaşayan kuzenimiz Esila da gelecekti.

   Üçümüz bir ara geldiğimizde grubumuzun adı ' E3 ' oluyordu. Birlikte çok eğleniyorduk. Yarın gelmeyi planlıyordu. Eminim yine güzel bir parti olacaktı.

  Ertesi gün okula gitmedim çünkü biraz dinlenmem gerekiyordu. Zaten Rüzgar hayatıma girdiğinden beri ya kendime gelmem ya da dinlenmek için uzun uykular çekmem gerekiyordu. Ama bugün yaşadığım şeylerden sonra gerçekten kendime zaman ayırmam şarttı. Zaten Esila da öğle üzeri burada olacaktı. Onu çok özlemiştim. Bizi ziyaretleri kısa ama dolu dolu oluyordu. Kahvaltı yaptıktan sonra telefonumu elime aldım.

Bir yeni mesaj vardı. Ölümcül Şahıs'tan.

" Planı bugün uygulamaya geçiriyorum. İlk görevin ise ; Rüzgar 'dan kurtulmak. "

Ell
erim titremeye başladı. Rüzgar ' ın benimle konuştuğunu biliyordu ; bu da her an beni izlediği anlamına geliyordu. Rüzgar hakkında aslında bu kadar endişelenmenin bir anlamı yoktu. Zaten kendime göre de ilk görev bu olmalıydı ; onu bu konudan ve kendimden tamamen uzaklaştırmaktı. Rüzgar 'ın işin peşini bırakmayacağını bildiği için adam akıllı davranıyordu.

" Eylül ! Esila geldiiiiii! "

Koşar adımlarla merdivenlerden aşağı indim. Esila 'yı görür görmez sarıldım ve Ekim de gelince ' E3 ' olmuştuk işte.

Eylül, Ekim ve Esila ;


Esila güzel bir kızdı. 18 yaşındaydı. Ekim ile gözlerimiz zaten aynı renkti ama Esila da aynı göz rengine ve kıvrımlı vücut hatlarına sahipti. Erkek arkadaşı Gökhan ' dan ayrılalı birkaç hafta oluyordu. Onunla uzun süredir çıkıyorlardı ama Gökhan ' ı aradığımızda sebebinin Esila olduğunu söyledi. Esila ' yı yakın bir arkadaşıyla havuzda görmüştü. Çok yakınmışlar,fazla yakın... Sık sık kavga ediyorlardı.

Gökhan ile konuşmamızdan sonra işi çok kurcalamamaya karar verdik. Nasıl olsa Esila hemen birini bulacaktı kendine... Esila 'nın odasına yerleşmesine yardimci olduk ve daha sonra birlikte öğle yemeği yedik. Ardından birlikte bahçeye çıktık.

" Sizi çok özledim kızlar ! Akşam dışarıya çıkalım, sahile ineriz hem. "

" Biz de seni özledik kız, keşke hep burada olsan. "

Ekim Esila ile daha iyi anlaşıyordu çünkü karakteristik özellikleri de birbirine benzerdi. Bahçede kahvelerimizi içtik ve oradan buradan sohbet ettik. İçeri geçtikten sonra da herkes kendi halinde takılıyordu. Ekim ve Esila birbirlerine oje sürdüler. Ben de kitap okumak ve biraz dizi izlemek için odama çıktım. Akşam üzeri dışarı çıkacağımız için hazırlanmaya başladık. Üzerime hava biraz serin olduğu için uzun bol paça bir pantolon ve mor bir bluz giydim. Üzerime de ceketimi aldım. Ekim ve Esila her zamanki gibi ilgi çekici ve iddialı giyinmişlerdi. Makyajlarından ayakkabılarına kadar... Aman ben doğal güzeldim. Annem 'in arabasını almaya karar verdik. Babam bugün çok geç eve gelecekti muhtemelen. Şirkette işler bu sıralar çok yoğundu. Annem tabii ki yapılmaması gerekenler hakkında uzun bir nutuk çekti ; ama bana değil , iki süslüye. İkisinden daha küçük olmama rağmen onları bana emanet ediyordu canım annem...

