Cântec Trist

By RunPrettyRun

11.6K 666 106

Atunci cand viata iti ofera posibilitatea sa te transformi in proprile vise, nu ezita, dar asumati fiecare co... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Epilog

Capitolul 23

133 8 0
By RunPrettyRun

Capitolul 23

Tim POV.

- Ti-e foame? o intreb pe Sage care da negativ din cap si nu ma priveste. Daca iti e imi spui. Bine? Altfel, Tory imi va rupe osisor cu osisor. Cum e in clasa a V-a? Pe timpul meu era cu mult mai usor decat acum.

- Nu e rau, ci sufocant. Nu imi place sa ma trezesc de dimineata, ma simt de parca scoala ar vrea sa imi fure si ultima picatura de somn. Cel putin, atunci cand era Megan cu mine si cu Tory, ma trezea usor si imi dadea o cana fierbinte cu lapte care sa ma puna pe picioare. Mi-e foarte dor de ea! Imi lipseste foarte mult! Atunci cand mi-a spus mami ca a plecat intr-o alta tara, aceasta fiind dornica de aventura, m-am suparat pe Megan. Mi-am dat seama cat de egoista a fost si ca nu s-a gandit la mine atunci cand a plecat.

- Sage, oameni mai pleaca. Crezi ca eu nu am plecat niciodata de undeva? Si eu sunt un fel de "fugar" insa acum ca te am pe tine si pe Tory, simt ca nu imi mai trebuie nimic. Poate nu imi acorzi suficienta atentie, asa cum ii acordai lui Megan, insa ceva imi spune ca o sa fim prieteni buni. O iubesc pe Tory si niciodata n-as vrea s-o fac sa se simta rau din cauza mea, de aceea sunt dispus sa fac tot ce imi sta in putinta s-o fac fericita, cea mai fericita chiar! Cat despre tine, ochisori albastri, o sa dau tot ce pot mai bun din mine sa iti arat ca sunt baiat de treaba si ca voi tine la tine ca la propriul copil! Te voi iubi neconditionat, caci stiu cine te-a crescut si cine te-a invatat sa vorbesti. Sper ca vorbim de aceasi fiinta!

Sage sta si analizeaza cu atentie fiecare cuvant, dupa care i observ mana mica si tremuranda facand pasi catre a mea. Observ cat de nesigura si speriata e. Ii iau mainile intre ale mele si i le frec usor cu scopul dea le incalzi. Se pare ca un lucru sigur la dobandit de la Tory, raceala permananta a mainilor, de parca sangele n-ar trece prin venele lor.

Imediat ce aceasta clipeste de vreo trei ori, se uita catre mine si un zambet scurt ii traverseaza fata.

- Daca te ti de promisiune si o faci pe mami fericita, promit ca te voi accepta ca pe propriul tata! Cuvintele tale sunt sincere, dar vreau sa vad si ceva practica. Vreau sa vad cum reusesti s-o incanti in fiecare zi, spune aceasta in timp ce ne ridicam de pe banca din complex si ne indreptam catre magazine.

- Doar atat? Ma asteptam sa imi ceri chirie! E bine si asa. Nu e nevoie sa faci un pas imens, caci nu te pot obliga sa ma consideri deja tatal tau. Atata timp cat ma accepti si ma lasi sa ma joc cu tine si cu jucariile tale, sunt cel mai fericit! spun in timp ce Sage incepe sa rada si ma pride de mana.

- De cand am fost adoptata de Tory, am invatat un lucru, draga Tim. Mama nu e cea care iti da nastere, mama e cea care te creste si te iubeste neconditionat. Cred ca se aplica si in cazul tau, caci nu esti baiat rau!

Nu sunt baiat rau, dar daca as stii cat de pervers sunt, cred a ar fugi de langa mine. De ar stii ce-i fac mamei sale in pat, cum o fac sa innebuneasca, cum fac sa-i tremure corpul constant. Dar de fapt, prefer sa nu stie ca fac dragoste cu mama ei. Ce-i drept, Sage profita de om!

Daca e draguta, vrea ceva, daca e indiferenta, nu mai vrea nimic. Insa o iubesc, caci asa suntem cu totii! La sfarsitul zilei, i-am luat lui Sage o rochie turcoaz cu cateva buline negre, cu volanase de sus in jos. O frumusete de rochie si mai ales, se potriveste extrem de tare cu ochisori ei albastri. Atat de frumoasa! O sa se faca la de frumoasa ca mama ei.

In urmatoarele zile, am mers la munte. Pariul meu cu Sage era inca valabil, ceea ce nu stia ea, este ca Tory era deja fericita.

Imediat ce ne-am cazat la o cabana in munti, am inceput sa despachetam. Le-am promis o vacanta de neuitat, astfel stam doua saptamani.

- Trebuie sa te fac fericita, spun in timp ce Tory se uita spre mine oarecum confuza.

- Sunt deja, iubitule. Ce iti veni?

- Atunci cand am mers cu Sage dupa rochia de nunta, dup ace s-a razgandit, am pus un pariu cu ea. Si trebuie sa-l respect! Vreau sa ma accepte ca Tim, nu ca Megan, caci m-a zapacit cu ea! Ce spui? Te bagi si tu in jocul nostru?

- Da, ma bag, insa nu prea stiu ce am de facut, spune aceasta in timp ce mana ei rece imi traverseaza una din fesele fierbinti.

- Incearca sa pari mega fericita! spun in timp ce Tory imi arunca carpa din mana si ma propteste in dreptul frigiderului, sarutandu-ma cu foc. Sau nici nu e nevoie, momentul acesta te da de gol! Esti atat de fericita incat ai vrea sa ma simti in tine in aceasta secunda.

- Probabil, spune aceasta auzind zgomote din sufragerie si imi paraseste trupul deja infierbantat. Sage? Ce faci acolo? intreaba Tory vizibil agitata.

- Ma duc eu la ea! spun in timp ce o opresc si o imping usor catre bucatarie. Tu ai grija de supa calda.

Imediat ce Tory revine la ceea ce facea initial, eu ma indrept catre camera micutei Sage si sper sa nu fi facut o prostie ireversabila.

Trec prin sufragerie si nu observ nimic, inaintez catre camera si atunci cand deschid usa, o prind pe Sage in fata oglinzii.

Patrund in camera calduroasa si imediat ce aceasta isi indreapta ochii stralucitori catre mine, realizez ca ceva s-a intamplat. Arunca o privire din aceea inocenta numai cand face ceva rau!

- Ce ai facut? intreb in timp ce ma asez in dreptul ei si ii privesc fata dominata de machiajul strident. Ai incercat sa te machiezi?

- Da, dar nu prea mi-a iesit, spune aceasta in timp ce se uita dupa paleta cu farduri care ocupa locul din coltul camerei. As vrea sa fiu frumoasa, as vrea atat de mult sa fiu atat de draguta ca celalte fete care se machiaza.

- Vrei sa te ajut? Stiu si eu cateva sfaturi nu de alta. Sincer sa fiu, ma mai machiam si eu, aveam momente din acestea melancolice si voiam sa am negru pe ochi, ori rosu pe la gura. In mod normal, Tory ar trebui sa te ajute.

- As vrea! spune aceasta in timp ce isi da cu mana pe la ochi si isi murdareste palma de un negru lucios. Nu pot, Tim! Nu pot vorbi cu mama despre chestii atat de personale.

- Chestii personale? intreb in timp ce iau fardurile si le pun pe dulapior gata s-o fac frumoasa. Stii ceva, draga Sage? Eu citesc repede oameni si stii ca poti avea incredere in mine. Mami nu o sa afla nimic, ce imi spui tu ramane intre acesti pereti! Acum raspunde-mi cat poti tu de sincer. E vorba despre un baiat? Pentru un baiat vrei sa te machiezi?

Aceasta isi prinde mainile intre picioare si se misca cu o noua culoare in obraji. Stiam eu! Asa sunt fetele cand vor sa atraga un baiat, fac tot ce le sta in putinta sa-i castige atentia.