Araba ile sahil tarafına vardığımızda oturacak bir kafe aramaya başladık. Bir anda aklıma Rüzgar geldi. Şu an Ekim ve Esila' ya bağlıydım ; eğer o kafeyi isterlerse yapabileceğim pek bir şey yoktu. Çünkü biz genelde hep oraya giderdik. Bunu sorun etmemeye karar verdim. Rüzgar hakkında bugün bir şey yapmayacaktım.

Ve tahmin ettiğim gibi oldu. Her zaman gittiğimiz için Esila oraya gitmek istiyordu. ' O kafenin suflesini özledim ! ' diye bağırmıştı. Ah o sufle... O sufle ile kahve olmuştu zaten başlangıç. Kafeye gittiğimizde Ekim latte, ben kahve ve Esila da favorisini ( ! ) sipariş verdi. Gelen Rüzgar değil ; başka bir Garsondu. İç sesim ' burası yakışıklı garsonlar yüzünden böyle müşteri topluyor ' diyordu. Biraz oturup sohbet ettikken sonra Mert 'i aradı sevgili kardeşim. Grubu topla gel diyordu. Burak 'ı biraz dışlamışlardı son zamanlarda ama aslında arası bozuk olduğu kişi Mert 'ti. Alkan Burak ile beraber olacağımi kesin bir dille söylemişti. Onunla bir süre sevgili olmak zorundaydım. Kimsenin duygularıyla oynamak istemiyordum ama elimden bir şey gelmiyordu. Belki bu sayede Burak benden sevgili olup ayrılınca bir nebze nefret ederdi.

Mert ve grubu geldiğinde Burak da içlerindeydi. Onunla yakın olmam şarttı. Yapacak bir şey yoktu. Bu da bir fırsat olabilirdi. Geniş koltuklara tek tek oturduklar. Ekim hemen Mert ' in yanına geçti. Burak ise benim soluma oturdu. İstemeye istemeye yanına kaydım ve bu hareketime biraz şaşırsa da memnundu. Sipariş verirlerken kafenin içecek bölümündeki Rüzgar ' ı gördüm.

Buradaydı. Esila da bu sırada lavaboya gitti. Rüzgar ile pek göz göze gelmemeye çalışıyordum. Arada gözüm takılıyordu. Daha sonra oradan çıktı ve arka tarafa lavabolarının olduğu tarafa doğru gitti. Birkaç dakika sonra ben de lavaboya gideceğimi söyledim . Onunla konuşabilirdim belki. Esila da muhtemelen makyaj yapıyordu.

Lavabo tarafına vardığımda temizlik odasında Esila ' nın sesini duyar gibi oldum. Onun orada ne işi olabilirdi? Kapıyı korkarak yavaşça açarken olabilecek en kötü görüntüyü gördüm.

Esila , Rüzgar ile beraberdi ve hiç de hoş bir pozisyonda değillerdi.

Nasıl böyle olabilirdi ?

Yeni bölüm geldi ballarım! Umarım bölümü beğenmişsinizdir. Lütfen düşüncelerinizi yazın ve oylamayı unutmayın !

Bu arada Caglaeren_ tarafından yazılan
Bir Genç Kız Meselesi ' ne bakar mısınız ? Destek olalım ballar ♧

Not : Bölümler aslında bana göre normal uzunlukta ; daha uzun yazmak istiyorum ama tatilde de olduğum için çok bekletmek istemiyorum , zaman olmuyor. Beni biliyorsunuz zaten aşırı uzun yazamıyorum. Bölümleri daha sık yayınlamaya çalışacağım.

İyi Okumalar ♡

Continue Reading

You'll Also Like

Eftalya By esmaa

Teen Fiction

389K 18.6K 23
Eftal: Hamileyim Dora. Eftal: Cidden hamileyim.
630K 42.4K 43
Çilek Alança Yıldırım mı yoksa Çilek Alança Saruhan mı demeliyiz? 17 yaşında tam bir neşe patlaması olan Çilek, ailesinin gerçek olmadığını ve küçük...
1M 60.1K 41
Ayağa kalkıp göz yaşlarımı sildim. Gözlerim son kez baktı ardından. Son kez seslendim adını. Bana öyle bir yara bırakmıştı ki, asla affetmeyecektim o...
1.5M 26.2K 33
Efsan zorla evlendirilmekten kurtulmak için Mardin'den İstanbul'a kaçar. Ama yağmurdan kaçarken doluya yakalanacağını nerden bilebilirdi. İstanbul'u...