Nu as vrea s-o jignesc pe Sage sau ceva, dar daca vreau sa ma apropri de ea, trebuie s-o inteleg si s-o sprijin. In timp ce o dau cu un roz deschis pe ploapele ochilor, apoi cu un alb care sa se imbine intr-o culoare si mai deschisa, aceasta inchide ochii si ii dau cu putin rimel.

- Bine! Ai dreptate, cedeaza aceasta intr-un final si incepe sa zambeasca. Este vorba de un baiat de la scoala. E foarte simpatic si mereu imi aduce flori! Imi place felul in care se comporta cu mine, de parca numai eu as exista.

- Asa deci, spun in timp ce Sage incepe sa rada fara oprire dupa tonul vocii mele. Uite un sfat, draga mea! Ar trebui sa vorbesti cu Tory, caci e mama ta si a trecut si ea prin aceste lucruri. Dar atata timp cat ai vorbit cu mine, uita de mami! In al doilea rand, nu trebuie sa te machiezi pentru un baiat. Baieti nu stiu ca frumusetea vine din interior, ce vad ei, asa zisa "frumusete exterioara", e doar o aparenta. Daca vrei sa luam un exemplu concret in carne si oase, acela este mama ta care este una din cele mai frumaose femei care le-a vazut ochii mei! E frumoasa cu orice! Si cu machiaj si fara el. Si totusi, sunt norocos deoarece numai eu o pot vedea astfel. Aceasta este sfatul meu! Si am de gand sa te ajut cu acest baiat, fara ca mami sa banuiasca prea multe. Ce zici de asta?

Ce-i drept, Sage nu mai zice nimic, ma strange in brate si imi sopteste ceva imediat ce imi da drumul din stransoarea puternica.

- Te iubesc, Tim! Si cred ca ai fi cel mai bun tata! Sincer, m-am acomodat cu tine, dar daca iti spuneam de la inceput era altfel! Acum ca te-am cunoscut, stiu sigur ca tu esti cel care o poate face pe mami fericita! V-am tot studiat si felul in care te priveste, reiese dragostea ei fata de tine! As vrea sa ramai cu noi pentru totdeauna si sa nu-i frangi niciodata inima fragila a lui mami.

Aceste cuvinte m-au atins la suflet! Pur si simplu m-a implorat indirect sa raman cu ele pe veci! Se pare ca am reusit in mai putin de o saptamana s-o fac pe Sage sa ma accepte! Oficial pot fi si tatal ei imediat ce eu si Tory vom purta acelasi nume. Imediat ce aceasta se intorce catre oglinda si observa machiajul de pe fata, o unda de uimire ii traverseaza fata, dupa care zambeste larg.

Ii desfac parul saten si imediat ce aceasta si-l aranjeaza dupa bunul plac, fuge catre Tory mai fericita ca niciodata.

- Mami, uite ce mi-a facut Tim! spune Sage in timp ce Tory arunca o privire speriata la inceput, apoi un zambet larg i se afiseaza pe fata. E atat de bun cu mine! Poti sa ramai cu el pentru totdeauna?

Tory ma priveste curioasa si imediat ce o ajuta pe Sage sa se imbrace bine, aceasta iese afara si se joaca in zapada. Apar langa Tory care ma imbratiseaza si isi lasa capul pe umarul meu cald, facandu-ma sa gem la aceasta atinegre usoara.

- Ce i-ai facut? Ce i-ai dat? I-ai dat iarba? intreaba aceasta in timp ce ma cauta prin buzunare.

- Nu, draga mea! Pur si simplu i-am dat cateva sfaturi. Presupun ca nu stiai despre simpatia ei fata de un baiat de la scoala, nu e asa?

- Poftim? intreaba aceasta derutata.

- Am aflat primul! Mi-a spus ca ii place un baiat si vreau s-o ajut pas cu pas sa-l cucereasca.

- E prea mica, spune aceasta razand catre mine.

- Si tu esti mica, dar tot te regasesti sub dominatia barbatiei mele! spun in timp ce o privesc de la inaltime pe Tory care ma loveste usor peste umar. N-am dreptate? Nu iti place? Mie imi place sa am o pitica in pat, alaturi de mine, sub mine.

- Mincinosule! spune aceasta in timp ce mana ei coboara sub burta si gem usor.

- Ar trebui sa merg sa ma joc cu Sage, poate mai castig bile albe! spun in timp ce Tory ma saruta si ii sug cu placere buzele carnoase a caror gust de ciocolata ma ucide. Lasa ca vezi tu! spun oarecum amenintator, dar in gluma. Nu uita ca ne intalnim diseara in pat!

De parca ar fi putut sa fie o amenintare pentru ea! De fapt, cam este caci atunci cand trecem de limite, abia daca mai poate sa mearga.

Dar ii place sa treaca si ultima linie, e genul care nu se satura asa usor, la fel ca mine, evident! Dupa 5 ore petrecute cu Sage prin zapada, dandu-ne cu saniuta si lovindu-ne cu bulgari surprizatori de mari, intram in casa unde firul povestii continua.

O invat pe Sage sa isi faca machiajul pe care i l-am facut eu de dimineata, ne uitam impreuna la "Buretele Bob" sau cum il mai numeste ea "Bucatarul Bob" al carui nume este de fapt "Spongebob Squarepants"

Mi-e asa somn ca as adormi langa ea, insa s-ar simti jignita de gestul meu. Incerc sa imi tin ochii deschisi iar atunci cand apare Tory, o prind de mana si imi las capul pe pieptul ei generos. Aceasta imi mangaie parul si imediat ce Sage arunca un ochi spre noi, imi aduc aminte de intrebarea pe care voiam sa i-o pun.

- Am o intrebare, caci eu nu prea am inteles din Buretele acesta Bob, spun in timp ce aceasta incepe sa rada dar ma asculta. Am observat ca toata actiunea se petrece sub apa, iar atunci cand plang sau beau apa, spun in timp ce Sage ma urmareste cu atentie. Ii arata mergand la plaja. Doamne! Cum reusesc? E ilogic.

- Nu-l asculta pe micutul asta, Sage, e doar gelos ca n-o poate face si el! spune Tory in timp ce ma ridic din bratele ei si o gadil pana ne regasim amandoi pe podea si Sage intervine amuzata de situatie. Tim, te omor!

- Ma omori? Vrei sa te omor eu? O sa te omor prin saruturi, am sa te sarut de atatea ori incat o sa ramai fara aer! spun in timp ce Sage stinge televizorul si e de partea mea, tinandu-si mama prizoniera sub greutatea mea. Ce facem cu ea, Sage? O aruncam in zapada ori in soba?

- In zapada cu ea! spune Sage dupa o ezitare de cateva secunde, iar Tory o priveste uimita.

Iubeam aceasta familie fericita! Ele doua dadeau culoare vietii mele si ma faceau sa-mi doresc un copil alaturi de femeia pe care o iubesc cu tot sufletul.

As da orice sa o vad cu un balon sub sanii perfecti, iar dupa nastere, sa ma lase sa ma bucur de fericirea noastra, de dragostea noastra.

M-am tot gandit la asta, insa nu i-am spus lui Tory cat de mult imi doresc un copil cu ea, dar banuiesc ca sentimentul este reciproc si n-ar mai trebui sa mai asteptam.

In fiecare seara o iubeam pe Tory, in fiecare seara ma imbarbatam cu trupul ei fragil si bine conturat peste al meu. Toata ziua ma dedicam lui Sage care incepuse sa ma adore, iar seara ma dedicam intru totul lui Tory care imi devora trupul vesnic transpirat dupa dragoste.

- Tim, ma poti ajuta putin? intreaba Sage in timp ce ma indrept catre ea si urmaresc tot ce imi spune. Am cateva probleme la matematica si nu prea ma descurc, caci nu imi place matematica de nici o culoare.

- Da? Si care-i treaba? Sunt problemele acelea cu "Cate mere are Ana daca ii mananca catelul 2?" Iti zic un secret, dar sa nu-l mai spui la nimeni! Nici eu nu stiu suficienta matematica incat sa ma laud, dar voi incerca sa te ajut.

Problemele lui Sage nu sunt chiar atat de grele si le-ar putea face singura, insa atunci cand i pun intrebari din acestea si imi raspunde corect, calculandu-mi rezultatul intr-o clipita, ea stie, dar nu vrea sa arate.

Intr-o ora, reusim sa terminam si tema lui Sage pentru vacanta de iarna.

Acum se poate distra si ea fara alte obligati precum scoala. Am urat scoala din toata inima, abia asteptam sa cresc si sa scap de ea.

Lipseam de la ore, apoi veneam, apoi iar plecam, faceam ori altceva in afara sa invat sau sa imi fac temele. O inteleg pe Sage mai bine ca oricine!

- Am o idee! spune Sage dintr-o data si se ridica in picioare. Haide sa facem schimb de secrete, astfel ne vom cunoaste mai bine! Pentru ca eu am venit cu idea, voi incepe prima. Unul dintre cele mai mari secrete ale mele este ca am mai fost adoptata de o familie inainte ca Tory sa ma primeasca in viata ei.

- Serios? intreb curios in timp ce aceasta da afirmativ din cap si o rog sa imi povesteasca. De ce nu te-au pastrat? Ti-au facut ceva rau? Nu ti-a placut la ei? Sunt foarte curios daca Tory stie de acest lucru.

- Pai, nu sunt prea multe de zis, caci eram mica si nu prea stiam. Nu m-au iubit! La o saptamana dupa adoptie, m-au adus inapoi deoarece au crezut ca eu am incercat sa le stric familia fericita. M-a durut sa aud acele cuvinte, insa cu timpul, ranile s-au vindecat. Apoi m-a adoptat mami care era o copila pe atunci si m-a iubit pana in ziua de azi.

- Imi pare rau ca ai trecut prin acele momente, draga mea! Trebuie sa iti scoti ideea din cap ca tu distrugi famili! Tu esti un copil care are nevoie de dragoste, de atentie, de respect. Tory a stiut ce face, caci te iubeste cu tot sufletul. Si chiar daca ea va mai avea vreodata vreun copil, va va iubi egal pe amandoi, caci amandoi sunteti copii lui Dumnezeu! spun in timp ce cateva lacrimi fierbinti se preling pe obrazul fragil a lui Sage.

- Tu mereu stii ce sa spui, Tim, de aceea te iubesc! spune aceasta in timp ce ma ia in brate si o strang la piept mahnit de toate acele idei. Atata timp cat te porti ca atare, am sa te strig tati, caci Tim nu e suficient!

La aceasta idee, inima creste in mine! Copilul ma iubeste, e tot ceea ce conteaza din acest moment. Pe tot parcursul vacantei noastre, am vizitat multe locuri din Sinaia, am mers si am baut ciocolata calda in fiecare zi, ne-am plimbat cu telecabina si ne-am dat fara oprire cu saniuta.

In ultima vreme, nu ii mai dadusem atentie foarte multa lui Tory, insa seara ne reintalneam si ne spuneam tot ce aveam de spus pe parcursul zilei. Astfel, dupa un timp m-am vopsit blond. Aratam cu mult mai bine asa, chiar si Sage mi-a spus-o care nu e genul. Iar Tory, din parul saten spre blond, a adoptat o noua culoare, un negru inchis de tot.

Continue Reading

You'll Also Like

55.1K 5.1K 49
Prima dată când ne-am întâlnit, palmele tale erau reci. Acum însă trezesc doar sentimente fierbinți în mine. Doi actori. Un film de dragoste. Sentime...
64.2K 1.8K 22
In scoala apar 3 baietii noi de care Izzy,Clary si Cara de indragostesc .Aflati in continuare ce sa intampla doar citind cartea . ~Autor
50.2K 2.7K 46
[Dramă] [Dragoste] [New Adult] Kyan și Ayla nu au nimic în comun. El e aparent un nesimțit lipsit de scrupule,în timp ce ea e delicată ca...
225K 10.3K 21
Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soar...